اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پروژه اوپن سورس ساعت دیجیتال , سون سگمنت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پروژه اوپن سورس ساعت دیجیتال , سون سگمنت

نوشته اصلی توسط زوار
    سلام اینجوری که رفرش را توی اینتراپت تایمر بذاریم خیلی خوبه فقطاگر به جای اون delay از زمانی که برای دادن اینتراپت تنظیم میکنیم استفاده کنیم خیلی بهتره استفاده کردن از تاخیر اونم تو روتین اینتراپت فکر نکنم خیلی خوب باشه
    زوار جان اون تاخیر در واقع چندتا NOP بود که من برای اینکه سادهتر باشه اینتوری کردم ولی این زمان خیلی کمیه و برای از بین بردن سایست
    تجربه معلم خشنی هست اول امتحان میگیره بعد درس میده !!!
    به دلیل برخی مشکلات بوجود اماده دیگه امکان ادامه فعالت در این انجمن مقدور نیست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد رحیمی
      :read:
      بحث ما رو بیسکامه
      درسته بهترین راه سرریز کردن تایمر و اینتراپت اونه فکر کنم تایمر 1 باید سر ریز بشه
      ولی من خودم بعد ساختن فهمیدم که باید از تایمر استفاده کرد
      این زبان سی هست ما بیسکام میخوایم
      البته مشکلمون رفع شده تا حدودی
      :agree:
      خوب حالا که شما نمیخواین با سی هم اشما بشین خودم به بیسیک هم ترجمه میکنم

==================================================
      Label2:
      Portb = 0
      Waitus 20
      Select Case Dg
      Case 0
      Portc = Ss MOD 10
      Portb = 1
      Dg = Dg + 1
      Case 1
      Portc = Ss \ 10
      Portb = 2
      Dg = Dg + 1
      Case 2
      Portc = Mm Mod 10
      Portb = 4
      Dg = Dg + 1
      Case 3
      Portc = Mm \ 10
      Portb = 8
      Dg = Dg + 1
      case 4:
      Portc = Hh Mod 10
      Portb = 16
      Dg = Dg + 1
      case 5:
      Portc = Hh \ 10
      Portb = 32
      Dg = 0
      End Select
      Return
      ==================================================
      تجربه معلم خشنی هست اول امتحان میگیره بعد درس میده !!!
      به دلیل برخی مشکلات بوجود اماده دیگه امکان ادامه فعالت در این انجمن مقدور نیست.

دیدگاه

با تشکر مجدد از دوستان و اساتید
        شماره یک که به نظر من کامل شد حالا اگر شما اجازه بدین قصد داریم بریم و روی تاریخ میلادی و شمسی کار کنیم
        دوستان نمیشه بگین آیا اول ما تاریخ میلادی رو اضافه کنیم یا که از همین الان به فکر باشیم و شمسی رو بسازیم راستی برای تبدیل میلادی به شمسی میشه لطفی کنید و ما رو راهنمایی کنید که چگونه این کارو انجام بدیم
        سپاس
        مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

دیدگاه

:cry:
          تازه اومدی سر خونه اول اون روزا که من میخواستم تاریخ میلادی رو به شمسی تبدیل کنم
          ببین فقط میتونی رو 1307 تاریخ میلادی بریزی برای تبدیلش هم باید از یه برنامه استفاده کنی واست میفرستم میدونم که الان دلت میخواد اون رو هم خودت بنویسی :eek:
          ولی بازم بعد از ظهر میفرستم برات :rolleyes:
          [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

سلام خیلی دوست دارم خودم بنویسم ولی خوب شما هم برام بفرست شاید ننوشتم و همین شمارو خوب دقت کردم تا بفهمم
            :applause:
            مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

دیدگاه

:rolleyes:
              توضیح شو شب میدم
              فایل های پیوست شده
              [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد رحیمی
                :rolleyes:
                توضیح شو شب میدم
                حامد جان هنوز اونجا شب نشده :mrgreen: ما منتظر توضیحات هستیم :bye
                وقتی همه نیروهای جسمی و ذهنی متمرکز شوند توانایی فرد برای حل مشکلات به طور حیرت انگیزی چند برابر می شود .
                نرمن وینسنت پیل

دیدگاه

پاسخ : پروژه اوپن سورس ساعت دیجیتال , سون سگم&#1606

سلام متاسفانه isp اردبیل
                  خراب شده و الان من با فندق شکن به زور تونستم سایت رو باز کنم
                  عرض به خدمت شما که قراره توضیح بدم این برنامه مبدل چه وری تبدیل میکنه
                  شما 6 تا متغیر دارید
                  بک بار به برنامه نگاه کنید
                  3 تا متغیر ورودی هستند
                  و 3 تا خوجی
                  شما به ورودی تاریخ میدید 3 تای دیگه که با اسم مشخص شده تاریخ تبدیل شده هستش بر حسب شمسی
                  خواهش مندم یکم یکم فقط خودتون زحمت بکشید :cry:

دیدگاه

سلام
                    من پیدام شد
                    کمکورمو دادم
                    گرچه خراب کردم
                    ولی قبول شدن یا قبول نشدنش زیاد برام مهم نیست
                    خوب بچه ها بیایید بقیه این پستو تموم کنیم
                    البته باز باید مزاحم دوستان بشیم و مخ حامد و کار بگیریم :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
                    دست حودمون نیست حامد باید مختو به کار به گیری حالا اگر نخوای مجبورت می کنیم :mrgreen: :mrgreen:

دیدگاه

ساخت ساعت با سون سگمنت

سلام
                      لینکا اکثراً خرابن :sad:
                      فایل پروتوس و کد ویژن کاری که دارم انجام می دم رو براتون می گذارم.مشکل اینه که چون با delay کار کردم دقیق نیست.
                      ابتدا ساعت و دقیقه و ثانیه رو وارد می کنیم بعد...
                      http://www.4shared.com/file/x84tKhNU/90-...clock.html
                      اینکه با چه دستوراتی میشه تایمر صفر رو داخل کدویژن راه انداخت برام مشکله.در واقع کد تولید 1 ثانیه داخل کدویژن رو می خوام.
                      متشکر از همه دوستانی که کمک می کنند.
                      ممنون

دیدگاه

پاسخ : ساخت ساعت با سون سگمنت

نوشته اصلی توسط live_1389
                        سلام
                        لینکا اکثراً خرابن :sad:
                        فایل پروتوس و کد ویژن کاری که دارم انجام می دم رو براتون می گذارم.مشکل اینه که چون با delay کار کردم دقیق نیست.
                        ابتدا ساعت و دقیقه و ثانیه رو وارد می کنیم بعد...
                        http://www.4shared.com/file/x84tKhNU/90-...clock.html
                        اینکه با چه دستوراتی میشه تایمر صفر رو داخل کدویژن راه انداخت برام مشکله.در واقع کد تولید 1 ثانیه داخل کدویژن رو می خوام.
                        متشکر از همه دوستانی که کمک می کنند.
                        ممنون
                        سلام
                        از دوستان اگر کسی هست که سی و کدویژن یاد داره به دوستمون کمک کنه
                        راستش من داشتم سی رو یاد می گرفتم اما به دلایلی ولش کردم تازه هر کاری کردم کدویژنو نتونستم نصب کنم .
                        امروز هم کلا خواب بودم :mrgreen:

دیدگاه

والا چی بگم
                          دست و ذهنو فکر دیگه به کار نمیره
                          یک جوارایی دارم از الکترونیک زده میشم
                          دعا کنید من این تنبلی بزارم کنار و بیام سر این پروژه که مدتهاست کنارش گذاشتم و هی نگم باشه فردا :mrgreen:
                          ای تنبلی چرا نمی ری :sad:

دیدگاه

سلام خدمت دوست عزیز iranesabz
                            پست های شما و دیگر اساتید را راجع به این موضوع خوندم . خیلی روی برنامه بسکام پروژه ساعت کار کردین . من این ساعت را ساختم البته چون می خواستم سون سگمنت بزرگ استفاده کنم از درایور استفاده کردم . سون سگمنت ها آند مشترک هستن . برنامه دو تا مشکل داشت یکی اینکه سایه هر سون سگمنت روی سون سگمنت بعدی می افته که این مشکلو با تاخیر 1 میکرو ثانیه رفع کردم دوم اینکه سون سگمنت ها چشمک می زنن که بازم توی زمانبندی ها دست کاری کردم خیلی بهتر شد ولی بازم اگه دقیق نگاه کنی چشمک می زنه دیگه نمی دونم مشکل از چیه ؟ دو تا فایل یکی عکس مدار یکی هم فایل بسکامی که تغییرش دادم .لطفا دوستانی که میدونن مشکل از کجاست راهنمایی کنند .
                            http://www.4shared.com/file/puMfZsOH/saat.html
                            http://www.4shared.com/photo/1QnLGtmT/Saat5.html

دیدگاه

نوشته اصلی توسط behzad2006
                              سلام خدمت دوست عزیز iranesabz
                              پست های شما و دیگر اساتید را راجع به این موضوع خوندم . خیلی روی برنامه بسکام پروژه ساعت کار کردین . من این ساعت را ساختم البته چون می خواستم سون سگمنت بزرگ استفاده کنم از درایور استفاده کردم . سون سگمنت ها آند مشترک هستن . برنامه دو تا مشکل داشت یکی اینکه سایه هر سون سگمنت روی سون سگمنت بعدی می افته که این مشکلو با تاخیر 1 میکرو ثانیه رفع کردم دوم اینکه سون سگمنت ها چشمک می زنن که بازم توی زمانبندی ها دست کاری کردم خیلی بهتر شد ولی بازم اگه دقیق نگاه کنی چشمک می زنه دیگه نمی دونم مشکل از چیه ؟ دو تا فایل یکی عکس مدار یکی هم فایل بسکامی که تغییرش دادم .لطفا دوستانی که میدونن مشکل از کجاست راهنمایی کنند .
                              http://www.4shared.com/file/puMfZsOH/saat.html
                              http://www.4shared.com/photo/1QnLGtmT/Saat5.html
                              داداش گلم مدتیه من رایانم خرابه
                              دوست من , من برنامه رو که توی پست اول گذاشتم همونو کار اندارختم روی سون های کوچیک بدون مشکل کار میکرد گرچه مقداری نورش کم بود ولی اصلا چشمک نمیزد
                              ولی من تا موقعی که سیستمم درست نشه نمی تونم کار زیادی بکنم
                              لطفا دوستان هر کمکی میتونند به دوستمون بکنند
                              حامد جان شما روی سون های بزرگ کار کردی اگر وقت داری یک لطفی بکن یک یاری ای به دوستمون بکن

دیدگاه

سلام
                                شاید این سوالم ربطی نداشته باشه ولی به ساخت ساعت ربط داره .
                                چون منم در حال ساختشم .
                                دوستان میگن
                                برنامه میکروی شما برای ایجاد اطمینان خاطر ، باید مرتبا فعال سازی ساعت را انجام دهد. تا اگر به هر دلیلی متوقف بود ، ادامه حرکت دهد .
                                این یعنی چی

رفیقان قدر یکدیگر بدانید چو معلوم است شرح از بر مخوانید

مقالات نصیحت گو همین است که سنگ انداز هجران در کمین است

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X