اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

rtc ds1307 ساعت ارزان ولی بدون مشتری

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : rtc ds1307 ساعت ارزان ولی بدون مشتری

دوستان یه سوال مهم
    تو 1307 میشه کاری کرد به جای حرکت صعودی حرکت نزولی پیش بیاد ؟؟؟؟
    مردود شدن بهتر از با تقلب قبول شدن است

دیدگاه

تو 1307 میشه کاری کرد به جای حرکت صعودی حرکت نزولی پیش بیاد ؟؟؟؟
      منظورتون زمان هست ؟ یعنی ثانیه ها کم بشه مثلا ؟
      برای تایمر خاصی مد نظر هست ؟با برنامه نویسی میشه اینکارو کرد
      من دوست ندارم خودم را درگیر مسئله بهشت یا جهنم بکنم ، چون در هر دو قسمت دوستان خوبی دارم !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط icarus
        منظورتون زمان هست ؟ یعنی ثانیه ها کم بشه مثلا ؟
        برای تایمر خاصی مد نظر هست ؟با برنامه نویسی میشه اینکارو کرد
        منظورم اینه که هم ثانیه هم دقیقه و هم ساعت بصورت معکوس و نزولی کار کنن ( همونطور که خودتون حدس زدین کم بشن )
        خودم یه جوابی بدست آوردم می خواستم بدونم راه بهتری هم هست یا نه ؟

دیدگاه

راه که زیاد داره
          شما از 1307 به عنوان مرجع زمان استفاده میکنید نه countdown timer
          اگه راه اصولی میخوای میشه ایینکهه پایه sqw هر وقت تغییر کرد شما یک واحد از زمان کم میکنید
          نه زمان 1307 زمانی که تو میکرو ست کردید برای کم شدن مثلا 23دقیقه و 7 ثانیه رو ست میکنید
          با هر بار تغییر توی sqw یک واحد از این مقدار کم میکنید به همین سادگی
          البته رجیسترش رو تنظیم کنید تا هر یک ثانیه خروجی بگیرید
          من دوست ندارم خودم را درگیر مسئله بهشت یا جهنم بکنم ، چون در هر دو قسمت دوستان خوبی دارم !

دیدگاه

چون باتری رو برمیداره برای اینکه VBat سرگردان نباشه
            بعدشم ایشون گفتند بعد از اتصال تغذیه ولتاژ باتری 2 ولت میشه
            دیتاشیت 1307
            کد:
            Battery input for any standard 3V lithium cell or other energy source. Battery voltage must be
            held between 2.0V and 3.5V for proper operation.
            ترجمه : ورودی باطری برای هر باطری 3 ولت(سکه ای لیتیوم) استاندارد یا سایر منابع انرژی . ولتاژ (پایه) باطری باید نگه داشته شود بین 2.0 الی 3.5 ولت برای کارایی درست

اگه اشکال تو تغذیه داشت که اصلا کار نمیکرد.
            منظور من بیشتر قطعی های تغذیست چون از این سوتی ها زیاد پیش میاد
            یا مثلا چیزایی که از چشم پنهون میمونن
            در ضمن خازن 100 میکرو تا جایی که یادمه بیشتر برای نویزهای فرکانس پایین هستند (مطمئن نیستم اگه اشتباه میکنم بگید)و 100 نانو برای نویزهای فرکانس بالا(مثل bounce)
            اگه مشکل تو تغذیه داشته باشه اون باطری لااقل اطلاعات و نگه میداره الان هی صفر میشه
            دوستمون چند بار گفتن که بعد از جند لحظه همه چی صفر میشه
            نتیجتن در اوردن باطری تو بهترین حالت یعنی از بین بردن تنها سرنخی که داریم چون اونه که نمیزاره صفر بشن
            نه خراب نمیشه فوقش یکم لبه هاش نرمتر میشه
            برای sda,scl هم یه فیلتر پایین گذر داشته باشه
            درسته حرفتون ولی i2c به شکل اپن کلکتور هست
            حتی مقاومت پول پ اگه مقدارش درست انتخاب نشه ممکنه تاثیرات ناخواسته دیگه ای بزاره
            برای منظور شما چیزی که تو طراحی ها میبینیم Cb (تاثیر ویا پد ترک وو.....) C-bus هست به عنوان C در RC فیلتر ها
            یعنی بابت اونها میان مقدار مقاومت رو انتخاب میکنن.

احتمال دادم شاید تو این مورد مشکلی باشه.
            حرفت طلا ولی یکی نیست بگه این همه کار به این آقا جواد گل گفتیم نیومد درست حسابی بگه کدومو انجام داده کدوم و انجام نداده :angry: :angry:

میشه یه مورد از نویزی ترین شرایط بذاری؟
            طبق چیزایی که دیدم
            تو اینترنتم گشتم تو نویزی ترین شرایط هم کسی این کارو نکرده بود نمی دونم !!
            i2c رو برای محیط های پرنویز توصیه نمیکنن
            یه جستجو تو فروم های دیگه در مورد اختلالات i2c زدم اگه میخواین لینکشون رو بدم
            تو اونها تک و توک دیدم که روش شما رو توصیه کنن درحالی که ساده ترین و کم خرج ترین راه هست (چرا ؟ نمی دونم !!)

دیدگاه

یکی از تجارب من که گفتم خدمت دوستان قرار بدم
              با تغذیه 5 ولت ای سی درست کار نمیکنه
              من دوتا دیود سری و یک خازن قرار دادم که ولتاژ رو نزدیک چهار بیارم و اونوقت درست کار میکرد
              اینکه چرا اینطور باشه رو دیگه پیگیرش نشدم
              هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
              بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
              میدونی مشکل ما کجاست؟سرمایه و مغز ها رو نمیتونیم یکجا جمع کنیم...

تعدادی ماژول GPS GP5MX1513F1 با بالاتریت حساسیت -170db به قیمت خرید بفروش میرسد

دیدگاه

فکر کنم کارش حل شد و رفت
                گفت که دیوانه نهی لایق این خانه نهی

دیدگاه

اگه بخواهیم چهار ساعت با زمانهای مختلف داشته باشیم میشه با یک آی سی 1307 طراحی کرد یا 4 تا آی سی می خواد ؟
                  کسی میدونه ؟

دیدگاه

فکر کنم کارش حل شد و رفت
                    اینم معظلی شده دیگه
                    میای این همه راه میگی آخر نمیفهمی طرف کارش راه افتاده یا نه لااقل اگه راه افتاده نمیاد بگه مشکل از کجا بود و راه حل چی بود که بقیه هم استفاده کنن

یا اینکه میخوای کمک کنی با این جمله برخورد میکنی

منظورم اینه که هم ثانیه هم دقیقه و هم ساعت بصورت معکوس و نزولی کار کنن ( همونطور که خودتون حدس زدین کم بشن )
                    خودم یه جوابی بدست آوردم می خواستم بدونم راه بهتری هم هست یا نه ؟
                    بابا ما که علم غیب نداریم بدونیم راه شما چی بوده که حالا راه حل ما بخواد بهتر یا بدتر باشه
                    لااقل بگید چی تو ذهنتونه که با همون یا یه راه بهتر پیش بریم !!

بیخیال به بحث ربطی ندارن اینا

اگه بخواهیم چهار ساعت با زمانهای مختلف داشته باشیم میشه با یک آی سی 1307 طراحی کرد یا 4 تا آی سی می خواد ؟
                    1307 رو به عنوان مرجع زمان انتخواب میکنید 4 ساعت یا 40 ساعت رو با نرم افزار پیاده سازی میکنید با یک دونه هم میشه اینکارو کرد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط icarus
                      1307 رو به عنوان مرجع زمان انتخواب میکنید 4 ساعت یا 40 ساعت رو با نرم افزار پیاده سازی میکنید با یک دونه هم میشه اینکارو کرد
                      امکانش هست کمی بیشتر توضیح بدید باید دقیقا چیکار کرد ؟

دیدگاه

مثلاً برای ساعت های جهان ، ساعت را برای گرینویچ (GMT) تنظیم کن
                        وقتی ساعت تهران را خواستی 3:30 بهش اضافه کن
                        وقتی ساعت آمریکا را خواستی 6:00 ازش کم کن

امام علی (علیه السلام) : الزکات العلم نشرهُ/ زکات علم نشر آن است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط moslem1368
                          فکر کنم کارش حل شد و رفت
                          سلام
                          شرمنده،من سرم یهو شلوغ شد نتونستم بیام سر بزنم دیگه
                          متاسفانه حل نشد، دیروز خازن هم گذاشتم اما جواب نداد،اومدم دوباره رو برد بورد بستم دیدم کار میکنه تازه همه خازن ها رو هم برداشتم،خیلی هم قاطی بستم ولی کار میکرد در ضمن ان مقاومت پول پ sda رو تا نزدیک 1 کیلو پایین آوردم اتفاقی که افتاد این بود که زمان کار کردن مدار بیشتر شد ولی بازم خراب میشد،نهایتا با توجه به درست بودن اتصالات و چک کردن اونها نهایتا تصمیم گرفتم بیام یه pcb بزنم و یکم اوضاع رو بهتر کنم،جای المان ها رو بهتر انتخاب کنم.انشاالله تا شب pcb ام که آماده شد و اگر خدا بخواد جواب گرفتم خبرتون میکنم.
                          دیدگاه

نوشته اصلی توسط javad71
                            سلام
                            شرمنده،من سرم یهو شلوغ شد نتونستم بیام سر بزنم دیگه
                            متاسفانه حل نشد، دیروز خازن هم گذاشتم اما جواب نداد،اومدم دوباره رو برد بورد بستم دیدم کار میکنه تازه همه خازن ها رو هم برداشتم،خیلی هم قاطی بستم ولی کار میکرد در ضمن ان مقاومت پول پ sda رو تا نزدیک 1 کیلو پایین آوردم اتفاقی که افتاد این بود که زمان کار کردن مدار بیشتر شد ولی بازم خراب میشد،نهایتا با توجه به درست بودن اتصالات و چک کردن اونها نهایتا تصمیم گرفتم بیام یه pcb بزنم و یکم اوضاع رو بهتر کنم،جای المان ها رو بهتر انتخاب کنم.انشاالله تا شب pcb ام که آماده شد و اگر خدا بخواد جواب گرفتم خبرتون میکنم.
                            گفت که دیوانه نهی لایق این خانه نهی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Abbas Sarami
                              مثلاً برای ساعت های جهان ، ساعت را برای گرینویچ (GMT) تنظیم کن
                              وقتی ساعت تهران را خواستی 3:30 بهش اضافه کن
                              وقتی ساعت آمریکا را خواستی 6:00 ازش کم کن
                              اینجوری مستقل از هم نیستن بازم یه جوری همزمان با هم کار می کنن
                              یک لحظه ساعت کشورها رو فراموش کن
                              فرض کن یکی از ساعتها الان کار کنه دیگری وسط نیم ثانیه بخواد کار کنه اونوقت باید چیکار کرد ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط masoud58
                                کسی میدونه ؟
                                اقا ازتون خواهش میکنم کمی حرفه ای تر فکر کنید چرا ذهنتونو محدود کردین ؟
                                یدونه ic 1307 بقیه ساعت ها 200 تا هم باشن بلاخره یه اختلاف زمانی با ساعت اصلی دارن

اضافه شده در تاریخ :
                                نوشته اصلی توسط masoud58
                                اینجوری مستقل از هم نیستن بازم یه جوری همزمان با هم کار می کنن
                                یک لحظه ساعت کشورها رو فراموش کن
                                فرض کن یکی از ساعتها الان کار کنه دیگری وسط نیم ثانیه بخواد کار کنه اونوقت باید چیکار کرد ؟
                                این ic یه خروجی داره که میتونی تنظیم کنی بهت 32.768 کیلو هرت بده
                                از اون استفاده کن
                                وسط نیم ثانیه چیه مرد ؟؟؟
                                :angry: :angry:
                                [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X