اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی ال سی دی گرافیکی رنگی ELT240320ATP

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راه اندازی ال سی دی گرافیکی رنگی ELT240320ATP

سلام

ببخشید من با ال سی دی N96 میخوام عکس نمایش بدم.
    نمیدونم چرا اینجوری نشون میده:

اینم عکس طبیعیشه

http://www.pic1.iran-forum.ir/images/up1/03921551373118617330.bmp

کسی میدونه مشکل از چیه؟

دیدگاه

مبدل عکس به هگزتون درست تبدیل نمیکنه
      یک گزینه دارن بعضی ها برای تبدیل به صورت معکوس اونم امتحان کنید
      I ❤️ ECA

دیدگاه

با سلام،

احتمالا شما از متغیر های اشتباه داری استفاده میکنی که رنگهات از بین میرن، حالا این مشکل ممکنه در زمان تبدیل عکس پیش اومده باشه، توجه داشته باشید که هر پیکسل عکس باید 16 بیتی یا unsigned short باشه، یعنی آرایه ای که دارید استفاده میکنید unsigned short باشه، اگر این درسته، توی برنامه خودتون ببینید که زمان فراخوانی آرایه هم 16 بیتی فراخوانی میکنید یا نه ......
        مادامی که از شخصی یاد میشود، او و افکارش زنده اند ....

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

http://s2.picofile.com/file/7170362468/_Wall_e_.jp

دیدگاه

سلام

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
          مبدل عکس به هگزتون درست تبدیل نمیکنه
          یک گزینه دارن بعضی ها برای تبدیل به صورت معکوس اونم امتحان کنید
          آخه من از مبدل استفاده نکردم.من مستقیم از روی مموری دارم دیتا رو میخونم.
          عکس رو هم 16 بیتی و 24 بیتی و 32 بیتی هم ذخیره کردم و ریختم روی مموری.باز هم نشد.با 32 بیتی که کلا LCD پرپرمیکرد( :mrgreen:میرقصید)

نوشته اصلی توسط aivhl
          با سلام،

احتمالا شما از متغیر های اشتباه داری استفاده میکنی که رنگهات از بین میرن، حالا این مشکل ممکنه در زمان تبدیل عکس پیش اومده باشه، توجه داشته باشید که هر پیکسل عکس باید 16 بیتی یا unsigned short باشه، یعنی آرایه ای که دارید استفاده میکنید unsigned short باشه، اگر این درسته، توی برنامه خودتون ببینید که زمان فراخوانی آرایه هم 16 بیتی فراخوانی میکنید یا نه ......
          راستش موقع فراخوانی چون به من گفتن باید به صورت بایت بخونید منم بایتی میخونم،هردفعه دوبایت.
          و بعد این دوبایت رو بصورت 16 بیتی روی پورت های دیتا میریزم.
          اینطوری:
          For I = 0 To 76800
          Get #10 , B
          Get #10 , A

Reset Color_lcd_cs
          Set Color_lcd_rs
          Set Color_lcd_rd
          Color_lcd_msb_port = B
          Color_lcd_lsb_port = A
          Reset Color_lcd_wr
          Set Color_lcd_wr
          Set Color_lcd_cs
          Next I

دیدگاه

راستی آقای بلورچیان همین الان با توجه به اینکه گفته بودید مبدل درست کار نمیکنه منم رفتم دنبال مبدل گشتم و با نرم افزار جیمبو JIMBO LCD کدهارو به داخل میکرو ریختم.
            بازم نشد :sad:

دیدگاه

دوستان کسی نیست یه راهنمایی ای بکنه؟؟؟ :angry: :angry:
              خیلی کارم گیره.
              حداقل یه کد با بسکام بزارین من ببینم کدهای من اشکال داره یا اشکال از جای دیگست؟؟؟ :angry:

دیدگاه

آقا من فکر میکنم فهمیدم مشکل از کجاست.
                فکر کنم همونطوری که Aivhl عزیز گفتن تنظیمات RGB به BGR تبدیل شده.

این نکته رو توی مجله نویز 4 دقت نکرده بودم.ولی هرکار میکنم نمیتونم و نمیدونم چطوری باید تنظیماتشو انجام بدم.دوستان میشه راهنماییم کنید؟؟؟؟

این عکس رو ببینید و ترکیب رنگشو خودتون ببینید چیه دیگه :mrgreen::

دیدگاه

من نمیرسم تند تند سر بزنم به تاپیک ها
                  ولی برای نمونه برنامه موجود در جیمو رو که میذارید دقیق نشون میده؟ اگر بله که فقط و فقط مشکل از همون RGB BGR هست
                  I ❤️ ECA

دیدگاه

من نمیرسم تند تند سر بزنم به تاپیک ها
                    ولی برای نمونه برنامه موجود در جیمو رو که میذارید دقیق نشون میده؟ اگر بله که فقط و فقط مشکل از همون RGB BGR هست
                    نه با جیمبو هم درست نشون نمیده.ولی یه جورایی دارم مطمئن میشم از همون BGR RGB هستش.آخه وقتی Constant های تعریف شده (توی نویز 4) برای رنگها مثل Yellow و Blue یا هرچی رو تغییر میدم اصلا رنگ تغییر نمیکنه.
                    دوستان Help پلیز.واجبه بخدا. :mrgreen:

دیدگاه

دست گل همه اونایی که سعی کردن مارو در این راه کمک کنن درد نکنه. اونایی هم که سعی نکردن بازم دستشون درد نکنه
                      به لطف یکی از بچه های گل سایت که خودشون داوطلبانه به من پیام خصوصی دادن تا مشکل منو برطرف کنن , تونستم مشکلی رو که توی همین چند صفحه اخیر گفته بودم برطرف کنم.
                      حالا تصمیم گرفتم مشکلمو با راه حلش اینجا بگم تا 4 روز دیگه اگه یه بنده خدایی اومد مثل من به این مشکل خورد گیر نکنه.

من که یه جورایی از سخت افزار مطمئن بودم هرکار میکردم رنگ بندی درست نمیشد.هر سیخی میتونستم توی برنامه ریخته بودم.داشتم نا امید میشدم که فهمیدیم مشکل از عکسهاییه که من توی مموری ریختم. :angry:
                      حالا این مشکل از Photo Shop عزیزمون بودن که استاندارد رنگ بندی ایشون برای عکسهای BMP با فرمت 16 بیتی 555 بود.یعنی از چپ به راست 5 بیت قرمز,5بیت سبز و 5 بیت آبی بود.موقع ذخیره سازی کلید Advanced Mod رو زدم و خودم کردمش 565 یعنی 5بیت قرمز 6 بیت سبز و 5 بیت دیگه آبی.
                      خوب درست شد و مثل قند جواب داد.فقط یه مشکل کوچولو دارم که عکس رو بصورت موج دار نشون میده که ایشالا اونم برطرف میشه. :mrgreen:
                      برای دوستانی هم که نمیتونن با PhotoShop کار کنن کافیه یه عکس بدن به این نرم افزار تا براشون به فرمت استاندارد برای نمایش 565 بهشون بده.
                      اینم لینک:
                      http://www.mediafire.com/download.php?mv6dlp8hulhvpm0

موفق باشید. :rolleyes:

دیدگاه

سلام
                        یه سوال دارم که خیلی واجیه خواهشا اگه میشه زود جواب بدین
                        من همین السی دی رو خریدم ولی یه جا خوندم جای مقاومت داره برا استفاده از 8 بیتی که ولی هیچ جای مقاومتی نداره من چی کار کنم؟؟؟؟

دیدگاه

اگه از این ماژول های آماده خود ECA خریدی نیای به لحیم کاری مقاومت نیست.
                          فقط کافیه پایه IM0 رو به زمین وصل کنی تا 16 بیتی راه اندازی بشه.اگر هم به VCC وصل کنی میشه 8 بیتی.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Dr.Xylitol
                            اگه از این ماژول های آماده خود ECA خریدی نیای به لحیم کاری مقاومت نیست.
                            فقط کافیه پایه IM0 رو به زمین وصل کنی تا 16 بیتی راه اندازی بشه.اگر هم به VCC وصل کنی میشه 8 بیتی.
                            خدا خیرت بده !
                            I ❤️ ECA

دیدگاه

خدا خیرت بده !
                              اسپم؟؟؟؟اسپم؟؟؟

دوستان کسی میدونه چطور از هدر فایلهای BMP میشه تشخیص داد که اون فایل بصورت 565 هستش یا 555؟؟؟

دیدگاه

سلام

وقتی نام یک فایل bitmap رو به متد bmpfile میدم تا هدرش رو بخوننه برای نمایش روی lcd کد 3 رو به عنوان خطا برمیگردونه! که مربوط به عدم تطابق با عبارت BM در اول فایل عکس هست!

در حالیکه عکس من bitmap 24 bit با سایز کم هست. کسی میدونه ایراد از چی هست؟
                                http://ceworld.ir/images/ads/dornablogcom_ads.gif

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X