اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اونایی که دنبال دستگاه جوجه کشی می گردن بیان تو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اونایی که دنبال دستگاه جوجه کشی می گردن بیان تو

سلام،آقا من رو تست گذاشتم همه چیز عالی پیش میره فقط بعد ی مدت ال سی دی کلا بهم میریزه عکسشو ببینید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ali573381 نمایش پست ها
      سلام،آقا من رو تست گذاشتم همه چیز عالی پیش میره فقط بعد ی مدت ال سی دی کلا بهم میریزه عکسشو ببینید.
      باسلام
      دوست عزیز این مشکل به احتمال زیاد از نویز ناشی از کنتاکت های رله هستش که با یک خازن 100 نانو فاراد تانتالیومی بر روی پایه تغذیه ال سی دی برطرف میشه
      جدیدترین ویرایش توسط amir_irani; ۱۳:۲۰ ۱۳۹۵/۰۶/۱۲.

دیدگاه

سلام ممنون از راهنمایی تون.مدار اسنابررو نگذاشته بودم گذاشتم درس شد.حالا ی سوال دیگه دارم ممنون میشم راهنماییم کنید.میشه بگید طریقه بستن سنسورهای18ب20دقیقا چجوری هست؟من چهار تا ندارم ولی بایک دونه امتحان کردم فقط صفر نشون میداد.

دیدگاه

میبخشید من اینقدر سوال میپرسم.
          من هرکار میکنم زمان چرخش نمیتونم دقیق تنظیم کنم.دقت کردم بعضی وقتا موتور کار میکنه ولی چند ثانیه ای از تایم موتور کم نمیشه و به مرور زمان به زاویه صفر درجه میرسه.ی اشکال دیگه هم که هست از موتور هست چون دو سیمس برعکس میچرخه و زمان ها جابه جا میشه.
          خلاصه منو کلافه کرده.ضمنن موتور رو از ی پنکه باز کردم همون موتوری هست که سر پنکه رو میگردونه.
          ی پیشنهاد داشتم اگه میشه ی تغییرات انجام بشه که موتور با سنسور های مادون قرمز در طول دوره تو زاویه 40 خاموش شه نه با ثانیه شمار.دقیقا مثل زمانی که تنظیم میکنیم چرخش رو.
          من اومدم فرستنده رو روی رک گذاشتم و گیرنده دوتا بهم وصل کردم یکی 40درجه پایین یکی 40 درجه بالا اگه بشه طول دوره با این سنسور ها کار کنه موتور فکر میکنم دقت بیشتر باشه.

دیدگاه

سلام انگار اینجا دیگه کسی نیس
            میگما اون قسمت که دمای چهار نقطه رو نشون میده وصل کردم دما رو نشون میده ولی فقط مال یکی از سنسور ها هست چون همه عدد ها باهم و هم زمان عوض میشه.لطفا راهنمایی کنید

دیدگاه

سلام،مرسی از راهنمایی هاتون.همون طور که گفتم قسمت چرخش منو اذیت میکنه موتور عوض کردم بازم همون شکلی بود اومدم برنامه ورژن2_1رو امتحان کردم مشکل موتور از بین رفت و اتفاقا خییییلی خوب کار میکرد اما خوب امکاناتش کم بودمیشه لطف کنید چرخش این ورژن آخری هم درس کنید؟لطف میکنید اگه هزینه ای هم داشت مشکلی نداره پرداخت میکنم
              جدیدترین ویرایش توسط Ali573381; ۱۵:۳۱ ۱۳۹۵/۰۷/۰۵.

دیدگاه

سلام بر دوستان گل و اساتید گران قدر .من میخواستم بدونم که این مدار که دو قسمت تشکیل میشه مدار کوچک به کجای مدار بزرگ متصل میشه.

دیدگاه

سلام.کاربر معمولی هستم ولی میتونم پاسخ این سوالت روبدم.
                  بااجازه از اساتید گرامی.
                  مدار های shtxx وصل میشه به کانکتور سه پایه سمت راست مگا32 اسمش هست T1
                  زیر همون 3پایه دیگه هست که18B20اسمشه اون برای اتصال چهار سنسور هست که دمای چهار نقطه رو هم زمان نشون میده

دیدگاه

سلام عذر خواهم از همه عزیزان، پروژه من قسمت شمارنده موتور مشکل داره امتحان کردم از برنامه بود همه چیزش درسته فقط موقع شمارش دقیق نمیشماره اگه ممکنه چک بکنید ممنون میشم هزینه هم اگه داشت پرداخت میکنم.فقط دوس دارم پروژه کاااااملا دقیق کار کنه. فیلمشو براتون میفرستم ان شاءالله هرچه سریع تر رفع بشه

دیدگاه

سلام
                      تاسوعا و عاشورای حسینی رو به دوستداران ان حضرت تسلیت عرض می کنم
                      در مورد دوست عزیزی که می گن شمارش موتور دقیق نیست باید بگم که به احتمال زیاد یا مشکل مکانیکی موتور باعث این مشکل میشه یا اینکه سنسور ها رو به طور کامل از نور افتاب ایزوله نکردین و یا اینکه موتور دو جهته نیستش و در اثر فشار وارده تغییر جهت می دهد
                      همه این موارد رو رعایت کنید انشاالله مشکل حل میشه ولی اگر مشکل همچنان پا برجا بود متاسفانه کاری نمی تونم انجام بدم مگر اینکه یکی از کاربران عزیز زحمت ویرایش کد بسکام رو بکشه که اینم یکم سخته
                      ببشخید یادم رفت خودم و معرفی کنم من همون استارتر این تاپیک هستم
                      الان من سربازم حدود یک هفته بعد از اینکه اعزام شدم پلیس فتا کیس و هر چی که به دستش می رسید اومد برد یه ادم با فرهنگی وایفایمون رو هک کرده بود و ...دعا کنید پیدا بشه و الا خود منم پام گیره
                      اصلا نیازی به گفتن این حرفا نبود ولی الان من کل اطلاعاتم تو هاردم پیش پلیس فتاست پلیسی که هیچی سرش نمیشه پنج تا ادم یکی اسلحه به دست وارد خونه میشن عین این اسرائیلی ها
                      حالا حالا باهاشون خودم کار خواهم داشت اسامیشون رو دارم اون هکری که با زدن یک دکمه مثلا وای فای رو هک کرده بود دعا کنه دستم نرسه بهش
                      یه طرفم خدمت سربازی برام معضلی شده و نمی تونم کاری بکنم با گفتن همه اینها می خواستم بگم که همه فایلام تو هارد موندن نمی دونم الان سالمن یا نه ولی مدار گلخونه که با کمک یکی از دوستمون نوشته بودم و قرار بود بزاریم اینجا متاسفانه یه مشکل جزئی داشت گفتم که پنج شنبه ها مرخصی بدن میام و تکمیل می کنم ولی دو هفته بعدش دیگه کیسی نبود الانم نمی تونم هزینه اضافی کنم فعلا
                      اقا سعید عزیز رمز ایمیلهایی که داشتم همشون پیش پلیس های با فرهنگمون هست که می خواستن در رو بشکنن بیان تو تا یه قاتل حرفه ای رو دستگیر کنند و خدا رو شکر دستگیر کردند و رقتند و مشکل دیگه ای پیش نیومد فقط یه خورده الان جماعت به من و خانواده ام به عنوان همدست قاتل نگا می کنند
                      اقا سعید من اصلن پیامتو ندیدم از طریق ایمیل زیر با من در ارتباط باش
                      دیگه شرمنده ام
                      البته پیام بفرست بعد عاشورا می رم پادگان بعد یک هفته میام و جوابتو میدم فقط یکم صبور باش و بدون که یه همچین مشکلی پیش اومده
                      Sbzvtn956@gmail.com
                      کلا یوزرا تغییر کرده و بچه ها رو دیگه نمی شناسم
                      مخلص همه بچه های انجمن هستم فعلا خداحافظ شما
                      جدیدترین ویرایش توسط sbz956; ۱۶:۳۹ ۱۳۹۵/۰۷/۲۰.

دیدگاه

سلام آقا محمد ،همین الان به ایمیلتون پیام فرستادم دوباره اومدم دیدم اینجایید گفتم همینجا بپرسم،شرمنده، می خواستم از سنسور sht21 برای ماشین جوجه کشی استفاده کنم می خواستم ببینم با همین درایور sht20 میشه راه اندازیش کرد؟ sht21 مثل sht20 پرش نداره؟ بیشتر پرش مهمه برام چون sht20 پرش داشت واز 15 تا تخم 3تاش جوجه شد البته شاید مشکل از تخم باشه چون وقتی تخمارو شکستم داخلش زرد بود

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

واقعا متاسفم برای مشکلتون، اگه فضولی نباشه حالا اون که هک کرده بود چی کار کرده بود که پلیس فتا اومد
                        توصیه میکنم wps مودمتون رو از داخل تنظیمات خاموش کنید تا نتونن به این راحتیا هکش کنن اگه من این کارو نکرده بودم الان دیگه حجمی برام نمونده بود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر اقا نمایش پست ها
                          سلام آقا محمد ،همین الان به ایمیلتون پیام فرستادم دوباره اومدم دیدم اینجایید گفتم همینجا بپرسم،شرمنده، می خواستم از سنسور sht21 برای ماشین جوجه کشی استفاده کنم می خواستم ببینم با همین درایور sht20 میشه راه اندازیش کرد؟ sht21 مثل sht20 پرش نداره؟ بیشتر پرش مهمه برام چون sht20 پرش داشت واز 15 تا تخم 3تاش جوجه شد البته شاید مشکل از تخم باشه چون وقتی تخمارو شکستم داخلش زرد بود

واقعا متاسفم برای مشکلتون، اگه فضولی نباشه حالا اون که هک کرده بود چی کار کرده بود که پلیس فتا اومد
                          توصیه میکنم wps مودمتون رو از داخل تنظیمات خاموش کنید تا نتونن به این راحتیا هکش کنن اگه من این کارو نکرده بودم الان دیگه حجمی برام نمونده بود
                          سلام امیر جان عزیز
                          به ایمیلتون پیام دادم در مورد sht21 والا چه عرض کنم تست نکردم تا حالا
                          در مورد هک هم فعلا چیزی نمی دونیم چون یکم خودمونم گیج شدیم الان بحث بحث انتشار عکسه مثلا من میرم گوشی یه نفرو میزنم خدایی نکرده و عکسااشو پخش می کنم تو نت هنوز الان نه میزارم مابریم جلو نه خودشون کاری می کنن

ایمیل قبلیمم تونستم رمزشو با شماره تلفنی که داده بودم ریست کنم

دیدگاه

با سلام خسته نباشید دوستان نمی تونید با استفاده sim900 دستگاه جوجه کشی کنترل هوشمند کنیم تا درصورت بروز مشکل به ما پیام بدهد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sbz956 نمایش پست ها
                              سلام
                              تاسوعا و عاشورای حسینی رو به دوستداران ان حضرت تسلیت عرض می کنم
                              در مورد دوست عزیزی که می گن شمارش موتور دقیق نیست باید بگم که به احتمال زیاد یا مشکل مکانیکی موتور باعث این مشکل میشه یا اینکه سنسور ها رو به طور کامل از نور افتاب ایزوله نکردین و یا اینکه موتور دو جهته نیستش و در اثر فشار وارده تغییر جهت می دهد
                              همه این موارد رو رعایت کنید انشاالله مشکل حل میشه ولی اگر مشکل همچنان پا برجا بود متاسفانه کاری نمی تونم انجام بدم مگر اینکه یکی از کاربران عزیز زحمت ویرایش کد بسکام رو بکشه که اینم یکم سخته
                              ببشخید یادم رفت خودم و معرفی کنم من همون استارتر این تاپیک هستم
                              الان من سربازم حدود یک هفته بعد از اینکه اعزام شدم پلیس فتا کیس و هر چی که به دستش می رسید اومد برد یه ادم با فرهنگی وایفایمون رو هک کرده بود و ...دعا کنید پیدا بشه و الا خود منم پام گیره
                              اصلا نیازی به گفتن این حرفا نبود ولی الان من کل اطلاعاتم تو هاردم پیش پلیس فتاست پلیسی که هیچی سرش نمیشه پنج تا ادم یکی اسلحه به دست وارد خونه میشن عین این اسرائیلی ها
                              حالا حالا باهاشون خودم کار خواهم داشت اسامیشون رو دارم اون هکری که با زدن یک دکمه مثلا وای فای رو هک کرده بود دعا کنه دستم نرسه بهش
                              یه طرفم خدمت سربازی برام معضلی شده و نمی تونم کاری بکنم با گفتن همه اینها می خواستم بگم که همه فایلام تو هارد موندن نمی دونم الان سالمن یا نه ولی مدار گلخونه که با کمک یکی از دوستمون نوشته بودم و قرار بود بزاریم اینجا متاسفانه یه مشکل جزئی داشت گفتم که پنج شنبه ها مرخصی بدن میام و تکمیل می کنم ولی دو هفته بعدش دیگه کیسی نبود الانم نمی تونم هزینه اضافی کنم فعلا
                              اقا سعید عزیز رمز ایمیلهایی که داشتم همشون پیش پلیس های با فرهنگمون هست که می خواستن در رو بشکنن بیان تو تا یه قاتل حرفه ای رو دستگیر کنند و خدا رو شکر دستگیر کردند و رقتند و مشکل دیگه ای پیش نیومد فقط یه خورده الان جماعت به من و خانواده ام به عنوان همدست قاتل نگا می کنند
                              اقا سعید من اصلن پیامتو ندیدم از طریق ایمیل زیر با من در ارتباط باش
                              دیگه شرمنده ام
                              البته پیام بفرست بعد عاشورا می رم پادگان بعد یک هفته میام و جوابتو میدم فقط یکم صبور باش و بدون که یه همچین مشکلی پیش اومده
                              Sbzvtn956@gmail.com
                              کلا یوزرا تغییر کرده و بچه ها رو دیگه نمی شناسم
                              مخلص همه بچه های انجمن هستم فعلا خداحافظ شما
                              سلام،من دستگاه رو خالی روشن کردم که این مشکل رو داشت به این دلیل هم میگم از برنامه هست که با برنامه دیگه امتحان کردم درست بود و مشکلی نداشت

دیدگاه

سلام عزیزان من کم تر از 2 ماه دیگه قراره برم سربازی،خوااااااهش میکنم کمکم کنید این مشکل دستگاه رو رفع کنم. مشکل از موتور و قسمت های مکانیکی فکر نمیکنم باشه چون با برنامه ورژن قبلی امتحان کردم چرخش درس کار میکرد این ورژن ی کوچولو مشکل داره

دیدگاه

لطفا صبر کنید...