اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تایپیک رفع مشکل درمورد نرم افزار7.10 Proteus و ARES ( از شماتیک تا PCB و پرینت )

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تایپیک رفع مشکل درمورد نرم افزار7.10 Proteus و ARES ( از شماتیک تا PCB و پرینت )

سلام من یه مشکلی دارم ،این AVR WATCHDOG] WDTOE is set but WDE is not. Do nothing]. یعنی چه کار باید بکنم؟ من تو codevision نوشتم برنامه بعد تو proteus اجرا کردم

دیدگاه

پاسخ : تایپیک رفع مشکل درمورد نرم افزار7.10 Proteus و ARES ( از شماتیک تا PCB و پرینت )

سلام،
      مشکل تو برنامتونه و به پروتئوس ربطی نداره.
      رجیستر های مربوط به واچ داگ رو درست مقدار دهی نکردین

«پشتکار» «پشتکار» «پشتکار»

دیدگاه

سلام دوستان، من یک PCB با پروتیوس دارم میزنم، حالا میخوام توی شماتیک پایه V-out آی سی 7805 رو به پایه VCC خود میکرو بدم، تا داخل PCB خودش ترک ها رو بکشه...دوستان واسه اینکار باید چکار کنم؟ چجوری میشه پایه هیدن vcc رو وصل کنم به خروجی 7805؟؟ با سپاس فراوان :smile:
        کم گوی و گزیده گوی

دیدگاه

دودمانم بر باد رفت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MKB
            اینو که میدونم :nice: اما یک کلکی زدم و اون اینکه همین ترمینال VCC رو آوردم و وصل کردم به سر 7805! نمیدونم درست بود یا غلط اما توی PCB درست بود، اما راه اصولیش حتما چیز دیگه ایه...
            کم گوی و گزیده گوی

دیدگاه

درست ترین راه همینیه که انجام دادید

دیدگاه

سلام

من موقعی که ares رو باز میکنم این ارور ها رو میده ( بترتیب از بالا به پایین )
                درضمن هیچ لایبری رو هم نه میشناسه و نه قطعه رو میاره

لایبری جدید رو هم از اینجا دان کردم ولی همون آش و همون کاسه
                http://fast-and-smart.blogfa.com/post/72

رو ی دو تا ورژن اینجوری بود (7.1 و 7.7 ).... تا الان نزدیک 10 بار حذف کردم و نصب کردم

دیدگاه

مشکل از کرک نرم افزار هست یا صحیح نصب نشده یا نصب نکردی یا کرکش خرابه
                  دودمانم بر باد رفت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MKB
                    مشکل از کرک نرم افزار هست یا صحیح نصب نشده یا نصب نکردی یا کرکش خرابه
                    سلام

مشکل نه از کرکه و از از نصب

چون قبلا هم از این کرک استفاده میکردم ( به چند تا از دوستام هم همین کرک رو دادم و جواب گرفتن )

برای نصبش هم 10 بار امتحان کردم ، قدم به قدم میرم جلو ، پروتئوس نصب میشه ولی isis مثل ساعت کار میکنه و ares اون ارور هایی رو که گفتم میده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده
                      سلام

من موقعی که ares رو باز میکنم این ارور ها رو میده ( بترتیب از بالا به پایین )
                      درضمن هیچ لایبری رو هم نه میشناسه و نه قطعه رو میاره

لایبری جدید رو هم از اینجا دان کردم ولی همون آش و همون کاسه

رو ی دو تا ورژن اینجوری بود (7.1 و 7.7 ).... تا الان نزدیک 10 بار حذف کردم و نصب کردم
                      این مشگل اکثرا موقعی پیش میاد که چند بار پروتئوس رو نصب کرده باشید و درپای پروتئوس قبلی هنوز توی سیستمتون مونده باشه...

خوب حالا راه حل:
                      کل پوشه های نصبی که از این نرم افزار رو دارید و داشتید رو حذف کنید...هیچ ردپایی نمونه...انگار تاحالا این نرم افزار رو نصب نکرده بودین....
                      بعد اقدام به نصب کنید.
                      مشگل برطرف میشه
                      موفق باشید
                      هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

سلام دوستان.برای قطعاتی مثل ال ای دی که پی سی بی ندارن باید چیکار کرد؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mmohamadd
                          سلام دوستان.برای قطعاتی مثل ال ای دی که پی سی بی ندارن باید چیکار کرد؟
                          سلام
                          led که توی ares داره..کافیه تو لیست قطعات led سرچ کنی !

مابقی قطعات اگه نبود ،کتابخونه قطعات پروتئوس رو دانلود کنید و طبق آموزشی که گذاشتن ،عمل کنید .
                          خیلی این کار هم سادست
                          تو سایت خودم دوتا کتابخونه کاملش رو گذاشتم ،اگه تو این سایت کتابخونه مناسبی پیدا نکردین بگین تا لینک دانلود رو براتون پیام خصوصی کنم .
                          هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهران چمنی
                            سلام
                            led که توی ares داره..کافیه تو لیست قطعات led سرچ کنی !

مابقی قطعات اگه نبود ،کتابخونه قطعات پروتئوس رو دانلود کنید و طبق آموزشی که گذاشتن ،عمل کنید .
                            خیلی این کار هم سادست
                            تو سایت خودم دوتا کتابخونه کاملش رو گذاشتم ،اگه تو این سایت کتابخونه مناسبی پیدا نکردین بگین تا لینک دانلود رو براتون پیام خصوصی کنم .
                            کتاب خونه ها مربوط به pcb هستند؟اگه پیام کنید ممنون میشم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X