اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مراحل ساخت پروگرامر AVR واقعا عالی (4 - پروگرامر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مراحل ساخت پروگرامر AVR واقعا عالی (4 - پروگرامری بدون نیاز به کامپیوتر)

با عرض سلام خدمت دوستان من این پروگرامر avr isp رو ساختم و متاسفانه فقط از طریق پورت سریال (com خود کامپیوتر) جواب داد با وصل usb و فراخوانی پروگرامر در کامپایلر led متصل به ft232 چند بار چشمک میزنه و پیغام خطا در ارتباط میده (در bascom و avr studio تست کردم )البته لازمه که بگم آی سی ft232bl و پورت usb به سریال کاملا توسط ویندوز شناسایی میشه و حتی با نرم افزار Terminal هیچگونه خطایی نداره oo:...سپس برای اطمینان از سخت افزار موجود از قسمت rx وtxپروگرامر هاتل هم که ft232bl داره هم به برد پروگرامر وصل کردم که باز هم کامپایلر اونو نشناخت :angry: ..... در نهایت یک تبدیل usb به سریال با چیپ pl2303 از بازار تهیه کردم و بعد از نصب پایه های rxو txو gnd و +5v به پروگرامر مشکل حل شد و پروگرامر کار کرد oo:
    جناب اسدی و یا دوستانی که در زمینه تبدیل usb به سریال کار کردن اشکال ودر واقع علت کار نکردن ft232bl چی میتونه باشه ؟ تنظیمات خاصی در محیط ویندوز داره؟ و بطور کلی چه تفاوتی بین چیپ pl2303 و ft 232bl هست؟
    با مطالعه 23 صفحه مربوط به این پروگرامر و stk500 اکثرا کسی جواب نگرفته :surprised:
    نوشته اصلی توسط Mr. J.G
    سلام خدمت دوستان و آقای اسدی
    من این پروگرمر رو وقتی طبق چیزایی که گفتین راه اندازی میکنم (فیوزبیت هایmega8535) فقط LED TXD اونم وقتی عملیات پروگرم رو انجام میدم خاوش و روشن میشه و بدش هم اون ارور بالا رو نشون میده
    حالا برداشتم فیوزبیت های میکرو رو روی کلاک 8مگاهرتز داخلی پروگرام کردم این دفه LED RXD و LED HGHE.V چشمک میزنه. درهر دوحالت هم یه پورت میشناسه و اضافه میشه. میتونه اشکال از کریستال باشه؟ خواهشا کمک کنید :cry2: :cry2: :cry2: :cry:
    نوشته اصلی توسط Mr. J.G
    سلام جناب اسدی :smile:
    ماکه خودمونو کشتیم نشد این پروگرمرو راه بندازیم (STK500 USB) :cry2: :cry:
    حالا اگه بخایم یکیشو بخریم موجود هست؟ قیمت؟ چطوری؟ متشکرم
    نوشته اصلی توسط -LEON-
    منم درست کردم کار نکرد.
    نوشته اصلی توسط سینا_80
    سلام مهندس
    امروز وقت کردم این پروگرمر شما رو استفاده کنم.
    ولی متاسفانه کامپیوتر اونو نشناخت. البته من اون درایوری رو که تو پست‎های قبل بود رو نصب کردم.
    تو اون فیلمی که زحمت کشیده بودین، پلود کرده بودین فکر می‎کنم ویندوزتون7 بود، ولی مال من XP هستش،
    ممکنه اشکال از اون باشه؟ یا نه این درایور، رو XP هم جواب میده؟

با تشکر
    نوشته اصلی توسط محمد صادق ساعی
    چون بنده هم تا این مرحله ساخته ام ولی جواب نگرفته ام یعنی هم در کدویژن و هم در AVRStudio و هم با Atmel Flip پورت usb شناسایی نمی شود در حالی که درایور کاملا" صحیح نصب شده ، فیوزبیت ها هم به صورت بالا پروگرام شده اند . حتی خود میکرو ATMEGA8535 نیز توسط کلید Reset ، ریست می شود.
    جناب اسدی لطفا اگر تنظیم خاصی برای ارتباط پورت کام ft232bl و میکرو 8535 پروگرامر وجود داره بگین ... با تشکر
    جهان سوم جایی است که هر کس بخواهد مملکتش را آباد کند، خانه اش خراب می شود و هر کس که بخواهد خانه اش آباد باشد، باید در تخریب مملکتش بکوشد
    دکتر محمود حسابی

دیدگاه

سلام
      من این پروگرامر رو ساختم(stk 500) در ارتباط دستگاه با کامپیوتر مشکلی ندارم به راحتی وصل میشود
      در مود isp براحتی آیسی پروگرام میشه در avr studio 5 , ولی در مود های ولتاژ اصلا کار نمیکنه و ای سی رو ننمیخونه و پیغام خطا میده
      از ارتباط پین ها با آی سی مطمئن هستم و چند مرتبه چک کردم
      من همین فایل هکز جناب اسدی رو ریختم دوستان و اساتید کمک کنین تا این مشکل رو برطرف کنم
      من نتونستم فایل ebn رو روی آی سی بریزم چون نرم افزار ارور میده و دستگاهو نمیشناسه. آیا نیازه این فایل رو بریزم؟
      ممنون میشم راهنماییم کنید
      با تشکر

دیدگاه

پاسخ : مراحل ساخت پروگرامر AVR واقعا عالی (4 - پروگرامر

سلام ببخشید یه سوال داشتم
        برای ساخت پروگرمر stk200/300 یعنی نیازی نیست که به پایه های کریستال خارجی میکرو، کریستالی وصل بشه؟؟؟
        من یکی رو ساختم ولی چون مبتدی بودم و هستم، بهش کریستال هم وصل کردم، یه کریستال 12 مگ، ولی میکرو هام رو هم پروگرم میکنه!!!!!!!!!!!!!!! :redface: :redface: :redface: :redface: :redface:
        فقط تازگی یه مگا32 رو فرستاده سینه قبرستون ،و دیگه نمیشناستش، :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
        حالا به نظرتون به خاطر وجود همون کریستال هست یا مشکل دیگه ای داشته.... البته بگم که قبلش بیش از 200 بار بدون مشکل پروگرام شده بود :agree: :agree: :agree: :agree: :agree:

راستی درباره این دکتر فیوز بیت هم اگه کسی اطلاعاتی داره لطفا راهنمایی کنه... من میخوام یکیش رو بسازم ولی توی پست ها دیدم انگاری دو نفر ناراضی بودن ازش..... کسی میتونه راهنمایی کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اضافه شده در تاریخ :
        سلام
        یعنی هیچکس نیست که جواب منو بده :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeed-66
          سلام ببخشید یه سوال داشتم
          برای ساخت پروگرمر stk200/300 یعنی نیازی نیست که به پایه های کریستال خارجی میکرو، کریستالی وصل بشه؟؟؟
          من یکی رو ساختم ولی چون مبتدی بودم و هستم، بهش کریستال هم وصل کردم، یه کریستال 12 مگ، ولی میکرو هام رو هم پروگرم میکنه!!!!!!!!!!!!!!! :redface: :redface: :redface: :redface: :redface:
          فقط تازگی یه مگا32 رو فرستاده سینه قبرستون ،و دیگه نمیشناستش، :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
          حالا به نظرتون به خاطر وجود همون کریستال هست یا مشکل دیگه ای داشته.... البته بگم که قبلش بیش از 200 بار بدون مشکل پروگرام شده بود :agree: :agree: :agree: :agree: :agree:

راستی درباره این دکتر فیوز بیت هم اگه کسی اطلاعاتی داره لطفا راهنمایی کنه... من میخوام یکیش رو بسازم ولی توی پست ها دیدم انگاری دو نفر ناراضی بودن ازش..... کسی میتونه راهنمایی کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
          نیازی به کریستال نیست.
          دکتر فیوز بیت رو دوستان ساختن راضی نبودن.گویا یک جای مدار مشکل داره.
          اگه میخوای نمونه تجاریش رو eca داره میفروشه.
          ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط -LEON-
            شما درباره این دکتر فیوز بیت چیزی شنیدید؟
            همه میگن که میکرو های مرده رو زنده میکنه!!!!!!
            ولی من که درست کردمش دوتا مگا8 و یک مگا 32 رو به جای سالم کردن واسه همیشه نابودشون کرد
            کسی تاحالا اینو درست کرده که کار کنه؟
            منم درست کردم کار نکرد.
            ولی من درست کردم و عالییییییییییییییییییییییی کار کرد. تونستم باهاش یه مگا 32 رو راحت زنده کنم :applause: :wow:.... البته شاید مدل شما متفاوت بوده نمیدونم شایدم توی ساختش یه جاهایی رو اشتباه کردید

دیدگاه

پاسخ : مراحل ساخت پروگرامر AVR واقعا عالی (4 - پروگ

دوستان سلام

کسانی که مشکل قفل شدن میکرو دارن مثلا گذاشتن روی کریستال خارجی یا هرچی یه سرچ داخل انجمن بزنید یه روشی بود از یه ای سی دیگه استفاده میکرد و از اون بعنوان کلاک استفاده میکرد من به همون روش 3 تا اتمگا8 با یک اتمگا 16 رو نجات دادم.
              :applause:

به همین سادگی
              -------------------

اما سوال خودم الان ساعت سه ونیمه و من 15 صفحه ارسال های اول این تایک رو خوندم
              چون به یک stk500 نیاز دارم برای اتمل استدیو و پورت سریال ندارم و یه نسخه با پورت usb هست میخواستم ببینم با Atmel stdio 6.1 کار میکنه یا نه که بسازمش ممنون. :redface:

و یه سوال اینکه ارزش داره پروگرامر اوریجینال Atmel AVRISP MKII
              رو 210 تومن خرید اونم با هدف یاد گیری ATmel Studio 6.1 ????

ارسال 47
              با سلام
              این هم STK500 اون هم با USB خود STK500 اتمل USB نداره
              http://www.4shared.com/file/uj0Mgu55/STK500.html
              در مورد پینهاش هم اینارو داشته باشین
              HV-Seriel:

Pin name uC pin
              SWCLK XTAL1
              TRST Reset (High Voltage Enable Jumper must be set)
              PPD0 'Serial Data Input' (usually PB0)
              PPD1 'Serial Instr. Input' (usually PB1)
              PPD2 'Serial Data Output' (usually PB2)

HV-Parallel:

Pin name uC pin
              VCC target supply voltage uC
              GND ground
              TRST Reset (High Voltage Enable Jumper must be set)
              SWCLK XTAL1
              PPC0 If BSEL2 then connect to PortA.0 otherwise not needed
              PPC1 PortD.1: Rdy/Bsy
              PPC2 PortD.2: OE
              PPC3 PortD.3: WR
              PPC4 PortD.4: BS1
              PPC5 PortD.5: XA0
              PPC6 PortD.6: XA1
              PPC7 PortD.7: PAGEL
              PPD0 PortB.0
              PPD1 PortB.1
              PPD2 PortB.2
              PPD3 PortB.3
              PPD4 PortB.4
              PPD5/MOSI PortB.5
              PPD6/MISO PortB.6; if PJUMP connect it to PortC.0
              PPD7/SCK PortB.7; if PJUMP connect it to PortC.1
              "زمان خط است نه دایره" چه ایده بدی بوده گرد ساختن ساعت. احساس میکنی همیشه فرصت تکرار است.
              ساعت دروغ میگوید. دروغ. زمان بر گرد یک دایره نمی چرخد! زمان بر روی خطی مستقیم میدود. و هیچگاه، هیچگاه، هیچگاه باز نمیگردد.
              ساعت خوب، ساعت شنی است! هر لحظه به تو یادآوری میکند که دانه ای که افتاد دیگر باز نمیگردد.
              پس بهتره یکم به ثانیه هایی که داریم فکر کنیم تا به راحتی از دستشون ندیم....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mo2_star
                دوستان سلام

کسانی که مشکل قفل شدن میکرو دارن مثلا گذاشتن روی کریستال خارجی یا هرچی یه سرچ داخل انجمن بزنید یه روشی بود از یه ای سی دیگه استفاده میکرد و از اون بعنوان کلاک استفاده میکرد من به همون روش 3 تا اتمگا8 با یک اتمگا 16 رو نجات دادم.
                :applause:

به همین سادگی
                -------------------

اما سوال خودم الان ساعت سه ونیمه و من 15 صفحه ارسال های اول این تایک رو خوندم
                چون به یک stk500 نیاز دارم برای اتمل استدیو و پورت سریال ندارم و یه نسخه با پورت usb هست میخواستم ببینم با Atmel stdio 6.1 کار میکنه یا نه که بسازمش ممنون. :redface:

و یه سوال اینکه ارزش داره پروگرامر اوریجینال Atmel AVRISP MKII
                رو 210 تومن خرید اونم با هدف یاد گیری ATmel Studio 6.1 ????

ارسال 47
                با سلام

اینکه MKII ارزش دار شک نکن چون PDI داره
                ولی در مورد STK500 همه ورژن های اتمل استادیو STK500 رو تا حالا پشتی بانی میکنن
                در ضمن تقلب کردی ها

به همین سادگی :nice:
                تجربه معلم خشنی هست اول امتحان میگیره بعد درس میده !!!
                به دلیل برخی مشکلات بوجود اماده دیگه امکان ادامه فعالت در این انجمن مقدور نیست.

دیدگاه

و یه سوال دیگه :biggrin:

من کابل تبدیل usb به com
                  pl2303 رو دارم و شماتیک stk500 رو نگاه کردم که فقط با Rx & Tx کار میکنه.

میخواستم بپرسم نسخه سریال stk500 رو بسازم وصل کنم به اون کابله یا نسخه USB رو؟ :smile:
                  و تنها هدفم وصل شدنش به اتمل استادیو 6.1 هستش. وگرنه یه پروگرامر ISP پرتابل دارم
                  "زمان خط است نه دایره" چه ایده بدی بوده گرد ساختن ساعت. احساس میکنی همیشه فرصت تکرار است.
                  ساعت دروغ میگوید. دروغ. زمان بر گرد یک دایره نمی چرخد! زمان بر روی خطی مستقیم میدود. و هیچگاه، هیچگاه، هیچگاه باز نمیگردد.
                  ساعت خوب، ساعت شنی است! هر لحظه به تو یادآوری میکند که دانه ای که افتاد دیگر باز نمیگردد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mo2_star
                    و یه سوال دیگه :biggrin:

من کابل تبدیل usb به com
                    pl2303 رو دارم و شماتیک stk500 رو نگاه کردم که فقط با Rx & Tx کار میکنه.

میخواستم بپرسم نسخه سریال stk500 رو بسازم وصل کنم به اون کابله یا نسخه USB رو؟ :smile:
                    و تنها هدفم وصل شدنش به اتمل استادیو 6.1 هستش. وگرنه یه پروگرامر ISP پرتابل دارم
                    من هر کاری کردم نتونستم از این کابل PL2303 جواب بگیرم.چند مدل رو هم تست کردم.فکر کنم به هر لپتاپی نمیخوره.
                    ولی این FT232 اصلا اذیت نمیکنه.
                    ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط -LEON-
                      من هر کاری کردم نتونستم از این کابل PL2303 جواب بگیرم.چند مدل رو هم تست کردم.فکر کنم به هر لپتاپی نمیخوره.
                      ولی این FT232 اصلا اذیت نمیکنه.
                      ممنونم.

همین شماتیک usb TO com هست دیگه نه؟ برای stk500 خوبه؟

دیدگاه

پاسخ : مراحل ساخت پروگرامر AVR واقعا عالی

نوشته اصلی توسط POLESTAR
                        سلام
                        با تشکر از شما ولی بهترین برنامه ای که بشه این فایلهارو دید و طراحی کرد Altium Designer هست که من خودم هم باهاش کار میکنم و این PCB هارو طراحی کردم چون حجم این برنامه زیاد هست (در حدود 1GB) من فقط ورژن AltiumDesignerViewer که فقط برای دیدن و پرینت گرفتن هست رو براتون میزارم
                        این ورژن 130MB هست کاملا مجانیه و میتونید از لینک مستقیم خود سایت دانلود کنید این هم لینکش
                        http://downloads.altium.com/altiumdesigner/AltiumDesignerViewerBuild9.3.0.19153.zip
                        سلام
                        اون فایل با پسوند pcb با التیوم هم باز نمیشه!مگه برای التیوم نباید یه فایل با پسوند pcbprj داشته باشیم + شماتیک + این فایل با پسوند pcb ?
                        من التیوم 13 دارم بازش نکرد!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mo2_star
                          ممنونم.

همین شماتیک usb TO com هست دیگه نه؟ برای stk500 خوبه؟

توی همون فایلهایی که اقای اسدی گذاشتن شماتیک کامل ft232 هست.

اضافه شده در تاریخ :
                          نوشته اصلی توسط Mohammad MAhdi22
                          سلام
                          اون فایل با پسوند pcb با التیوم هم باز نمیشه!مگه برای التیوم نباید یه فایل با پسوند pcbprj داشته باشیم + شماتیک + این فایل با پسوند pcb ?
                          من التیوم 13 دارم بازش نکرد!
                          کدوم فایل ؟؟؟
                          فایل با پسوند pcbprj یک پروژه هست که تشکیل شده از دو فایل pcb + شماتیک هست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط -LEON-
                            کدوم فایل ؟؟؟
                            فایل با پسوند pcbprj یک پروژه هست که تشکیل شده از دو فایل pcb + شماتیک هست.
                            والا من اینو دانلود کردم:
                            http://s2.picofile.com/file/7141316127/AVR_ISP.zip.html
                            توش یه فایل پی دی اف هست + یه پوشه تو پوشه یه فایل hex هست و یه فایل با پسوند pcb! فقط pcb نه pcbprj!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mohammad MAhdi22
                              والا من اینو دانلود کردم:
                              http://s2.picofile.com/file/7141316127/AVR_ISP.zip.html
                              توش یه فایل پی دی اف هست + یه پوشه تو پوشه یه فایل hex هست و یه فایل با پسوند pcb! فقط pcb نه pcbprj!

دوست عزیزم این فایل واسه پروتل dxp هست.که اگه بخوای هم میتونی به راحتی با التیوم 13خودت بازش کنی.
                              به هر حال من واست با التیوم 10 ذخیرش کردم که راحت بتونی باز کنی.بفرما
                              http://s5.picofile.com/file/8152046734/123_PcbDoc.html

دیدگاه

اقا ممنون فقط یه سوال دیگه!
                                این برد من الان نیگاش کردم دورو ه!منم شهرستانم خودمم بلد نیستم دورو بزنم میخوام خودم یک رو طراحی کنم!اون فایل pdf که تو پوشه زیپ بود شماتیک پروگرامر isp با usb ه؟اگر نیست کدوم قطعاتو مونتاژ کنم تا usb بشه و کدوما رو مونتاژ نکنم؟!چون من با لپ تاپ کار میکنم و پورت com ندارم!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X