اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

فرکانس متر + خازن سنج و سلف سنج .....

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : فرکانس متر + خازن سنج و سلف سنج .....

نوشته اصلی توسط farokh110 نمایش پست ها
    نه جایی رو دست نزدم. از این فایلی که الان دادین استفاده کردم ولی همین ارور رو میده
    میخواید من براتون کامپایل کنم و فایل هگز رو بدم ؟؟؟
    تغییرات عددی رو بگید تا انجام بدم.
    - اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج -
    ارتباط با من : ir02x6
    طراحی و ساخت انواع منابع تغذیه سوئیچینگ - SMPS Designer

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ir02x6 نمایش پست ها
      میخواید من براتون کامپایل کنم و فایل هگز رو بدم ؟؟؟
      تغییرات عددی رو بگید تا انجام بدم.
      خیلی ممنون از لطفتون. دارم دنبال یه خازن سنج دقیق میگردم اندازه ها رو که گرفتم ممنون میشم اگه این لطف رو در حق بنده بکنید

دیدگاه

سلام و خسته نباشید. منم ساختمش ولی یه مشکلی دارم. خازن های بالای یک میکرو فاراد رو اندازه نمیگیره!!!
        مشکل از کجاش میتونه باشه؟

دیدگاه

سلام دوستان منم LC مترو ساختم ولی تو مرحله چهارم پرگرام کردن بسکام اروور میده میشه کمکم کنید

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

خروجی HEX میده ولی پروگرو که میکنم و روشنش که میکنم رو ال سی دی قاتی پاتی میاد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط djkamyar نمایش پست ها
            سلام دوستان منم LC مترو ساختم ولی تو مرحله چهارم پرگرام کردن بسکام اروور میده میشه کمکم کنید

خروجی HEX میده ولی پروگرو که میکنم و روشنش که میکنم رو ال سی دی قاتی پاتی میاد
            به احتمال زیاد مربوط به فیوزبیتهاست. فیوزبیتها رو درست پروگرام کردین؟ پروگرامرتون چیه؟ مقادیرتون رو بدید براتون کامپایل کنم

دیدگاه

پرگرمرمو از فروشگاه سایت گرفتم بعدشم تو مرحله کامپایل تو بسکام اروور میده تو مرحله چهارم
              یعنی فایل hex مشکل دار میشه
              جدیدترین ویرایش توسط djkamyar; ۰۱:۲۵ ۱۳۹۵/۰۷/۱۸.

دیدگاه

پرگرمرمو از فروشگاه سایت گرفتم بعدشم تو مرحله کامپایل تو بسکام اروور میده تو مرحله چهارم
                یعنی فایل hex مشکل دار میشه
                یه عکس از اروری که میده بزارید. مقدارها رو بدین برنامه رو براتون کامپایل کنم بریزین رو میکرو

دیدگاه

بالاخره درست شد ولی سلفو درست اندازه گیری نمیگنه فقط رو خازن درسته

دیدگاه

بالاخره درست شد ولی سلفو درست اندازه گیری نمیگنه فقط رو خازن درسته
                    منم مشکلات شمارو داشتم ، از سری L میکرو کنترلر استفاده کنید ...
                    atmega8L
                    در مورد سلف هم مراحل کالیبراسیون رو درست انجام ندادید ...
                    دوباره امتحان کنید ...
                    - اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج -
                    ارتباط با من : ir02x6
                    طراحی و ساخت انواع منابع تغذیه سوئیچینگ - SMPS Designer

دیدگاه

سلام اقا مهدی
                      من از شمایک مدار اقای نور بخش استفاده کردم اما با این تفاوت که از میکرو atmega8 استفاده کردم و اینکه قسمت فرکانس متر حذف کردم. اما حالا نمیدونم کد چطور تغییر بدم؟؟؟؟
                      واقعیت من قبل از اینکه تاپیک کامل بخونم pcb مدار اقای نور بخش کشیدم. اگه امکانش هست با اقای نور بخش صحبت کنید و منو در مورد کد راهنمایی کنید چون خیلی هزینه کردم و الان نیاز اصلیم کد برنامه هست ؟
                      من مدار شماتیک و سایرتوضیحات برای ایشون فرستادم.
                      ازتون ممنون بابت زحمتی که کشیدید.

دیدگاه

با سلام
                        بالاخره منم یکی از این سلف سنج ساختم و بعد از چند روز تلاش تونستم راش بندازم و خیلی عالی کار میکنه و دقتش خیلی خوبه .البته من چون به اون جعبه که دوستان فرمودن و خودشونم با اون کار کردن دسترسی نداشتم .و تونستم یه جعبه معمولی دیگه پیدا کنم برای همینم شماتیک مدار رو باز طراحی کردم و در نتیجه pcb هم بکلی تغییر کرد

جدیدترین ویرایش توسط jafar2000; ۰۰:۲۱ ۱۳۹۵/۰۸/۱۰.
                        روزی که درک کردیم همه چیز به خدا تعلق دارد . آن روز .روز طلوع دانش است

دیدگاه

با عرض سلام و خسته نباشید،من مدارو ساختم و دارم کالیبره ش میکنم.در مرحله اول قسمت دوم که مربوط به تست سیم کشی و خازن بین ترک هاست عددی حدود 90000 میاد.
                          درصورتی که باید بین 500 تا 2500باشه.چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                          البته یه تغییرات کوچولو تو مدار دادم
                          bs250 هنوز نریسده به دستم.و بجاش irf4905 استفاده کردم.
                          وقسمت روشن شدن ورودی رو هم انداختم دور.کلید null رو هم با تغییراتی در برنامه تغییر دادم و فقط به عنوان شستی سوم کار میکنه.نه روشن وخاموش نکردن مدار.

ایا بنظر اساتید ربطی به bs250 داره؟
                          یا مشکل از ترک هاست؟

دیدگاه

سلام
                            این عکس ها که من گذاشتم .برای من نشون داده نمیشه ؟یا برای دیگران هم همینطوره؟
                            روزی که درک کردیم همه چیز به خدا تعلق دارد . آن روز .روز طلوع دانش است

دیدگاه

lcمتر ما هم راه افتاد.
                              مشکلی که این lcمتر داره در سیم پیچ هایی با ظرفیت چند میلی هانری به بالا خودشو نشون میده.زمانی که یه سلف تعداد دورش میره بالا ظرفیت خازنی پیدا میکنه.که این ظرفیت خازنی در فرکانس های بالا رفتار سلف و تحت تاثیر قرار میده.اگه وقت کنم این مشکلو حل میکنم.تا بشه رنج های بالا روهم اندازه گیری کرد.با یغییرات دیگه در مدار میشه دقت و خیلی بهتر کرد.
                              ارزش وقت گذاشتن رو داره.

دیدگاه

سلام

یه پیشنهاد برای ارتقا این دستگاه دارم :

ما اگر بتونیم تغییرات فرکانس رو به تغییرات ولتاژ تبدیل کنیم مقادیر به راحتی قابل اندازه گیری هستند ضمن اینکه خواندن ولتاژ ساده تر هست

برای اندازه گیری مقادیر بالاتر هم کمتر به مشکل بر میخوریم

پیشنهاد میکنم از تراشه هایی مثل LM2907 استفاده کنیم

نظر خودتونو بگین

سلام

یه پیشنهاد برای ارتقا این دستگاه دارم :

ما اگر بتونیم تغییرات فرکانس رو به تغییرات ولتاژ تبدیل کنیم مقادیر به راحتی قابل اندازه گیری هستند ضمن اینکه خواندن ولتاژ ساده تر هست

برای اندازه گیری مقادیر بالاتر هم کمتر به مشکل بر میخوریم

پیشنهاد میکنم از تراشه هایی مثل LM2907 استفاده کنیم

نظر خودتونو بگین
                                جدیدترین ویرایش توسط Blue Ice; ۱۸:۱۰ ۱۳۹۵/۰۹/۰۹.
                                ! Life doesn't get easier , you just get stronger

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X