اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اونایی که دنبال دستگاه جوجه کشی می گردن بیان تو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اونایی که دنبال دستگاه جوجه کشی می گردن بیان تو

سلام دوستان دوتا سوال دیگه در مورد پروگرام کردن میکرو واسه من پیش اومده ممنون میشم اگر جواب بدین
    اولا اینکه در صفحه اول فرمودین که فرکانس رو بر روی 8 مگاهرتز داخلی تنظیم کنیم پس اون کریستال خارجی ساعت که روی برد قرار میدیم واسه چی هست؟؟
    دوما اینکه گفتین تایمر سگ نگهبان رو غیر فعال کنیم پس در این صورت اگر میکرو هنگ کنه تکلیف چی هست؟؟؟
    در ضمن من ورژن قدیمی برنامه رو استفاده کردم ، ورژن ۱.۲

دیدگاه

نوشته اصلی توسط imanjava نمایش پست ها
      سلام دوستان دوتا سوال دیگه در مورد پروگرام کردن میکرو واسه من پیش اومده ممنون میشم اگر جواب بدین
      اولا اینکه در صفحه اول فرمودین که فرکانس رو بر روی 8 مگاهرتز داخلی تنظیم کنیم پس اون کریستال خارجی ساعت که روی برد قرار میدیم واسه چی هست؟؟
      دوما اینکه گفتین تایمر سگ نگهبان رو غیر فعال کنیم پس در این صورت اگر میکرو هنگ کنه تکلیف چی هست؟؟؟
      در ضمن من ورژن قدیمی برنامه رو استفاده کردم ، ورژن ۱.۲
      سلام
      کریستال خارجی برای کارکرد دقیق ساعت داخلی میکرو هست ربطی به فرکانس کاری میکرو نداره و میکرو با همون 8 مگاهرتز داخلی کار خواهد کرد
      تایمر نگهبان رو از پروگرامر غیر فعال کن
      بعد ما توی برنامه با رجیستر تایمر نگهبان ارتباط برقرار کردیم و تنظیمات دلخواه خودمون رو بهش دادیم و فعالش کردیم
      پس در واقع تایمر نگهبان رو ما از کامپایلر فعال می کنیم نه پروگرامر
      برد جوجه کشی:
      مطالعه پست 1 (حتما مطالعه کنید)

مطالعه پست 2 (برای مطلع شدن از تغییرات برنامه مطالعه کنید)

دانلود

توجه:
      این برد نیمه صنعتی و خانگی هست...
      برای صنعتی شدن حتما برد مخصوص خودتون رو بزنید...

آی دی کانال تلگرامی مربوط به برد جوجه کشی : electr0o0nic@

دیدگاه

اقا خداییش دم شما گرم
        سربلند و پیروز باشی

دیدگاه

سلام مجدد
          من بازم به مشکل خوردم
          ای خِداااا
          دوستان نسخه ۱.۱ رو رفتم رو برگه گلاسه پرینت گرفتم اما تمام صفحه پرینت شد و خیلی بزرگ شد
          بعد رفتم نسخه ۱.۵ پی سی برد اصلی همون فایل پی دی اف رو پرینت گرفتم این دفه تقریبا درست بود اما وقتی میکرو رو گزاشتم رو برگه دیدم که یک ذره کوچیک هست
          یعنی از طول و عرض هر کدوم تقریبا یک سانت کوچیکه
          کافی نتیه هم میگه چون فایل پی دی افه نمیتونم اصلا دست بزنم
          دوستان تورو خدا به دادم برسید
          در ضمن آلتیوم هم ندارم ، فقط میتونم پی دی اف پرینت کنم
          لطفا راهنمایی کنین

دیدگاه

سلام مجدد
            من بازم به مشکل خوردم
            ای خِداااا
            دوستان نسخه ۱.۱ رو رفتم رو برگه گلاسه پرینت گرفتم اما تمام صفحه پرینت شد و خیلی بزرگ شد
            بعد رفتم نسخه ۱.۵ پی سی برد اصلی همون فایل پی دی اف رو پرینت گرفتم این دفه تقریبا درست بود اما وقتی میکرو رو گزاشتم رو برگه دیدم که یک ذره کوچیک هست
            یعنی از طول و عرض هر کدوم تقریبا یک سانت کوچیکه
            کافی نتیه هم میگه چون فایل پی دی افه نمیتونم اصلا دست بزنم
            دوستان تورو خدا به دادم برسید
            در ضمن آلتیوم هم ندارم ، فقط میتونم پی دی اف پرینت کنم
            لطفا راهنمایی کنین
            این فایل رو دانلود کن
            از حالت فشرده خارج کن یک فایل پی دی اف با اندازه اصلی به نام pcb هست اینو موقع پرینت بگو تنظیمات رو بر روی A4 و scale رو بر روی یک قرار بده
            یه پی داف دومی هم هست با نام pcb with measure که اندازه پی سی بی رو بر حسب سانتی متر نشون میده بعد پرینت می تونی اندازه پرینت شده رو با اندازه واقعی برد مقایسه کنی

دانلود کنید.

موفق باشی
            برد جوجه کشی:

دانلود

توجه:

دیدگاه

اقا محمد من بازم به مشکل خوردم
              پرینت گرفتم رو برگه گلاسه و گزاشتم رو برد و اتو و ..،،
              بعدشم ده دقیقه تو اب ولرم گزاشتم خیلی اروم دست کشیدم روش لایه هاش کاغذش جدا شد اما اون لایه اخر رو نمیدونم چیکارش کنم
              اصلا نمیره اگر هم زیاد دست بکشم اون جاهایی که ترک ریز داره همش کنده میشه
              الان پنج بار امتحان کردم همه هم خراب میشه توروخدا یه راهنمایی کنین
              راستی تو شهرستان ما ماژیک ضد اسید گیر نمیاد اون ترک هایی که کنده شده رو با چی اصلاح کنم؟؟؟

دیدگاه

اقا محمد من بازم به مشکل خوردم
                پرینت گرفتم رو برگه گلاسه و گزاشتم رو برد و اتو و ..،،
                بعدشم ده دقیقه تو اب ولرم گزاشتم خیلی اروم دست کشیدم روش لایه هاش کاغذش جدا شد اما اون لایه اخر رو نمیدونم چیکارش کنم
                اصلا نمیره اگر هم زیاد دست بکشم اون جاهایی که ترک ریز داره همش کنده میشه
                الان پنج بار امتحان کردم همه هم خراب میشه توروخدا یه راهنمایی کنین
                راستی تو شهرستان ما ماژیک ضد اسید گیر نمیاد اون ترک هایی که کنده شده رو با چی اصلاح کنم؟؟؟
                عزیز من
                اولا که باید با پرینتر لیزری پرینت بگیری
                دوم کاغذ رو روی برد قرار بده و اتو کن اتو رو در همه طرف برد به حرکت در بیار البته یکم باید اتو رو فشار بدی طوری که دسته اتو صدا بده البته بپا که اتو رو نشکنی
                سوم که فک می کنم مرحله مهمه اینه که دورادور برد رو باید چندین بار اتو کنی تا کامل به برد بچسبه
                چهارم اینکه می تونی به جای کاغذ گلاسه از کاغذای مخصوص مدار چاپی استفاده کنی که یکم کار رو راحت می کنه
                پنجم هم اینکه در نهایت برد رو داخل اب داغ داغ بنداز و بذار یه پنج دقیقه ای بمونه
                بعد کاغذا رو آروم جدا کن
                هر جا دیدی جدا نمی شه
                دوباره برد رو بنداز تو اب داغ و بذار بمونه و ادامه کار ...
                برد جوجه کشی:

دانلود

توجه:

دیدگاه

سلام به تمام دوستان
                  طراح این برد دستگاه جوجه کشی کیه
                  خیلی ممنون میشم زود جوابمو بدید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهدی ق نمایش پست ها
                    سلام به تمام دوستان
                    طراح این برد دستگاه جوجه کشی کیه
                    خیلی ممنون میشم زود جوابمو بدید
                    سلام دوست عزیز طراح این برد مهندسry.mohammad میباشد

دیدگاه

سلام اقا محمد خسته نباشید . من ورژن 1.5 دانلود کردم میخام بسازمش. فقط اینجا 4 تا مدار هست یکی اصلی دومی و سومی نوشتی sht1x و sht2x چهارومی نوشتی t555 هست ی توضیح دقیق برای این سه تا بورد کوچیک بگید که کجای مدار اصلی وصل میشن ؟ و کارشون چیه ؟ و سوال بعد اینه که مدار sht1x , sht2x اصلن لیست قطعات نداره که بدونیم چه قطعه ای باید وصل بشه اگه امکان داره عکس از پشت دوتا مدار کوچیک بزارید تا متئجه بشیم چه قطعاتی و کجا وصل کنیم؟ قسمت logic level 1 چی هست و کجای مدار وصل میشه .ممنون از زحماتتون

دیدگاه

سلام. ببخشید بجای مقاومتهای ۱.۲ وات میشه از ۱.۴ وات استفاده کرد؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arshia91 نمایش پست ها
                          سلام اقا محمد خسته نباشید . من ورژن 1.5 دانلود کردم میخام بسازمش. فقط اینجا 4 تا مدار هست یکی اصلی دومی و سومی نوشتی sht1x و sht2x چهارومی نوشتی t555 هست ی توضیح دقیق برای این سه تا بورد کوچیک بگید که کجای مدار اصلی وصل میشن ؟ و کارشون چیه ؟ و سوال بعد اینه که مدار sht1x , sht2x اصلن لیست قطعات نداره که بدونیم چه قطعه ای باید وصل بشه اگه امکان داره عکس از پشت دوتا مدار کوچیک بزارید تا متئجه بشیم چه قطعاتی و کجا وصل کنیم؟ قسمت logic level 1 چی هست و کجای مدار وصل میشه .ممنون از زحماتتون
                          سلام
                          شما هم خسته نباشید
                          عزیز وقتی فایل رو دانلود کردی اولش دو تا فایل هست
                          یکی نوشته dip و اون یکی smd
                          منظور از dip اینه که برد اصلی ، میکرو ش با پکیج dip باید نصب و بشه و منظور از smd هم که میکرو smd باید رو برد اصلی نصب بشه
                          منظور از sht1xx اینه که اگر شما از سنسور رطوبت سری sht1x استفاده می کنید باید این درایور را درست کنید و اگر از (sht2x ) م خوای استفاده بکنی باید درایور sht2x رو درست کنی
                          چهارمی تو ورژن 1.5 نیست تو ورژن 1.2 باید باشه و اینم سنسور رطوبت انالوگ هست برای ورژن 1.2 و ربطی به ورژن 1.5 نداره
                          Logic Level Converter مبدل سطح منطقی هست چون ولتاژ کار سنسور 3.3 هست ولی ولتاژ میکرو 5 ولت برای اینکه سنسور اسیب نبینه مجبوریم این 5 ولت رو تبدیل به 3.3 کنیم که این قطعه این کارو برا ما می کنه
                          فعلا که متاسفانه فروشگاه eca بسته هست می تونید به انگلیسی تو بقیه فروشگاه ها سرچ کنید Logic Level Converter فقط توجه داشته باشید که اون قطعه ای رو بگیرید که با نوشته های روی برد هم خوانی داشته باشه
                          Logic Level رو برد درایور وصل میشه
                          اگر از سنسور سری sht1x استفاده کنی نیازی به Logic Level نیست توصیه من هم برای نتیجه بهتر استفاده از سنسور sht10 یا sht11 هست
                          و اینکه مدار دم دست ندارم
                          عکس از برد های کوچیک تو همین تاپیک گذاشته بودم بگردید پیدا می کنید
                          موفق باشید

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط Bami نمایش پست ها
                          سلام. ببخشید بجای مقاومتهای ۱.۲ وات میشه از ۱.۴ وات استفاده کرد؟
                          سلام
                          منظورت کدوم مداره؟
                          بستگی به مدارت داره که به جریان حساس باشه یا نه...
                          برد جوجه کشی:

دانلود

توجه:

دیدگاه

سلام دوستان عزیز
                            من برد کنترل دستگاه جوجه کشی رو ساختم و همه چی خوب جواب میده به غیر از سنسور ds18b20 یعنی سنسور سالمه کنترل هم یکمی عدد نشون میده مثلا 1.40

دیدگاه

کسی نبود جواب ما رو بده
                              من کنترل دستگاه جوجه کشی شما رو ساختم فقط یه مشکلی داره نمیدونم از کجاشه یکی اینکه سنسور ds18b20 دمای اشتباه نشان میده و یکی هم تایمرش که رو 30دقیقه* جواب نمیده لطفا اگه میشه زود جوابمو بدید

دیدگاه

سلام محمد جان منم یک سوال دارم ازت مثل همیشه
                                در مورد نسخه ۱.۱ که با استفاده از سنسور hs1101 هست
                                میخواستم بدونم که بعضی از مقادیر مقاومت های برد سنسور رطوبت استاندارد نیستن
                                مثلا مقاومت ۹۰۹ کیلو من خیلی گشتم گیر نیاوردم اما خودم با سری موازی بستن چند مقاومت تونستم مقدار ۹۰۶ کیلو اهم بدست بیارم
                                میخواستم ببینم این خطای مقاومت ها بعدا مشکل ساز میشه؟؟
                                ینی احتمال داره بخاطر همین یکی دو کیلو اهم دقت مدار پاین بیاد؟
                                البته واسه نوسان ساز از ne555 استفاده کردم
                                راستی عمر این سنوسور رطوبت چقدره؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X