پاسخ : مراحل ساخت پروگرامر AVR واقعا عالی (4 - پروگرامری بدون نیاز به کامپیوتر)
نوشته اصلی توسط tofan_2050
با سلام من Stk 500 هم Usb و هم پورت سریالش رو مونتاژ کردم و تونستم با هردو میکرو های 8 و 32 رو بازیابی کنم ولی تو هردو یه مشکلی هست زمانی که هربار فیوز بیت ها رو می خونم هر بار یه چیزی نشون میده مشکل از کجاست اگه میشه راهنمایی کنید البته اینو هم بگم که یه 8 و یه 32 دیگه دارم که هنوز بازیابی نشدند فیوز بیتها پروگرم میشن ولی زمانی که دوباره می خونم یه چیز دیگه نشون می ده با تشکر
با سلام
دوست من این پروگرامر STK500 در مد HVSP یا همون های ولتاژ برای رید فیوز بیتها و لاک بیتها حتی اگر میکرو بهش وصل هم نباشه پیغام خطا نمیده
بنا بر این احتمالا مشکلی در اتصال پینها دارید که به این صورت خودشو نشون میده
در غیر اینصورت احتمالا با تغییر سرعت پروگرامر هم مشکل حل بشه که باید از سربرگ Main و انتخاب مد HVSP کلید settings رو بزنید و سرعت پروگرامر رو کاهش بدید و کلید رایت رو بزنید بعد تست بکنید
لطفا در صورت جواب گرفتن و یا نگرفتن حتما در پست های بعدی گزارش کارتونو بدید تا دیگر دوستان هم استفاده کنند و هم ایتکه بنده هم بتونم بیشتر کمکتون بکنم
به همین سادگی :nice: اضافه شده در تاریخ :
نوشته اصلی توسط mahdi.7
سلام
اقای اسدی اون پروگرامر پرتابل وضعیتش چی شد؟؟
دوست من پروگرامر مورد نظر شما تموم شده و یه تعدادی هم تولید کردم
این پروگرامر رو به قیمت 100 هزار تومان به فروش میرسونم که اکثرا در پروژه هایی که انجام میدم و کار تولیدی هست به مشتری هام پیشنهاد میدم تا بتونن راحت تر و مطمئنتر و سریعتر میکرو ها رو پروگرام کنند
در ضمن تعداد محدودی از پروگرامر های JTAG ICE معرفی شده در همین تاپیک موجود هست که به قیمت مناسب به فروش میرسه در صورت تمایل به خرید با پیغام خصوصی درخواست بدید تا هماهنگی های لازم جهت ارسال فراهم بشه
به همین سادگی :nice:
تجربه معلم خشنی هست اول امتحان میگیره بعد درس میده !!!
به دلیل برخی مشکلات بوجود اماده دیگه امکان ادامه فعالت در این انجمن مقدور نیست.
پاسخ : مراحل ساخت پروگرامر AVR واقعا عالی (4 - پروگ
سلام
منظور من از سوالم در مورد اون پروگرامر این بود که ایا نقشه ساخت و سورس اون رو مثل پروگرامر های قبلیتون توی سایت میزارین تا دوستان بتونن بسازن یا نه...
میتونین چند تا عکس ازش توی تایپیک بزارین؟؟
ممنون
نوشته اصلی توسط mahdi.7
سلام
منظور من از سوالم در مورد اون پروگرامر این بود که ایا نقشه ساخت و سورس اون رو مثل پروگرامر های قبلیتون توی سایت میزارین تا دوستان بتونن بسازن یا نه...
میتونین چند تا عکس ازش توی تایپیک بزارین؟؟
ممنون
در مورد سورس و نقشه فعلا امکانش نیست شرمنده !!!!!
ولی این هم عکس
ممنون اقای اسدی
ببخشید ایم مداری که طراحی کردین LCD نداره؟ اگه داشته باشه که خیای بهتره مثل اون نمونه های که دوستان لینکشو گذاشتن تموم عملیات انجام شده رو نشون میده
نوشته اصلی توسط mahdi.7
ممنون اقای اسدی
ببخشید ایم مداری که طراحی کردین LCD نداره؟ اگه داشته باشه که خیای بهتره مثل اون نمونه های که دوستان لینکشو گذاشتن تموم عملیات انجام شده رو نشون میده
با سلام
ببینید برای استفاده از اون پروگرامری که شما عرض میکنید هم احتیاج به اطلاعاتی برای روند پروگرام کردن و همچنین دقت برای از قلم ننداختن انجان لاک بیتها یا فیوزبیتها هست و برای کسایی که هیچ اطلاعاتی از میکرو ندارند مناسب نیست و کاربر باید برای پروگرام کردن یک میکرو چند مرحله رو انجام بده
در صورتی که برای استفاده از پروگرامر من هیچ گونه اطلاعاتی نیاز نیست و فقط کاربر کافیه سویچ اتوپروگرام رو یک بار فشار بده
که با دوتا LED وضعیت صحت یا خطای پروگرام رو نشون میدم که کاربر با دبدن روشن شدن LED خطا دوباره سویچ رو فشار میده
از ان گزشته بنده این پروگرامر رو فقط برای کم کردن زمان و هزینه و از همه مهمتر دقت در روند پروگرام شدن میکرو طراحی کردم که در این خصوص نیازی به وجود LCD نمی بینم در ضمن منظور اصلی من از ساخت این پروگرامر این بوده که حتی فایل HEX رو به کسی ندم چون در این پروگرامر فایل HEX هم اینکرپت (کدگذاری) شده و حتی تعداد پروگرام محدود گردیده است
فکر میکنم قبلا هم عرض کردم که بنده یک شرکت اسانسور دارم که گاهی نیاز میشه یکی از کارکنان شرکت که برای تعمیر خرابی برد ها به ساختمون رفته نیاز به پروگرام کردن مجدد برد داشته باشه (برای بروز رسانی یا تعمیر) که بنده به راحتی این پروگرامر رو بهش میدم که انها بدون همراه داشتن لبتاب یا کامپیوتر و بدون هیچ اطلاعات قبلی در زمینه میکرو این کار رو انجام میدن
اما در یک نمونه دیگه که درحال برنامه نویسی اون هستم با قرار دادن یک LCD کوچیک رنگی و اضافه کردن امکانات خیلی بیشتر تغییراتی در اون دادم که فکر میکنم برای کسایی که به قول شما به یک پروگرامر پروتابل نیاز دارند و اطلاعات کافی در مورد میکرو دارند مناسب خواهد بود
به هیمن سادگی:nice:
بله فهمیدم هدفتون از این پروگرامر چی بوده...
خب همونطور که گفتین من نیاز به نوع دوم پروگرامر پرتابل که شما گفتین دارم و فکر کنم خیلی ها هم مشتاق این پروگرامر هستن...
ممنون از توضیحاتتون
نوشته اصلی توسط POLESTAR
با سلام
دوست من این پروگرامر STK500 در مد HVSP یا همون های ولتاژ برای رید فیوز بیتها و لاک بیتها حتی اگر میکرو بهش وصل هم نباشه پیغام خطا نمیده
بنا بر این احتمالا مشکلی در اتصال پینها دارید که به این صورت خودشو نشون میده
در غیر اینصورت احتمالا با تغییر سرعت پروگرامر هم مشکل حل بشه که باید از سربرگ Main و انتخاب مد HVSP کلید settings رو بزنید و سرعت پروگرامر رو کاهش بدید و کلید رایت رو بزنید بعد تست بکنید
لطفا در صورت جواب گرفتن و یا نگرفتن حتما در پست های بعدی گزارش کارتونو بدید تا دیگر دوستان هم استفاده کنند و هم ایتکه بنده هم بتونم بیشتر کمکتون بکنم
با سلام در مد HVSP روی گزینه Setting کلیک می کنم پنجره ای باز نمیشه ولی در مد ISP باز میشه و میشه تغییر داد و کابلها رو هم درست متصل کردم چون گفتم که دوتار میکرو بازیابی شدند
سلام دوستان
اگه فیوزبیت ها رو به این صورت تنظیم کنیم
نوشته اصلی توسط محمد صادق ساعی
HIGHFUSE رو 0xC1
LOWFUSE رو 0xE4
که میشه تصاویر پایین
که کریستال خارجی نمیشه
اگر هم به این صورت باشه باز با این تنظیمات بالا جور در نمیاد !!!که آقای محمد صادق ساعی فرمودن
دقیقا چه فیوزبیت هایی باید تنظیم بشن ؟؟؟
باتشکر از دوستان خصوصا آقای اسدی که خیلی عزیز هستند
نوشته اصلی توسط محمد صادق ساعی
شما بایستی با توجه به اینکه از کریستال خارجی (7.3728 Mhz) استفاده می کنید باید External Crystal/Ceramic Resonator را انتخاب کنید یعنی CKSEL3..0 باید روی 1111 باشند و 1 به معنی Unprogrammed می باشد همچنین CLKOPT هم بایستی 1 باشد چون ماکزیمم فرکانس تا 8 مگاهرتز است و SUT 1,0 هم هر دو باید 1 باشند
چه یافت آنــکه تــو را گم کرد وچه گم کرد آنـکه تــو را یافت.
نوشته اصلی توسط صادق ابراهیمی
سلام دوستان
اگه فیوزبیت ها رو به این صورت تنظیم کنیم
که میشه تصاویر پایین
که کریستال خارجی نمیشه
اگر هم به این صورت باشه باز با این تنظیمات بالا جور در نمیاد !!!که آقای محمد صادق ساعی فرمودن
دقیقا چه فیوزبیت هایی باید تنظیم بشن ؟؟؟
باتشکر از دوستان خصوصا آقای اسدی که خیلی عزیز هستند
با سلام
لطفا در مورد این موضوع دیگه بحث نشه بنده عکس هر دو نوع یعنی میکرو MEGA8535 برای STK500 یا AVRISP (فیوزبیت هر دو مشابه هست) و میکروی MEGA16 برای ICE JTAG رو همینجا براتون میزارم
امیدوارم دیگه مشکلی نباشه
فیوزبیتهای میکرو MEGA8535 برای STK500 یا AVRISP
فیوزبیتهای میکرو MEGA16 برای JTAG ICE
به همین سادگی :nice: اضافه شده در تاریخ :
با سلام
چند روز پیش مشغول پروگرام کردن یه 2000 تا میکرو بودم که به صورت اتفاقی یه چیزی که اصلا فکر نمیکردم ممکن باشه رو متوجه شدم
فکر میکنید اینها چیه؟ و چرا این طوری شدن ؟ (راستی شنیدین میگن مغذ ادمهای طنبل خوب کار میکنه)
در کمال ناباوری متوجه شدم اگر چند تا میکرو رو به صورت موازی روی هم قرار بدم هم بدون مشکل پروگرام میشن من این تست رو تا 50 تا میکروی موازی تست کردم :wow: باورتون میشه 50 میکرو رو با یکبار پروگرام کردن همهگی پروگرام شدن
در ضمن روی AVR و PIC هم تست کردم عالی باور کردنی نیست همگی بدون مشکل پروگرام شدن و لاکبیتها و فیوزبیتها هم بدون مشکل پروگرام شد
شاید بگید به چه دردی میخوره ؟؟؟؟
ولی باید بگم اگر شما هم مثل من قرار بود هر ماه بیش از 10000 تا میکرو رو پروگرام میکردید به یه همچین کارایی دست میزدید خدایی ادم خسته میشه هر میکرو بنداز و در بیار و ....... اگر فکرشو بکنید چقدر طول میکشه و کسل کننده است
ولی با این روش 20 تا 20 پروگرام میشه و هم سریعتر کار پیش میره و هم خوش اینده یه جور مثل گول زدن میکرو هست جالبه
فکرشو بکنید 1000 تا میکرویی که 3 ساعت طول میکشید پروگرام بشه در عرض نیم ساعت پروگرام کنی و خلاص ... جالبه نه؟؟؟
گفتم شاید کسایه دیگه ای هم مشکل منو داشته باشن لذا اینجا مطرح کردم
امیدوارم مفید باشه !!
نوشته اصلی توسط tofan_2050
با سلام در مد HVSP روی گزینه Setting کلیک می کنم پنجره ای باز نمیشه ولی در مد ISP باز میشه و میشه تغییر داد و کابلها رو هم درست متصل کردم چون گفتم که دوتار میکرو بازیابی شدند
خوب در این صورت احتمالا میکروی شما سوخته !!!!
در ضمن بنده اشتباه کردم HVSP گزینه Setting کار نمیکنه چون کلاک رو خود میکرو تولید نمیکنه
تشکر از در اختیار گذاشتن سورس هادی اسدیجان :applause:
مهندس من فایل ISP رو دانلودکردم و شامل PCB و HEX هستش ، اما من با آلتیوم ورژن 10.7 باز میکنم و PCB مشاهده نمیشه :read:
وقتی گریبان عدم با دست خلقت می درید/وقتی ابد چشم تو را پیش از ازل می آفرید/وقتی زمین ناز تو را در آسمانها می کشید/وقتی عطش طعم تو را با اشکهایم می چشید/من عاشق چشمت شدم ، نه عقل بود و نه دلی/چیزی نمی دانم از این دیوانگی و عاقلی/یک آن شد این عاشق شدن ، دنیا همان یک لحظه بود/آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانت ربود/وقتی که من عاشق شدم شیطان به نامم سجده کرد/آدم زمینی تر شد و عالم به آدم سجده کرد /بودم و چشمان تو ، نه آتشی و نه گلی/چیزی نمی دانم از این دیوانگی و عاقلی/.
دیدگاه