اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مراحل ساخت پروگرامر AVR واقعا عالی (4 - پروگرامر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مراحل ساخت پروگرامر AVR واقعا عالی

با شه همشو توضیح میدم
    ممنون،دست گلت درد نکنه

نرم افزار کدویژن همه ی این پروگرمر هایی که فرمودید رو میشناسه؟منظورم اینکه میشه مثه stk 200/300 از داخل کدویژن میکرو رو پروگرم کرد؟

و اینکه کدومشون قابلیت برگردوندن فیوز بیتا رو داره؟(شرمنده اگه سوالم تکراریه)
    موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mehdiit
      ممنون،دست گلت درد نکنه
      نرم افزار کدویژن همه ی این پروگرمر هایی که فرمودید رو میشناسه؟منظورم اینکه میشه مثه stk 200/300 از داخل کدویژن میکرو رو پروگرم کرد؟
      و اینکه کدومشون قابلیت برگردوندن فیوز بیتا رو داره؟(شرمنده اگه سوالم تکراریه)
      موفق باشید
      دوست من بهترین نرم افزار برای استفاده از از همه این پروگرامرها نرمافزار خود اتمل یعنی AVR Studio است ولی STK500,AVRISP به خوبی در کدویژن هم کار میکنن و همچنین AVRISP MKII خود اتمل هم کار میکنه ولی اونی که من دارم طراحی میکنم هنوز نمیتونم قولشو بدم
      در مورد سوال دومت هم باید بگم همونطوری که تو پست قبل گفتم فقط STK500 محدودیتی نداره و به قول شما میتونه فیوزبیتهارو برگردونه بعدش هم شما که میدونی سوالت تکراری هست چرا میپرسی ؟
      تجربه معلم خشنی هست اول امتحان میگیره بعد درس میده !!!
      به دلیل برخی مشکلات بوجود اماده دیگه امکان ادامه فعالت در این انجمن مقدور نیست.

دیدگاه

با سلام
        این هم STK500 اون هم با USB خود STK500 اتمل USB نداره
        http://www.4shared.com/file/uj0Mgu55/STK500.html
        در مورد پینهاش هم اینارو داشته باشین
        [left]
        HV-Seriel:

Pin name uC pin
        SWCLK XTAL1
        TRST Reset (High Voltage Enable Jumper must be set)
        PPD0 'Serial Data Input' (usually PB0)
        PPD1 'Serial Instr. Input' (usually PB1)
        PPD2 'Serial Data Output' (usually PB2)
        سلام
        ممنون از اینکه بی مزد و منت دارید اطلاعاتتون رو در اختیار دیگران قرار میدید
        انشااله که موفق باشید
        این سه تا پورتی که گذاشتید (پارالل-usb-سریال) برا اتصال به کامپیوتره؟
        پایه های خروجی پروگرمر کدوما میشن؟( mosi-miso-sck-rst)
        کاش یدونه زیف سوکتم براش گذاشته بودید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط CVAVR
          سلام
          ممنون از اینکه بی مزد و منت دارید اطلاعاتتون رو در اختیار دیگران قرار میدید
          انشااله که موفق باشید
          این سه تا پورتی که گذاشتید (پارالل-usb-سریال) برا اتصال به کامپیوتره؟
          پایه های خروجی پروگرمر کدوما میشن؟( mosi-miso-sck-rst)
          کاش یدونه زیف سوکتم براش گذاشته بودید
          مهندس جان
          USB رو به کامپیوتر باید وصل کنید
          سریال یا همون پرت 10 پین برای استفاده در حالت ISP هست و پینهاش استاندارد اتمل هست
          پارلل یا همون پرت بزرگتر برای پروگرام کردن در حالت PP/HVSP یا همون پارالل هست که توی این حالت شما میتونید فیوزبیتهارو برگردونید

دیدگاه

سلام.
            جناب مهندس اسدی، من میتونم بجای FT232 از FT232BL استفاده کنم ؟
            چون تو بازار FT232BL موجوده.
            ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina_80
              سلام.
              جناب مهندس اسدی، من میتونم بجای FT232 از FT232BL استفاده کنم ؟
              چون تو بازار FT232BL موجوده.
              ممنون
              بله میشه عزیزم

دیدگاه

سلام POLESTAR عزیز
                بابت اطلاعاتی که میدین ممنونم.
                اگه ممکنه در خصوص فیوز بیتها و جامپر های پروگرمر stk500 هم بفرمایید.
                من از روی شماتیک مقابل:

(که مثل مدار شماست )ساختم. و میکرو رو فقط با stk200/300 پروگرم کردم و فیوز ها رو هم روی کریستال خارجی. یه بارم با فعال کردن bootloader امتحان کردم اما تو avrstudio کانکت نمیشه. وقتی هم میکرو رو ریست میکنم 2 تا led وصل شده به 74165 یه لحظه روشن میشن بعد اونی که وصله به پایه 2 از 74165 روشن میمونه.
                اما توی avrstudio نمیتونه بشناسه. فکر کنم از فیوز بیت هاست.
                توی سایت: http://www.der-hammer.info/hvprog/index_en.htm هم توضیحاتی هست اما فقط گفته فایل stk500.ebn رو توی میکرو بریزیم. اصلا مشکل همین ریختن stk500[shadow=red,left].ebn[/shadow] تو میکروست. من چیز دیگه ای ندیدم. اما بدون bootloader مقدور نیست. در ضمن یه نرم افزار هست که ظاهرا میتونه .ebn رو به .hex تبدیل کنه: http://www.edaboard.com/attachments/...n2hex_1919.zip اما من نتونستم باهاش کار کنم. دوستان کمک کنن.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط micro20
                  سلام POLESTAR عزیز
                  بابت اطلاعاتی که میدین ممنونم.
                  اگه ممکنه در خصوص فیوز بیتها و جامپر های پروگرمر stk500 هم بفرمایید.
                  من از روی شماتیک مقابل:

(که مثل مدار شماست )ساختم. و میکرو رو فقط با stk200/300 پروگرم کردم و فیوز ها رو هم روی کریستال خارجی. یه بارم با فعال کردن bootloader امتحان کردم اما تو avrstudio کانکت نمیشه. وقتی هم میکرو رو ریست میکنم 2 تا led وصل شده به 74165 یه لحظه روشن میشن بعد اونی که وصله به پایه 2 از 74165 روشن میمونه.
                  اما توی avrstudio نمیتونه بشناسه. فکر کنم از فیوز بیت هاست.
                  توی سایت: http://www.der-hammer.info/hvprog/index_en.htm هم توضیحاتی هست اما فقط گفته فایل stk500.ebn رو توی میکرو بریزیم. اصلا مشکل همین ریختن stk500[shadow=red,left].ebn[/shadow] تو میکروست. من چیز دیگه ای ندیدم. اما بدون bootloader مقدور نیست. در ضمن یه نرم افزار هست که ظاهرا میتونه .ebn رو به .hex تبدیل کنه: http://www.edaboard.com/attachments/...n2hex_1919.zip اما من نتونستم باهاش کار کنم. دوستان کمک کنن.
                  سلام عیدت مبارک
                  فایل هگزی که من پیش STK500 دادم رو روی میکرو پروگرام کن همین
                  فیوز بیتهارو هم بزار رو
                  HIGHFUSE رو 0xC1
                  LOWFUSE رو 0xBF
                  تنظیم کن

دیدگاه

سلام
                    آقای POLESTAR عزیز، در اون پروگرمر STK500 شما، قبل راه‎اندازی باید درایور آی‎سی FT232 را نصب کنیم؟
                    در ضمن اون کریستال 7.3728 مگاهرتز رو از کجا خریدین؟
                    من تو چهل ستون از چندتا مغازه پرسیدم نداشتن.
                    ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina_80
                      سلام
                      آقای POLESTAR عزیز، در اون پروگرمر STK500 شما، قبل راه‎اندازی باید درایور آی‎سی FT232 را نصب کنیم؟
                      در ضمن اون کریستال 7.3728 مگاهرتز رو از کجا خریدین؟
                      من تو چهل ستون از چندتا مغازه پرسیدم نداشتن.
                      ممنون
                      بله دوست من باید درایو نصب بشه بدون درایو که نمیشه
                      از اگر خواستی میتونی بیای شرکت خودم بهت بدم شماره تلفن من 4-6671713 411 و ادرس هم باغمیشه ایستگاه خانه چوبی
                      راستی مگه تو 40ستون تبریز بجز چند تا مقاومت و خازن چیزه دیگه هم میفروشن؟

دیدگاه

سلام دوستان
                        پیش این پروگرامرهای جای پروگرامری که بتونه بدون نیاز به کامپیوتر میکرو رو پروگرام کنه خالیه
                        این پروگرامر رو هم خودم طراحی کردم کارش بدین صورت هست که فایل هگز و تنظیمات میکرو رو با یه برنامه خاص که خودم نوشتم به یه فایل دیگه مخصوص این پروگرامر تبدیل شده و با کپیش توی یه مموری و قرار دادن مموری روی پروگرامر میکرو رو پروگرام کنید
                        امکانات عالی داره فقط سه تا کلید داره یه ممری و یه میکرو مگا 8 و یه بافر 244 سرعتش از 0.5 کیلو هرتز تا 1.5 مگا هرتز متغیر هست و امکان انتخاب فایل از مموری رو تا 16 فایل رو داره
                        با کلیدهاش میتونید شش حالت پروگرام رو انتخاب کنید
                        1 - پروگرام کردن فلش
                        2 - چک کردن فلش
                        3 - پاک کردن فلش
                        4 - پروگرام لاک بیتها و فیوز بیت
                        5 - چک کردن لاک بیتها و فیوز بیت
                        6 - حالت اتوماتیک که همه کارهای فوق رو بصورت اتوماتیک انجام میده
                        به زودی تو سایت میزارمش

دیدگاه

سلام مهندس.
                          از این همه سخاوتی که به خرج میدید واقعا ممنونیم.
                          یه سوال داشتم:
                          میشه لطف کنید و بگید که در مدار زیر که پلود کردم و گذاشتم کلیدهای شماره 1و 2و 3 برای چه کاری هستند.
                          (همون مدار خودتون هست)
                          http://ifile.it/cjx3qli/stk500.JPG
                          خیلی ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina_80
                            سلام مهندس.
                            از این همه سخاوتی که به خرج میدید واقعا ممنونیم.
                            یه سوال داشتم:
                            میشه لطف کنید و بگید که در مدار زیر که پلود کردم و گذاشتم کلیدهای شماره 1و 2و 3 برای چه کاری هستند.
                            (همون مدار خودتون هست)
                            http://ifile.it/cjx3qli/stk500.JPG
                            خیلی ممنون
                            سلام اقای میلانی
                            1 برای ریست خود پروگرامر
                            2 برای ریست میکرویی که داری پروگرام میکنی یا بردت
                            3 اگر میکروی خود پروگرامر رو بخوای روی بردش پروگرام کنی باید این جامپر رو جا به جا کنی و خروجی سریال (سوکت 10 پین) این پروگرامر رو به یه پروگرامر دیگه وصل کنی و میکروی این پروگرامر رو پروگرام کنی

اضافه شده در تاریخ :
                            با سلام
                            دوستان این پروگرامر آخری یه برنامه تو کامپیوتر هم میخواد که دارم روش کار میکنم (این برنامه نویسی کامپیوتر چقدر مکافات داره)
                            اگر دیر شد شرمنده همتونم هنوز اماده نشده و فکر کنم چند روزی هم طول بکشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط POLESTAR
                              با سلام
                              دوستان این پروگرامر آخری یه برنامه تو کامپیوتر هم میخواد که دارم روش کار میکنم (این برنامه نویسی کامپیوتر چقدر مکافات داره)
                              اگر دیر شد شرمنده همتونم هنوز اماده نشده و فکر کنم چند روزی هم طول بکشه
                              باز هم سلام :rolleyes:
                              تفاوت این پروگرام stk500 اولی با این دومی که گذاشتین توی چی هست؟و درایور این دومیه آماده نشد؟ :redface:
                              از همه ی راهنماییاتون ممنونم

اضافه شده در تاریخ :
                              یک سوال دیگه :smile: اگر بخوام این پروگرام را اماده از خودتوم بخرم لطفا قیمت و مراحل کار را بفرمایید..ممنون
                              من می خوام با avr studio کار کنم داخل برنامه میشناستش و ساپورتش می کنه؟!

دیدگاه

سلام دوستان لطفا در نظر سنجی شرکت کنید تا منو توی این کار کمک کرده باشین با تشکر
                                احتمالا این پروگرامر به درد کسانی که طراحی یا برنامه نویسی میکنن نخوره ولی فکرشو بکنید کسی که داره یه بردی که شما طراحی کردین رو تولید میکنه ولی هیچ اطلاعاتی در مورد کامپیوتر ویا میکر و پروگرام اون نداره در این صورت چی یا مثلا شما نمیخواین برنامه یا فایل هگز برد طراحی شدرو به کسی بدین یا اینکه قرارداد دارین که 1000 تا از یه بردی رو مشتراتون تولید کنه نه بیشتر اینجاست که همچین پروگرامری به درد میخوره نه ؟؟؟؟؟؟؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X