اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شما هم میتونید MP3 Player بسازید اونهم با LCD رنگی لمسی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : شما هم میتونید MP3 Player بسازید اونهم با LCD رنگی لمسی

نوشته اصلی توسط masoud 578
    بازم سلام

امروز فایل pcb مدار رو بیرون سفارش دادم و تا دوروز دیگه آماده میشه. راستی یه سر هم به نمایندگی سایت زدم و چشممون به جمال آقای اکرمی روشن شد (چه جوون خوش برخورد و خوش محضری...) و ال سی دی رو از اونجا تهیه کردم که مطمئن باشه :nerd: اما بعد از اون دیگه انقدر "نه" شنیدم که مخم داره سوت میکشه :angry:
    اوایل خوب بود میپرسیدم آی سی مکس 1811 دارین میگفتن نه. ولی دیگه آخراش طوری شده بود که تا پای مکس وسط میومد فوری میگفتن نع! کم مونده بود یه کتک مفصل هم بخوریم :biggrin:
    آقا مکس 1811 یک آی سی بسیار نایابه! و من نه بودجه و نه نیاز و نه زمان کافی جهت وارد کردنش دارم. همچنین اون کانکتوری که برای جک هدفون و سوکت شارژ مشترکا استفاده میشه تو بازار اصلا نیست... با این دو چه کنم؟
    با سلام

اون زمان که این کار رو شروع کردم 1811 تنها ایسی شارژر موجود در بازار بود
    البته اون موقع من هم نتونستم بیشتر از 2 تا پیدا کنم تا اینکه سفارش داردم از بیرون برام اوردن
    الان هم یه تعدادی دارم اکه نتونستید پیدا کنید در خدمتم
    ولی الان ایسی های مشابه دیگه ای که ارزونترن هست وارد بازار شدن

در مورد جک صدا و شارژر هم قبلا توضیح دادم
    این جک رو میتونید خیلی راحت از لوازم یکدکی فروشی های موبایل خرید کنید یه دور توی علاالدین بزنید پیدا میکنید.

به همین سادگی :nice:
    تجربه معلم خشنی هست اول امتحان میگیره بعد درس میده !!!
    به دلیل برخی مشکلات بوجود اماده دیگه امکان ادامه فعالت در این انجمن مقدور نیست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط POLESTAR
      با سلام

اون زمان که این کار رو شروع کردم 1811 تنها ایسی شارژر موجود در بازار بود
      البته اون موقع من هم نتونستم بیشتر از 2 تا پیدا کنم تا اینکه سفارش داردم از بیرون برام اوردن
      الان هم یه تعدادی دارم اکه نتونستید پیدا کنید در خدمتم
      ولی الان ایسی های مشابه دیگه ای که ارزونترن هست وارد بازار شدن

در مورد جک صدا و شارژر هم قبلا توضیح دادم
      این جک رو میتونید خیلی راحت از لوازم یکدکی فروشی های موبایل خرید کنید یه دور توی علاالدین بزنید پیدا میکنید.

بازم سلام، واقعا ممنون که جواب دادین آقای اسدی، پس اگه امکانش هست من این آی سی مکس رو از خودتون تهیه میکنم.
      واسه جک باور کنید خیلی گشتم همه جا میگفتن جک چه گوشی؟ این جک مال گوشی خاصیه؟ میشه دقیقا بگید مال کدوم گوشیه؟
      راستی در مورد ال سی دی، تو مود 8 بیتی راه اندازی شده؟
      و یک سوال دیگه اینکه باتری موبایل دارای سه عدد ترمینال هستش، شما توی فیلم چجوری سیم ها رو وصل کردین به دوسر باتری؟ با لحیم؟ و اینکه به کدوم پایانه ها باید وصل کنم دقیقا؟ چون یک سر مثبت داره و دو سر منفی.
      میبخشید که سوالاتم یه مقدار زیاد شد. بازم ممنون :bye
      کم گوی و گزیده گوی

دیدگاه

بازم سلام، واقعا ممنون که جواب دادین آقای اسدی، پس اگه امکانش هست من این آی سی مکس رو از خودتون تهیه میکنم.
        واسه جک باور کنید خیلی گشتم همه جا میگفتن جک چه گوشی؟ این جک مال گوشی خاصیه؟ میشه دقیقا بگید مال کدوم گوشیه؟
        راستی در مورد ال سی دی، تو مود 8 بیتی راه اندازی شده؟
        و یک سوال دیگه اینکه باتری موبایل دارای سه عدد ترمینال هستش، شما توی فیلم چجوری سیم ها رو وصل کردین به دوسر باتری؟ با لحیم؟ و اینکه به کدوم پایانه ها باید وصل کنم دقیقا؟ چون یک سر مثبت داره و دو سر منفی.
        میبخشید که سوالاتم یه مقدار زیاد شد. بازم ممنون :bye
        همه سوالای شما قبلا پاسخ داده شده
        لطفا پست های قبل رو مطالعه کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط POLESTAR
          همه سوالای شما قبلا پاسخ داده شده
          لطفا پست های قبل رو مطالعه کنید

من کل تاپیک رو دوبار مطالعه کردم اما هیچکس راجع به باتری سوالی نکرده بود.

اضافه شده در تاریخ :
          سلام. پشت pcb یک ترانزیستور برای lcd به کار رفته، کد اون چیه؟
          ال سی دی رو باید چیکارش کنم تا درست راه اندازی بشه؟ برای راه اندازیش در مود هشت بیتی چند راه داره، من باید جای مقاومت ها رو تغییر بدم یا چی؟ خواهشا نگید برم به اون تاپپک 45 صفحه ای که هیچیشم معلوم نیست...الان تو این پروژه واسه ال سی دی باید چیکار کنم؟
          کم گوی و گزیده گوی

دیدگاه

من کل تاپیک رو دوبار مطالعه کردم اما هیچکس راجع به باتری سوالی نکرده بود.
            پست دوم تاپیک

دوستان مواد لازم برای پخت این MP3 Player
            یک عدد میکرو MEGA64
            یک LCD رنگی با 240 در 320 پیکسل و 265 هزار رنگ که مال گوشی N96 چینی هست (چیپش هم ILI9320 یا ILI9325 هست که سورس ما هردوشو ساپرت میکنه)
            یه IC مخصوص تاچ (ADS7846)
            یکی برای شارژ باتری لیتیوم پلیمر(MAX1811)
            یکی دیگه برای ساعت همون RTC به شماره (DS1307)
            یه سنسور دما(DS1820)
            از همه مهمتر چیپ مخصوص دکودر MP3 و WMA و ... (VS1003)
            دوتا رگلاتور ولتاژ یکی 3.3 ولت و یکی 2.5 ولت
            و یه مموری MicroSD که من تا هشت گیگشو امتحان کردم و جواب داده
            و خازن و مقاومت به مقدار کافی و دوتا کریستال و یه شستی
            همشو تو یه برد مدار چاپی که فایلش هم بالا براتون اپلود کردم میریزید
            با یه هویه مناسب یه هم میزنید
            برنامشو با یه پرگرامر JTAG ICE یا AVR ISP پروگرام میکنید
            حالا اماده شده و میتونید با سلیقه خودتون تزیین کنید و نوش جان
            فقط منو از یاد نبرید یه یادی هم از من بکنید
            باتری های لیتیوم پلیمر فقط دوتا سیم دارن منفی و مثبت که شما با باتری های لیتیوم یون موبایل اشتباه گرفتید
            البته به تازگی در برخی موبایلهای گرون قیمت هم استفاده میشه

سلام. پشت pcb یک ترانزیستور برای lcd به کار رفته، کد اون چیه؟
            ال سی دی رو باید چیکارش کنم تا درست راه اندازی بشه؟ برای راه اندازیش در مود هشت بیتی چند راه داره، من باید جای مقاومت ها رو تغییر بدم یا چی؟ خواهشا نگید برم به اون تاپپک 45 صفحه ای که هیچیشم معلوم نیست...الان تو این پروژه واسه ال سی دی باید چیکار کنم؟
            همون طوری که توی PCB و شماتیک معلومه یه ترانزیستور منفی یا NPN هست مثلا BC807
            خواهشا نخواید بحث 45 صفحه ای رو دوباره از نو شروع کنیم برید مطالعه کنید در این خصوص مفصلا بحث شده
            با پرسیدن سوالای تکراری معلوم نبودن هیچی بد تر هم میشه

پست های بنده رو از این تاپیک دنبال کنید

دیدگاه

سلام
              من الان بخوام اینو بدون lcd راه بندازم باید چیکار کنم تا خرجش کمتر بشه. زحمت بعدی که دارم برات من کدویزن کار نکردم اگه میشه ویرایش شده اش برام بذار

من الان سربازم و نمیتونم زیاد بیام انجمن و پنج شنبه ها میام. اگر زحمتی نیس برام بذارش

دیدگاه

سلام خدمت مهندس اسدی بزرگوار
                میخاستم بپرسم کیفیت صدا در چه حد است؟ایا به اندازه ی MP3 player های تجاری (از نوع خوباش) هست؟قائدتا باید باشه چون داریم از VS1003 استفاده میکنیم دیتاشیتش که اینومیگه.
                ودیگه اینکه جایی توی صفحات قبل خوندم که کریستال VS1003 هم 16 مگ چرا؟؟؟اخه دیتاشیت فرکانسی بین 12تا13 مگ رومطرح کرده وشنیدم که بهترین کیفیت بااین فرکانس بدست میاد نمیدونم چقدردرسته چون در موردش مطالعه نکردم.اگه جواب بدید خیلی ممنون میشم. چون اگه بفرمایید با هدفون های 32 اهمی کیفیتش عالیه من به هیچ وجه دست از ساختن مدار شما برنخواهم داشت(قطعات اصلی مداررو هم دارم).خیلی متشکرم

دیدگاه

سلام

من برد شما و برنامه شما را استفاده میکنم .یک مشکلی که هست سرعت پخش خیلی پایین هست .

بنظر شما مشکل از کجاست .

از جمله ی رفتگان این راه دراز
                  باز آمده ای کو که به ما گوید راز
                  هان بر سر این دو راهه از روی نیاز
                  چیزی نگذاری که نمی آیی باز

دیدگاه

سلام
                    اقا کیفیت صدای این پلیر چقدره؟ فک نکنم به پای ایپاد و کریتیو و... برسه درسته؟
                    عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
                    مخترع برتر شمال غرب سال 96
                    مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط armin_gera
                      سلام
                      vs1003 به خودی خود عالیه اما تو این مدار و با این قلع هایی که توی ایران هست اصلا از این مدار انتظار کفیت صدای بالا نداشته باشید.
                      من خیلی تلاش کردم تا تونستم کاملش کنم البته قضیه مربوط به یک ماه پیشه. اینم به دوستان بگم که اگر تصمیم به ساختش گرفتین به هیچ عنوان از آقای اسدی انتظار کمک نداشته باشید ایشون سرشون در حدی شلوغه که بعضا حتی جواب پیام خصوصی رو هم نمیدهند. مگر اینکه سیصد هزار تومان ناقابل به حسابشون بریزید، یا اینکه قطعات رو خودتون تهیه کنین و برای ایشون با پیوست دویست هزار تومان برای ایشون پست کنین. من اصلا انتقادی ندارم فقط میخوام بگم اگر هرکسی تصمیم گرفت خودش این مدارو درست کنه بهتره همین حالا بیخیال شه چون نسبت به زحمتی که قراره بکشید و زمانی که قراره بگذارید (و احیانا مبالغی که قراره واریز کنین) به هیچ عنوان نمی ارزه. بعلاوه اینکه تا بحال هیچکس بجز من خودش این مدارو نتونسته کامل کنه و من واقعا بابت کل زمانی که گذاشتم پشیمونم. اگر هدفتون پروژه دانشجوییه خودتون روی برد برد و با استفاده از ماژول های شرکت ECA دست به کار بشید. نیازی به این PCB و دم و دستگاه پر دردسر و گرون قیمت نیست. خلاصه اینکه هیچ جوری براش توجیهی نیست. از ما گفتن بود. الان شما میتونین روی رسپ بری پای لینوکس نصب کنین و صد تومن قیمتشه اونوقت این برد .... :rolleyes: :NO:
                      من صرفا نظر و تجربه شخصی خودم رو عرض کردم. اگه کسی سوالی چیزی داشت در خدمتیم.
                      کم گوی و گزیده گوی

دیدگاه

vs1003 به خودی خود عالیه اما تو این مدار و با این قلع هایی که توی ایران هست اصلا از این مدار انتظار کفیت صدای بالا نداشته باشید.
                        من خیلی تلاش کردم تا تونستم کاملش کنم البته قضیه مربوط به یک ماه پیشه. اینم به دوستان بگم که اگر تصمیم به ساختش گرفتین به هیچ عنوان از آقای اسدی انتظار کمک نداشته باشید ایشون سرشون در حدی شلوغه که بعضا حتی جواب پیام خصوصی رو هم نمیدهند. مگر اینکه سیصد هزار تومان ناقابل به حسابشون بریزید، یا اینکه قطعات رو خودتون تهیه کنین و برای ایشون با پیوست دویست هزار تومان برای ایشون پست کنین. من اصلا انتقادی ندارم فقط میخوام بگم اگر هرکسی تصمیم گرفت خودش این مدارو درست کنه بهتره همین حالا بیخیال شه چون نسبت به زحمتی که قراره بکشید و زمانی که قراره بگذارید (و احیانا مبالغی که قراره واریز کنین) به هیچ عنوان نمی ارزه. بعلاوه اینکه تا بحال هیچکس بجز من خودش این مدارو نتونسته کامل کنه و من واقعا بابت کل زمانی که گذاشتم پشیمونم. اگر هدفتون پروژه دانشجوییه خودتون روی برد برد و با استفاده از ماژول های شرکت ECA دست به کار بشید. نیازی به این PCB و دم و دستگاه پر دردسر و گرون قیمت نیست. خلاصه اینکه هیچ جوری براش توجیهی نیست. از ما گفتن بود. الان شما میتونین روی رسپ بری پای لینوکس نصب کنین و صد تومن قیمتشه اونوقت این برد .... :rolleyes: :NO:
                        من صرفا نظر و تجربه شخصی خودم رو عرض کردم. اگه کسی سوالی چیزی داشت در خدمتیم.
                        ممنون بابت اینکه در باره کیفیت صدا راهنمایی کردین

و یه موضوعیو عرض کنم خدمت همه بچه ها البته جسارته من کوچیک همهتون هستم اونم درباره واریز مبلغه! ببینین هیچ کس حاصل تلاش و زحمتشو رایگان در اختیار کسی نمیزاره ولی تو ایران بابه که همه رایگان هر چی دارن بزارن برا بقیه و انتظاری نداشته باشن!همه انتظار دارن استارتر که مطلب گذاشته همیشه رایگان ساپرت کنه! چرا باید یک نفر وقتشو تلاششو زحمتشو رایگان در اختیاره همه بزاره و ابن تبدیل به یک عرف بشه؟! الان شما به یکی بگی ماشینتو بکسل کنه کمش 50 تومن میگیره ازت اونوقت ما برای وقت و زمان یک شخص با معلومات برای تلاش و زحمت یک شخص نباید هزینه بدیم؟! چرا به علم تو جامعه ما اینقدر بی اهمیت نگاه میشه؟! این حق هر کسیه که در قیال کمکی که کرده هزینه بگیره و اگه هزینه ای کسی نده نباید کمکی بگیره و این جای ناراحتی نداره. کسی که میاد اینجا کلی وقت میزاره باید یک سودی بکنه چرا باید مفتی کار کنه؟! تو کشورای دیگه فرهنگی هست به اسم donate متاصفانه این فرهنگ برا ما وجود نداره و فکر میکنیم همه باید رایگان و بدون انتظار مطلب به ما بدن و اگه بخواد این رابطه دو طرفه بشه همه سریع گارد میگیرن که فلانی پول میخوا د وتا پول ندی کمک نمیکنه و... ! این حقشه که در قبال علمی که به بقیه میده در قبال زمانی که برا بقیه صرف میکنه انتظار داشته باشه ماییم که این حقو به طرف مقابلمون نمیدیم و ناراحت میشیم!
                        عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم

دیدگاه

ممنون بابت اینکه در باره کیفیت صدا راهنمایی کردین

و یه موضوعیو عرض کنم خدمت همه بچه ها البته جسارته من کوچیک همهتون هستم اونم درباره واریز مبلغه! ببینین هیچ کس حاصل تلاش و زحمتشو رایگان در اختیار کسی نمیزاره ولی تو ایران بابه که همه رایگان هر چی دارن بزارن برا بقیه و انتظاری نداشته باشن!همه انتظار دارن استارتر که مطلب گذاشته همیشه رایگان ساپرت کنه! چرا باید یک نفر وقتشو تلاششو زحمتشو رایگان در اختیاره همه بزاره و ابن تبدیل به یک عرف بشه؟! الان شما به یکی بگی ماشینتو بکسل کنه کمش 50 تومن میگیره ازت اونوقت ما برای وقت و زمان یک شخص با معلومات برای تلاش و زحمت یک شخص نباید هزینه بدیم؟! چرا به علم تو جامعه ما اینقدر بی اهمیت نگاه میشه؟! این حق هر کسیه که در قیال کمکی که کرده هزینه بگیره و اگه هزینه ای کسی نده نباید کمکی بگیره و این جای ناراحتی نداره. کسی که میاد اینجا کلی وقت میزاره باید یک سودی بکنه چرا باید مفتی کار کنه؟! تو کشورای دیگه فرهنگی هست به اسم donate متاصفانه این فرهنگ برا ما وجود نداره و فکر میکنیم همه باید رایگان و بدون انتظار مطلب به ما بدن و اگه بخواد این رابطه دو طرفه بشه همه سریع گارد میگیرن که فلانی پول میخوا د وتا پول ندی کمک نمیکنه و... ! این حقشه که در قبال علمی که به بقیه میده در قبال زمانی که برا بقیه صرف میکنه انتظار داشته باشه ماییم که این حقو به طرف مقابلمون نمیدیم و ناراحت میشیم!
                          شما منظور بنده رو به کل اشتباه برداشت کردی دوست من. و نتیجه برداشت نادرست میشود قضاوت نادرست. من نگفتم این دستمزد مشکل داره خدای ناکرده! اینم نگفتم باید همه مفتی کار کنند! منطق حکم میکنه شما بیشترین استفاده رو از انرژی یا همان زمان و هزینه ای که میکنید ببرید. حالا حرف بنده این بود که صرف زمان و هزینه در باب این پروژه راندمان و در نتیجه سودی در بر نخواهد داشت. اگر هم میخواهید چیزی یاد بگیرید بهتره سعی کنید خودتان با استفاده از ماژول های مرتبط موجود در بازار، این پروژه را روی برد برد پیاده سازی نمایید و درگیر مثائل اصلی پروژه از قبیل کار با FAT و پروتکل های ارتباطی شوید تا آنکه ساعت ها در علائدین سرگردان شوید به دنبال کانکتور منقرض شده نوکیا و یا میکروی قدیمی و ناکارامد Mega128 و یا آی سی Max1811 که دیگر هیچ کجای ایران یافت نخواهد شد. همانطور که عرض کردم این پروژه جنبه آموزشی آنچنانی ندارد که بخواهید میزان زیادی انرژی صرف آن کنید. حالا شما میخوای به قول خودتان Donate کنید یا هزینه لحیم کاری بپردازید کسی جلوی شما رو نگرفته :redface:
                          سوای این پروژه همیشه ابتدا براوردی از کاری که میخواهید داشته باشید که آیا آن عمل آنقدری که انرژی صرف آن میشود ارزشش را دارد؟ یا خیر؟
                          بنده از تجربه خودم گفتم حالا شما یا دوستان دیگر میتونید امتحان کنید و قدم در راه اشتباه بگذارید.
                          موفق باشید :bye
                          کم گوی و گزیده گوی

دیدگاه

شما منظور بنده رو به کل اشتباه برداشت کردی دوست من. و نتیجه برداشت نادرست میشود قضاوت نادرست. من نگفتم این دستمزد مشکل داره خدای ناکرده! اینم نگفتم باید همه مفتی کار کنند! منطق حکم میکنه شما بیشترین استفاده رو از انرژی یا همان زمان و هزینه ای که میکنید ببرید. حالا حرف بنده این بود که صرف زمان و هزینه در باب این پروژه راندمان و در نتیجه سودی در بر نخواهد داشت. اگر هم میخواهید چیزی یاد بگیرید بهتره سعی کنید خودتان با استفاده از ماژول های مرتبط موجود در بازار، این پروژه را روی برد برد پیاده سازی نمایید و درگیر مثائل اصلی پروژه از قبیل کار با FAT و پروتکل های ارتباطی شوید تا آنکه ساعت ها در علائدین سرگردان شوید به دنبال کانکتور منقرض شده نوکیا و یا میکروی قدیمی و ناکارامد Mega128 و یا آی سی Max1811 که دیگر هیچ کجای ایران یافت نخواهد شد. همانطور که عرض کردم این پروژه جنبه آموزشی آنچنانی ندارد که بخواهید میزان زیادی انرژی صرف آن کنید. حالا شما میخوای به قول خودتان Donate کنید یا هزینه لحیم کاری بپردازید کسی جلوی شما رو نگرفته :redface:
                            سوای این پروژه همیشه ابتدا براوردی از کاری که میخواهید داشته باشید که آیا آن عمل آنقدری که انرژی صرف آن میشود ارزشش را دارد؟ یا خیر؟
                            بنده از تجربه خودم گفتم حالا شما یا دوستان دیگر میتونید امتحان کنید و قدم در راه اشتباه بگذارید.
                            موفق باشید :bye
                            داداش من اصلا منظورم شما نبودیا بد برداشت نشه خیلی وقت بود میخواستم این موضوعو مطرح کنم که از توسعه دهنگان حمایت شه از شانست عنوان کردن این موضوع مصادف شد با پست شما و پست شما جرقهشو زد :biggrin: اصلا منظورم شخص شما نبودی در کل میگم

دیدگاه

سلام
                              شما اگر خواستید اینو درست کنید و واقعا جواب بده مانند اقای اسدی PCB رو بدین بیرون بزنند یا ECA هم میزنه!!!
                              بعد با خمیر قلع و هیتر به سادگی در عرض یه روزه تمومه!!!!
                              تازه کیفیت صداش هم عالیه!!!
                              ممنون از اقای اسدی که زحمت بسیار بزرگی کشیدند!!!
                              معیار واقعی بودن تصمیم، آن است که دست به عمل بزنیم.

دیدگاه

سلام قطعات رو از کجا میتونم تهیه کنم؟
                                دوما اینکه من کدویژن کامپایل میکم اما سه تا اخطار میده احتمالا کتابخونه خاصی نباید اضافه کنم؟ oo:
                                http://s6.uplod.ir/i/00674/9cm41hm4inx0.jpg

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X