اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اونایی که دنبال دستگاه جوجه کشی می گردن بیان تو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اونایی که دنبال دستگاه جوجه کشی می گردن بیان تو

ممنون،لطف دارین آقا محمد
    به نظر من مدار و توضیحات کامل و بدون نقص بود.
    به نظر شما سنسور رطوبت و دما رو توی چه موقعیتی از باکس قرار بدم؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط xorzuxan
      ممنون،لطف دارین آقا محمد
      به نظر من مدار و توضیحات کامل و بدون نقص بود.
      به نظر شما سنسور رطوبت و دما رو توی چه موقعیتی از باکس قرار بدم؟
      باکسی که شما می خواین درست کنید ارتفاش چقدره اگر ارتفاعش زیاده و عرضش کم که فکر نکنم بتونید تنها با اب خالی کنار المت رطوبت رو به محدوده 60 برسونید مگر اینکه فن قرار بدین و این هم تضمین نمی کنه

اما اگر ارتفاع زیاد نیست می تونی سنسور رطوبت رو بالای اولین شانه از سمت بالا قرار بدین دقت کنید اولین شانه از سمت بالا و سنسور دما رو هم وسط بزاری بهتره

در صورتی که ارتفاع زیاد باشه باید چک کنی که اگر سنسور دما رو وسط قرار میدین دمای آخرین شانه زیاد پایین نیاد

البته هیچ وقت سنسور دما رو به بالاترین نقطه یعنی کنار آخرین شانه قرار ندین چون شانه های پایینی متحمل حرارت زیادی شده و کوچکترین حرارات زیاد باعث از بین رفتن جنین می شود اما اگر دما یکم کم باشه تنها مشکلی که داره اینه که جوجه یکم دیرتر از تخم خارج میشه مثلا یک روز یا دو روز اینورتر بیرون میاد

مدار دیمر : با توجه به اینکه در این مدار دیمر وجود ندارد باید یک دیمر حدود 500 وات تهیه کنید و به المنت وصل کنید
      البته دقت کنید که اگر المنت شما 300 وات باشد یمر 500 وات بهتر است و اگر المنت 500 وات هست باید دیمر بالای 500 وات رو انتخاب کنید

با این دیمر می تونید یکم توان المنت رو کنترل کنید تا بعد از رسیدن دما به محدوده و قطع کردن المنت گرمای المنت باعث بالا رفتن دما نشه بتابراین شما می تونید با تنظیم توان المنت بهترین کنترل رو روی دستگاهتان داشته باشید

ضمنا سنسور گیرنده مادون قرمز باید به طور کامل از نور محیط ایزوله شود
      برد جوجه کشی:
      مطالعه پست 1 (حتما مطالعه کنید)

مطالعه پست 2 (برای مطلع شدن از تغییرات برنامه مطالعه کنید)

دانلود

توجه:
      این برد نیمه صنعتی و خانگی هست...
      برای صنعتی شدن حتما برد مخصوص خودتون رو بزنید...

آی دی کانال تلگرامی مربوط به برد جوجه کشی : electr0o0nic@

دیدگاه

با سلام
        توضیحات محمد اقا بسیار کامل بودن
        ولی چند نکته هم من اضافه کنم
        سنسور دما باید در وسط دستگاه روی یکی از دیواره ها باشه
        ولی همیشه جوری طراحی کنید
        که در مسیر مستقیم گردش هوای گرم باشه
        مثلا یک فن گرمای ایجاد شده توسط المنت را مستقیم به سمت سنسور بفرسته
        در غیر اینصورت ممکن هست گرما با برخورد به طبقات تخم چند ثانیه محبوس بشه
        و دیر تر به سنسور برسه
        به همین علت سنسور دیرتر علامت داده و ترموستات دیرتر المنت را خاموش میکند
        و همین باعث میشه دما از محدوده مجاز بالا رفته و باعث ایجاد صدمه به تخم های ردیف اول بشه
        .
        بعد تهویه روشن میشه و باعث اتلاف انرژی میشه
        .
        نکته بعد سنسور رطوبت درسته در بالاترین جا بهتره قرار بگیره
        ولی گاهی هم چک کنید رطوبت در کف اشباع نشه و گردش هوای مرطوب با یک فن به سمت بالا به خوبی انجام بشه
        البته در دستگاهای کمی بزرگ و مرتفع
        .
        البته در ورژن جدید سنسور دما و رطوبت یکجا هست
        ولی با سنسور دمای کمکی میشه دمای چند نقطه دیگر فقط دید و بررسی کرد
        که خودش یک مزیت عالی و خوب هست
        .
        البته بهتره تا سه سنسور برای هر دو سنسور sht وds قابلیت وان وایر تعریف بشه
        که فقط یک یا دوخط برنامه اضافه میشه و باقی کار و نمایش طبق تعریف استاندارد شرکت برای سنسور اعمال میشه
        ولی هر کس هر وقت که خواست یک سنسور میتونه متصل کنه به سیم و دمای یک نقطه دیگر را فقط بررسی کند
        در این حالت تنظیمات فقط بر یک سنسور اعمال میشه و یک سنسور کلیدی دارین
        سایر سنسور ها نمایشی هستن
        و بهتر میتونید شرایط را گاهی اصلاح کنید
        موفق باشید

دیدگاه

ممنون از راهنمایی و توضیح کاملتون
          از دو راک (29.5*31)سانت استفاده میکنم
          تصمیم گرفتم که از باکس با ابعاد 40*40*60 سانت استفاده کنم
          فاصله ها رو هم:
          از کف تا راک اول،راک اول تا تاک دوم،راک دوم تا سقف رو هر کدوم 20 سانت گرفتم

دیدگاه

xorzuxan دوست عزیز از راک استاندارد میخوای استفاده کنی؟
            جنس بدنت چیه؟

متاسفانه من یکم گرفتاری داری ekfجان در جریان هستن قطعات مدار رو سفارش خیلی وقته سفارش دادم پارسال بود انگار ولی اصلا وقت نکردم برم دنبال pcbتا مدار رو مونتاژ کنم میکرو هم پروگرم کردم آمادس فقط pcb مونده من کم کم داره سرم خلوت میشه میخوام یه دونه تجاری بسازم البته دیدم یکی بخرم 500 تومن میشه البته بدون کنترلر /کنترلر هم 150 تا 200 تومنه و مدار محمد جان رو روش بزارم
            128 تایی بود فک کنم حالا اگه دوست داشته باشین تجربه هامون رو جمع بندی کنیم تا کسایی که میخوان چیزی بسازن هزینه اضافی نکنن

کسی نمیداند

آخرین خداحافظی اش چه وقتیه ؟

دیدگاه

شکر خدا شهر ما یکی از بزرگ ترین قطب های برق و الکترونیک خاورمیانه است از صبح دارم دنبال یه موتور جوجه گردان میگردم هنوزپیدا نکردم :cry2: :angry:
              مواظب اعمالمان باشیم

کسی نمیداند

دیدگاه

مشخصات دستگاه 126تایی اسکندری طبق اینا میشه ساخت من میخوام از این اطلاعات استفاده کنم

برد دستگاه : تمام هوشمند برای تنظیم ،دما ،رطوبت ، ،چرخش راک ،سیستم چرخش مجزا ،ستر هچر کامل ،نمایشگر دما و رطوبت
                ابعاد دستگاه :عرض 47 سانتی متر ، طول 50 سانتی متر ، ارتفاع 80 سانتی متر
                وزن دستگاه : 35کیلو گرم
                گواهینامه استاندارد : 2008-9001 ایزو برای مدیریت کیفیت
                شاسی دستگاه : فولادی - شاسی دستگاه هایی همکاران چوبی می باشد
                بدنه داخلی و بیرونی دستگاه : گالوانیزه با پوشش رنگ استاتیک ضد خش ضد رطوبت وحرارت
                بدنه با پوشش عایق کامل به ضخامت 3 سانت با پلاستفوم
                درب دستگاه : یو پی وی سی شیشه دستگاه دو جداره پرشده از گاز آرگون درب دستگاه به صورت گاوصندوقی باز بسته می شود
                درب دستگاه همکاران محترم به صورت یخچالی می باشد -
                دستگاه چرخ دار قابل جابه جایی
                دستگاه دارای ظرف آب رایگان می باشد
                فن دستگاه : تایوانی بلبرینگی - همکاران محترم از فن های بوشی استفاده میکنند که بعد از یک بار جوجه کشی ایجاد صدا می کنند و باعث از بین بردن جنین می شود
                المنت دستگاه تایوانی دستگاه دارای 1المنت
                سیستم رطوبت دستگاه : قابل تنظیم - دستگاههای شرکت همکار فقط نشانگر رطوبت دارند
                چرخش دستگاه : به صورت موتور و گیربکس تمام اتوماتیک به صورت آرام که این روش مطابق با استانداردهای روز دنیا برای چرخش دستگاههای جوجه کشی برابری میکند در این روش چرخش قابل دید با چشم نیست وباعث بیشتر شدن راندمان جوجه کشی می شود - دستگاههای جوجه کشی همکاران با موتور گیربکس با سرعت عمل زیادی چرخش انجام میگیرد که در آن سیستم باعث شوک شدید وپاره شدن پرده جنین می شود
                دستگاه دارای نطفه سنج و 1سری شانه کامل و سبد هچر کامل می باشد
                دستگاه دارای راهنمایی استفاده و کتاب اصول جوجه کشی 228 صفحه ای برای تمام پرندگان
                ارسال دستگاه با بسته بندی در داخل کارتن و کاملاً استاندارد
                برگ گارانتی معتبر ممهور به مهر گروه صنعتی اسکندری همراه با شماره سریال و تاریخ ساخت
                راک دستگاه گالوانیزه ضد زنگ ، ضد رطوبت بالا
                دستگاه دارای 12 ماه گارانتی تعویض قطعات و 10 سال خدمات پس از فروش می باشد
                لازم به ذکر است همکاران محترم تمامی شاسی های دستگاه جوجه کشی را با چوب درست می کنند که بعداز مدتی بعلت رطوبت بالا شاسی پوسیده و دستگاه از دور خارج می شود
                گروه صنعتی اسکندری تنها شرکتی است که در ایران به تکنولوژی روز دنیا دست یافته که شانه های (قابل تنظیم ) برای جوجه کشی از انواع پرندگان از قبیل مرغ ،بوقلمون ، بلدرچین ، غاز اردک ، قرقاول ، کبک و غیره ..... را همراه دستگاه رایگان تحویل مشتری می دهد

(ظرفیت جوجه کشی)
                مرغ: 126 عدد
                بوقلمون: 75 عدد
                غاز: 75 عدد
                اردک: 108 عدد
                کبک: 192 عدد
                قرقاول : 144 عدد
                بلدرچین،طوطی،قناری و ... : 288 عدد
                شترمرغ: - عدد

مواظب اعمالمان باشیم

کسی نمیداند

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محسن مهدی
                  مشخصات دستگاه 126تایی اسکندری طبق اینا میشه ساخت من میخوام از این اطلاعات استفاده کنم

برد دستگاه : تمام هوشمند برای تنظیم ،دما ،رطوبت ، ،چرخش راک ،سیستم چرخش مجزا ،ستر هچر کامل ،نمایشگر دما و رطوبت
                  ابعاد دستگاه :عرض 47 سانتی متر ، طول 50 سانتی متر ، ارتفاع 80 سانتی متر
                  وزن دستگاه : 35کیلو گرم
                  گواهینامه استاندارد : 2008-9001 ایزو برای مدیریت کیفیت
                  شاسی دستگاه : فولادی - شاسی دستگاه هایی همکاران چوبی می باشد
                  بدنه داخلی و بیرونی دستگاه : گالوانیزه با پوشش رنگ استاتیک ضد خش ضد رطوبت وحرارت
                  بدنه با پوشش عایق کامل به ضخامت 3 سانت با پلاستفوم
                  درب دستگاه : یو پی وی سی شیشه دستگاه دو جداره پرشده از گاز آرگون درب دستگاه به صورت گاوصندوقی باز بسته می شود
                  درب دستگاه همکاران محترم به صورت یخچالی می باشد -
                  دستگاه چرخ دار قابل جابه جایی
                  دستگاه دارای ظرف آب رایگان می باشد
                  فن دستگاه : تایوانی بلبرینگی - همکاران محترم از فن های بوشی استفاده میکنند که بعد از یک بار جوجه کشی ایجاد صدا می کنند و باعث از بین بردن جنین می شود
                  المنت دستگاه تایوانی دستگاه دارای 1المنت
                  سیستم رطوبت دستگاه : قابل تنظیم - دستگاههای شرکت همکار فقط نشانگر رطوبت دارند
                  چرخش دستگاه : به صورت موتور و گیربکس تمام اتوماتیک به صورت آرام که این روش مطابق با استانداردهای روز دنیا برای چرخش دستگاههای جوجه کشی برابری میکند در این روش چرخش قابل دید با چشم نیست وباعث بیشتر شدن راندمان جوجه کشی می شود - دستگاههای جوجه کشی همکاران با موتور گیربکس با سرعت عمل زیادی چرخش انجام میگیرد که در آن سیستم باعث شوک شدید وپاره شدن پرده جنین می شود
                  دستگاه دارای نطفه سنج و 1سری شانه کامل و سبد هچر کامل می باشد
                  دستگاه دارای راهنمایی استفاده و کتاب اصول جوجه کشی 228 صفحه ای برای تمام پرندگان
                  ارسال دستگاه با بسته بندی در داخل کارتن و کاملاً استاندارد
                  برگ گارانتی معتبر ممهور به مهر گروه صنعتی اسکندری همراه با شماره سریال و تاریخ ساخت
                  راک دستگاه گالوانیزه ضد زنگ ، ضد رطوبت بالا
                  دستگاه دارای 12 ماه گارانتی تعویض قطعات و 10 سال خدمات پس از فروش می باشد
                  لازم به ذکر است همکاران محترم تمامی شاسی های دستگاه جوجه کشی را با چوب درست می کنند که بعداز مدتی بعلت رطوبت بالا شاسی پوسیده و دستگاه از دور خارج می شود
                  گروه صنعتی اسکندری تنها شرکتی است که در ایران به تکنولوژی روز دنیا دست یافته که شانه های (قابل تنظیم ) برای جوجه کشی از انواع پرندگان از قبیل مرغ ،بوقلمون ، بلدرچین ، غاز اردک ، قرقاول ، کبک و غیره ..... را همراه دستگاه رایگان تحویل مشتری می دهد

(ظرفیت جوجه کشی)
                  مرغ: 126 عدد
                  بوقلمون: 75 عدد
                  غاز: 75 عدد
                  اردک: 108 عدد
                  کبک: 192 عدد
                  قرقاول : 144 عدد
                  بلدرچین،طوطی،قناری و ... : 288 عدد
                  شترمرغ: - عدد
                  سلام...
                  توصیه این برادر کوچیکتون رو که تجربه هایی در این راه داره هم بشنوید...
                  اگه برای اولین باره که این کارو میکنید یک دستگاه کوچک و کم خرج تر با موادی مثل نئوپان یا MDF و .. بسازید.مثلا ظرفیت حدود 30 تایی...در ابتدا احتمالا با شکست های زیادی مواجه میشید.بعد از چند دوره جوجه کشی چیزهایی دستتون میادکه میبینید به همین راحتی هم نیست و در یک دستگاه خوب مولفه های زیادی دخالت دارند...
                  .بعد طرحتون رو بهینه تر کنید و بزرگتر....پس ابتدا خرج زیاد نکنید...
                  نمیدونم این سنسور دما چقدر دقیقه ولی من ترموستات هایی که استفاده میکنم و دیدم استفاده میشه حدود 100 تومان قیمتشه...رطوبت سنج هم همینطور....بقیه چیزهاش مثل تایمر و اینها زیاد حساس نیستند و خودتون میتونید بسازید...البته طرح بدنه هم باید بهینه بسازید مثلا دما تا حد ممکن یکسان باشه توش.یا اینکه بهترین مکان برای المنت و ظرف اب کجاست...که البته با فکر کردن زیاد روی طرحتون میتونید به نتیجه خوب برسید....
                  تا اینجا که ساختشه و از این ب بعد باید نکات جوجه کشی و یاد بگیرید...
                  این دستگاه های ساخت وطن هم من که ندیدم توشون چیز خوبی از اب در بیاد و اکثرا راندمان مطلوب و اقتصادی ندارند...این شرکت بالاهم که فقط از دستگاه ((همکاران )) نقد کرده و از اونا ایراد گرفته

دیدگاه

در ابتدا تشکر ویژه میکنم از استارتر این تاپیک عالی و همچنین کلیه دوستانی که تجربه هاشون رو به اشتراک گذاشتن.

این مدارات بر اساس سایز جعبه تغییر میکنن ؟
                    یا اینکه بخش هایی مثل اون شانه تخم مرغ ها یا قسمت های چرخاننده تخم مرغ ها و موتور ها از کجا باید خریداری بشن ؟

من قصد دارم از یک یخچال طرح قدیمی به عنوان بدنه استفاده کنم. نظرتون چیه ؟ خوب جواب میده ؟
                    ممنون میشم اگر امکانش هست راهنماییم کنید. چقدر هزینه حدودی داره ساخت یک دستگاه جوجه کشی با این محفظه ( بدنه یخچال )

همچنین مصرف برق این دستگاه چقدر هستش ؟ یعنی به ازای مثلا یکبار جوجه کشی چقدر هزینه برق داره چون المنت ها و لامپ ها اصولا مصرف زیادی دارن ؟

و مورد آخر به نظرتون از نظر کیفیت و بازدهی کار خرید نمونه آماده رو پیشنهاد میکنید یا ساخت دستگاه ؟ اصلا فرق خاصی دارن یا مدل ساختنی مزیتی داره نسبت به مدل های خریدنی آماده فول اتوماتیک.
                    با تشکر

دیدگاه

با سلام و تشکر خدمت همه دوستان گرامی و ارجمند
                      نوشته اصلی توسط mohamad26
                      اگر سایز دستگاه شما معمولی باشه نه همین به خوبی جواب میده
                      مثلا ارتفاع یک متر به شرط انکه چند فن گردش هوا در نقاط مختلف قرار بدین
                      در سایز های بسیار بزرگ صنعتی از مدار هایی استفاده میشه که چند سنسوره بوده و هر سنسور ارتفاع و محدود معین رو با المنت و رطوبت ساز مجزا کنترل میکنه
                      ولی برای سایز اماتور و خانگی همین مدار خوب و کافیه
                      یا اینکه بخش هایی مثل اون شانه تخم مرغ ها یا قسمت های چرخاننده تخم مرغ ها و موتور ها از کجا باید خریداری بشن ؟
                      شانه ها رو میتونی دست ساز به راحتی خودت بسازی یا از سایت های اینترنتی تهیه کنی
                      موتور رو هم اینترنتی میتونی تهیه کنی ایران میکرو قدیم ها موتور های خوبی در این زمینه داست
                      موتور باید گیربوکسی با قدرت بالا باشه که این قدرت رو با کیلوگرم نشون میدن
                      دور اون باید بسیار کم و حدود یک تا 5 دور دقیقه باشه هرچی کمتر بهتر
                      حدود 30تا 50 تومن میشه
                      قسمت چرخاننده با چند تسمه الومنیومی یا فلزی به راحتی و دست ساز تهیه میشه صفحات اول توضیح داده شده و حرکت پیستونی داره
                      من قصد دارم از یک یخچال طرح قدیمی به عنوان بدنه استفاده کنم. نظرتون چیه ؟ خوب جواب میده ؟
                      اره بدنه یخچال عالی هست به شرطی که زیاد بزرگ نباشه فقط باید چندین سوراخ در بدنه کناری برای نصب راک بذارید
                      چندین حفره برای نسب موتور و فن تهویه
                      و یک دریچه طولی برای کنترل چشمی شرایط داخلی روی در درست کنید و با شیشه بپوشانید تا داخل کامل مشخص باشه
                      چقدر هزینه حدودی داره ساخت یک دستگاه جوجه کشی با این محفظه ( بدنه یخچال )
                      مدار با موتور و المنت حدود 150 تومن و قطعات جانبی برای ساخت سیستم چرخش و تکمیل بدنه و نگهدارنده شانه یا همان راک حدود 50 تومن
                      همچنین مصرف برق این دستگاه چقدر هستش ؟ یعنی به ازای مثلا یکبار جوجه کشی چقدر هزینه برق داره چون المنت ها و لامپ ها اصولا مصرف زیادی دارن ؟
                      خیلی کم چون بدنه عایقه و گرما خیلی کم تبادل میشه به ازای هر نیم ساعت حدو یک دقیقه المنت کار میکنه
                      مثلا حدود دو تا سه تومن در سایز متوسط و بزرگ در هربار جوجه کشی
                      و مورد آخر به نظرتون از نظر کیفیت و بازدهی کار خرید نمونه آماده رو پیشنهاد میکنید یا ساخت دستگاه ؟ اصلا فرق خاصی دارن یا مدل ساختنی مزیتی داره نسبت به مدل های خریدنی آماده فول اتوماتیک.
                      دستگاه های اماده بدنه گاها بد ساخته میشه مخصوصا اگر چوب باشن
                      سیستم کنترل رطوبت انچنانی هم ندارن
                      ولی بی دردسر میری یکی میخری
                      لما این دستگاه رو خدت ساختی و ارزش معنوی بیشتری فقط یرات داره
                      چون بدنه رو داری هزینه ساخت شاید نصف یا کمتر از نصف خرید یک دستگاه در همین سایز بشه
                      بازم بستگی به همت و میل و تلاش خودت داره
                      ممنون میشم اگر امکانش هست راهنماییم کنید.
                      خلاصه برای ساخت در خدمت هستیم
                      هروقت قصد ساخت کردی پیام بده مرحله به مرحله با هم پیش میریم و قطعات لازم و کار های لازم رو بررسی میکنیم
                      و دوستان مشتاقانه کمک میکنن
                      البته اگر خودت خوب از اب دربیاری و تمیز کار کنی عالی میشه به خصوص در اوردن سوراخ روی بدنه فلزی یخچال که مهارت و خلاقیت و ابزار میخواد
                      پس اگر خواستی شروع کنی پیام بده تا بگم چه اطلاعتی رو بذاری داخل تاپیک تا استارت کار زده بشه
                      در پناه حق موفق و سربلند و پیروز باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amin tal
                        سلام...
                        اگه برای اولین باره که این کارو میکنید یک دستگاه کوچک و کم خرج تر با موادی مثل نئوپان یا MDF و .. بسازید.مثلا ظرفیت حدود 30 تایی...در ابتدا احتمالا با شکست های زیادی مواجه میشید.بعد از چند دوره جوجه کشی چیزهایی دستتون میادکه میبینید به همین راحتی هم نیست و در یک دستگاه خوب مولفه های زیادی دخالت دارند...
                        سلام
                        بله من هم چنین نظری دارم و بهتره همون اول ابتدا یه کوچیکش ساخته بشه بعد از چندین دوره جوجه کشی و به دست اوردن اطلاعات لازم می تونه اقدام به ساخت ابعاد بزرگتر بکنه

اضافه شده در تاریخ :
                        در ابتدا تشکر ویژه میکنم از استارتر این تاپیک عالی و همچنین کلیه دوستانی که تجربه هاشون رو به اشتراک گذاشتن.

ممنون میشم اگر امکانش هست راهنماییم کنید. چقدر هزینه حدودی داره ساخت یک دستگاه جوجه کشی با این محفظه ( بدنه یخچال )

با تشکر
                        سلام
                        جناب ekf توضیحات کاملی رو دادن ولی یه توضیح مختصری رو هم من میدم...
                        هر چه ارتفاع بدنه زیاد مبشه باید نظارت بیشتری به تهویه و دما و رطوبت داشته باشید و سعی کنید که حتی المکان دما و رطوبت اولین شانه با اخرین شانه یکی باشد یا زیاد تغییر نکند

بدنه یخچال خوبه و عایقم هست که باعث میشه دما زیاد تلف نشه و همونطور توان استفاده شده توسط المنت هم به شدت کاهش پیدا می کند...

این مدار یک مدار کنترلر هست که با توجه به وات رله ها می تونه هر نوع دستگاه جوجه کشی رو کنترل کنه به شرطی که تغییرات دما و رطوبت رو با افزایش یا کاهش ارتفاع بدنه در نظر داشته باشید و حتی المکان دما و رطوبت پایین دستگاه با دما و رطوبت بالای دستگاه یکسان باشد البته این هم بر می گرده به فن هایی که داخل دستگاه قرار میدین فن ها هم باید قدرت کافی داشته باشند تا بتونن دما و رطوبت رو از پایین به بالابه گردش در آورند بنابراین برای جوجه کشی با راندمان بالای 80 درصد شما نیاز دارید که هر چهار حالت رو با دقت تمام در هر نقطه داخل دستگاه به کنترل خود در آورید...

اما دستگاهای جوجه کشی اماده هم به هر حال وجود دارند سنسور دما و رطوبت دارند سیستم چرخشی هم پیستونی و هم چپگرد راستگرد (البته چپ گرد راستگرد برای نمونه ای خارجی برای دستگاهای جوجه کشی خانگی در حد مثلا 48 تایی) دارند برد های جوجه کشی خوبی دارند و لی ساده هستن اما مهمترین نکته ای که هست اینه که سنسور رطوبت و دما از یکدیگر جدا هست اما اون چیزی که این وسط مهمه اینه که بدنه یا جعبه شانه ها زیاد ارتفاع ندارند و اگر ارتفاع هم زیاد بشه عرضشم زیاد می کنند و برای جعبه های با ارتفاع زیاد برای تامین رطوبت بخور سرد قرار می دن چون دیگه اب نمی تونه رطوبت فضای داخل جعبه رو تامین کنه البته میشه با افزایش دمای اب این کارو کرد ولی اصلا توصیه نمیشه

البته برای دستگاهای زیر 300 تا هیچ دستگاه بخور سازی قرار نمی دن و تنها اب خالی که بالاش هم یه فن هست قرار می دن

بنابراین به دور از انصافه که بگیم دستگاهاشون خوب نیست نه خوبه و عالیم هست منتها این مدار رو هم قرار دادیم که کسانی که حوصله ساخت دارن و می خوان همه چیش رو خودشون بسازن بیان اینجا و این مدار رو بسازن

مثلا من خودم دوستانی هم داشتم که خودشون بدنه رو با همین یخچال می ساختن و من هم مدار رو می دادم و اخر سر می رفتم خودم سیم کشی می کردم و عالی هم جواب می داد فقط یکم رطوبت اذیت می کرد و یه چند باری الارم می داد چون بخور ساز نداشت و تنها اب می ذاشتن ولی اینم باید توجه کرد که جوجه ای که در میاد خودش رو از شانه پرت می کنه پایین و مستقیم اگر از فن رطوبت ساز رد بشه می افته داخل اب و میمیره که باید به این موضوع هم دقت کنید

به هر حال اگر قصد ساخت داشته باشید باید به تمیزی و همین طور سوراخکاری دقیق دستگاه اهمیت بیشتری بدین مثلا برای ساخت سیستم چرخشی به روش پیستونی برای اینکه راکها کاملا محکم بوده و شل نباشن نیاز به دقت بیشتری در هنگام سوراخکاری دارین و همچنین محاسبات قرار گیری راکها هم باید کاملا دقیق باشه تا موتور هنگام چرخش فشار بیشتری روش نیفته

اینا رو جدی بگیر من خودم به خاطر این موضوع خیلی تو دردسر افتادم مثلا یه چندین نفر این قسمت چرخش رو زیاد اهمیت نمی دادن و زیاد خوب در نمی اومد و وقتی موتور می چرخید بالاترین زاویه 15 یا 20 درجه مشد که نطفه می چسبید به پوسته و اخرش رو از مدار می دیدن و هر چی هم می گفتی این سیستم چرخشی شمل مشل داره قبول نمی کردن :redface:

موفق و موید باشید
                        برد جوجه کشی:

دانلود

توجه:

دیدگاه

سلام به همه محمد جان امکان اپدیت نرم افزاری ورژن قبلی هست و امکان استفاده از چند سنسور؟
                          مواظب اعمالمان باشیم

کسی نمیداند

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محسن مهدی
                            سلام به همه محمد جان امکان اپدیت نرم افزاری ورژن قبلی هست و امکان استفاده از چند سنسور؟
                            سلام
                            بله به همون سخت افزار ورژن قبلی می تونید برنامه جدید رو اپدیت کنید و تغییری تو سخت افزار داده نشده و سخت افزار همون سخت افزار قبلیه
                            برد جوجه کشی:

دانلود

توجه:

دیدگاه

باسلام خدمت همه شما دوستان بزرگوارم
                              خب بی مقدمه میرم سر اصل مطلب
                              بنده هم چندسالی هست که تو ضمینه تولید دستگاههای جوجه کشی خانگی و نیمه صنعتی مشغول به کار هستم و تاالان تجارب خوبی رو در این ضمینه کسب کردم بنابرین با کمال میل حاظرم زکات علم و دانش اندکی که تو این ضمینه بهش دست پیدا کردم رو بپردازم
                              نمونه ای از محصولات:

همونطور که میبینید کنترلر دستگاه ماژولار هست و هر قسمت بصورت جداگانه عمل میکنه البته مدتی هست که تصمیم به طراحی برد اختصاصی گرفتم اما فعلا وقت نکردم شروع به طراحیش کنم اما باید شروع کنم(التبه با کمک شما اساتید)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر کریمی
                                باسلام خدمت همه شما دوستان بزرگوارم
                                خب بی مقدمه میرم سر اصل مطلب
                                بنده هم چندسالی هست که تو ضمینه تولید دستگاههای جوجه کشی خانگی و نیمه صنعتی مشغول به کار هستم و تاالان تجارب خوبی رو در این ضمینه کسب کردم بنابرین با کمال میل حاظرم زکات علم و دانش اندکی که تو این ضمینه بهش دست پیدا کردم رو بپردازم
                                نمونه ای از محصولات:

همونطور که میبینید کنترلر دستگاه ماژولار هست و هر قسمت بصورت جداگانه عمل میکنه البته مدتی هست که تصمیم به طراحی برد اختصاصی گرفتم اما فعلا وقت نکردم شروع به طراحیش کنم اما باید شروع کنم(التبه با کمک شما اساتید)
                                سلام
                                ممنون امیر آقا
                                مرسی که تو این تاپیک شرکت کردین
                                برای یک دستگاه جوجه کشی خوب لطفا اگر صلاح می دونید بگین که کنترلر و جعبه و محل قرار گیری سنسور ها چجوری باشه و نحوه ی تامین رطوبت به چه صورتی باشه مثلا برای چه تعداد تخم باید از بخور ساز استفاده کرد و برای چه مقدار همون اب خالی کفایت می کنه :nerd:
                                برد جوجه کشی:

دانلود

توجه:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X