اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اونایی که دنبال دستگاه جوجه کشی می گردن بیان تو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اونایی که دنبال دستگاه جوجه کشی می گردن بیان تو

نوشته اصلی توسط ajsp_95-2016 نمایش پست ها
    با عرض سلام . ازدوستان خوبم یک خواهش داشتم درصورت امکان یک فیلم ازعمل کرد این پروژه با ارزش توانجمن بزارن ممنون میشم اگه این کاروبکنید.باتشکروسپاس ازهمه . بی صبرانه برای دانلودمنتظرم
    سلام فیلم توی پست اول هستش که اقا محمد گذاشتن می تونید دانلود کنید

دیدگاه

سلام
      خیییییییییلی متشکر از راهنمایی هاتون
      پیشاپیش عیدتونم مبارک
      من رگولاتور رو درس کردم
      سیم کسی هامو چک کردم لحیم هامو چک کردم خدارو شکر مشکل رفع شد مشکلش هم دقیقا همون بود که گفتید یجا لحیم دوتا پایه، ورودی و زمین رگولاتور رو به هم وصل کرده بود.
      الان ال سی دی روشن میشه واین طور که معلومه مشکل از بد پروگرم کردن ای سی هست.
      من پروگرمر جمشاد دارم
      البته فقط دارم باهاش فقط پروگرم میکردم نمیدونم چجوری فیوز بیت تنظیم کنم.

دیدگاه

امیرآقا وضوح فیلم کمی پایینه و مدت زمان کمی ازصفحه نمایش فیلم برداری شده هدفم این که ببینم سرعت اندازه گیری ونوسان مدار چه جوریه . مرسی ازلطف وراهنمایی دوستان گرامی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ali3381 نمایش پست ها
          سلام
          خیییییییییلی متشکر از راهنمایی هاتون
          پیشاپیش عیدتونم مبارک
          من رگولاتور رو درس کردم
          سیم کسی هامو چک کردم لحیم هامو چک کردم خدارو شکر مشکل رفع شد مشکلش هم دقیقا همون بود که گفتید یجا لحیم دوتا پایه، ورودی و زمین رگولاتور رو به هم وصل کرده بود.
          الان ال سی دی روشن میشه واین طور که معلومه مشکل از بد پروگرم کردن ای سی هست.
          من پروگرمر جمشاد دارم
          البته فقط دارم باهاش فقط پروگرم میکردم نمیدونم چجوری فیوز بیت تنظیم کنم.
          فیلمی که تو پست اول هست رو مشاهده کنید هم تنظیم فیوز بیت هارو داره هم eeprom در ضمن اگه کامپایلرتون کرک شدس برنامه رو خودتون کامپایل نکنید و کد hex داخل برنامه رو پرو گرام کنید تا برنامه بهم نریزه

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

امیرآقا وضوح فیلم کمی پایینه و مدت زمان کمی ازصفحه نمایش فیلم برداری شده هدفم این که ببینم سرعت اندازه گیری ونوسان مدار چه جوریه . مرسی ازلطف وراهنمایی دوستان گرامی
          http://uplod.ir/xkt07ays18wb/MOV_0026.mp4.htmسلام برای کاهش حجم فیلم کیفیت رو روی vga تنظیم کردم
          فقط از ال سی دی فیلم گرفتم

دیدگاه

مرسی جناب امیرآقا خیلی زحمت کشیدن دستتون دردنکنه تشکرازجناب عالی وآقامحمدعزیزطراح این پروژه وسایردوستان گرامی

یک سوال جناب امیرآقا جناب عالی ازکدام سنسورتومدارتون استفاده کردن؟
            جدیدترین ویرایش توسط ajsp_95-2016; ۱۸:۲۵ ۱۳۹۵/۰۴/۱۵.

دیدگاه

مرسی جناب امیرآقا خیلی زحمت کشیدن دستتون دردنکنه تشکرازجناب عالی وآقامحمدعزیزطراح این پروژه وسایردوستان گرامی

یک سوال جناب امیرآقا جناب عالی ازکدام سنسورتومدارتون استفاده کردن؟
              خواهش می کنم چه زحمتی. من از sht 20 استفاده کردم که یکم پرش داره ولی وقتی دیود رو از برد خارج کردم خیلی بهتر شده

دیدگاه

سلام وتشکر فراوان از اساتید وبزرگان سایت که مارو راهنمایی میکنند.
                ی سوال دارم به این قسمت ربطی نداره ولی برام خیلی مهمه و وقت زیادی ندارم.
                از همه عزیزان عذر خواهی میکنم.
                یک ربات تعقیب صدا ساختم درس کار میکنه اما نویز خیلی اثر میزاره حتی موقع نبود صوت هم کار میکنن میکروفونهارو کلا قطع کردم امام بازم حرکت میکنه
                بازم عذر خواهی میکنم
                چیکار کنم این عیب رفع بشه؟

دیدگاه

امیرآقا ببخشد وقتتون میگیرم کدام دیودومیگید که وقتی دیود رو از برد خارج کردم خیلی بهتر شده یعنی پرش کم میشه

دیدگاه

امیرآقا ببخشد وقتتون میگیرم کدام دیودومیگید که وقتی دیود رو از برد خارج کردم خیلی بهتر شده یعنی پرش کم میشه
                    سلام. دیود 1n4141 که روی برد درایور سنسور هست که محمد اقا گفتن خارجش کن و اتصال کوتاهش کن این کارو کردم بهتر شد البته پرش بستگی به محل قرار گیری سنسور هم داره اگه یکم نزدیک فن باشه پرشش زیاد میشه ولی اگه دور باشه خیلی بهتره

دیدگاه

با سلام دوستان میتونن ابعادی برای تهیه دستگاه بدن 30 یا 60 تا جا بگیره یه ابعاد استانداردی باشه مشکل نخورم اگه از دوستان کسی طراحی کرده ممنون میشم توضیح بدن تا منم یه کابینت ساز بگم....ممنونممم
                      a happy person is one who wants happiness for other

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sky_man847 نمایش پست ها
                        با سلام دوستان میتونن ابعادی برای تهیه دستگاه بدن 30 یا 60 تا جا بگیره یه ابعاد استانداردی باشه مشکل نخورم اگه از دوستان کسی طراحی کرده ممنون میشم توضیح بدن تا منم یه کابینت ساز بگم....ممنونممم
                        با سلام
                        دوست عزیز ابعاد پیشنهادی برای دستگاه 42 عددی به این قرار هستش
                        ارتفاع50
                        عرض40
                        طول 40
                        جدیدترین ویرایش توسط amir_irani; ۲۳:۱۲ ۱۳۹۵/۰۴/۳۱.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amir_irani نمایش پست ها
                          با سلام
                          دوست عزیز ابعاد پیشنهادی برای دستگاه 42 عددی به این قرار هستش
                          ارتفاع50
                          عرض40
                          طول 40
                          ممنون مهندس...
                          مهندس جنسشم میگین از چی باشه فک کنم تو این حالت دو تا شانه جا میگیره؟عکس اگه داشتین یه دنیا ممنون میشدم م.ندم چجوری توضیح بدم اینو به کابینت سازه.تا بتونه قسمت موتورش رو بسازه

دیدگاه

ممنون مهندس...
                            مهندس جنسشم میگین از چی باشه فک کنم تو این حالت دو تا شانه جا میگیره؟عکس اگه داشتین یه دنیا ممنون میشدم م.ندم چجوری توضیح بدم اینو به کابینت سازه.تا بتونه قسمت موتورش رو بسازه
                            جنسش بستگی به سلیقه خودتون داره بهترین بدنه از جنس گالوانیزه هستش اما شما میتونین بدین از mdf هم براتون بسازن .نخیر این ابعاد مناسب دستگاه تک شانه هستش

دیدگاه

دوستان مدار اسنابر رو چجوری وصل میکنین براش pcb میزنین یا همینجوری ؟؟ایا لازمه؟٪

دیدگاه

دوستان مدار اسنابر رو چجوری وصل میکنین براش pcb میزنین یا همینجوری ؟؟ایا لازمه؟٪
                                با سلام اگه تو مدارچاپی جا براش در نظر نگرفتین میتونین همینجوری هم دوسر کنتاکت رله که بار رو قطع و وصل میکنه متصل کنین معمولا از یه مقاومت 100 اهم سری با یک خازن 100 نانو فاراد 400 ولت در کنتاکت رله یا خروجی ترایاک استفاده میشه البته مقدار مقاومت و خازن همیشه این مقدار نیست بسته به سرعت سویچ و ... قابل محاسبه هست
                                جدیدترین ویرایش توسط amir_irani; ۰۱:۵۰ ۱۳۹۵/۰۵/۰۴.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X