اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تایپیک رفع مشکل درمورد نرم افزار7.10 Proteus و ARES ( از شماتیک تا PCB و پرینت )

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تایپیک رفع مشکل درمورد نرم افزار 7.7 Proteus و ARES ( از شماتیک تا PCB و پرینت )

ترانزیستور های اون کتابخونه کلی هستن.
    منظورم این بود که شما نمیآ‌تونید پارامترهای ترانزیستوری مثل BC547 رو تغییر بدید.

دیدگاه

پاسخ : تایپیک رفع مشکل درمورد نرم افزار 7.7 Proteus و ARES ( از شماتیک تا PCB و پرینت )

آره من همون حالت عمومی رو میخام

حالا میشه یکی لطف کنه و بگه که تک تک اون پارامترها مخصوص چه چیزه ( چندتاییش معلومه ولی بعضیاش خیلی عجیب غریبه ! )

دیدگاه

یک مدار رو داخل پروتئوس کشیدم
        حالا میخوام بزرگترش کنم و قطعات بیشتری تو صفحه قرار گرفتن.
        مشکلم اینه چون نقشه بزرگ شده، سیمها و باسها و قطعات بیرون اون کادر آبی رنگ قرار گرفتن.
        چیزایی که بیرون از کادر باشن، سیمکشی شون مستقیم و راحت انجام نمیشه و خطوط باس رو نمیذاره بیرون از این کادر بکشم.

چجوری میتونم ابعاد اون کادر رو بزرگتر کنم تا فضای بیشتر داشته باشم؟ تا مشکلات بالا حل شه؟
        دلی دارم که از تنگی در او جز غم نمی گنجد........ غمی دارم ز دلتنگی که در عالم نمیگنجد

دیدگاه

از منوی SYSTEM ، وارد گزینهآ‌ی Set Sheet Sizes بشید.
          بعدش میآ‌تونید هر اندازهآ‌ای رو که بخواید انتخاب کنید

دیدگاه

سلام،
            دوست عزیز ، من پروتئوس 7.7 رو دارم ولی تا به حال با ARES کار نکردم. :redface: اگه آموزش کاملی دارید، پلود کنید ممنون میشم..؟ @};-
            تشکر لازم نیست. :^O
            اینها همش وظیفه ست. :^O

دیدگاه

سلام من میخوام تو پروتوس 7.8 اینورت پرینت کنم اما نمیشه یعنی گزینشو نداره چیکار کنم :angry:
              آیا اینتو کسی هست که منو کمک کنه :angry:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ATI RADEON
                سلام من میخوام تو پروتوس 7.8 اینورت پرینت کنم اما نمیشه یعنی گزینشو نداره چیکار کنم :angry:
                آیا اینتو کسی هست که منو کمک کنه :angry:
                یه کم دقیق تر در مورد مشکلتون توضیح بدید؟
                PCB رو میآ‌خوای پرینت کنی؟

دیدگاه

سلام
                  این اولین پست از من هست نمیدونم جای مناسب فرستادم یا نه ولی اگه جوابم را بدید ممنون میشم
                  در قسمتی از مدارم از uln2003 استفاده کردم میخام بجای اینکه gnd اون به زمین کلی وصل بشه خودم با یه سوئیچ ترانزیستوری کنترلش کنم
                  من در تنظیمانش تونسم gnd اون را به لیبل مورد نظرم وصل کنم ولی پروتئوس به من خطا میده که uln نمیتونه بدون تغذیه بمونه
                  why?

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hojjat2000
                    سلام
                    این اولین پست از من هست نمیدونم جای مناسب فرستادم یا نه ولی اگه جوابم را بدید ممنون میشم
                    در قسمتی از مدارم از uln2003 استفاده کردم میخام بجای اینکه gnd اون به زمین کلی وصل بشه خودم با یه سوئیچ ترانزیستوری کنترلش کنم
                    من در تنظیمانش تونسم gnd اون را به لیبل مورد نظرم وصل کنم ولی پروتئوس به من خطا میده که uln نمیتونه بدون تغذیه بمونه
                    why?
                    در این جور مواقع فایلتون رو هم قرار بدید تا زودتر جواب بگیرید.

دیدگاه

سلام آقای رضایی نیازی به شماتیک نبود و گرنه حتما میگذاشتم
                      من مشابه روشی که خودتونم قبلا گفته بودین از طریق hidden port پایه گراند uln2003 را به لیبل مورد نظرم وصل کردم ولی هنگام شبیه سازی برنامه ارور میده که uln بدون تغذیه است و نمیتونه run بشه
                      1)اول اینکه چجور این مشکل را رفع کنم که برنامه بتونه این بدون تغذیه موندن را بیخیال بشه و run بشه
                      2)اصولا منطقی هست که من یه ic را(uln2003)را خاموش روشن کنم؟(در واقعیت)

برای مورد اول خودم یه راهی امتحان کردم و تقریبا انجام شده ولی دوست دارم نظر بقیه دوستان را بدونم روش خودمم بعد میگم
                      tnx

دیدگاه

سلام اساتید،
                        یه سوال مبتدیانه! داشتم!
                        چجوری می تونم بعضی از قطعاتی که توی کتابخونه ی پروتئوس نیست رو وارد کنم و واسه طراحی PCBم ازش استفاده کنم؟ مثلاً من باید از قطعه cny70 استفاده کنم ولی توی کتابخونه پروتئوس نیست، چیکار کنم؟

«پشتکار» «پشتکار» «پشتکار»

دیدگاه

نوشته اصلی توسط بی مخ!
                          سلام اساتید،
                          یه سوال مبتدیانه! داشتم!
                          چجوری می تونم بعضی از قطعاتی که توی کتابخونه ی پروتئوس نیست رو وارد کنم و واسه طراحی PCBم ازش استفاده کنم؟ مثلاً من باید از قطعه cny70 استفاده کنم ولی توی کتابخونه پروتئوس نیست، چیکار کنم؟
                          سلام
                          با تشکر از دوست عزیزم جناب رضایی که به اینجانب کمک میکنند
                          شما میتونید قطعه رو خودتون به راحتی طراحی و در کتابخانه ذخیره نمایید.
                          من پاسخ شماره 11 صفحه 1 همین تایپیک آموزش تصویری ساخت یک قطعه جدید رو گداشته بودم ولی لینکی که عکس ها را روش پلود کردم بعد از چند ماه اون ها رو حذف کرده.
                          اگر از دوستان پلود سنتر عکس معتبری بلدن در یک پیغام خصوصی به من اطلاع بدن.
                          بعد من دوباره آموزش تصویری دیگری درست میکنم (البته برای ARES ) و در همان پاسخ شماره 11 قرار میدهم. منتظرم :rolleyes:
                          هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

ممنون از پاسختون
                            والا قبل اینکه بپرسم یکم سرچ کردم و مقاله آموزش پروتئوس 1نفر رو دانلود کردم که توش آموزش ساخت قطعه جدید داشت، ولی خب یه مقدار شیرفهم نشدم (البته الان میرم تمرین می کنم)
                            می خواستم بدونم راه دیگه ای نیست؟ یعنی توی اینترنت از قبل ساخته شدش پیدا نمیشه که دانلود کنم؟

- - - - = ویرایش = - - - -
                            حالا فعلاً که خودم ساختم و کارم رو راه انداخت.
                            ممنون

«پشتکار» «پشتکار» «پشتکار»

دیدگاه

نوشته اصلی توسط بی مخ!
                              ممنون از پاسختون
                              والا قبل اینکه بپرسم یکم سرچ کردم و مقاله آموزش پروتئوس 1نفر رو دانلود کردم که توش آموزش ساخت قطعه جدید داشت، ولی خب یه مقدار شیرفهم نشدم (البته الان میرم تمرین می کنم)
                              می خواستم بدونم راه دیگه ای نیست؟ یعنی توی اینترنت از قبل ساخته شدش پیدا نمیشه که دانلود کنم؟

- - - - = ویرایش = - - - -
                              حالا فعلاً که خودم ساختم و کارم رو راه انداخت.
                              ممنون
                              چرا اتفاقا تعداد زیادی وجود داره ولی با این وجود قطعاتی هستن که کسی واسشون چیزی درست نکرده.
                              شما هم اگه قطعهآ‌ای درست کردید، تو ECA بزارید تا دیگران هم بتونن استفاده کنن

دیدگاه

سلام برهمه .
                                مشکل من با پروتئوس ورژن 7.6 سرویس پک 4 اینه که برنامه رو که باز می کنم بعضی وقتها ،بعد از چند دقیقه خود بخود بسته میشه و نمی دونم اشکالش از چیه . فکر کردم با بعضی از برنامه های کامپیوتر که باز هستند مشکل داشته باشه و همه رو بستم ولی بازم مشکل حل نشد . لطفا اگه به مورد مشابه برخورد کردین بفرمائید .
                                باتشکر
                                وقتی همه نیروهای جسمی و ذهنی متمرکز شوند توانایی فرد برای حل مشکلات به طور حیرت انگیزی چند برابر می شود .
                                نرمن وینسنت پیل

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X