اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تحریم avr

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تحریم avr

آقا این مسخره بازیا چیه
    تو اصفهان atmega بازار سیاه شده
    atmega32 را دارند 4500 می دند
    میگند ایران تحریم شده. برا arm هم همینطور
    ایا جاهای دیگه هم این مسئله هست
    ^^^^^^^^^^^^^
    خواستن توانستن است

^^^^^^^^^^^^^

پاسخ : تحریم avr

نمی دونمم اما قبل عید که تو تهران Atmega پیدا نمیشد....
    Share OR Die

دیدگاه

فردا حتما 555 هم تحریم می شه :mrgreen:. یکی مونده بود احتکار آی سی Atmega رو ببینیم که اونم دیدیم. واقعا این بازار در دنیا لنگه نداره.

دیدگاه

شرکت اتمل تولید این قطعات رو کم کرده در بازار تهران هم گیر نمیاد یا اگر هست همان 4500 تومان فروخته می شود
        البته تحریم هم بی اثر نیست
        www.tehranelec.com

دیدگاه

خط تولید AVR متوقف شده

حتی تو بازار چین هم دیگه پیدا نمیشه
          هر چی هست تو انبارها

البته این چند مدت کوتاهی دوباره به روال عادی بر می گرده
          هرکه خود را یک بار با اشکهایش شستشو دهد تا زنده است پاک و مقدس میماند

دیدگاه

سلام
            تهران هم ATMEGA خیلی کمه و قیمتش هم حسابی رفته بالا.البته گفتند تا 15 روز دیگه درست میشه

دیدگاه

مربوط به تحریم نیست. چون کشورایی مثل چین سودشون رو از این تحریم می برند و پولش هم از جیب مردم ایران میره پس واسه اینام مهم نیست!!! گویا atmega کلا تولیدش کم یا متوقف شده. چون با همون هسته و با امکانات بهتر و گویا همون قیمت سری xmega رو دارند می زنند . هرچند چیزایی هم میگن تو بازار نیست و تو چین هم نیست که خیلی مشکوکه. واقعا مسخرست که میگن f2812 مثلا نیست چون این یه قطعه جزو قطعات اصلی ساخت تگزاسه و هنوز خیلی زیاد هم تولید میشه.احتمالا دلال های محترم برنامه برای آب کردن قطعات دیگشون دارند که رو دستشون مونده! :NO:
              Gracias A La Vida
              [glow=red,2,300]ساخت فرز CNC[/glow]
              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=56308.0
              http://up9.iranblog.com/images/4xd21f8vemt8g46011fx.jpg
              زمین سفت است و آب شلست و هوا نرم است و همه چیز عالیست در این حوالی...

دیدگاه

سلام به من هم گفتن اثرات تحریمه،با کلی التماس و بدبختی یه دونه mega8 رو 2700 از پاساژ امجد پیدا کردم، خدا به دادمون برسه :sad:

دیدگاه

اخ جون تحریم
                  عاشق این واژه ام
                  بچه ها پایه هستین میکرو بسازیم سرمایشم با من
                  یک میلیارد بسه
                  هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
                  بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
                  میدونی مشکل ما کجاست؟سرمایه و مغز ها رو نمیتونیم یکجا جمع کنیم...

تعدادی ماژول GPS GP5MX1513F1 با بالاتریت حساسیت -170db به قیمت خرید بفروش میرسد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط n340
                    اخ جون تحریم
                    عاشق این واژه ام
                    بچه ها پایه هستین میکرو بسازیم سرمایشم با من
                    یک میلیارد بسه
                    درآمد کل فروش نفت ایران رو هم بگذارید تو این مملکت یه ترانزیستور هم ازش در نمیاد :NO: اگه چین لطف کنه یه خط تولید از رده خارج شدش رو 100 برابر قیمت به ایران قالب کنه. تکنولوژی انرژی هسته ای ماله جنگ جهانی دوم هستش ولی تکنولوژی مدارات مجتمع با نیمه هادی ها... ولی ماکه کاری به این کارا نداریم باید هی بگیم نانو ..نانو..نانو..نانو..نانو..نانو..نونو..نانو..نانو.. نانو..نونا..نینی..نینا.نونیا... :NO:
                    Gracias A La Vida
                    [glow=red,2,300]ساخت فرز CNC[/glow]
                    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=56308.0
                    http://up9.iranblog.com/images/4xd21f8vemt8g46011fx.jpg
                    زمین سفت است و آب شلست و هوا نرم است و همه چیز عالیست در این حوالی...

دیدگاه

این دلال های بازار هم آمادن یکی بگه فلان چیز شاید در 100سال آینده تحریم بشه یا تولیدش کم بشه .یک میلیون از اون قطعه را تو انبار ذخیره می کنند قیمت هم 5برابر می کنند خدا به داد برسه :cry: :angry:
                      کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
                      ولتر

دیدگاه

این حرفها همش کلک بازاره . بیاد یه سرمایه ای توپول جمع کنید بدید به من خودم وارد میکنم با نصف قیمت اونوقت ببینم بازم تو بازار میکرو کمیاب میشه یا نه

دیدگاه

می خوام بدونم این بلا فقط سر atmega اومده
                          یا آی سی های دیگه ای مثله pic-fpga-arm هم همین داستانه
                          ^^^^^^^^^^^^^
                          خواستن توانستن است

^^^^^^^^^^^^^

دیدگاه

اقا کلی ایسی بگیرین انبار کنین فردا قحطی ایسی میشه از گرسنگی می میریم :cry2: :mrgreen:
                            ممکنه مقاومتو خازنم تحریم شیم :mrgreen: بله الکترونیکم تحریم میشیم :angry:
                            فردا غذارم تحریم میکنن :cry2:
                            :mrgreen: میان بالا سر ما یه دیوارم میکشن خورشیدم تحریم میکنن :angry:
                            بابا اینا شایعه هست
                            اگه تغاضا باشه هیچوقت تحریم نمیشیم وقتی منبع در امد همه ی کشور ها از ایرانه پس نگران نباشین هیچ غلطی نمی توانند بکنند من خودم با مشت تو دهن باراک میزنم :mrgreen:
                            [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

بابا بی خیال بیایین تبریز از چهل ستونش 5000000 ATmega پیدا میشه :mrgreen: البته شوخی کردم خیلی وقته نرفتم چهل ستون شاید اینجا هم کم شده :eek:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X