اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مراحل ساخت پروگرامر AVR واقعا عالی (4 - پروگرامر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مراحل ساخت پروگرامر AVR واقعا عالی (4 - پروگرامر

نوشته اصلی توسط Mohammad MAhdi22
    اقا ممنون فقط یه سوال دیگه!
    این برد من الان نیگاش کردم دورو ه!منم شهرستانم خودمم بلد نیستم دورو بزنم میخوام خودم یک رو طراحی کنم!اون فایل pdf که تو پوشه زیپ بود شماتیک پروگرامر isp با usb ه؟اگر نیست کدوم قطعاتو مونتاژ کنم تا usb بشه و کدوما رو مونتاژ نکنم؟!چون من با لپ تاپ کار میکنم و پورت com ندارم!

http://s5.picofile.com/file/8152407750/AVR_ISP.exe.html
    این فایلی که گذاشتم دقیقا همین چیزی هست که شما میخوای.تکی رو با USB

موفق باشی.
    ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط -LEON-

http://s5.picofile.com/file/8152407750/AVR_ISP.exe.html
      این فایلی که گذاشتم دقیقا همین چیزی هست که شما میخوای.تکی رو با USB

موفق باشی.
      سلام و ممنون بابت جواباتون :smile:
      شرمنده دوتا سوال دیگه داشتم :sad:
      این مدار زیف سوکت نداره یعنی حتما باید روی برد پروگرام کنیم؟و اینکه اون پورت یو اس بی که هست یه یو اس بی مادگی پرینتری براش بذارم خوبه؟یا یو اس بی مادگی معمولی بذارم؟
      یا علی(ع)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mohammad MAhdi22
        سلام و ممنون بابت جواباتون :smile:
        شرمنده دوتا سوال دیگه داشتم :sad:
        این مدار زیف سوکت نداره یعنی حتما باید روی برد پروگرام کنیم؟و اینکه اون پورت یو اس بی که هست یه یو اس بی مادگی پرینتری براش بذارم خوبه؟یا یو اس بی مادگی معمولی بذارم؟
        یا علی(ع)
        سلام.
        نه هیچ کدوم از این پروگرامر های سایت زیف ندارن.
        فرقی نمیکنه چه usb بذاری.هر جوری خودت راحتی.
        ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط POLESTAR
          سلام دوستان
          میخواستم برای دوستان یک پروگرامری رو معرفی و مراحل ساختشو بگم تا دیگه مشکلی نداشته باشین
          این پروگرامر رو من خودم طراحی کردم
          کاملا با AVR Studio Atmel سازگاره در سه مدل JTAG ICE و AVR ISP و STK500 هست
          با پرت USB کار میکنه و نیازی به تغذه نداره و سرعتش هم تا 1.8MHz قابل افزایشه
          از چیپ مخصوص USB FT232 استفاده شده
          دقیقا مشخصات پروگرامر مشابه ATMEL رو داره
          یه پرت برای استفاده از پروگرامر به عنوان USB به سریال داره
          ومیتونید به دو صورت USB یا سریال مونتاژ کنید (چند تا قطعه منتاژ بشه میشه USB یا نه اونارو منتاژ نکنید چندتای دیگه رو منتاژ کنید میشه سریال و با پرت کام کامپیوتر کار میکنه)
          JTAG ICE مشابهش تو اینترنت هست بنابر این من AVR ISP رو میزارم
          این پروگرامر رو من تولید میکنم و به قیمت 250,000 ریال میفروشم تا حالا هم یه 500 تایی به فروش رسوندم واقعا هیچ مشکلی نداره و کاملا تست شده. (یه پروگرامر تجاری هست تا اسباب بازی)
          شما برای ساخت این پروگرامر به دو فایل نیاز دارین یکی PCB هست (البته متالیزه هست)
          و دومی فایل هگز میکروشه (میکروش MEGA8535 یا 90S8535 هست)
          لیست قطعات هم رو PCB هست
          این هم لینک دانلود فایلش
          http://www.4shared.com/file/WfWqptQS/AVR_ISP.html

/================================================== =
          برای سهولت کار لینک دانلود هر سه نوع پروگرامر رو اینجا میزارم ولی لطفا قبل از اقدام به ساخت توضیحات مربوط به هرکدام را در پست های بعدی مطالعه بفرماید

AVRISP
          http://s2.picofile.com/file/7141316127/AVR_ISP.zip.html
          JTAG ICE
          http://s2.picofile.com/file/7141316448/JTAG_ICE.zip.html
          STK500
          http://s2.picofile.com/file/7141316769/STK500.zip.html
          این هم لینک درایو USB برای هر سه تاشون
          http://s2.picofile.com/file/7141321070/driver_USB.zip.html

برد زیف برای پروگرام کردن میکرو ها
          http://s5.picofile.com/file/8132243034/Z.pcb.html
          /================================================== =
          داداش فایل pcb رو با چه برنامه ای جز پروتل باز کنم؟

دیدگاه

پاسخ : مراحل ساخت پروگرامر AVR واقعا عالی

نوشته اصلی توسط POLESTAR
            سلام عیدت مبارک
            فایل هگزی که من پیش STK500 دادم رو روی میکرو پروگرام کن همین
            فیوز بیتهارو هم بزار رو
            HIGHFUSE رو 0xC1
            LOWFUSE رو 0xE4
            تنظیم کن
            این فیوزبیت هایی که شما فرمودین اصلا برای کریستال خارجی نیست.برای 8 مگاهرتز داخلیه.

فهمیدم بعدش تصحیح کردید.
            لطفا این اشتباه را ویرایش کنید.چون تاپیک 23 صفحه شده و پیدا کردن مطالب سخت.
            یا اگه فیوزبیت ها را پست اول بذارید هم خوب میشه.
            ممنون
            آیا جهالت نیست که آدمی ساعات شیرین امروز را فدای روزهای آینده کند؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pooyan-shafiei
              این فیوزبیت هایی که شما فرمودین اصلا برای کریستال خارجی نیست.برای 8 مگاهرتز داخلیه.

فهمیدم بعدش تصحیح کردید.
              لطفا این اشتباه را ویرایش کنید.چون تاپیک 23 صفحه شده و پیدا کردن مطالب سخت.
              یا اگه فیوزبیت ها را پست اول بذارید هم خوب میشه.
              ممنون
              با سلام
              ممنون از اطلاع رسانی تون

طبق فرمایش شما پیج اول ویرایش شد

به همین سادگی :nice:
              تجربه معلم خشنی هست اول امتحان میگیره بعد درس میده !!!
              به دلیل برخی مشکلات بوجود اماده دیگه امکان ادامه فعالت در این انجمن مقدور نیست.

دیدگاه

پاسخ : مراحل ساخت پروگرامر AVR واقعا عالی (4 - پروگ

نوشته اصلی توسط POLESTAR
                دوست من سلام
                من زیاد با VC++ کار نکردم همینطوری خواستم ببینم میتونم برنامشو بنویسم یانه که توی همون اوایلش گیر کردم با مشغله کاری هم که دارم اصلا نمی تونم زیاد روش وقت بزارم ولی در کل اگر کسی بتونه برنامه PC پروگرامر رو بنویسه از خجالتش در میام

کل کار اینه که بتونم یه محیطی مثل محیط پروگرام AVR Studio 4 بنویسم با این تفاوت که فایل رو ذخیره کنه نه پروگرام کنه.
                یه کم تو کار این دوستای برنامه نویس PC دست بردم و فقط قالب برنامرو تونستم تو VC++ بنویسم اما اینجا هم نتونستم توی جدول نوار پاین افتادنی (مثل مال AVR Studio 4 ایجاد کنم)
                با سلام.
                ابتدا تشکر میکنم به خاطر تاپیک خوب و اطلاعات خیلی بهتری که در مورد پروگرام در اختیار کاربران قرار دادی.
                ایده ی پروگرامر شما بدون نیاز به کامپیوتر ایده ی خیلی جالبیه
                ولی نوشتن یه برنامه مثل avr studio 4 خیلی وقت گیره که یه محیط کاربری داشته باشه ....به نظرم اصلا کار یه نفر نیست و خیلی هم وقت گیره .
                فکر نکنم شما قابلیتهای دیگه نرم افزارو مثل دیباگ کردن رو بخوای پیاده سازی کنی.

برای عملی کردن طرحت دو ایده دارم ممکنه به دردت بخوره و عملی تر باشه.

شرح ایده:

ایده اول:
                به جای طراحی یه محیط کاربری برای نرم افزار , یه جوری خروجی نرم افزارstudio avrرو به یه فایل بفرستی

شاید برای اینکار نیاز باشه یه برنامه برای درایو مجازی یا چیزی شبیه این بنویسی....یا اینکه هسته avr studioرو دستکاری کنی

ایده دوم:
                به هر حال وظیفه یه برنامه پرو گرامر اینه که فایل هگزو توی حافظه فلش میکرو قرار بده و فیوزبیت هارو را تنظیم کنه

یه نرم افزاری مثل avr studio این اطلاعاتو با استفاده از ظرفیت cpu به قالب مناسب برای ارسال مثل usb ,rs232 یا پورت موازی تبدیل میکنه

بعد دوباره این اطلاعات دریافت شده از درگاههای ارتباطی توسط میکرو پروسسور دستگاه پروگرامر به قالبی درمیاد که بشه اونو روی میکرو ذخیره کرد.

حالا ایده اینه که محیط کاربری نرم افزار حذف بشه و فقط هسته یه برنامه پروگرامر باقی بمونه و به جای کامپیوتر از یه میکرو استفاده بشه

من به این فکر میکنم که فایل هگز مستقیما روی پروگرامر قرار بگیره.

به این صورت که فایل هگز روی یه واسط مثل فلش ذخیره بشه و اون فلش به دستگاه پروگرم ایده ای ما وصل بشه و میکروی پروگرامر این اطلاعات رو از روی فلش بخونه و اونها رو توی میکرو هدف ذخیره کنه .

میمونه تنظیم فیوز بیتها :
                چون فلش از کامپیوتر جدا میشه پس اطلاعات تنظیم فیوز بیتها هم باید روی فلش قرار گرفته باشه برای این کار میشه یه برنامه خیلی ساده
                نوشت که برای هر مدل میکرو لیست فیوز بیتها رو در اختیار کاربر قرار بده و کاربر فقط اونایی رو که میخواد فعال باشه علامت بزنه بعد این اطلاعات توی یه فایل به عنوان تنظیم فیوز بیت ذخیره بشه و روی فلش مموری قرار بگیره . (الان به نظرم میاد حتی با اکسل بشه فایل تنظیم برای فیوز بیتها رو تهیه کرد). بعد پروگرامر این اطلاعات رو از روی فلش مموری بخونه و روی میکرو بارگذاری کنه.

و روی خود پروگرامر میشه یه سوییچ انتخاب قرار داد که که نوع پروگرام رو اعم از isp یا jtag یا غیره... تعین کنه

اینطوری در واقع یه پروگرامر قابل حمل داریم که برای پروگرام کردن فقط به یک فلش مموری نیاز داره که فایل هگز و فیوز بیتها روی اون ذخیره شده
                باشه .....

در واقع اگه بشه این کارو انجام داد کل تجهیزات لازم برای پروگرام کردن میکرو از قبیل کامپیوتر و نرم افزارهای پروگرام ، روی دستگاه پروگرام ایده ای ما خلاصه میشه .

از لحاظ کارایی یه همچین چیزی خیلی مفیده.......میشه به جای اینکه آدم 2 میلیون تومان لپتاب رو با خودش اینور و اونور بکشه ، توی خونه یا کارگاه فایلو روی فلش قرار بده و درمحل ،میکرو رو با این دستگاه پروگرام بکنه.

فکر کنم ایده دوم عملی تر باشه ....چون فقط لازمه هسته یه نرم افزار پروگرام رو به صورت ساده طراحی کرد و روی میکروی پروگرامر قرار داد

که خیلی کمتر از طراحی یه نرم افزار با محیط کاربری و امکانات مختلف زمان و انرژی میبره.

البته من خیلی توی این زمینه فعالیت نکردم و با اطلاعاتی که دارم این چیزا به ذهنم رسید.

امیدوارم این ایده ها به دردت بخوره و مفید باشه.

خوشحال میشم ..خبرشو به من بدی

موفق باشی

دیدگاه

برای پیشنهاد دوم این نمونه کار هست

http://mdiy.pl/uprog-maly-szybki-przenosny-programator-avr-z-sd/?lang=en

اینم پروگرامر جالبیه

http://mdiy.pl/programator-usbtiny-mkii-slim/?lang=en
                  هیچ و دگر هیچ

دیدگاه

سلام مهندس
                    من ی stk500hازتون گرفتم قبلا درایور میشناخت اما جدیدا درایور برای stk500نمیشناسه
                    هر اقدام بزرگی ابتدا محال به نظر میرسد

دیدگاه

این خطا میده
                      http://upload7.ir/uploads//b9c804e4c890c0a9c2a6a0c67742c975c45c18c5.jpg
                      هر اقدام بزرگی ابتدا محال به نظر میرسد

دیدگاه

با سلام
                        این فایل در مورد نحوه ارتباط نرم افزار پروگرامر با سخت افزار می باشد که بطور کامل آن را توضیح داده است.

http://electroniclearning.blogsky.com/

دیدگاه

سلام
                          برای نوشتن یک برنامه پروگرامر روی PC نیاز به دستورات ارسالی به سخت افزار پروگرامر دارم . سخت افزار AVRISP است (AVR910 )
                          لطفا اگر کسی در این زمینه اطلاعاتی دارد ، راهنمایی بفرماید .
                          بسیار متشکرم

دیدگاه

سلام
                            اگه برید یک پروگرامر آماده بخرید بنظرم بهتر باشه تا این که برید و یکی بسازید .
                            اولاً خرجی که میذاره روی دستت ممکنه از اونی که بخوای بخری هم بیشتر باشه و از کجا معلوم که جواب بده
                            من پریروز رفتم یکی خریدم 30 هزار تومن و اولین پروژه برای اینکه امتحانش کنم بستم و جواب داد، پروژه منم یه led چشمک زن بود.
                            برنامه ساعت دیجیتال رو هم نوشتم و به میکروی atmega32 و کاملاً جواب داد!
                            خودم قبلاً خواستم یکی بسازم تمام قطعات مدار رو تهیه کردم و 20 هزار تومن روی دستم خرج گذاشت بعد منم که پروگرامر نداشتم برنامه هگز رو روی آی سی بزنم رفتم بدم به یکی انجام بده گفت 30 هزار تومن میگیره!!!!
                            فقط داخل شهرمون همین یک نفر بود که برنامه میزد!
                            میگم نرخی که برای برنامه زدن میگیره زیاد نیست؟!
                            Nobody knew her name
                            But she turned up just the same
                            There was a knock on the door
                            A thump on the floor
                            And the party turned insane
                            As she called out her na-a-a-ame

And then she walked in looking like dynamite
                            She said, "Now come along boogaloo through the night"
                            And by the way she's moving, well Dyna might
                            Might she not, with all she's got
                            She's got the whole town lighting up dynamite
                            Nobody quite knowing what to do wrong or right
                            But they all know Dyna is dynamite
                            And they're right

دیدگاه

سلام
                              بله خیلی زیاده!هرچقدر هم پروگرمر گرون و پیشرفته ای داشته باشه بازم واسه یه AVR که زمانشو چند ثانیه بیشتر نمیگیره هزینه زیادیه!
                              گوشی فلش میزنن بیرون زیر 30 تومن میگیرن!
                              تولید کننده تجهیزات برنامه پذیر اتوماسیون صنعتی

www.intelart.ir

ساخت کنترلر دما PID فازی با AVR [آموزشی]

دیدگاه

سلام. ماشالا صفحات تاپیک خیلی زیاده و بنده تا جایی که تونستم مطالب رو خوندم ولی ندیدم در مورد برد زیف حرفی زده شده باشه. یه اوسیلاتور تو مدار هست که میخواستم بدونم باید چه اوسیلاتوری باشه و مقدارش چند باشه؟ و همچنین جهت دیود 1n4148. و در کل چجوری ازش استفاده کنیم؟ میشه یه کاری کرد که با یه زیف سوکت کارمون راه بیفته؟

نوشته اصلی توسط farokh110 نمایش پست ها
                                سلام. ماشالا صفحات تاپیک خیلی زیاده و بنده تا جایی که تونستم مطالب رو خوندم ولی ندیدم در مورد برد زیف حرفی زده شده باشه. یه اوسیلاتور تو مدار هست که میخواستم بدونم باید چه اوسیلاتوری باشه و مقدارش چند باشه؟ و همچنین جهت دیود 1n4148. و در کل چجوری ازش استفاده کنیم؟ میشه یه کاری کرد که با یه زیف سوکت کارمون راه بیفته؟
                                کسی نیست جواب ما رو بده؟
                                جدیدترین ویرایش توسط اشکان غفارزاده; ۰۴:۵۴ ۱۳۹۵/۰۵/۲۹.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X