پاسخ : مراحل ساخت پروگرامر AVR واقعا عالی (4 - پروگرامر
درود
مسئله باز بودن تاپیکهای قدیمی نیست مسئله اینستکه تازه واردین برای اینکه آمار پستهایشان بالا رود تا بتوانند تاپیک جدید باز کنند جستجو میکنند و تاپیکهای قدیمی را از لابلای تاریخ بیرون آورده یک سئوالی - کامنتی .. ...چیزی میگذارند و به این کار آنقدر ادامه میدهند که هم اعصاب همه داغون کنند و هم آمار پستهایشن بجایی برسد که بتوانند تاپیک جدید باز کنند مشکل از قوانین سایت است .
درود
مسئله باز بودن تاپیکهای قدیمی نیست مسئله اینستکه تازه واردین برای اینکه آمار پستهایشان بالا رود تا بتوانند تاپیک جدید باز کنند جستجو میکنند و تاپیکهای قدیمی را از لابلای تاریخ بیرون آورده یک سئوالی - کامنتی .. ...چیزی میگذارند و به این کار آنقدر ادامه میدهند که هم اعصاب همه داغون کنند و هم آمار پستهایشن بجایی برسد که بتوانند تاپیک جدید باز کنند مشکل از قوانین سایت است .
شما کاملا درست میفرمایید ولی اگر کابران جدید بدون رسیدن به حدنصاب قادر به ایجاد تاپیک جدید باشند روزانه دهها تاپیک اسپم و تبلغاتی خواهیم داشت ... ظاهرا این مشکل راه حل دیگه ای نداره ؟؟؟
شما کاملا درست میفرمایید ولی اگر کابران جدید بدون رسیدن به حدنصاب قادر به ایجاد تاپیک جدید باشند روزانه دهها تاپیک اسپم و تبلغاتی خواهیم داشت ... ظاهرا این مشکل راه حل دیگه ای نداره ؟؟؟
درود
چرا راه حل دارد و آنهم نظارت مستمر بر سایت و محتوای ارسالی است که البته مدیران مدتهاست سایت را به امان خدا واگذار کرده اند.
دوست من تا زمانی که تاپیکهای قدیمی باز بماند این ماجرا ادامه دارد ....
حق با شماست،
ولی متاسفانه مشکل بزرگترین که هست اینکه محتوای خیلی تاپیک
ها ناقص هست و باعث بوجود اومدن سوالات بدون پاسخ میشه.
همین تاپیک صفحات قبلی نگاه کنید چندین سوال بدون پاسخ داره.
قبلا در انجمن به چنین مشکلاتی اهمیت جدی داده میشد ولی الان کو گوش شنوا !
در مورد این زمینه به نظرم بهتره کاربرانی که از آخرین بازدیدشون ۲ سال
یا بیشتر میگذره، به عنوان کاربران غیرفعال حساب بشن و جلوی نقل قول پست اونها گرفته بشه.
و همینطور اگر کاربر غیر فعالی استارتر تاپیک باشه، موقع ثبت پست توسط کاربر در تاپیک به کاربر اطلاع داده بشه که استارتر تاپیک جوابی نخواهد داد.
درود
متاسفانه این قانون چه باشه چه نباشه مشکلات خودش رو داره،
الان یه نگاه کلی کنید، میبینید چقدر تاپیک با موضوعات تکراری
وجود داره که پاسخ خیلی هاشون وجود داره ولی متاسفانه کاربر
ایجاد کننده تاپیک به خودش زحمت جستجو نمیده.
از نظر بنده بهترین کار ایجاد یک سیستم نرم افزاری هست تا جلوی
چنین مشکلاتی گرفته بشه.
دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم
الان اگر پروفایل بنده رو نگاه کنید، نوشته تاریخ عضویت 1399/4/27
اما حقیقت اینه که از خیلی قبل تر عضو انجمن بودم و بدلیل مشکلات
که برای حساب قبلیم بوجود اومد این حساب رو ایجاد کردم.
یادمه اون موقع چقدر مطالب کاربردی در انجمن وجود داشت و همه کاربر ها چقدر با هم راحت و صمیمی بودن، تاپیک ایجاد میکردی احتمالش خیلی کم بود پاسخی داده نشه.
آموزش های خاص و کاربردی اون موقع بود، برای مثال آمپلی فایر
13kW PMPO یا مدار کپی کننده EEPROM و غیره، الان یا اون تاپیک
ها نیستن یا اگر هم باشن پر لینک پاک شده و معیوب و پر پیام های
هرزنامه و اسپم.
اون موقع انجمن ECA بسیار رتبه بالایی در موتور های جستجو داشت
بطوری که هر موقع مطلب الکترونیکی جستجو میکردی اولین نتیجه
انجمن ECA بود ولی الان سایت های خرده جای انجمن رو گرفتن.
چه وضعیت ناراحت کننده ای...
هنوزم دیر نشده و میشه انجمن رو شکوفا کرد.
پاسخ : مراحل ساخت پروگرامر AVR واقعا عالی (4 - پروگرامر
سلام ببخشید من زیاد وارد نیستم با کامپیوتر کار کنم و یا اینکه تاریخ های ارسال مطالب رو بدونم که چطور باید ببینم اگر باعث ناراحتی و رنجش شما عزیزان شده ام معذرت می خوام
دیدگاه