اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مراحل ساخت پروگرامر AVR واقعا عالی (4 - پروگرامر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مراحل ساخت پروگرامر AVR واقعا عالی (4 - پروگرامری بدون نیاز به کامپیوتر)

سلام
    همونطوری که قولشو داده بودم یه فیلم ضبط کردم که توش یه MEGA16 رو پروگرام کردم و یه توضیحاتی توش دادم که امیدوارم کافی باشه
    این لینکشه
    http://s1.picofile.com/file/6787824944/STK500.mkv.html
    حجمش هم 20 مگا شد شرمنده کمی زیاده

این عکس موقعیت جامپر ها رو تو STK500 اصلی نشون میده

این عکس جامپرهای PJUMP و BSEL2 رو برای یه تعداد میکرو توضیح میده

توضیحات بیشتر این دو عکس و جامپرهای فوق در User Guide STK500 هست که لینک دانلودش اینه
    http://www.atmel.com/dyn/resources/prod_documents/doc1925.pdf

و این هم پینهای خروجی HV این پروگرامر و روش اتصالش به دو نوع میکرو MEGA8 و MEGA16

تجربه معلم خشنی هست اول امتحان میگیره بعد درس میده !!!
    به دلیل برخی مشکلات بوجود اماده دیگه امکان ادامه فعالت در این انجمن مقدور نیست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط زوار
      ممنون از پاسخت یعنی برای فونتها از عکس استفاده کردی یا فونت ساختی؟با چه نرم افزاری این کاررا کردی؟میشه اون تیکه از برنامه ات که برای اون نوارselect نوشتی را بزاری ببینم چه جوری نوشتی ممنونم
      زوار جان من برای این عکس کوچیک خیلی کار کردم طراحی یه فونت فارسی توی 8x16 پیکسل واقعا کار سختیه اونهم با این فشردگی و اندازه حروف
      میتونی از نرم افزار FastLCD استفاده کنی مثل این

دیدگاه

سلام
        می خواستم بگم که کارت خیلی عالیه! :job: :wow:
        ومی خواستم بدونم برد تنها ومونتاژ شده stk500چند میوفته واسم اگر از شما بخرم!?

دیدگاه

نوشته اصلی توسط regedit
          سلام
          می خواستم بگم که کارت خیلی عالیه! :job: :wow:
          ومی خواستم بدونم برد تنها ومونتاژ شده stk500چند میوفته واسم اگر از شما بخرم!?
          سلام دوست من
          400000 ریال

دیدگاه

سلام اقای اسدی این لینکو ببینید!!
            http://www.jnutthailand.com/avrprog.html
            تشکر لازمه! دکمه رو فشار بده دیگه!!
            موفق باشیدددددد!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahanb
              سلام اقای اسدی این لینکو ببینید!!
              http://www.jnutthailand.com/avrprog.html
              جالبه من هم اولش میخواستم با LCD درست کنم ولی چون با کسای بیسواد سروکار داشتم حذفش کردم
              اتفاقا من هم همین LCD گوشی 3310 یا 6100 رو در نظر داشتم
              ولی اگه خدا بخواد توی مدلهای دیگش میزارم

دیدگاه

سلام مهندس
                امروز وقت کردم این پروگرمر شما رو استفاده کنم.
                ولی متاسفانه کامپیوتر اونو نشناخت. البته من اون درایوری رو که تو پست‎های قبل بود رو نصب کردم.
                تو اون فیلمی که زحمت کشیده بودین، پلود کرده بودین فکر می‎کنم ویندوزتون7 بود، ولی مال من XP هستش،
                ممکنه اشکال از اون باشه؟ یا نه این درایور، رو XP هم جواب میده؟

با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina_80
                  سلام مهندس
                  امروز وقت کردم این پروگرمر شما رو استفاده کنم.
                  ولی متاسفانه کامپیوتر اونو نشناخت. البته من اون درایوری رو که تو پست‎های قبل بود رو نصب کردم.
                  تو اون فیلمی که زحمت کشیده بودین، پلود کرده بودین فکر می‎کنم ویندوزتون7 بود، ولی مال من XP هستش،
                  ممکنه اشکال از اون باشه؟ یا نه این درایور، رو XP هم جواب میده؟

با تشکر
                  سینا جان این اروری که اینجا عکسشو گذاشتی به درایو ربطی نداره بلکه از سخت افزار شماست
                  کامپیوتر برد شما رو نمیشناسه
                  اگر برد شما سالم باشه و درست کار کنه باید قبل از نصب درایو در همین پنجره که به صورت پاپ اپ نشون داده شده این جمله نوشته بشه

232<>USB
                  در مورد ویندوز هم فرقی نمی کنه هر ویندوز یا سیستم عاملی که باشه حتی لینوکس 32 بیت یا 64 بیت .....

دیدگاه

پاسخ : مراحل ساخت پروگرامر AVR واقعا عالی

نوشته اصلی توسط micro20
                    سلام POLESTAR عزیز
                    بابت اطلاعاتی که میدین ممنونم.
                    اگه ممکنه در خصوص فیوز بیتها و جامپر های پروگرمر stk500 هم بفرمایید.
                    من از روی شماتیک مقابل:

(که مثل مدار شماست )ساختم. و میکرو رو فقط با stk200/300 پروگرم کردم و فیوز ها رو هم روی کریستال خارجی. یه بارم با فعال کردن bootloader امتحان کردم اما تو avrstudio کانکت نمیشه. وقتی هم میکرو رو ریست میکنم 2 تا led وصل شده به 74165 یه لحظه روشن میشن بعد اونی که وصله به پایه 2 از 74165 روشن میمونه.
                    اما توی avrstudio نمیتونه بشناسه. فکر کنم از فیوز بیت هاست.
                    توی سایت: http://www.der-hammer.info/hvprog/index_en.htm هم توضیحاتی هست اما فقط گفته فایل stk500.ebn رو توی میکرو بریزیم. اصلا مشکل همین ریختن stk500[shadow=red,left].ebn[/shadow] تو میکروست. من چیز دیگه ای ندیدم. اما بدون bootloader مقدور نیست. در ضمن یه نرم افزار هست که ظاهرا میتونه .ebn رو به .hex تبدیل کنه: http://www.edaboard.com/attachments/...n2hex_1919.zip اما من نتونستم باهاش کار کنم. دوستان کمک کنن.
                    سلام
                    شما تونستین از این پروگرامر جواب بگیرین؟
                    تو avrstudio شناسایی شد؟
                    با تشکر

دیدگاه

سلام
                      من میرم توی سایت (http://www.4shared.com/file/WfWqptQS/AVR_ISP.html) سایت باز میشه تایم تموم میشه میزنم دانلود دانلود نمیشه
                      (فیلتر شده ) چکارش کنم :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
                      kohsarimog@gmail.com
                      بهترین وسیله دفع دشمن ، ازدیاد دوستان است.
                      [img width=133 height=100]http://up98.ir/uploads/145520093187291.jpg[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kohsarimog
                        سلام
                        من میرم توی سایت (http://www.4shared.com/file/WfWqptQS/AVR_ISP.html) سایت باز میشه تایم تموم میشه میزنم دانلود دانلود نمیشه
                        (فیلتر شده ) چکارش کنم :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
                        دوست من شرمنده براتون توی یه سایت ایرانی اپلودش کردم
                        AVRISP
                        http://s2.picofile.com/file/7141316127/AVR_ISP.zip.html
                        JTAG ICE
                        http://s2.picofile.com/file/7141316448/JTAG_ICE.zip.html
                        STK500
                        http://s2.picofile.com/file/7141316769/STK500.zip.html
                        این هم لینک درایو USB برای هر سه تاشون
                        http://s2.picofile.com/file/7141321070/driver_USB.zip.html

دیدگاه

سلام آقای اسدی اول جا داره که خیلی ازتون تشکر کنم بعد من واسه مونتاژ STK500 به مشکل برخوردم ، بالای کریستال 2 تا قطعه یکسان هست با نام RES اونها چی هستن و کارشون چیه ؟ و قطعه BRG1A همون پل دیود هست؟
                          با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط baghmirani
                            سلام آقای اسدی اول جا داره که خیلی ازتون تشکر کنم بعد من واسه مونتاژ STK500 به مشکل برخوردم ، بالای کریستال 2 تا قطعه یکسان هست با نام RES اونها چی هستن و کارشون چیه ؟ و قطعه BRG1A همون پل دیود هست؟
                            با تشکر
                            با سلام
                            اونها دوتا شستی کوچیک هستند یکی برای ریست کردن پروگرامره و دیگری برای ریست میکرویی هست که داری پروگرام میکنی
                            بله پل دیود هست

دیدگاه

قطعه BRG1A همون پل دیود هست؟
                              بله پل دیود هست
                              سلام مهندس
                              من هرچی فکر میکنم دلیل وجود این پل دیود رو نمیفهمم
                              مگه قراره ما ولتاژ ac بدیم به مدار؟
                              توی فیلم آموزشی شما میگین که برای پروگرام کردن در حالت های ولتاژ، ولتاژ 12ولت رو متصل میکنیم. که قاعدتا باید DC باشه این ولتاژ
                              یا اینکه این نوع پل دیود چیز دیگه ای هست
                              اگه توضیح بدین ممنون میشم.

اضافه شده در تاریخ :
                              یه سوال دیگه هم که الان یادم اومد بپرسم
                              این پروگرامرها قابلیت استفاده در بسکام و کد ویژن رو هم دارن؟
                              آیا تنظیمات خاصی لازم دارن؟

مثلا توی قسمت پروگرامرهای بسکام دوتا stk500 وجود داره. یکی نوشته نیاز به stk500.exe داره و دیگری stk500 native driver. کدوم یکی باید انتخاب بشه؟ مطمئنا اون اولی نباید باشه!!!!! آیا با دومی جواب میده؟
                              یه avr isp programer هم داره. این برای avr isp استفاده بشه؟
                              jtag ice هم که نداره!!!

اگه این رو هم توضیح بدین عالی میشه (هم برای بسکام هم برای کد ویژن)

اضافه شده در تاریخ :
                              ای بابا
                              مهندس اسدی که به انجمن سر میزنه و جواب نمیده!!! :surprised: :surprised: :surprised:
                              کس دیگه نیست راهنمایی کنه؟
                              ما هنوز منتظریما!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط akbari.maj
                                بله پل دیود هست
                                سلام مهندس
                                من هرچی فکر میکنم دلیل وجود این پل دیود رو نمیفهمم
                                مگه قراره ما ولتاژ ac بدیم به مدار؟
                                توی فیلم آموزشی شما میگین که برای پروگرام کردن در حالت های ولتاژ، ولتاژ 12ولت رو متصل میکنیم. که قاعدتا باید DC باشه این ولتاژ
                                یا اینکه این نوع پل دیود چیز دیگه ای هست
                                اگه توضیح بدین ممنون میشم.
                                با سلام
                                پل دیود برای اینه که اگر کسی ولتاژ رو به صورت AC هم بده مشکلی ایجاد نشه

یه سوال دیگه هم که الان یادم اومد بپرسم
                                این پروگرامرها قابلیت استفاده در بسکام و کد ویژن رو هم دارن؟
                                آیا تنظیمات خاصی لازم دارن؟

مثلا توی قسمت پروگرامرهای بسکام دوتا stk500 وجود داره. یکی نوشته نیاز به stk500.exe داره و دیگری stk500 native driver. کدوم یکی باید انتخاب بشه؟ مطمئنا اون اولی نباید باشه!!!!! آیا با دومی جواب میده؟
                                یه avr isp programer هم داره. این برای avr isp استفاده بشه؟
                                jtag ice هم که نداره!!!

اگه این رو هم توضیح بدین عالی میشه (هم برای بسکام هم برای کد ویژن)
                                با بیسیک کام من کار نکردم ولی تا اونجایی که من میدونم بله میشه و باید در منوی پروگرام گزینه stk500 native driver رو انتخاب کرده و پرتی رو که پروگرامر بهش وصل شده رو درست انتخاب کنید
                                در کدویژن هم ساپورت میشه که نیازی به تنظیمات خواصی نداره و کافیه پرت و پروگرامر رو درست انتخاب بشه
                                اما من موندم که شما چرا دارین دنبال پیچوندن لقمه دور سر و ..... میرین شک نکنید با AVR Studio بهترین و سریعترین جواب رو خواهید گرفت ددر ضمن چون AVR Studio فیوز SPI رو حفاظت میکنه و فیوزها رو درست نشون میده کار با امنیت بیشتری انجام میگیره و سرعت بالایی داره

شما اینجا گفتین که میکرو یا mega8535 و یا 90s8535 و در فایل زیپی که قرار دادین برای دانلود فقط یک فایل هگز موجوده.
                                من برداشتم از این ماجرا اینه که میشه این دوتا رو بجای هم استفاده کرد بدون اینکه نیازی به تغییر در فایل هگز باشه. درست میگم؟
                                الان من پرسدم 90s8535 گیرم نیومد. میتونم بجاش از mega8535 استفاده کنم با همون فایل هگز قبلی؟
                                و دیگه اینکه mega8535 رو با همون پورت پرینتر (stk200/300) میشه پرگرمش کرد؟

دیگه خیلی سوال پرسیدم ببخشید!! :biggrin: :biggrin:
                                بله به جای هم میشه استفاده کرد و هر کدوم که باشه میتونید استفاده کنید

ای بابا
                                مهندس اسدی که به انجمن سر میزنه و جواب نمیده!!! :surprised:
                                کس دیگه نیست راهنمایی کنه؟
                                ما هنوز منتظریما!!
                                در مورد این هم باید بگم همیشه که نمیشه برای اموزش وقت بزارم بعضی مواقع خودم هم باید یاد بگیرم اخه
                                در ضمن مگه شما چند نفرین؟ شوخی کردم جدی نگیر

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X