اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مراحل ساخت پروگرامر AVR واقعا عالی (4 - پروگرامر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مراحل ساخت پروگرامر AVR واقعا عالی (4 - پروگرامری بدون نیاز به کامپیوتر)

سلام آقای اسدی
    ممنون از لطفتون
    دوتا سوال در مورد پروگرامر stk 500 داشتم
    1.نمیشه برای ساخت این پروگرامر از mega32 یا 16 به جای mega8535 استفاده کرد؟
    2-در حالت پارالل، پایه های پروگرامر چطوری به میکروی مقصد وصل میشن؟ یعنی این 20 تا پایه خروجی که برا حالت پارالل هست به میکرو های مختلفی که قصد داریم پروگرام کنیم و ترکیب پایه ها تو هرکدوم تفاوت داره به چه صورتی وصل میشه؟
    با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط akamseda
      سلام آقای اسدی
      ممنون از لطفتون
      دوتا سوال در مورد پروگرامر stk 500 داشتم
      1.نمیشه برای ساخت این پروگرامر از mega32 یا 16 به جای mega8535 استفاده کرد؟
      2-در حالت پارالل، پایه های پروگرامر چطوری به میکروی مقصد وصل میشن؟ یعنی این 20 تا پایه خروجی که برا حالت پارالل هست به میکرو های مختلفی که قصد داریم پروگرام کنیم و ترکیب پایه ها تو هرکدوم تفاوت داره به چه صورتی وصل میشه؟
      با تشکر
      نه برادر نمیشه
      در مورد سوال بعدی هم در پست های قبل به صورت کامل توصیح داده شده لطفا مطالعه کنید

به همین سادگی :nice:
      تجربه معلم خشنی هست اول امتحان میگیره بعد درس میده !!!
      به دلیل برخی مشکلات بوجود اماده دیگه امکان ادامه فعالت در این انجمن مقدور نیست.

دیدگاه

سلام جناب اسدی :smile:
        ماکه خودمونو کشتیم نشد این پروگرمرو راه بندازیم (STK500 USB) :cry2: :cry:
        حالا اگه بخایم یکیشو بخریم موجود هست؟ قیمت؟ چطوری؟ متشکرم
        هر سری یه فکری داره! :read:
        ///////////////////////////////////////////////////////////

دیدگاه

نوشته اصلی توسط جابر گرجی
          سلام جناب اسدی :smile:
          ماکه خودمونو کشتیم نشد این پروگرمرو راه بندازیم (STK500 USB) :cry2: :cry:
          حالا اگه بخایم یکیشو بخریم موجود هست؟ قیمت؟ چطوری؟ متشکرم
          یا سلام

اولا اگر واقعا نتونستی میتونی برام بفرستیش تا ببینم چشه
          ولی میتونید با مبلغ 55 هزار تومان STK500 و 35 هزارتومان JTAG ICE یا AVRISP از خود بنده خرید کنید
          که در این صورت لطفا برای هماهنگی بیشتر پیغام خصوصی بدید

دیدگاه

سلام اگه ممکن است مداری STK 500 را برام به ایمیل زیر بفرستید .VAHIDREZA_DOSTE@YAHOO.COM
            با تشکر از لطفتون

دیدگاه

سلام
              stk 200-300 رو هم sup میکنه ؟
              تا همه چی ساختم
              http://electeronic.blogfa.com

دیدگاه

JTAG ICE جواب داد. بابت سورس ها ، دم شما گرم!!!
                فقط یه سوال : این پروگرمر فقط در مود jtag کار می کنه یا اینکه میشه در مود ISP هم استفاده کرد؟
                با تشکر

دیدگاه

با توجه به هشدار جناب polestar ما تسلیم میشیم: :mrgreen:

شما در مورد نحوه اتصال میکرو به پروگرامر اینجا توضیح دادین:
                  http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=47803.195

حالا مثلاً میخوایم یه atmega8 رو پروگرم کنیم ، حالا باید 20 تا پایه از میکرو رو به پروگرامر وصل کنیم.شما خودتون با چه روشی اینکارو انجام میدین؟میخوام از تجربتون استفاده کنم.

اگه نیاز به کابل داره آیا کابلش رو خودم باید درست کنم؟(منظورم اینه که اگه بخرم پروگرامر رو توی خودش این کابل هست؟)
                  حاجی ما خریداریم ، فقط فکر اینکه چطوری میکرو رو به پروگرامر وصل کنم اذیتم میکنه که البته اگه شما بفرمایین که روش خودتون برای این اتصال چیه مشکل حل میشه.باتشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهدی آقایی
                    JTAG ICE جواب داد. بابت سورس ها ، دم شما گرم!!!
                    فقط یه سوال : این پروگرمر فقط در مود jtag کار می کنه یا اینکه میشه در مود ISP هم استفاده کرد؟
                    با تشکر
                    با سلام

نه برادر این پروگرامر فقط میتونه در مود JTAG کار کنه البته برای پروگرام کردن در مود SPI هم راه داره ولی سخته و به درد نمیخوره و اون استفاده از بوت لودرشه

که در این مورد باید بگم خود میکروی پروگرامر AVRISP رو هم با این روش روی میکروی MEGA8535 پروگرام کردم

اضافه شده در تاریخ :
                    نوشته اصلی توسط edris.noei
                    با توجه به هشدار جناب polestar ما تسلیم میشیم: :mrgreen:

شما در مورد نحوه اتصال میکرو به پروگرامر اینجا توضیح دادین:
                    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=47803.195

حالا مثلاً میخوایم یه atmega8 رو پروگرم کنیم ، حالا باید 20 تا پایه از میکرو رو به پروگرامر وصل کنیم.شما خودتون با چه روشی اینکارو انجام میدین؟میخوام از تجربتون استفاده کنم.

اگه نیاز به کابل داره آیا کابلش رو خودم باید درست کنم؟(منظورم اینه که اگه بخرم پروگرامر رو توی خودش این کابل هست؟)
                    حاجی ما خریداریم ، فقط فکر اینکه چطوری میکرو رو به پروگرامر وصل کنم اذیتم میکنه که البته اگه شما بفرمایین که روش خودتون برای این اتصال چیه مشکل حل میشه.باتشکر
                    در مورد سوالهای شما قبلا مفصلا توضیح داده شده است لطفا فیلم پروگرامر رو دانلود کنید تا متوجه همه موارد شوید

دیدگاه

ببخشید میشه لیست قطعات رو با مشخصاتشون بذارین؟

اضافه شده در تاریخ :
                      راستی مهنس جان یه سوال دیگه هم داشتم
                      میشه مبدلی ساخت که پروگرامر با کابل پرینتر بهش وصل بشه و ازش کابل usb بیاد بیرون
                      مثلا همین ft232 رو به صورت جداگونه تو یه مدار دیگه قرار داد و کابل پروگرمری مثل stk200/300 رو بهش وصل کرد و اون رو به صورت usb استفده کرد؟
                      امیدوارم منظورم رو رسونده باشم
                      ببخشید متاسفانه درسته دانشجوی برقم اما اطلاعاتم خیلی پایینه برای همینم شاید سوالم احمقانه به نظر برسه پیشاپیش عذر میخوام

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdialone
                        راستی مهنس جان یه سوال دیگه هم داشتم
                        میشه مبدلی ساخت که پروگرامر با کابل پرینتر بهش وصل بشه و ازش کابل usb بیاد بیرون
                        مثلا همین ft232 رو به صورت جداگونه تو یه مدار دیگه قرار داد و کابل پروگرمری مثل stk200/300 رو بهش وصل کرد و اون رو به صورت usb استفده کرد؟
                        امیدوارم منظورم رو رسونده باشم
                        ببخشید متاسفانه درسته دانشجوی برقم اما اطلاعاتم خیلی پایینه برای همینم شاید سوالم احمقانه به نظر برسه پیشاپیش عذر میخوام
                        با سلام

اگر منظور شما تبدیل USB به پرت پارالل هست یعنی یه چیزی مثل FT232 که مبدل USB به پرت سریالش هست
                        بله میشه و چیپ مخصوص این کار از همین شرکتی که ایسی FT232 رو ساخته FT245 هست که میتونید دیتا شیتشو از این لینک مطالعه کنید

http://www.ftdichip.com/Support/Documents/DataSheets/ICs/DS_FT245BL.pdf
                        http://www.ftdichip.com/Support/Documents/DataSheets/ICs/DS_FT245BQ.pdf

http://www.ftdichip.com/Products/ICs/FT245B.htm

دیدگاه

مهندس اسدی بازم از ایجاد مزاحمت متاسفم ولی یه سوال دیگه داشتم
                          من میخوام روی این پروگرامر یه زیف سوکت اضافه کنم اگه مشکلی نیست مراحلش رو بگید
                          سوال اصلیم واسه این بوجود اومده که چجوری با یه زیف سوکت 40 پین میشه خیلی از آی سی ها رو پشتیبانی کرد در صورتی که پایه های (mosi, miso,rst.gnd.vcc) اونها مشترک نیست؟؟؟؟امیدوارم منظورم رو درست رسونده باشم

اضافه شده در تاریخ :
                          نوشته اصلی توسط POLESTAR
                          با سلام

اگر منظور شما تبدیل USB به پرت پارالل هست یعنی یه چیزی مثل FT232 که مبدل USB به پرت سریالش هست
                          بله میشه و چیپ مخصوص این کار از همین شرکتی که ایسی FT232 رو ساخته FT245 هست که میتونید دیتا شیتشو از این لینک مطالعه کنید

http://www.ftdichip.com/Support/Documents/DataSheets/ICs/DS_FT245BL.pdf
                          http://www.ftdichip.com/Support/Documents/DataSheets/ICs/DS_FT245BQ.pdf

http://www.ftdichip.com/Products/ICs/FT245B.htm

مهندس یه سوال دیگه هم داشتم
                          اینکه این جعبه هایی که برد پروکرمر stk500 رو توش گذاشتین چجوری برای led ها و کلنکتور هاش روی جعبه جا در آوردین؟

دیدگاه

آلارم هنگام پروگرام کردن

سلام من تازه کارم فقط ساده بگین منم بفهمم
                            موقع پروگرام کردن آلارم programer power suply on و چند آلارم دیگه می ده چی کنم

دیدگاه

سلام
                              من چندتا اتمگا 8 دارم که فیوزبیت RSTDISBL را فعال کردم

با کدام از این پروگرامرها میتونم فیوزبیت ها را درست کنم کمی توضیح

باتشکر

دیدگاه

اقا این jtag پی سی بیش باز نمیشه
                                با چی طراحی کردی؟
                                و اینکه با کدوم ورژن avr stdio کار میکنه؟ طراحی جدیدترشو نداری؟
                                و اخرم اینکه atmega64 رو ساپورت میکنه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X