اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مراحل ساخت پروگرامر AVR واقعا عالی (4 - پروگرامر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مراحل ساخت پروگرامر AVR واقعا عالی

نوشته اصلی توسط درود
    کد هگز رو شما نوشتید یا ماله اتمل هستش ؟
    افرین سوال خبی بود
    نه دوست من پدیت خود اتمل هست
    من فقط براش یه بوت نوشتم که برد منو به عنوان پرگرامر اصلی خود اتمل بشناسه و بردرو در قالب پروگرامر اصلی اتمل طراحی کردم
    تجربه معلم خشنی هست اول امتحان میگیره بعد درس میده !!!
    به دلیل برخی مشکلات بوجود اماده دیگه امکان ادامه فعالت در این انجمن مقدور نیست.

دیدگاه

این هم فایل هگز و PCB پروگرامرJTAG ICE
      http://www.4shared.com/file/_tcfQEtJ/JTAG_ICE.html
      بچه ها من واقعا رو این دوتا پروگرامر خیلی زحمت کشیدم البته با فروششون به حد کافی هم سود کردم :agree:
      از هر کدوم یه 500 تایی فروختم ولی اگر بخاین میتونم تو فروشگاه سایت هم بزارم برای فروش
      هر کدوم رو هم فقط 25 هزار تومن میفروشیم
      این JTAG بوت لودر داره یعنی قابل اپدیت هست البته اگر اتمل دوباره نظری به AVR ها بکنه اخه از وقتی که ARM هاشو زده دیگه زیاد به AVR توجهی نداره
      و AVR Studio رو هم اپدیت نمکنه
      قابلیت دیباگ داره (یعنی میتونید دستوراتونو خط به خط رو سخت افزارتون اجرا کنید) :icon_razz:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط POLESTAR
        افرین سوال خبی بود
        نه دوست من پدیت خود اتمل هست
        من فقط براش یه بوت نوشتم که برد منو به عنوان پرگرامر اصلی خود اتمل بشناسه و بردرو در قالب پروگرامر اصلی اتمل طراحی کردم
        ممنون
        تا دلت بخاد من از این سوال ها دارم

بیشتر توضیح میدی ؟ بوت رو برای چه چیزی نوشتی که رو اون لود بشه ؟

دیدگاه

ماشاالله چقدر طرفدار داره این پروگرامرهای من :wow:
          یادم رفته درایور FT232 رو بزارم
          این هم لینک دراور یه فایل EXE هست فقط اجراش کنید و خلاص
          http://www.ftdichip.com/Drivers/CDM/CDM20802_Setup.exe

دیدگاه

سلام و خسته نباشید
            برای stk600 مداری ندارین؟من می خوام atmega128rfa1 را پروگرام کنم شما پیشنهادی ندارین؟!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط درود
              ممنون
              تا دلت بخاد من از این سوال ها دارم

بیشتر توضیح میدی ؟ بوت رو برای چه چیزی نوشتی که رو اون لود بشه ؟
              دوست من
              من این بوت لودر رو برای میکرو MEGA16 پروگرامر JTAG ICE نوشتم و بعد میکروی این پروگرامر رو باهاش پروگرام کردم (یعنی بایه کلاه که گزاشتم سر AVR Studio اپدیت پروگرامر AVRISP اصلی رو ریختم روی میکروی این پروگرامر و چون میکرم لاک نبود بعد ریدش کردم و الان دست شماست راستی انو گفتن نگیم ولی من گفتم) اینو بهش میگن فوت کوزهگری :twisted:

اضافه شده در تاریخ :
              نوشته اصلی توسط nta_xyz
              سلام و خسته نباشید
              برای stk600 مداری نداری؟من می خوام atmega128rfa1 را پروگرام کنم شما پیشنهادی نداری؟!
              دوست من متاسفانه این میکروی شما تا جایی که من الان دیدم
              SPI Interface for In-System Programming رو نداره یعنی اینکه شما با AVRISP نمیتونی پروگرامش کنی
              ولی
              Programming of Flash, EEPROM, Fuses and Lock Bits through the JTAG Interface
              رئ داره یعنی شما با JTAG ICE میتونی پروگرامش کنی (همین پروگرامری که الن گزاشتم)
              فقط باید یادت باشه که فیوز بیت JTAG رو تو میکرو نباید دیسیبل کنی راستی در این صورت شما از پینهای JTAG برای چیزای دیگه نمیتونید استفاده کنید

اضافه شده در تاریخ :
              نوشته اصلی توسط POLESTAR
              دوست من متاسفانه این میکروی شما تا جایی که من الان دیدم
              SPI Interface for In-System Programming رو نداره یعنی اینکه شما با AVRISP نمیتونی پروگرامش کنی
              ولی
              Programming of Flash, EEPROM, Fuses and Lock Bits through the JTAG Interface
              رئ داره یعنی شما با JTAG ICE میتونی پروگرامش کنی (همین پروگرامری که الن گزاشتم)
              فقط باید یادت باشه که فیوز بیت JTAG رو تو میکرو نباید دیسیبل کنی راستی در این صورت شما از پینهای JTAG برای چیزای دیگه نمیتونید استفاده کنید
              دوست من شرمنده اشتباه شد
              SPI Interface for In-System Programming
              رو هم داره من عجله کردم شما با هردو پروگرامر میتونی این میکروتو پروگرام کنی
              یادت باشه تو این میکرو برای پروگرام کردن پینهای MOSI و MISO پروگرامر رو باید به پینهای RXD0-PDI و TXD0/PDO وصل کنی
              نه به MOSIو MISO میکرو

دیدگاه

نوشته اصلی توسط POLESTAR
                احمد جان اون فایل hex رو باید پروگرام کنی رو میکروی mega8535 یا 90s8535 برای برد پروگرامر نیاز داریم
                اون فیل pcb رو هم باید بدی فیبرشو برات بیرون بزنن (پاساژ امجد آلفا مدار) بعد طبق قطعاتی که روی اون فایل PCB نوشته مونتاژ کنی و بعد میکروشو بزاری روش و ازش استفاده کنی نمی خوام نا امیدت کنم ولی با این اطلاعاتی که شما داری یکی بخری بهتره نمونه فابریک ATMEL طبق آخرین خریدم 80 هزار تومن بود ولی پروگرامرهای ارزون هم تو بازار زیادن
                سلام اطلاعات من فعلا پایینه ولی داره زیاد می شه :icon_razz:نگفتین اون فایل pcbچیه و چجوری باز میشه؟ آخه pcb رو با چی طراحی کردین؟ protel یا proteus? اینکه به نظرم protel نیست و پروتئوسم که خودئم بلدم میدونم نیست.میشه بگین چیه؟ در ضمن من این چیزهارو نخریدم و نمی خرم :angry:میسازم.
                جانم به فدای ائمه اطهار
                می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

با سلام میشه pcb فایلی را که گفتید با رگولاتور 3.3 ولتی ساختتید بذارید ممنون میشم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط POLESTAR
                    دوست من شرمنده اشتباه شد
                    SPI Interface for In-System Programming
                    رو هم داره من عجله کردم شما با هردو پروگرامر میتونی این میکروتو پروگرام کنی
                    یادت باشه تو این میکرو برای پروگرام کردن پینهای MOSI و MISO پروگرامر رو باید به پینهای RXD0-PDI و TXD0/PDO وصل کنی
                    نه به MOSIو MISO میکرو
                    واقعا از کمکتون ممنونم فقط یه سوال تخصصی!! :smile: شما از کجا متوجه شدی باید به پینهای RXD0-PDI و TXD0/PDO وصل کنم :read: بعد اینکه بقیه پینها مثل بقیه میکرو ها وصل بشه؟
                    یک سوال دیگه هم دارم من الان می خوام برم! این پروگرامر شما را درست کنم فقط این میکرویی که خدمتتون عرض کردم ولتاژش بین 1.8 -3.6 هست نباید کاره خاصی بکنم!؟
                    باز هم ممنونم از کمکت

دیدگاه

سلام.
                      دوستان مثل اینکه لینکای دانلود مشکل دارن. من نتونستم دانلود کنم. اگه میشه یه جای بهتری پلود کنین. ممنون.

دیدگاه

ممنون آقای اسدی
                        یه سوال
                        اون چهار تا پین خروجی(rx-tx-gnd-vcc) رو میشه مستقیم به میکرو متصل کرد یا باید به max232 وصل بشه و بعد به میکرو متصل بشه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nta_xyz
                          واقعا از کمکتون ممنونم فقط یه سوال تخصصی!! :smile: شما از کجا متوجه شدی باید به پینهای RXD0-PDI و TXD0/PDO وصل کنم :read: بعد اینکه بقیه پینها مثل بقیه میکرو ها وصل بشه؟
                          یک سوال دیگه هم دارم من الان می خوام برم! این پروگرامر شما را درست کنم فقط این میکرویی که خدمتتون عرض کردم ولتاژش بین 1.8 -3.6 هست نباید کاره خاصی بکنم!؟
                          باز هم ممنونم از کمکت
                          سلام
                          شرمنده دیر جواب میدم یه هفته نبودم
                          دوست من توی دیتاشیتش نوشته اگر دقت کنی میبینی
                          این موضوع در میکروهای MEGA64 و MWGA128 هم وجود داره

اضافه شده در تاریخ :
                          نوشته اصلی توسط mehdiit
                          ممنون آقای اسدی
                          یه سوال
                          اون چهار تا پین خروجی(rx-tx-gnd-vcc) رو میشه مستقیم به میکرو متصل کرد یا باید به max232 وصل بشه و بعد به میکرو متصل بشه؟
                          نه دوست من شما میتونی مستقیم به میکروت متصل بکنی
                          یادت باشه در صورت استفاده از این پینها باید میکروی پروگرامر رو از سوکتش در بیاری
                          در مورد سوال دومت هم باید بگم
                          فقط رگلاتور 3.3 ولت رو بین ولتاژ USB و برد بزار
                          اگر دقت کنی یه مقاومت 2.2 اهم بین پایه ولتاژ USB و برد هست که به جاش رگلاتور رو قرار بده همین کارتو را میندازه
                          این توضیح قبلا داده شده بود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط POLESTAR
                            فقط رگلاتور 3.3 ولت رو بین ولتاژ USB و برد بزار
                            اگر دقت کنی یه مقاومت 2.2 اهم بین پایه ولتاژ USB و برد هست که به جاش رگلاتور رو قرار بده همین کارتو را میندازه
                            این توضیح قبلا داده شده بود
                            ایوووووووللللل من فقط یک سوال دیگه می کنم و دیگه مزاحم وقتت نمیشم دوست من
                            من یک پروگرام دارم که usb هست و باهاش همه نوع avr مثل mega32,8,2313 پروگرام کردم که ولتاژش 5 ولته اگر همین کاری که شما گفتی را سر اون پروگرام هم پیاده کنم یعنی رگلاتور بزارم کارم راه میفته؟!
                            توی این پروگرامی که من دارم از mega8 استفاده شده....ممنون از جوابتون :wow: :applause:

اضافه شده در تاریخ :
                            نوشته اصلی توسط ahmadpashaei
                            من از لینک شما که بازم نتونستم دانلود کنم ولی از لینک آقای رضایی دانلود کردم ولی فقط کدhex باز میشه و فایلی که با پسوند pcb هست چیه؟همه عدد و حروفه.چجوری باید بسازیم.با چی؟ سورس و pcb کجاست؟
                            شما میتونی با برنامه CIRCAD فایل با پسوند pcb را باز کنی که می تونی از اینجا دانلود کنی
                            http://www.holophase.com/downloads.htm
                            موفق باشی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nta_xyz
                              شما میتونی با برنامه CIRCAD فایل با پسوند pcb را باز کنی که می تونی از اینجا دانلود کنی
                              http://www.holophase.com/downloads.htm
                              موفق باشی
                              سلام
                              با تشکر از شما ولی بهترین برنامه ای که بشه این فایلهارو دید و طراحی کرد Altium Designer هست که من خودم هم باهاش کار میکنم و این PCB هارو طراحی کردم چون حجم این برنامه زیاد هست (در حدود 1GB) من فقط ورژن AltiumDesignerViewer که فقط برای دیدن و پرینت گرفتن هست رو براتون میزارم
                              این ورژن 130MB هست کاملا مجانیه و میتونید از لینک مستقیم خود سایت دانلود کنید این هم لینکش
                              http://downloads.altium.com/altiumdesigner/AltiumDesignerViewerBuild9.3.0.19153.zip

دیدگاه

نوشته اصلی توسط POLESTAR
                                سلام
                                با تشکر از شما ولی بهترین برنامه ای که بشه این فایلهارو دید و طراحی کرد Altium Designer هست که من خودم هم باهاش کار میکنم و این PCB هارو طراحی کردم چون حجم این برنامه زیاد هست (در حدود 1GB) من فقط ورژن AltiumDesignerViewer که فقط برای دیدن و پرینت گرفتن هست رو براتون میزارم
                                این ورژن 130MB هست کاملا مجانیه و میتونید از لینک مستقیم خود سایت دانلود کنید این هم لینکش
                                http://downloads.altium.com/altiumdesigner/AltiumDesignerViewerBuild9.3.0.19153.zip
                                سلام.حوب من از کجا باید اینو بلد می بودم که شما گففتین با این اطلاعاتت بهتره آماده بخری!!!!!!!
                                آدم که علامه دهر نیست یه مرور میبینه و میشنوه و یاد می گیره دیگه
                                ممنون از برنامه های هر دوی شما :agree:
                                جانم به فدای ائمه اطهار
                                می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X