اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اونایی که دنبال دستگاه جوجه کشی می گردن بیان تو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اونایی که دنبال دستگاه جوجه کشی می گردن بیان تو

آقا محمد تشکر میکنم از جوابو حوصلتون.انشا ا... فردا موتور دستم میرسه(همونی ک فرمودید)
    در مورد مدار اسنابر با توجه به موجودی فروشگاه eca میشه از 39nF-630V استفاده کرد؟
    در مورد سنسور مادون-آیا دوتیکه هست و باید جدا جدا(گیرنده-فرستنده)خریداری کرد یا صرفا ماجول hc-sr501 تهیه بشه کافیه.
    اگه لطف میکردین نحوه سر هم کردن این سنسور رو هم قرار میدادین واقعا منت میگذاشتید به سر علاقه مندا(در راس حقیر)
    میدونم خیلی سوال پرسیدم.ببخشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط abbasjavanmardi
      آقا محمد تشکر میکنم از جوابو حوصلتون.انشا ا... فردا موتور دستم میرسه(همونی ک فرمودید)
      در مورد مدار اسنابر با توجه به موجودی فروشگاه eca میشه از 39nF-630V استفاده کرد؟
      در مورد سنسور مادون-آیا دوتیکه هست و باید جدا جدا(گیرنده-فرستنده)خریداری کرد یا صرفا ماجول hc-sr501 تهیه بشه کافیه.
      اگه لطف میکردین نحوه سر هم کردن این سنسور رو هم قرار میدادین واقعا منت میگذاشتید به سر علاقه مندا(در راس حقیر)
      میدونم خیلی سوال پرسیدم.ببخشید
      خواهش می کنم دوست عزیز.
      در مورد مدار اسنابر از این خازن استفاده کن چون مقدارش نزدیکه به خازن 10 نانو فارد

خازن 22 نانو فارد 400 ولت

سنسور ها هم باید جدا جدا باشن
      همین لینک ها رو ببینید

سنسور فرستنده

سنسور گیرنده

نحوه ی قرار گیری سنسور ها هم بدین صورته که گیرنده ثابت به بدنه وصل میشه و تا جایی که ممکن هست از نور محیط ایزوله میشه

و سنسور فرستنده هم وصل میشه به گوشه یکی از راکها و همگام با زاویه راک حرکت می کنه این سنسور ها در زاویه صفر درجه راک باید دقیقا روبه روی هم قرار بگیرند و فاصله از هم نباید بیشتر از 10 سانت باشه

اگر سنسور گیرنده از نور محیط ایمن نشه امکان به هم خوردگی زوایا هست
      در صورتی که این موضوع رو رعایت کنید زوایه به هم نخواهد خورد...

تو عکس زیر قرار گیری سنسور ها رو مشاهده می کنید ولی سنسور های مادون قرمز بر عکس وصل شدن یعنی سنسور گیرنده به راک وصل شده و سنسور فرستنده ثابت هست و همینطور گیرنده از نور محیط هم ایزوله نشده است بنابراین شما این نکات رو رعایت کنید

و اینکه خواهش می کنم من و کاربران دیگه اینجا هستیم که هم پاسخ بدیم و هم پاسخ دریافت کنیم
      برد جوجه کشی:
      مطالعه پست 1 (حتما مطالعه کنید)

مطالعه پست 2 (برای مطلع شدن از تغییرات برنامه مطالعه کنید)

دانلود

توجه:
      این برد نیمه صنعتی و خانگی هست...
      برای صنعتی شدن حتما برد مخصوص خودتون رو بزنید...

آی دی کانال تلگرامی مربوط به برد جوجه کشی : electr0o0nic@

دیدگاه

مرسی از لطفتون.
        تو پوشه PCB BORD ASLI ی فایل pdf هست(LISTE GATEAT)توش نام قطعاتو گذاشتین ک فکر کنم برای سنسور hsهست.
        امکان داره سنسور sht11 رو به محل سنسور رطوبت وصل کرد؟
        اگه از sht11وds18b20 تو یک بورد استفاده کرد تداخل تو مکانیسم ایجاد نمیشه؟
        آیا میشه به جای ATMEGA32A DIP از میکرو ATMEGA328P-PU DIP استفاده کرد؟
        اگه امکانش هست فایل pcbو pdf رو بازبینی بفرمایید
        فکر میکنم فایل های pcb و قطعات مربوط به سنسور sht11 نیست و با فایل پروتئوس همخوانی ندارن.

دیدگاه

مرسی از لطفتون.
          تو پوشه PCB BORD ASLI ی فایل pdf هست(LISTE GATEAT)توش نام قطعاتو گذاشتین ک فکر کنم برای سنسور hsهست.
          امکان داره سنسور sht11 رو به محل سنسور رطوبت وصل کرد؟
          اگه از sht11وds18b20 تو یک بورد استفاده کرد تداخل تو مکانیسم ایجاد نمیشه؟
          آیا میشه به جای ATMEGA32A DIP از میکرو ATMEGA328P-PU DIP استفاده کرد؟
          اگه امکانش هست فایل pcbو pdf رو بازبینی بفرمایید
          فکر میکنم فایل های pcb و قطعات مربوط به سنسور sht11 نیست و با فایل پروتئوس همخوانی ندارن.

بله تو ورژن جدید سنسور sht به محل همون سنسور رطوبت hs1101 وصل میشه
          نه مشکلی پیش نمیاد سنسور های ds18b20 در برنامه جدید تنها نقششون اینه که دما رو نشون میدن و هیچ کنترلی بر رله ها ندارن می تونید اصلا سنسور های ds رو قرار ندهید

این سنسور ها بیشتر برای باز بینی نقاط مختلف دستگاه هست یعنی اگر گردش هوا درست باشه دمای کل سنسور های ds18b20 یکنواخت خواهد بود البته اختلاف دهم درجه نسبت به یکدیگر رو خواهند داشت

آقای abbasjavanmardi عزیز شما فایل های ورژن جدید رو دانلود کرده اید؟ یا قدیمی؟
          اسم برد های سنسور های " sht SHTXX-PCB " هست

پی سی بی ها در التیوم طراحی شده اند برای همین پروتیوس نمی تونه این فایلا رو باز کنه

در رابطه با میکرو مورد نظر شما هم در این صورت امکان پذیر هست که pcb جدیدی زده بشه و همینطور ورودی ها و خروجی ها هم باید از بسکام برای میکرو مورد نظر شما پورت بشوند و الا نمیشه یه میکرو 28 پایه را بدون تغییر به برد وصل کرد

حافظشون یکیه ولی میکرو مد نظر شما 28 پایه هست و میکرو مورد استفاده تو این مدار هم 40 پایه حتی ممکنه که پورت خروجی و ورودی هم کم بیاد
          برد جوجه کشی:

دانلود

توجه:

دیدگاه

من آخرین ویرایش رو دانلود کردم JOJEKESHI-DIP-V 1.4-FULL-LCD 16X2
            تو پوشه sorce bascome-avr سه فایل hex هست ک دوتا مربوط به 8 و یکی مربوط به 32 میشه.یعنی با توجه به میکرو انتخابی این فایل ها رو باید پلود کرد؟
            در مورد میکرو های 24 پایه و چهل پایه.در این حالت باید ی پروگرامر هم تهیه کنم.
            من ی بورد آردیونو ک رابط usb نداشت رو با (http://forum.arduino.ir/4/14/263.html)پروگرام کردم.یعنی میشه با وصل کردن پایه های مربوط به برنامه ریزی کد ها رو روش پلود کرد
            ی همفکری:برای قسمت تایمر موتور نظرتون چیه از ی تایمر دیجیتال استفاده کرد.امکانش هست رو مدار پیاده بشه؟

دیدگاه

من آخرین ویرایش رو دانلود کردم JOJEKESHI-DIP-V 1.4-FULL-LCD 16X2
              تو پوشه sorce bascome-avr سه فایل hex هست ک دوتا مربوط به 8 و یکی مربوط به 32 میشه.یعنی با توجه به میکرو انتخابی این فایل ها رو باید پلود کرد؟
              در مورد میکرو های 24 پایه و چهل پایه.در این حالت باید ی پروگرامر هم تهیه کنم.
              من ی بورد آردیونو ک رابط usb نداشت رو با (http://forum.arduino.ir/4/14/263.html)پروگرام کردم.یعنی میشه با وصل کردن پایه های مربوط به برنامه ریزی کد ها رو روش پلود کرد
              ی همفکری:برای قسمت تایمر موتور نظرتون چیه از ی تایمر دیجیتال استفاده کرد.امکانش هست رو مدار پیاده بشه؟
              نه این دو تا فایل مگا 32 و مگا هشت با هر دوتاشون کار داریم مگا 32 برای برد اصلی و مگا 8 برای درایور سنسور sht هست

منتها دو تا فایل مگا 8 هست که در صورت استفاده از sht1X باید برنامه مربوطه پروگرام بشه و همینطور برای sht2x هم اون یکی برنامه مگا هشت (از اسمشون پیداست که کدام برنامه متعلق به کدام سنسور است)

استفاده از تایمر دیجیتال هم بله میشه ولی به شرطی که از قسمت تنظیمات موتور رو در حالت off قرار دهید تا الارمی ایجاد نشه

تایمر دیجیتال خودش مستقل هست و نیازی به برد کنترل نداره

اضافه شده در تاریخ :
              به این تاپیک هم یه سر بزنید یه جوابی دادم شاید کمکتون کنه
              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=120047.0

اضافه شده در تاریخ :
              یادم رفت بگم در داخل همون فایل دانلودی pcb سنسور های sht داخل این فولدر هستند

برد جوجه کشی:

دانلود

توجه:

دیدگاه

دوستان مجددا می پرسم کسی نمیدونه میشه از این دستگاه برا شتر مرغ استفاده کرد؟؟؟؟

دیدگاه

سلام.امروز راک آماده با موتور به دستم رسید.موتور فقط دوتا سیم داره.ک به یک آداپتور 12v 3a وصلش کردم.موتور در حال چرخشه. اینجوری ک معلومه از این موتور چرخش دائم ها هستش(تو کاتالوگ و تو سایت نوشته هر چهار ساعت دو دور oo ک خیلی آروم تخم ها رو میچرخونه.منتها نمیدونم آمپری ک بهش وصل کردم کافیه یا نه.متاسفانه مشخصات موتور رو از روش کندن.(یعنی اگه اینجوری باشه و از شر تایمرو سنسور مادون راحت بشم عالی میشه :agree
                  در مورد pcbآقا محمد عزیز درسته مدار مربوط به درایور سنسورsht هم موجوده فقط رو برد درایور سنسور اس اچ ی حرف G نوشته شده ک متوجه نشدم چی هست و تو برد اصلی قسمت هم پایه هایmosi-miso-sck برای چی هست؟سوال بعدیم اینه ک چرا باید درایو برای sht11 ساخت؟من همین الان با نصب پایه های data-sck از سنسسور دارم دمارو میخونم؟در مورد پروگرام کردن از چه پروگرامری(سخت افزار)استفاده کردین؟
                  فن و موتور مورد استفاده بنده 12V میباشد اگه کنتاکتورهارو از 9 به 5 تغییر بدم باید ترانزیستورهارم عوض کنم؟
                  با تشکر فراوان

دیدگاه

سلام.امروز راک آماده با موتور به دستم رسید.موتور فقط دوتا سیم داره.ک به یک آداپتور 12v 3a وصلش کردم.موتور در حال چرخشه. اینجوری ک معلومه از این موتور چرخش دائم ها هستش(تو کاتالوگ و تو سایت نوشته هر چهار ساعت دو دور oo ک خیلی آروم تخم ها رو میچرخونه.منتها نمیدونم آمپری ک بهش وصل کردم کافیه یا نه.متاسفانه مشخصات موتور رو از روش کندن.(یعنی اگه اینجوری باشه و از شر تایمرو سنسور مادون راحت بشم عالی میشه :agree
                    در مورد pcbآقا محمد عزیز درسته مدار مربوط به درایور سنسورsht هم موجوده فقط رو برد درایور سنسور اس اچ ی حرف G نوشته شده ک متوجه نشدم چی هست و تو برد اصلی قسمت هم پایه هایmosi-miso-sck برای چی هست؟سوال بعدیم اینه ک چرا باید درایو برای sht11 ساخت؟من همین الان با نصب پایه های data-sck از سنسسور دارم دمارو میخونم؟در مورد پروگرام کردن از چه پروگرامری(سخت افزار)استفاده کردین؟
                    فن و موتور مورد استفاده بنده 12V میباشد اگه کنتاکتورهارو از 9 به 5 تغییر بدم باید ترانزیستورهارم عوض کنم؟
                    با تشکر فراوان

سلام
                    بله خوب شد که همین اماده رو خریدین و درگیر راک و موتور و ... نشدین
                    در رابطه با درایور سنسور sht11 باید بگم که ما به فکر فواصل طولانی هم بودیم با چون پروتکل ارتباطی شون طوریه که طبق دیتاشیت بیشتر از 1 متر امکان خراب شدن دیتا وجود دارد
                    این درایور این امکان رو میده که سنسور تا 20 متر و حتی بیشتر بدون هیچ مشکلی از دستگاه دور بشه
                    دیگه ریسک نکردم و براش درایور گذاشتم که جای هیچ بحثی نمونه
                    اون قسمت G روی برد جای اضافی هست که گذاشتم تا اگر بعدا لازم شد ازش استفاده بشه که لازم نشد و شما اون قسمت رو نادیده بگیرید

قسمت دوم که تو برد سنسور مشخص کردین جای سنسور sht11 هست که میاد وصل میشه به اینجا

و تو برد اصلی هم اون قسمتها مربوط به پروگرام میکرو از روی برد می باشن

اگر منظورتون از کنتاکتور رله هست نه نمیشه باید همون رله ها و تغذیه 9 ولت باشن در غیر این صورت مدار هم نویز می گیره و هم اینکه یه رگولاتور هست که اگر ولتاژ تغذیه پایین باشه این رگولاتور روشن نمیشه و مدار تغذیه نمیشه

نه ترانزیستور ها همون هستن و اگر نیازی به کم کردن تغذیه بود که نیست در این صورت هم نباید تعویض بشن
                    برای موتور هم یه اداپتور 12 ولت 2 امپر وصل کن براش کافیه

موفق باشید

اضافه شده در تاریخ :
                    نوشته اصلی توسط ohayo1368
                    دوستان مجددا می پرسم کسی نمیدونه میشه از این دستگاه برا شتر مرغ استفاده کرد؟؟؟؟
                    چرا میشه ولی باید حواست به الارما باشه و همینطور رطوبت که نزرای از یه حد بالا بره
                    کل برد ها فقط کنترل می کنند این شما هستید که راندمان رو می برید بالا
                    متاسفانه من هنوز نتونستم برا شتر مرغ تست کنم چون تخمشو پیدا نکردم و از شهرهای دیگه هم یا باید خودت بری بخری یا بی خیال شی سفارش معمولی به تخم اسیب می زنه
                    برد جوجه کشی:

دانلود

توجه:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad...
                      سلام
                      بله خوب شد که همین اماده رو خریدین و درگیر راک و موتور و ... نشدین
                      در رابطه با درایور سنسور sht11 باید بگم که ما به فکر فواصل طولانی هم بودیم با چون پروتکل ارتباطی شون طوریه که طبق دیتاشیت بیشتر از 1 متر امکان خراب شدن دیتا وجود دارد
                      این درایور این امکان رو میده که سنسور تا 20 متر و حتی بیشتر بدون هیچ مشکلی از دستگاه دور بشه
                      دیگه ریسک نکردم و براش درایور گذاشتم که جای هیچ بحثی نمونه
                      اون قسمت G روی برد جای اضافی هست که گذاشتم تا اگر بعدا لازم شد ازش استفاده بشه که لازم نشد و شما اون قسمت رو نادیده بگیرید

قسمت دوم که تو برد سنسور مشخص کردین جای سنسور sht11 هست که میاد وصل میشه به اینجا

و تو برد اصلی هم اون قسمتها مربوط به پروگرام میکرو از روی برد می باشن

اگر منظورتون از کنتاکتور رله هست نه نمیشه باید همون رله ها و تغذیه 9 ولت باشن در غیر این صورت مدار هم نویز می گیره و هم اینکه یه رگولاتور هست که اگر ولتاژ تغذیه پایین باشه این رگولاتور روشن نمیشه و مدار تغذیه نمیشه

نه ترانزیستور ها همون هستن و اگر نیازی به کم کردن تغذیه بود که نیست در این صورت هم نباید تعویض بشن
                      برای موتور هم یه اداپتور 12 ولت 2 امپر وصل کن براش کافیه

موفق باشید

اضافه شده در تاریخ : چرا میشه ولی باید حواست به الارما باشه و همینطور رطوبت که نزرای از یه حد بالا بره
                      کل برد ها فقط کنترل می کنند این شما هستید که راندمان رو می برید بالا
                      متاسفانه من هنوز نتونستم برا شتر مرغ تست کنم چون تخمشو پیدا نکردم و از شهرهای دیگه هم یا باید خودت بری بخری یا بی خیال شی سفارش معمولی به تخم اسیب می زنه
                      سلام دوست عزیز میشه بگی این راکو از کجا تهیه کردی ؟قیمتش چنده ؟
                      به جهان خرم از آنم که جهان خرم از اوست
                      عاشقم بر همه عالم که همه عالم از اوست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط NXPL
                        سلام دوست عزیز میشه بگی این راکو از کجا تهیه کردی ؟قیمتش چنده ؟
                        سلام به این سایت مراجعه بفرمایید
                        http://www.hovabator.ir/guide-manufacture-incubator.html
                        تماس بگیرید میتونید خریداری بفرمایید
                        قیمت با موتور 75000ت
                        اینم بگم اگه یکمی خلاقیتو ذوق به خرج بدین با تایل U36 ک تو سقف کاذب کاربرد داره و چنتا بوش و بوربرینگ خیلی روونتر و با اتلاف نیروی موتو کمتر میشه ایجاد کردوولی موتو بسیار مناسبو کم دردسره و مشکل تایم ندارید(البته تو این مکانیسم چرخش تخم و ابعاد دستگاه)

دیدگاه

محمد جان عزیز وقتی برق 12V 3A وصل کرده بودم موتور خیلی گرم شده بود. زنگ زدم نمیندگی مقدار جریان رو فردا بهم میگن
                          همه قطعات جز رگلاتور و خازن عدسی 22 پیکو رو پیدا کردم و سفارش دادم واسه این دوتا معطل موندم آیا مشابهی میشه جایگزین کرد ک تو سایت باشه؟

دیدگاه

محمد جان عزیز وقتی برق 12V 3A وصل کرده بودم موتور خیلی گرم شده بود. زنگ زدم نمیندگی مقدار جریان رو فردا بهم میگن
                            همه قطعات جز رگلاتور و خازن عدسی 22 پیکو رو پیدا کردم و سفارش دادم واسه این دوتا معطل موندم آیا مشابهی میشه جایگزین کرد ک تو سایت باشه؟
                            بله هر اداپتوری گفتن همونو استفاده کن
                            به جای خازن 22 پیکو فارد خازن 27 پیکو رو جایگزین کن
                            خازن 27 پیکو فارد

و رگولاتور هم خودش تو فروشگاه موجود هست
                            رگولاتور 7805
                            برد جوجه کشی:

دانلود

توجه:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad...
                              بله هر اداپتوری گفتن همونو استفاده کن
                              به جای خازن 22 پیکو فارد خازن 27 پیکو رو جایگزین کن
                              خازن 27 پیکو فارد

و رگولاتور هم خودش تو فروشگاه موجود هست
                              رگولاتور 7805
                              رگلاتوری ک موجوده مثبته اما واسه lmها نوشته بود منفی.مشکلی نداره؟

دیدگاه

رگلاتوری ک موجوده مثبته اما واسه lmها نوشته بود منفی.مشکلی نداره؟
                                نه اونی که ما بهش نیاز داریم مثبت 5 ولت هست همون 8705 رو انتخاب کن
                                برد جوجه کشی:

دانلود

توجه:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X