اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اونایی که دنبال دستگاه جوجه کشی می گردن بیان تو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اونایی که دنبال دستگاه جوجه کشی می گردن بیان تو

داداش بنده بخوام شروع به طراحی و برنامه نویسی کنترلر بکنم باید از کجا شروع کنم؟ اول سخت افزار رو انتخاب کنم بعد شروع به برنامه نویسی کنم؟پیشنهاد شما چی هستش؟
    سنسور دما ds18b20 مناسب هست؟
    سنسور رطوبت بنظرتون کدومش خوب هستش؟
    ممنون میشم که به صورت کلی و مختصر نحوه طراحی و برنامه نویسی کنترلر رو شرح بدین راستش نمیدونم از کجا شروع کنم :sad:
    خیلی ممنون از لطفت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر کریمی
      داداش بنده بخوام شروع به طراحی و برنامه نویسی کنترلر بکنم باید از کجا شروع کنم؟ اول سخت افزار رو انتخاب کنم بعد شروع به برنامه نویسی کنم؟پیشنهاد شما چی هستش؟
      سنسور دما ds18b20 مناسب هست؟
      سنسور رطوبت بنظرتون کدومش خوب هستش؟
      ممنون میشم که به صورت کلی و مختصر نحوه طراحی و برنامه نویسی کنترلر رو شرح بدین راستش نمیدونم از کجا شروع کنم :sad:
      خیلی ممنون از لطفت
      داداش امیر برای طراحی مدار ابتدا باید با توجه به امکاناتی که می خواین قرار بدین باید میکرو رو انتخاب کنید
      مثلا اگر امکانات زیادی مد نظرتون هست باید میکرو با حافظه برنامه نویسی بیشتری رو انتخاب کنید که حجم کم نیارید

نکته بعدی برنامه نویسی هستش که شما در محیط کامپایلر مد نظرتون شروع به برنامه نویسی می کنید اگر زبان برنامه نویسی تون سی هست که بهتره با کدوِیژن شروع کنید و اگر بسکام هست که باید تو کامپایلر بسکام برنامه بنویسید و اگر بین این دوتا نیست باید کامپایلر رو پیدا کنید و برنامتون رو بنویسید البتهاین بسکام برای avr هست

اگر می خواین که از ال سی دی رنگی استفاده کنید که بهتره برین سمت میکرو های arm که سرعت بیشتری دارند
      شما امکانات دستگاهتون رو بگین تا من پیشنهاد بدم که از چه میکرویی استفاده کنید :redface:

اضافه شده در تاریخ :
      سنسور دمای ds18b20 سنسور خوبیه در دیتاشیت سنسور که مقدار خطا رو زده 0.5 درجه ولی رزولیشن اندازهگیری صدم درجه هست خلاصه باید تجربی تست کنید تا به نتایجی برسید که سنسور خوبی هست یا نیست ما که به این نتیجه رسیدیم که استفاده از ds18b20 ضد اب مقدار خطای ایجاد شده با بالا رفتن رطوبت رو خنثی میکنه
      برد جوجه کشی:
      مطالعه پست 1 (حتما مطالعه کنید)

مطالعه پست 2 (برای مطلع شدن از تغییرات برنامه مطالعه کنید)

دانلود

توجه:
      این برد نیمه صنعتی و خانگی هست...
      برای صنعتی شدن حتما برد مخصوص خودتون رو بزنید...

آی دی کانال تلگرامی مربوط به برد جوجه کشی : electr0o0nic@

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad...
        داداش امیر برای طراحی مدار ابتدا باید با توجه به امکاناتی که می خواین قرار بدین باید میکرو رو انتخاب کنید
        مثلا اگر امکانات زیادی مد نظرتون هست باید میکرو با حافظه برنامه نویسی بیشتری رو انتخاب کنید که حجم کم نیارید

نکته بعدی برنامه نویسی هستش که شما در محیط کامپایلر مد نظرتون شروع به برنامه نویسی می کنید اگر زبان برنامه نویسی تون سی هست که بهتره با کدوِیژن شروع کنید و اگر بسکام هست که باید تو کامپایلر بسکام برنامه بنویسید و اگر بین این دوتا نیست باید کامپایلر رو پیدا کنید و برنامتون رو بنویسید البتهاین بسکام برای avr هست

اگر می خواین که از ال سی دی رنگی استفاده کنید که بهتره برین سمت میکرو های arm که سرعت بیشتری دارند
        شما امکانات دستگاهتون رو بگین تا من پیشنهاد بدم که از چه میکرویی استفاده کنید :redface:

اضافه شده در تاریخ :
        سنسور دمای ds18b20 سنسور خوبیه در دیتاشیت سنسور که مقدار خطا رو زده 0.5 درجه ولی رزولیشن اندازهگیری صدم درجه هست خلاصه باید تجربی تست کنید تا به نتایجی برسید که سنسور خوبی هست یا نیست ما که به این نتیجه رسیدیم که استفاده از ds18b20 ضد اب مقدار خطای ایجاد شده با بالا رفتن رطوبت رو خنثی میکنه
        داداش ممنون از پاسخ کاملت
        اول اینکه بگم زبانی که برنامه نویسی میکنم بیسیک و کامپایلر بسکام هستش
        امکاناتی که بنده میخوام زیاد نیست
        1-کنترل دما در یک محدوده با هیسترزیس0.2 قابل کالیبره نرم افزاری (نمیخوام برای تنظیم دما از دوحالت min و max استفاده کنم)
        2-کنترل رطوبت با دقت 1 درصد قابل کالیبره نرم افزاری
        3- تعیین زمان چرخش تخم ها (زیاد مهم نیست که زمان دقیق باشه حدودی هم قابل قبول هست)
        4-استفاده از ال سی دی کاراکتری ترجیحا 2*16
        5-تعداد خروجی ها (1 رله مربوط به هیتر 1 رله مربوط به رطوبت ساز و یک رله مربوط به موتور فعلا کافی هستش)
        6-منو بندی ساده و به دور از پیچیدگی
        سنسور ها هم دمارو همون 18b20 انتخاب میکنیم رطوبت روهم هرکدوم که صلاح باشه
        خب حالا بنظرتون برنامه نویسی طراحی رو چجوری شروع کنم؟میکرو مگا 8 جوابگو هست؟
        بنظرت داداش این سنسور میتونه کارامد باشه؟
        http://eshop.eca.ir/%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D9%85%D8%A7-%D9%88-%D8%B1%D8%B7%D9%88%D8%A8%D8%AA/4607-%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84-%D8%A2%D9%85%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%B3%D9%86%D8%B3%D9%88%D8%B1-%D8%AF%D9%85%D8%A7-%D9%88-%D8%B1%D8%B7%D9%88%D8%A8%D8%AA-%D8%A2%D8%A8-%D9%88-%D9%87%D9%88%D8%A7-am2301dht21.html

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر کریمی
          داداش ممنون از پاسخ کاملت
          اول اینکه بگم زبانی که برنامه نویسی میکنم بیسیک و کامپایلر بسکام هستش
          امکاناتی که بنده میخوام زیاد نیست
          1-کنترل دما در یک محدوده با هیسترزیس0.2 قابل کالیبره نرم افزاری (نمیخوام برای تنظیم دما از دوحالت min و max استفاده کنم)
          2-کنترل رطوبت با دقت 1 درصد قابل کالیبره نرم افزاری
          3- تعیین زمان چرخش تخم ها (زیاد مهم نیست که زمان دقیق باشه حدودی هم قابل قبول هست)
          4-استفاده از ال سی دی کاراکتری ترجیحا 2*16
          5-تعداد خروجی ها (1 رله مربوط به هیتر 1 رله مربوط به رطوبت ساز و یک رله مربوط به موتور فعلا کافی هستش)
          6-منو بندی ساده و به دور از پیچیدگی
          سنسور ها هم دمارو همون 18b20 انتخاب میکنیم رطوبت روهم هرکدوم که صلاح باشه
          خب حالا بنظرتون برنامه نویسی طراحی رو چجوری شروع کنم؟میکرو مگا 8 جوابگو هست؟
          بنظرت داداش این سنسور میتونه کارامد باشه؟
          http://eshop.eca.ir/%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D9%85%D8%A7-%D9%88-%D8%B1%D8%B7%D9%88%D8%A8%D8%AA/4607-%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84-%D8%A2%D9%85%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%B3%D9%86%D8%B3%D9%88%D8%B1-%D8%AF%D9%85%D8%A7-%D9%88-%D8%B1%D8%B7%D9%88%D8%A8%D8%AA-%D8%A2%D8%A8-%D9%88-%D9%87%D9%88%D8%A7-am2301dht21.html
          خواهش می کنم داداش :nerd:
          نه سنسور مگا 8 حافظش کمه همین 32 رو انتخاب کن تا بعدا اگر خواستی برنامرو ارتقا بدی حافظه کم نیاد
          سنسور دما خوبه اما این سنسور رطوبت dht21 رو من کار نکردم ولی dht22 رو کار کردم که کیفیتش خوبه و تو دیتاشیت مثبت منفی 2 درصد زده برای دقت یک درصد باید دنبال سنسور های گران قیمت برین

ولی این سنسور فوقالعاده به تغذیه حساس هست مثلا اگر یه لحظه تغذیه برعکس زده بشه میسوزه که باید ازش در مقابل منبع تغذیه معکوس حفاظت کنی

نحوه برنامه نویسی هم مشخصه دیگه اول باید سنسور دما رو راه بندازی بعد رطوبت و بعدش برنامه کالیبره و تنظیم خلاصه هر چی خواستی بنویسی برنامه اماده دما و رطوبت همینا هم تو نت هست سرچ کنی میاد
          برد جوجه کشی:

دانلود

توجه:

دیدگاه

با سلام
            خدمت دوستان گرامی بویژه اقایان محمد و محسن مهدی و امیر
            که مثل موتور باعث داغ شدن و حرکت تاپیک شدن
            .
            دوستان با توجه به تجربیات شما یک راهنمایی میخواستم
            .
            من یکی از ماژول های اتومیزر یا بخار ساز از افتاب رایانه تهیه کردم
            اما یک مشکل داره
            وقتی روشنه خوب و با شدت بخار تولید میکنه
            اما در راستای دهانه سنسور مثل فواره قطره قطره اب میپاشه بیرون
            با کم شدن اب و افزایش ولتاژ این پاشش زیاد میشه
            و با افزایش اب و یا کاهش ولتاژ این پاشش شبیه به قل خوردن شده و خروج بخار کم میشه
            .
            بعلت وجود سنسور همیشه اب از پیزو 2تا3 سانت باید ارتفاع داشته باشه
            .
            شما اگر تجربه ای در این مورد دارید ممنون میشم کمک کنید و اگر این نقیصه رو برطرف کردن ممنون میشم راهنمایی کنید
            چون این پاشش اب خیلی خیلی مزاحم هست و کارایی این ماژول را به شدت کم کرده
            در پناه حق موفق و سربلند و پیروز باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ekf2000
              با سلام
              .
              .
              اما یک مشکل داره
              و با افزایش اب و یا کاهش ولتاژ این پاشش شبیه به قل خوردن شده و خروج بخار کم میشه
              .
              .
              شما اگر تجربه ای در این مورد دارید ممنون میشم کمک کنید و اگر این نقیصه رو برطرف کردن ممنون میشم راهنمایی کنید
              سلام خدمت شما ekf جان گرامی
              بله این سنسور اب رو قطره قطره پرتاب می کنه اگر ارتفاع ظرف و سطح مقطعش کم باشه که اب رو میریزه بیرون برای رفع این مشکل اون چیزی که به فکرم می رسه اینه که یه چیزی مثل شیشه که کوچیک باشه یه جوری بالای سنسور یه همون پیزو قرار بدین با این روش ابی که پرتاب می کنه می خوره به این جسم و بر میگرده ولی رطوبت همچنان تولید میشه و مشکلی در تولید رطوبت ایجاد نمیشه اما برای کنترل سطح اب اون روشی که من قبلا استفاده می کردم همین سنسور مادون قرمز بود که خوبم کار می کرد ولی بعد مدتی جرم می بست و دیگه کار نمی کرد اما روش سادش هم همون روش شناور هست که شما یه شناوری قرار میدین و وقتی سطح اب کم شد همین شناور که کوچیکم هست میره می خوره به سیمی و اب رو می رسونه به ظرف حالا می تونه مکانیکی هم باشه البته مکانیکی یه خورده جاگیر هست و پیشنهاد نمیشه اون پمپی هم که اب رو میرسونه من از پمپ ماشین استفاده می کردم که خیلی عالی کار می کرد به هر حال به روش شما بستگی داره این پیشنهاد من بود حالا ببینیم بقیه دوستان چی می گن
              برد جوجه کشی:

دانلود

توجه:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad...
                خواهش می کنم داداش :nerd:
                نه سنسور مگا 8 حافظش کمه همین 32 رو انتخاب کن تا بعدا اگر خواستی برنامرو ارتقا بدی حافظه کم نیاد
                سنسور دما خوبه اما این سنسور رطوبت dht21 رو من کار نکردم ولی dht22 رو کار کردم که کیفیتش خوبه و تو دیتاشیت مثبت منفی 2 درصد زده برای دقت یک درصد باید دنبال سنسور های گران قیمت برین

ولی این سنسور فوقالعاده به تغذیه حساس هست مثلا اگر یه لحظه تغذیه برعکس زده بشه میسوزه که باید ازش در مقابل منبع تغذیه معکوس حفاظت کنی

نحوه برنامه نویسی هم مشخصه دیگه اول باید سنسور دما رو راه بندازی بعد رطوبت و بعدش برنامه کالیبره و تنظیم خلاصه هر چی خواستی بنویسی برنامه اماده دما و رطوبت همینا هم تو نت هست سرچ کنی میاد
                با سلام و درود
                در صورتی ATmega8 از نظر سخت افزاری جوابگوی نیازهای شما هست و فقط مشکل کافی نبودن حافظه وجود دارد می توان از Atmega168 یا Atmega328 استفاده کرد که هر کدام به ترتیب دارای 16 و 32 کیلوبایت حافظه هستند و از نظر سخت افزاری با Atmega8 مطابقت دارند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ekf2000
                  با سلام
                  .
                  .
                  اما یک مشکل داره
                  .
                  .
                  سلام خدمت شما داداش گلم @};-
                  بنده هم نظر مهندس محمد رو تایید میکنم و به همین موضوع اشاره میکنم که شما باید یه وسیله ای چتر مانند براش درست کنین که وقتی قطرات اب بهش میخوره دوبار برگرده به داخل اب
                  من یه سری هاش بود از مشهد تهیه میکردم داخلشون سه تا بازوی پلاستیکی داشت و دو تا حلقه که این بازوها به هم متصل میشدن و یه حالت استوانه ای تشکیل میدادن که قسمت سقف استوانه رو با فویل میپوشوندم میشد حالت چتر مانند
                  صفحه قبل پست590 هم عکسی که گذاشتم توجه کنی میبیتنی که واسش خودم چتر درست کردم :redface:

دیدگاه

سلام به همه دوستان عزیز

دوستان همونطور که راجبش هم بحث کردیم اگه اب جوشیده یا اب مقطر تو دستگاه بریزیم از جرم دیگه خبری نیست/پس میشه از سنسور مادون قرمزی که آقا محمد عرض کردن استفاده بشه در صورت استفاده از سنسور مکانیکی هنوز هم جرم گرفتن رو داره ولی میشه از یه رید رله یه آهن ربای نودیوم و شناور استفاده کرد که به شدت استحلاک پایین میاد

بنظر من اگه سطح ظرف اب زیاد باشه مسلما با حرارت دستگاه باعث ایجاد رطوبت میشه و راندمان پایین میاد و همچنین حرارت که باید دقیق کنترل بشه!

اگه دوستان صلاح بدونن ترتیبی بدیم که رطوبت بخاطر سنگین بودن نسبت به هوا از بالا وارد بشه یا از وسط به سمت بالا و پایین و حرارت هم از بیرون تامین بشه تا جایی برای خطا نباشه دوست عزیزمون ekfبه سشوار تو تاپیک های خیلی قبل اشاره داشتن که ایده خیلی خوبه یعنی این که مثلا النمت مابا خاموش شدن هنوز تا سرد شدن حرارت داره و باعث میشه که نشه حرارت رو کنترل کرد و باعث شوک حرارتی بشیم

مواظب اعمالمان باشیم

کسی نمیداند

آخرین خداحافظی اش چه وقتیه ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محسن مهدی

اگه دوستان صلاح بدونن ترتیبی بدیم که رطوبت بخاطر سنگین بودن نسبت به هوا از بالا وارد بشه یا از وسط به سمت بالا و پایین و حرارت هم از بیرون تامین بشه تا جایی برای خطا نباشه دوست عزیزمون ekfبه سشوار تو تاپیک های خیلی قبل اشاره داشتن که ایده خیلی خوبه یعنی این که مثلا النمت مابا خاموش شدن هنوز تا سرد شدن حرارت داره و باعث میشه که نشه حرارت رو کنترل کرد و باعث شوک حرارتی بشیم
                      سلام دوست گلم @};-
                      اینکه فرمودین رطوبت از کدوم سمت وارد محفظه بشه باید عرض کنم که ما اگه جریان هوای قابل قبولی رو داخل محفظه ایجاد کنیم دیگر مهم نخواهد بود که رطوبت از کدام سمت وارد دستگاه شود درضمن چون چگالی هوای گرم کم هست درصورت نبود جریان هوا رطوبت و حرارت در قسمت سقف دستگاه جمع میشوند (سونای بخار رو در نظر داشته باشید) B-) B-) B-)
                      و به نظر بنده استفاده از سشوار بخاطر اینکه سشوار برای کاربرد های طولانی مدت طراحی نشده و هر ان ممکن هست که باعث قطعی بشه زیاد توصیه نمیشه و همینطور به دلیل اینکه هوای خشک وارد دستگاه میکنه امر تامین رطوبت بشدت دشوار میشه
                      اگر محفظه شما خیلی کوچیک هست حتی میتونید از لامپ های رشته ای هم استفاده کنید که باز میتوان با دیمر حرارت ملایم را تنظیم کرد که باعث شوک حرارتی و نوسان زیاد دما نشه

دیدگاه

و به نظر بنده استفاده از سشوار بخاطر اینکه سشوار برای کاربرد های طولانی مدت طراحی نشده و هر ان ممکن هست که باعث قطعی بشه زیاد توصیه نمیشه و همینطور به دلیل اینکه هوای خشک وارد دستگاه میکنه امر تامین رطوبت بشدت دشوار میشه :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

دوست عزیزمون ekfبه سشوار تو تاپیک های خیلی قبل اشاره داشتن که ایده خیلی خوبه یعنی این که مثلا النمت مابا خاموش شدن هنوز تا سرد شدن حرارت داره و باعث میشه که نشه حرارت رو کنترل کرد و باعث شوک حرارتی بشیم
                        مواظب اعمالمان باشیم

کسی نمیداند

آخرین خداحافظی اش چه وقتیه ؟

دیدگاه

سلام به همه دوستان عزیز

دوستان همونطور که راجبش هم بحث کردیم اگه اب جوشیده یا اب مقطر تو دستگاه بریزیم از جرم دیگه خبری نیست/پس میشه از سنسور مادون قرمزی که آقا محمد عرض کردن استفاده بشه در صورت استفاده از سنسور مکانیکی هنوز هم جرم گرفتن رو داره ولی میشه از یه رید رله یه آهن ربای نودیوم و شناور استفاده کرد که به شدت استحلاک پایین میاد

بنظر من اگه سطح ظرف اب زیاد باشه مسلما با حرارت دستگاه باعث ایجاد رطوبت میشه و راندمان پایین میاد و همچنین حرارت که باید دقیق کنترل بشه!

سلام
                          محسن جان مدار این تاپیک با رله کار می کنه برای قسمت المنت هم رله گذاشتم یعنی تریاک نذاشتم که بشه توان رو کنترل کرد تا حتی بعد از خاموش شدن المنت هم دما نره بالا برای همین باید یک دیمر سر راه المنت قرار بدین و نزارین المنت سرخ بشه که فوقالعاده بعد از خاموش شدن المنت دما میره بالا برای همین حتما برای المنت دیمر باید قرار داده بشه
                          اما برای کنترل سطح اب می تونید سنسور های مادون قرمز رو داخل اب قرار ندید بلکه به بدنه ظرف رطوبت وصل کنید و با یه شناور خیلی کوچیک ارتفاع رو در نظر داشته باشید که از مقدار معینی که ارتفاع کم شه شناور هم بره پایین و اب رو تزریق کنه اینطوری فقط شناوره که داخل ابه و حتی اگر اب جوشونده هم نباشه کاراییش بیشتره
                          برد جوجه کشی:

دانلود

توجه:

دیدگاه

سلام به همه دوستان عزیز

دوستان همونطور که راجبش هم بحث کردیم اگه اب جوشیده یا اب مقطر تو دستگاه بریزیم از جرم دیگه خبری نیست/پس میشه از سنسور مادون قرمزی که آقا محمد عرض کردن استفاده بشه در صورت استفاده از سنسور مکانیکی هنوز هم جرم گرفتن رو داره و...
                            با سلام
                            خدمت دوستان و همراهان گرامی
                            .
                            چند تا نکته بگم
                            .
                            اب جوشیده هم اهک داره شاید میزان رسوب یکم کمتر بشه ولی در حد بی تاثیری نمیرسه
                            برای اب خالص باید بخار را میعان کرد که میشه همون اب مقطر صنعتی
                            برخی اتوشویی ها بخار خروجی رو گرفته و میفروشن که خیلی ارزون تر در میاد
                            .
                            در موردسشوار
                            کاربرد انقدر بالا نیست که موجب خرابی بشه
                            نهایت روزی 20تا 30 دقیقه میشه
                            اما بعلت صدای زیاد فن شاید در منزل شبها ایجاد مزاحمت کنه
                            .
                            بهترین کار ساخت مخزن هواست
                            شما بیاد یک جعبه جدا گانه بسازید
                            به قسمت پایین بدنه متصل کنید
                            .
                            میشه با ایجاد دیواره یک جعبه رو در کف دستگاه ایجاد کرد مثلا در یک گوشه کناری
                            .
                            بعد یک دهانه خروج هوا به داخل دستگاه و یک دهانه ورودی به سمت بیرون ایجاد کنید
                            .
                            المنت رو داخل جعبه قرار داده و بدنه جعبه رو عایق کنید
                            در قسمت ورودی هوا که به بیرون راه داره یک فن دور بالا و قوی مثل فن های بلبرینگی یا220ولت کوچک قرار بدین
                            .
                            قسمت خروجی رو بدین به یک لوله خرطومی مثل لوله سینک یا جاروبرقی که راحت ثابت میشه
                            بعد در کناره های کف دستگاه یا همون گوشه های کف لوله رو با چسب محکم کنید
                            البته خودش ثابت می ایسته و نیازی هم به چسباندن نیست
                            بعدسر تا سر لوله رو افقی و موازی با کف دستگاه به تعداد مناسب سوراخ کرده
                            البته قبلش دهانه اخر لوله رو مسدود کنید
                            تا هوا فقط از این سوراخها خارج بشه
                            .
                            بهتره لوله چند سانت از کف بالاتر باشه و سوراخ ها به سمت سطح ظرف اب باشن
                            اینجوری باعث رفع خشکی هوای گرم و تامین سریع رطوبت میشه
                            .
                            یادتون باشه قسمت درب رو لوله کشی نکنید تا مشکل بعد ایجاد نشه
                            .
                            همیشه چند سوراخ به سمت سنسور دما بذارید تا هوای گرم مستقیم به سمت سنسور بره و دما سریع کنترل بشه

اضافه شده در تاریخ :
                            بعد اگر فن 220 ولت بود به صورت سری با المنت به رله وصل کنید
                            اینجوری با روشن شدن المنت هوا گرم تازه وارد دستگاه میشه
                            دور تا دور کف دستگاه جریان پیدا کرده و به سطح اب خورده و رطوبت را بالا میبرد و از خشکی اولیه در میاد
                            هوا با هربار روشن شدن تهویه میشه
                            و چون قسمت المنت از دستگاه جدا هست با خاموش شدن دمای درون دستگاه بالا نمیره
                            گردش هوا به طور کامل رخ میده
                            البته سوراخ های تهویه بالای دستگاه را زیاد گشاد نگیرید
                            تعبیه یک فن 3در3 یا اگر پیدا کردین2در2 کافیه
                            .
                            اگر فن بزرگ میزارید برای تهویه اظطراری
                            حتما یک دریچه سبک و مقاوم روی فن به سمت بیرون تعبیه کنید که راحت باز و بسته بشه
                            به صورت عمودی طوری که لولا در بالا باشه
                            طوری که هر وقت فن کار کنه درچه به سمت بیرون باز باشه
                            و با خاموش شدن پایین بیافته و بسته بشه
                            اینجوری هم به شدت از اتلاف گرما جلوگیری میشه
                            .
                            من چون دستگاهم کوچک بود از یک سشوار به جای جعبه استفاده کردم
                            که یکم صداش دردسر ساز هست
                            اما راندمان تخم های نطفه دار حدود 95درصد شده
                            .
                            شاید تکراری باشه ولی تجربه من میگه این بهترین کاره

دیدگاه

سلام
                              به همه دوستان خوب
                              خیلی خوشحال شدم تاپیک داغ و تخصصی شده و داره خوب جلو میره
                              واقعا توضیحات خوب و موثر هست
                              باتشکر از مهندس محمد اقا که پایه گذار این بحث با مدار و تلاش خودشون بودن
                              من مدتی نبودم خبری از مدار و برنامه جدیدش برای تست و نصب نشده
                              ممنون از بحث های جالبتون
                              یاعلی مدد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط e.kara
                                سلام
                                به همه دوستان خوب
                                خیلی خوشحال شدم تاپیک داغ و تخصصی شده و داره خوب جلو میره
                                واقعا توضیحات خوب و موثر هست
                                باتشکر از مهندس محمد اقا که پایه گذار این بحث با مدار و تلاش خودشون بودن
                                من مدتی نبودم خبری از مدار و برنامه جدیدش برای تست و نصب نشده
                                ممنون از بحث های جالبتون
                                یاعلی مدد
                                سلام
                                جناب ekara امروز سفارشاتی که دوباره از افتاب رایانه داده بودم امروز اومد رسید دستم ان شاء الله به زودی مدار رو قرار می دم
                                فقط تنها چیزی که اینجا مطرحه اینه که یه کم تنبلی می کنم انگار قراره یه کوه رو جابجا کنم :rolleyes:

از فردا قراره شروع کنم به جابه جا کردن کوه :nerd:
                                من هم تشکر می کنم که همیشه پیگیر این تاپیک هستید
                                برد جوجه کشی:

دانلود

توجه:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X