اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چقدر از میکروکنترلرهای SMD استفاده می کنید؟ {نظر سنجی و تبادل نظر}

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چقدر از میکروکنترلرهای SMD استفاده می کنید؟ {نظر سنجی و تبادل نظر}

با سلام و درود
    در این مطلب به بحث لحیم کاری و تجهیزات مرتبط پرداخته شده است و می تواند برای لحیم کاری قطعات SMD نیز از مطالب آن بهره برد:
    جدیدترین ویرایش توسط فکر; ۱۹:۵۵ ۱۳۹۵/۰۸/۰۵.

دیدگاه

با سلام خدمت اساتید گرامی
      من یه سوال دارم
      دوستان راجع به لحیم کاری توضیحات خیلی خوبی دادند اما یه چیزی که برای من روشن نشده اینه که چجوری خود بورد رو برای قطعات smd تهیه میکنید؟
      میدونیم که برای قطعات دیپ از این بوردهای هزار سوارخ موجوده ولی برای قطعات smd باید چیکار کرد؟ چون به نظر میرسه اگه مثلا ۱ دونه بورد لازم داشته باشی نمی صرفه بدی برات بزنن در حالی که قطعات دیپ رو میتونی روی این بوردای هزار سوراخ به راحتی مونتاژ کنی.
      الان شرکتای بیرون قبول میکنن یه دونه بورد برات بزنن؟ چقدر طول میکشه تحویل بدن و هزینش چقدره؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

دیدگاه

نوشته اصلی توسط daryooshaghayi نمایش پست ها
        با سلام خدمت اساتید گرامی
        من یه سوال دارم
        دوستان راجع به لحیم کاری توضیحات خیلی خوبی دادند اما یه چیزی که برای من روشن نشده اینه که چجوری خود بورد رو برای قطعات smd تهیه میکنید؟
        میدونیم که برای قطعات دیپ از این بوردهای هزار سوارخ موجوده ولی برای قطعات smd باید چیکار کرد؟ چون به نظر میرسه اگه مثلا ۱ دونه بورد لازم داشته باشی نمی صرفه بدی برات بزنن در حالی که قطعات دیپ رو میتونی روی این بوردای هزار سوراخ به راحتی مونتاژ کنی.
        الان شرکتای بیرون قبول میکنن یه دونه بورد برات بزنن؟ چقدر طول میکشه تحویل بدن و هزینش چقدره؟
        معمولا برد رو خود فرد طراحی میکنه. برای قطعات smd، بردی مثل برد هزار سوراخ وجود نداره که کار باهاش راحت باشه. البته بعضی از بردهای تبدیل smd به dip وجود داره که مخصوص IC هست و میشه از اونها برای تبدیل میکروکنترلر استفاده کرد و بقیه مدار رو روی برد هزارسوراخ پیاده کرد. البته کلا برد سوراخ دار باعث میشه مدار خیلی شلوغ بشه. شخصا چندان باهاش موافق نیستم، مگر در جاهایی که برد کوچیک هست و قطعاتش کمه و بیشتر از چندتا دونه برد، احتیاج نیست.
        این هم شکل هایی از نمونه بردهای تبدیل IC های smd به dip
        جدیدترین ویرایش توسط شاهرخ مستقیمی; ۱۴:۴۷ ۱۳۹۶/۰۲/۱۶.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شاهرخ مستقیمی نمایش پست ها
          معمولا برد رو خود فرد طراحی میکنه. برای قطعات smd، بردی مثل برد هزار سوراخ وجود نداره که کار باهاش راحت باشه. البته بعضی از بردهای تبدیل smd به dip وجود داره که مخصوص IC هست و میشه از اونها برای تبدیل میکروکنترلر استفاده کرد و بقیه مدار رو روی برد هزارسوراخ پیاده کرد. البته کلا برد سوراخ دار باعث میشه مدار خیلی شلوغ بشه. شخصا چندان باهاش موافق نیستم، مگر در جاهایی که برد کوچیک هست و قطعاتش کمه و بیشتر از چندتا دونه برد، احتیاج نیست.
          این هم شکل هایی از نمونه بردهای تبدیل IC های smd به dip

ممنون

شرکتا با چه برنامه ای کار میکنن؟ یعنی تو چه محیطی باید طراحی کرد؟
          تعداد کم تو قیمت تمام شده تأثیر داره؟

دیدگاه

اکثرا فایل های نرم افزار آلتیوم رو قبول میکنن. هر چقدر تعداد بیشتر بشه، هزینه ی هر برد کاهش پیدا میکنه. بهتره جزئیات طراحی PCB رو تو بخش مدار چاپی مطرح بفرمایید تا نظم تاپیک به هم نریزه. با سپاس

دیدگاه

یک سوال
              چند نوع smdهست
              یکی که پایه هایش کناره ای سی هستن یکی زیر ایسی اند اونا رو چجوری لحیم میکنید
              فقط با مادون قرمز فکر کنم بشه

فرستاده شده از Nokia_Xِ من با Tapatalk
              این مشکل رو تجربه کردم
              یا اینکه از نزدیک دیدم و دارم نظر میدم
              بعضی ها به اشتباه فکر میکنن من تعمیر کارم و دارم راه حل میگم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط maziar ashouri نمایش پست ها
                یک سوال
                چند نوع smdهست
                یکی که پایه هایش کناره ای سی هستن یکی زیر ایسی اند اونا رو چجوری لحیم میکنید
                فقط با مادون قرمز فکر کنم بشه

فرستاده شده از Nokia_Xِ من با Tapatalk

با سلام و درود
                در این مطلب انواع بسته بندی مدارات مجتمع(integrated circuit) که به اختصار IC نامیده می شوند، معرفی شده است:
                List of integrated circuit packaging types - Wikipedia

قطعاتی که در زیر آن ها بخش هایی برای لحیم کاری دارد به نام BGA package شناخته می شوند.
                BGA مخفف عبارت Ball Grid Array می باشد و از BGA soldering station می توان برای لحیم کاری این قطعات استفاده نمود. این دستگاه هم به صورت آماده وجود دارد و هم می توان آن را ساخت.
                با استفاده از Reflow Oven نیز می توان انواع قطعات نصب سطحی(SMD) را لحیم کاری نمود.

در این مطلب پیرامون این موارد منابعی معرفی شده است:
                با سلام و درود روند کار به صورت کلی به این شکل است: برای اینکه قطعات نصب سطحی [1] را بتوان بدون نیاز به هویه [2] و یا به طور انبوه، لحیم کاری [3] نمود می توان از خمیر لحیم[4] و کوره[5] استفاده کرد. برای اینکه بتوان خمیر لحیم را با سرعت و دقت روی تخته مدار چاپی قرار داد می توان از الگو[6] استفاده کرد. به این صورت که ابتدا الگو

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X