اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اونایی که دنبال دستگاه جوجه کشی می گردن بیان تو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اونایی که دنبال دستگاه جوجه کشی می گردن بیان تو

نوشته اصلی توسط avangcom نمایش پست ها
    سلام
    دوستان دستگاه من آماده هست ولی یه مشکلی که هست اینکه من از لامپ رشته ای 100 استفاده کردم بجا المنت و دما رو تو منو به 37 و 38 تنظیم کردم ولی الان دما به 33 میرسه لامپ مرطب خاموش و روشن میشه
    راهکار چیه ؟؟؟
    سلام
    برای کنترل شدت گرمای لامپ حتما دیمر قرار بدین اتاقک شما باید به قدری عایق باشد که تغییرات دمای بیرون بلافاصله به محفظه راه نیابد
    میزان تهویه هم باید به قدری باشد که دما و رطوبت را به هدر ندهد
    اگر از ورژن 1.5 استفاده می کنید نیازی به کالیبره رطوبت نیست

دیدگاه

احتمالا هیسترزیس رو تو کنترلرت بالا گذاشتی

دیدگاه

مشکل خاموش و روشن حل شد بخاطر نزدیکی لامپ به سنسور رطوبت بود که با فویل روی لامپ مشکل حل شد بله بروی لامپ یه دیمر دارم و شدت نورشو کم کردم من از بدنه یخچال کوچیک استفاده میکنم ولی به محض باز کردن درب رطوبت بشدت پایین می آید و فعلا برای رطوبت از ظرف آب استفاده کردم و اینکه الان رطوبتم بعداز 18 ساعت به 40 درصد رسیده البته با کمک سنسور پیزو(بخار سرد) ، پیزو رو میترسم بزارم چون اگه آب تموم بشه میسوزه البته تهویه بصورت دائم روشن بود و امروز گذاشتم بروی هر 20 دقیقه 40 ثانیه از نظر شما خوبه ؟؟؟ ممنون یه مشکل دیگه هم که دارم اینه که زمانی که موتور شروع به کار میکنه ( برخی مواقع ) حروف روی ال سی دی خرچنگ قورباقه میشن من مدار اسنابر رو برای موتور و لامپ قرار دادم
        جدیدترین ویرایش توسط avangcom; ۱۸:۵۳ ۱۳۹۶/۰۷/۱۰.

دیدگاه

درود بر همه دوستان
          متاسفانه دوره اول جوجه کشی به کالیبره بودن رطوبت و دما دستگاه اعتماد کردیم ولی متاسفانه از 100 عدد تخم نطفه دار 5 عدد جوجه شده بودن جوجه ها داخل تخم تلف شدن
          پس از بررسی با دما سنج و رطوبت سنج آنالوگ نتیجه بشرح زیر بود
          دما : روی دستگاه 37 درجه بود در صورتی که دما سنج 25 درجه رو نشون میداد الان تنظیم کردم روی 45 که شده 37 درجه
          رطوبت : دوستان گفتند رطوبت کالیبره هست ولی نیست ، روی 65 درصد بود ولی رطوبت سنج 99 درصد نشون میداد الان گذاشتم روی 49-50 که شده 65 و برای 75 هم باید بزاریم روی 54-55
          بنظر بنده دستگاه خوبیه ولی مشکلاتی که داره تنظیم نبودن دما و رطوبت هست و یکی دیگه از مشکلاتش اینه که بیشتر مواقع با چرخش موتور حروف روی ال سی دی خرچنگ قورباقه میشن که باید دستگاه رو خاموش و روشن کنیم (مدار اسنابر هم برای موتور و هم برای هیتر نصب میباشد)

دیدگاه

سلام من از فایل فشردتونDastgahe jojekeshi khanegi 1.5 پوشه JOJEKESHI-DIP-V 1.5-LCD 16X2 فایل پی سی بی رو فرستادم واسه چاپ
            تنها مشکل من اینه از پوشه SHTXX-PCB من این و فرستادم واسه چاپ PCB-DIP-SHT2X الان بعضی از چیز ها رو نمیدونم چیه اگه میشه توضیح بدید به مشکل برخوردم با تشکر
            1 lf33 چیه
            2 logic level باید چه قطعه ای وصل کنم؟
            3 1w چیه جای چ قطعه ای هس
            4 pw چیه ؟
            5 uc جای چه قطعه ای هس تورو خدا کمکم کنید

- - - Updated - - -

سلام من از فایل فشردتونDastgahe jojekeshi khanegi 1.5 پوشه JOJEKESHI-DIP-V 1.5-LCD 16X2 فایل پی سی بی رو فرستادم واسه چاپ
            تنها مشکل من اینه از پوشه SHTXX-PCB من این و فرستادم واسه چاپ PCB-DIP-SHT2X الان بعضی از چیز ها رو نمیدونم چیه اگه میشه توضیح بدید به مشکل برخوردم با تشکر
            1 lf33 چیه
            2 logic level باید چه قطعه ای وصل کنم؟
            3 1w چیه جای چ قطعه ای هس
            4 pw چیه ؟
            5 uc جای چه قطعه ای هس تورو خدا کمکم کنید

دیدگاه

سلام به همه دوستان

یه چندتا سوال داشتم در مورد ساخت دستگاه جوجه کشی ممنون میشم اگر راهنماییم کنین .

اندازه دستگاه 120*75*60 می باشد که توی تصویر مشاهده می کنید .

یه فن میخوام بالا به سقف دستگاه وصل کنم یه فن پایین برای ایجاد رطوبت .

فقط سوالم اینه که اون المنتی که پایین میذارم ، موقع ایجاد رطوبت باید حتما روشن بشه یا احتیاج نیست فقط خود فن به آب بزنه رطوبت ایجاد میکنه ؟؟؟

بعد یه سوال دیگه این که وقتی المنت روشن میشه باید فنی که روی المنت هستش برای رطوبت ، روشن بشه تا گرما رو پخش کنه یا احتیاج نیست ؟؟؟

چندتا سوراخ باید برای گردش هوا ایجاد کنم ؟؟؟

فن اضطراری باید حتما باشه ؟؟

رطوبت ساز التراسونیک روی جنین تخم تاثیر میذاره ؟؟؟

با تشکر از شما .

دیدگاه

دوستان عزیز سلام
                من مدیر تولید و فنی یک کارخونه جوجه کشی صنعتی هستم و برام جالب بود که بعضی دوستان چقدر علاقه به این کار دارن . متاسفانه شغل جوجه کشی بسیار کار حساس و پر استرس و فول تایم هست و در مقیاس صنعتی کوچکترین اشتباهی راندمان رو با نوسان همراه میکنه که باید پاسخگو بود . من مهندس الکترونیک هستم و سیستم های کنترلی به روز و دقیقی روی دستگاه ها سالن ها و کل کارخونه نصب کردیم و یا در حال به روز رسانی هستیم
                در کل ، اگر سوالی در خصوص فرایند جوجه کشی (تلفات 0تا21) و یا عیب یابی دستگاه ها داشتید میتونم در خدمتتون باشم
                فقط یک نکته کوچیک ولی بسیار بسیار بسیار مهم رو باید خدمتتون بگم و اون اینه که استفاده از سیستم سنجش رطوبت نسبی (Rel H.) کار اشتباهی هست و خطای کار رو بالا میبره . البته در مقیاس خانگی خیلی مهم نیست ولی به هر حال سنجش رطوبت دستگاه توسط معیار رطوبت نسبی دقت پایینی داره و تابع دمای دستگاه هست
                در ضمن ، ما نیاز به 2 وسیله برای کارخونه داریم که متاسفانه وقتی برای ساخت و خصوصا طراحیش ندارم
                یکی یه ترمومتر با دقت بالا و نمایشگر سون سگمنت بزرگ برای نصب در سالن و دیگه یک ترمومتر با دقت بسیار بالا (0.01 فارنهایت) برای کالیبراسیون
                اگر کسی میتونه کمکی بکنه و یا پر.ژه مشابه آماده ای توی سایت هست ، لطف کنید و اطلاع بدید
                ممنون

دیدگاه

سلام دوستان .من بار اولم بود از دستگاه استفاده میکردم وقبل این هم هیچ تجربه ای در مورد جوجه کشی نداشتم .میخواستم بگم از ۲۸ تا تخم نطفه دار ۲۲تا تبدیل ب جوجه شدن الانم حدود یک ماهشون هستش .میخواستم بگم اگر دستگاه درست و دقیق مونتاژ بشه کارکردش حرف نداره .

دیدگاه

ترمومتر pt100 جنس خوب استفاده کن مشکلت حل میشه

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

رطوبت هم hih4000

دیدگاه

سلام
                      من این مدار رو درست کردم همه چیز زو هم درست وصل کردم ولی ارور سنسور میده . چه کار کنم؟؟؟
                      جدیدترین ویرایش توسط vmb42685; ۲۱:۱۶ ۱۳۹۶/۱۱/۰۸.

دیدگاه

سلام من برد رو ساختم برد اصلی خوبه وهم چنین سنسور دما ولی با برد رطوبت مشکل دارم هر کار میکنم درس نمیشه ledخاموش هست و lcdهم مینویسه ارور سنسور چکار باید بکنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aliakbarreahi نمایش پست ها
                          سلام من برد رو ساختم برد اصلی خوبه وهم چنین سنسور دما ولی با برد رطوبت مشکل دارم هر کار میکنم درس نمیشه ledخاموش هست و lcdهم مینویسه ارور سنسور چکار باید بکنم

والا منم خودم همین مشکل رو دارم.اگه کسی می دونه کمکم کنه

دیدگاه

سلام خسته نباشید ببخشید T1 رو برد اصلی چیه

دیدگاه

سلام
                              عرض خسته نباشید من مدارم اماده شده و فقط مشکلم اینه که وقتی موتور روشن میشه نویز میندازه رو lcdچکار کنم

دیدگاه

من تا الان فک میکردم مال موتوره ولی فهمیدم نه غیر از موتور وقتی دستگاه روشنه بعد از ۳۰ دقیقه صفحه نویز میندازه
                                و یک سوال دیگه این که موتور دستگاه باید صفحه تخم هارو چجوری بچرخونه چه مدت و چه زاویه ای

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X