اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

همه چیز در مورد دوربین مداربسته CCTV

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : همه چیز در مورد دوربین مداربسته CCTV

نوشته اصلی توسط Mohamadh14 نمایش پست ها
    سلام
    اون قسمت sub streamکه کلا بحث متفاوتی داره و برای نشان دادن روی موبایل و اینترنت و.....است در این سایت کامل توضیح داده

در مورد 1-25که نوشته فکر نکنم معنیش این بشه که در بهترین حالت 25فریم ضبط می کنه .فکر کنم معنیش اینه که قابل تنظیم بین 1-25فریم هست ممکنه جایی برای کم شدن حجم اطلاعات هارد فریم را پایین بیارند .برای همین این dvrقابلیت این را داره که از یک تا 25فریم ذخیره کنه
    اون /30هم فکر کنم معنیش اینه که از 720pبه پایین تا 30 فریم هم می تونه ذخیره کنه .
    اما در مدلهای 8 کانال چون می خواستند پروسسور قوی تری استفاده نکنند فقط روی کانال اول در 1080nفریم 25دارید بقیه 7 کانال روی 1080nفریم نهایت 12خواهید داشت.

راستی 1080nمیشه یک مگا پیکسل نه 2مگا.1080pیا فول اچ دی 2مگا میشود .

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

کیفیت و رزولوشن 720pبا 1080nزیاد تفاوت چشمگیری نداره و به نظر من 1080nبیشتر جنبه تبلیغاتی داره
    720pمیشه 1280*720میشه 921600پیکسل یا به عبارتی 0.92مگاپیکسل
    1080nمیشه 1080*960میشه1036800پیکسل یا به عبارتی 1.03مگاپیکسل توجه داشته باشید 1.3مگاپیکسل نیست 1.03هست
    سلام محمد خان.... پس به این صورت است.... متوجه شدم... باز هم ممنون
    مثلا اگر من همین DVR مدل DH-XVR1A04 را خریداری کنم.... باید دوربینهای
    یک مگا پیکسل به آن متصل کنم تا بهترین بازدهی و بالاترین فریم را داشته باشم....
    در این صورت 720P رزولوشن و 25 فریدر ثانیه ریکورد خواهم داشت و بر بستر
    اینترنت عمومی ایران هم انگار بالاتر از 2 مگا پیکسل نمیتوان انتقال تصویر داد....
    حال اگر به این مدل 650 تومانی DVR یا همان DH-XVR1A04 , من دوربین 2 مگا
    پیکسل متصل کنم در ریکورد چه تغییراتی حاصل شده و یا تغییری نکرده و فقط
    از ماکزیمم کیفیت دوربین نمیتوانم بهره بگیرم و فقط یک MP خروجی خواهم داشت
    پ.ن: هر جا که رد میشوم به دوربین های مدار بسته نگاه میکنم جالب است
    که حتی در بالای شهر تهران هم دوربینهای نصب شده فیک است... اما در بانک سپه
    دیروز دیدم به دوربینها افتاد و همه برند Samsung بود.. پس خودیشون میدونن
    چی خوبه و چی بده... حتی دیدم و شنیدم که مواد غذایی خودیشون را از جایی دیگر
    که ما نمیاوریم ... میاورند... همه چیز برای خودیشون جدای از مردمه...

این را با اجازتون از لینک بالا کپی پیست کنم... فقط یک چیز را اشتباه نوشته...
    3 مگا پیکسل 3 مگا بایت بر ثانیه است نه 3 مگا بیت بر ثانیه و به اینترنتی با
    سرعت حداقل 24 مگا بیت بر ثانیه آن هم در Send نیاز دارد...... البته DVR
    ها به صورت اتوماتیک کیفیت ارسال در بستر اینترنت را با سرعت حقیقی ارسال
    اینترنت شما هماهنگ کرده و در مدلهای آنالوگ قدیمی هم این قابلیت وجود دارد
    خوب با اینترنت ایرانسل بر بستر سیمکارت که سرعت ارسال حدود 2 تا 5 است
    پس ما بر روی موبایل خود تصویری 0.2 مگا پیکسل هم نخواهیم داشت...پس پول
    زیاد برای کیفیت های بالای DVR و دوربین نپردازیم... نظر شما چیست....؟؟؟
    مگر نظرفرد ریکوردبا کیفیت روی هارد باشد که آن زمان توجیه پذیر است....

سرعت فریم یا فریم ریت( Frame Rate)

جهت مشاهده یک تصویر از دوربین مدار بسته معمولی به طور طبیعی (بدون هیچگونه پرش تصویری) باید در یک ثانیه بین ۱ تا ۲۵ عکس را مشاهده کنیم هر چقدر تعداد این عکس ها کمتر باشد چشم انسان تصویر دوربین را بصورت فریز شده یا مقطع مقطع مشاهده می کند و هر چقدر تعداد این عکس ها در یک ثانیه بیشتر باشد تصویر طبیعی و بدون پرش مشاهده می شود که اصطلاحا به آن رئال تایم ( Real Time) گفته می شود، به سرعت ارسال تعداد عکس در واحد ثانیه به مرکز کنترل فریم ریت گفته می شود، تعداد آن نسبت مستقیم با کیفیت تصویر دوربین مدار بسته دارد. دومین عامل تاثیر گذار و سازنده استریم در یک دوربین مدار بسته ، فریم ریت دوربین می باشد. عامل تاثیر گذار سوم در تولید یک استریم دوربین مدار بسته پهنای باند یا بیت ریت تصویر دوربین می باشد. بیت ریت دوربین در واقع نرخ ارسال اطلاعات در بستر شبکه می باشد و بر حسب مگا بیت در ثانیه مشخص می شود به طور مثال بیت ریت یک دوربین سه مگا پیکسل در بستر شبکه می تواند ۳ مگا بیت در ثانیه باشد. از این رو این عامل هم به عنوان سومین عامل تعیین کننده در یک استریم تعریف می شود. سه عامل کیفیت (Resolution)، فریم ریت ( Frame Rate) و بیت ریت (Bit Rate) بهمراه یکدیگر یک استریم از دوربین مدار بسته را می سازند. به عنوان مثال یک استریم از دوربین ۴ مگا پیکسل به این صورت نوشته می شود، ۴MP@20FPS@3Mbps، و این به این مفهوم است که استریم ارسالی توسط دوربین با رزولوشن ۴ مگا پیکسل، فریم ریت ۲۰ فریم ثانیه و بیت ریت ۳ مگا بیت در ثانیه می باشد.
    منبع : https://iransecurity.info/cctv-stream/
    آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
    مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
    _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359 نمایش پست ها
      سلام محمد خان.... پس به این صورت است.... متوجه شدم... باز هم ممنون
      مثلا اگر من همین DVR مدل DH-XVR1A04 را خریداری کنم.... باید دوربینهای
      یک مگا پیکسل به آن متصل کنم تا بهترین بازدهی و بالاترین فریم را داشته باشم....
      در این صورت 720P رزولوشن و 25 فریدر ثانیه ریکورد خواهم داشت و بر بستر
      اینترنت عمومی ایران هم انگار بالاتر از 2 مگا پیکسل نمیتوان انتقال تصویر داد....
      حال اگر به این مدل 650 تومانی DVR یا همان DH-XVR1A04 , من دوربین 2 مگا
      پیکسل متصل کنم در ریکورد چه تغییراتی حاصل شده و یا تغییری نکرده و فقط
      از ماکزیمم کیفیت دوربین نمیتوانم بهره بگیرم و فقط یک MP خروجی خواهم داشت
      پ.ن: هر جا که رد میشوم به دوربین های مدار بسته نگاه میکنم جالب است
      که حتی در بالای شهر تهران هم دوربینهای نصب شده فیک است... اما در بانک سپه
      دیروز دیدم به دوربینها افتاد و همه برند Samsung بود.. پس خودیشون میدونن
      چی خوبه و چی بده... حتی دیدم و شنیدم که مواد غذایی خودیشون را از جایی دیگر
      که ما نمیاوریم ... میاورند... همه چیز برای خودیشون جدای از مردمه...

این را با اجازتون از لینک بالا کپی پیست کنم... فقط یک چیز را اشتباه نوشته...
      3 مگا پیکسل 3 مگا بایت بر ثانیه است نه 3 مگا بیت بر ثانیه و به اینترنتی با
      سرعت حداقل 24 مگا بیت بر ثانیه آن هم در Send نیاز دارد...... البته DVR
      ها به صورت اتوماتیک کیفیت ارسال در بستر اینترنت را با سرعت حقیقی ارسال
      اینترنت شما هماهنگ کرده و در مدلهای آنالوگ قدیمی هم این قابلیت وجود دارد
      خوب با اینترنت ایرانسل بر بستر سیمکارت که سرعت ارسال حدود 2 تا 5 است
      پس ما بر روی موبایل خود تصویری 0.2 مگا پیکسل هم نخواهیم داشت...پس پول
      زیاد برای کیفیت های بالای DVR و دوربین نپردازیم... نظر شما چیست....؟؟؟
      مگر نظرفرد ریکوردبا کیفیت روی هارد باشد که آن زمان توجیه پذیر است....

منبع : https://iransecurity.info/cctv-stream/
      سلام

دقیقا همین طور هست که عنوان کردید اگر کسی هدفش فقط دیدن لایو ویدئو روی موبایل باشه خرید دوربین با کیفیت بالا لزومی نداره .
      البته به شرط اینکه dvrرزولوشن بالا را ساپورت کنه و شما بخواهید روی قسمت خاصی از فیلم زوم دیجیتال کنید اون موقع حتی در موبایل هم داشتن دوربین با رزولوشن بالا مهم خواهد بود (البته من قابلیت زوم و سرعت زوم دیجیتال نرم افزار موبایل را نمی دونم به چه صورته شاید اصلا زوم با کیفیتی نداشته باشه یا اینکه خیلی کند باشه)
      در هر صورت شکی نیست که دوربین و dvrرزولوشن بالاتر بهتر هست اما اینکه به قیمتش ارزش خرید داشته باشه یا نه به خریدار و نحوه استفاده بستگی داره
      کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
      ولتر

دیدگاه

سلام

دقیقا همین طور هست که عنوان کردید اگر کسی هدفش فقط دیدن لایو ویدئو روی موبایل باشه خرید دوربین با کیفیت بالا لزومی نداره .
        البته به شرط اینکه dvrرزولوشن بالا را ساپورت کنه و شما بخواهید روی قسمت خاصی از فیلم زوم دیجیتال کنید اون موقع حتی در موبایل هم داشتن دوربین با رزولوشن بالا مهم خواهد بود (البته من قابلیت زوم و سرعت زوم دیجیتال نرم افزار موبایل را نمی دونم به چه صورته شاید اصلا زوم با کیفیتی نداشته باشه یا اینکه خیلی کند باشه)
        در هر صورت شکی نیست که دوربین و dvrرزولوشن بالاتر بهتر هست اما اینکه به قیمتش ارزش خرید داشته باشه یا نه به خریدار و نحوه استفاده بستگی داره
        سلام مجدد و تشکر از شما محمد خان
        بله کار دوربین در حقیقت ریکورد تصاویر بر روی DVR است که در صورت به وجود آمدن
        مشکلی هارد به وسیله پلیس بارخوانی شود و صورت فرد ویا شماره پلاک فرد مشخص گردد
        پس رزولوشن خیلی مهم است... اما انتقال تصویر هم برای کنترل سطحی و از راه دور و جنبه
        شخصی داشته و زیاد مهم نیست که کیفیت در چه حدی باشد... البته اینترنت های بالا با
        پهنای باند اختصاصی داریم که ارسال بالایی دارد و برای انتقال تصویر از دکل هم استفاده
        میشد... شرکتهای بزرگ از این سیستمها بهره میگیرند...
        مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
        _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

محمد جان توضیحات لینک زیر را بی زحمت بخوانید....
          میگه که DVR مدل 700 تومانی در حالت 4 کانال و 1080N میتواند با 30 فریم بر ثانیه ذخیره سازی کند...

دیدگاه

محمد جان توضیحات لینک زیر را بی زحمت بخوانید....
            میگه که DVR مدل 700 تومانی در حالت 4 کانال و 1080N میتواند با 30 فریم بر ثانیه ذخیره سازی کند...
            https://www.digihamkar.com/product/d...84-dh-xvr1a04/
            این سایت اشتباه نوشته
            شما همیشه سایت اصلی داهوا را چک کنید

1080nنهایت تا 25 فریم
            حتی این dvrرا نوشته دو مگا پیکسل در حالی که یک مگا پیکسل هست
            البته فیلم 25 فریم با 30 فریم از نظر چشم انسان تفاوت چشم گیری هم ندارند
            ولتر

دیدگاه

این سایت اشتباه نوشته
              شما همیشه سایت اصلی داهوا را چک کنید

1080nنهایت تا 25 فریم
              حتی این dvrرا نوشته دو مگا پیکسل در حالی که یک مگا پیکسل هست
              البته فیلم 25 فریم با 30 فریم از نظر چشم انسان تفاوت چشم گیری هم ندارند
              بله دقیقا... 25 با 30 فرق آنچنانی ندارد... اما 7 فریم حتما اسلوموشن است
              ... مشکل من با زیر 16 فریم است
              بالای 16 باشد خوب است.... پ.ن: یعنی میفرمایید فقط دوربین 1 مگا
              پیکسل به این مدل متصل میشود و 25 فریم به بالا ریکرد و پخش میکند؟
              برای انتقال تصویر با کیفیت به حداقل چه سرعت اینترنتی نیاز دارد؟؟؟؟

دیدگاه

بله دقیقا... 25 با 30 فرق آنچنانی ندارد... اما 7 فریم حتما اسلوموشن است
                ... مشکل من با زیر 16 فریم است
                بالای 16 باشد خوب است.... پ.ن: یعنی میفرمایید فقط دوربین 1 مگا
                پیکسل به این مدل متصل میشود و 25 فریم به بالا ریکرد و پخش میکند؟
                برای انتقال تصویر با کیفیت به حداقل چه سرعت اینترنتی نیاز دارد؟؟؟؟
                دوربین تا دو مگا پیکسل بهش وصل میشه (حتی شاید 5 مگا هم وصل بشه)اما نهایت کیفیت ضبطش 1080nکه بشه یک مگاپیکسل روی نهایت 25 فریم هست .
                قابلیت نمایش تصویر 1080pرا داره اما فقط میشه ازش تصویر زنده گرفت قابل ضبط فول اچ دی یا 2مگاپیکسل را ندارد

در موردپهنای باند اینترنت اطلاعی ندارم اما با این سایت محاسبه کردم(نمی دونم چقدر محاسبات این سایت درسته)
                CCTV Calculator is a tool designated for camera system basic parameters determination and testing. It enables easy calculation of an appropriate lens focal length, camera viewing angle, IP camera bandwith, storage capacity for records archiving and of other camera system parameters.

کیفیت hdرا با فریم 25میگه با سرعت نت 2.1mb\sمیشه دید البته با فرمت فشرده سازی h264
                ولتر

دیدگاه

دوربین تا دو مگا پیکسل بهش وصل میشه (حتی شاید 5 مگا هم وصل بشه)اما نهایت کیفیت ضبطش 1080nکه بشه یک مگاپیکسل روی نهایت 25 فریم هست .
                  قابلیت نمایش تصویر 1080pرا داره اما فقط میشه ازش تصویر زنده گرفت قابل ضبط فول اچ دی یا 2مگاپیکسل را ندارد

در موردپهنای باند اینترنت اطلاعی ندارم اما با این سایت محاسبه کردم(نمی دونم چقدر محاسبات این سایت درسته)
                  CCTV Calculator is a tool designated for camera system basic parameters determination and testing. It enables easy calculation of an appropriate lens focal length, camera viewing angle, IP camera bandwith, storage capacity for records archiving and of other camera system parameters.

کیفیت hdرا با فریم 25میگه با سرعت نت 2.1mb\sمیشه دید البته با فرمت فشرده سازی h264
                  ممنون محمد خان....
                  پس برای HD که همان 720P است..... در 25 فریم بر ثانیه.... به اینترنت حدود 2 مگا بیت بر ثانیه نیاز است....
                  فول HD یا همان 1080 که فرمودید 2 مگاپیکسل در 25 فریم است سرعتی حدود 4 مگا بیت بر ثایه برای ارسال....
                  پس اون سایت هم دقیقا درست گفته بود... خوب پس میتوان با دوربینهای 4 مگا پیکسل هم کار کرد....
                  اتفاقا من هم امروز داشتم با سایت های کلکولیتور مبدل مگا پیکسل به مگا بیت بر ثانیه سرچ و کار میکردم
                  که نتیجه نگرفتم و جواب هم نداد.... و قت هم نداشتم و رهایش کردم....
                  محمد جان خوب خیالم راحت شد.. حالا برای دوربین 4 و5 مگا پیکسلی..... مدل DVR که فریم 25 به بالا روی 4 کانال
                  بتواند ریکورد و پخش کند ... چه مدلی است؟ شما نظرتان (نظر دقیق و آخرتان) چیست....؟؟؟
                  برای DVR مدل DH-XVR1A04 دوربین 1 مگا پیکسل بهترین است.... برای دوربین
                  دو مگا پیکسل و 4 مگا پیکسلی... بهترین مدل DVR داهوا را باید با کمک شما پیدا و معرفی کنیم....
                  باید ریکرد و پخش فریم بالای 25 داشته باشد و ارسال اینترنتی و انتقال تصویری بالا داشته باشد...
                  پ.ن: اما انگار DVR داهوا خیلی قابلیت داشته و کیفیت پروسسور آن خیلی بالا میباشد....
                  دوربین های داهوا هم دید در شب با نور خیلی خیلی کم داشته که برای خود نمونه است....
                  نرم افزار یا همان اپلیکیشن داهوا خیلی معروف بوده و قابلیت های خیلی زیادی دارد.....
                  تشخیص چهره و شمارش هم که نمیدانستم .... در دوربینهای داهوا و DVR موجود است...

دیدگاه

ممنون محمد خان....
                    پس برای HD که همان 720P است..... در 25 فریم بر ثانیه.... به اینترنت حدود 2 مگا بیت بر ثانیه نیاز است....
                    فول HD یا همان 1080 که فرمودید 2 مگاپیکسل در 25 فریم است سرعتی حدود 4 مگا بیت بر ثایه برای ارسال....
                    پس اون سایت هم دقیقا درست گفته بود... خوب پس میتوان با دوربینهای 4 مگا پیکسل هم کار کرد....
                    اتفاقا من هم امروز داشتم با سایت های کلکولیتور مبدل مگا پیکسل به مگا بیت بر ثانیه سرچ و کار میکردم
                    که نتیجه نگرفتم و جواب هم نداد.... و قت هم نداشتم و رهایش کردم....
                    محمد جان خوب خیالم راحت شد.. حالا برای دوربین 4 و5 مگا پیکسلی..... مدل DVR که فریم 25 به بالا روی 4 کانال
                    بتواند ریکورد و پخش کند ... چه مدلی است؟ شما نظرتان (نظر دقیق و آخرتان) چیست....؟؟؟
                    برای DVR مدل DH-XVR1A04 دوربین 1 مگا پیکسل بهترین است.... برای دوربین
                    دو مگا پیکسل و 4 مگا پیکسلی... بهترین مدل DVR داهوا را باید با کمک شما پیدا و معرفی کنیم....
                    باید ریکرد و پخش فریم بالای 25 داشته باشد و ارسال اینترنتی و انتقال تصویری بالا داشته باشد...
                    پ.ن: اما انگار DVR داهوا خیلی قابلیت داشته و کیفیت پروسسور آن خیلی بالا میباشد....
                    دوربین های داهوا هم دید در شب با نور خیلی خیلی کم داشته که برای خود نمونه است....
                    نرم افزار یا همان اپلیکیشن داهوا خیلی معروف بوده و قابلیت های خیلی زیادی دارد.....
                    تشخیص چهره و شمارش هم که نمیدانستم .... در دوربینهای داهوا و DVR موجود است...

قوی ترین dvr چهار کانالی که در ایران موجود باشه و من سراغ دارم همین مدل هست .

اگر یک موقع dvrگران تر پیدا کردید مدل را اطلاع دهید تا با هم بررسی کنیم .

یه بحثی هست که هنوز برای خود من جا نیوفتاده اما ظاهرا dvrها اصلا امکان این را ندارند که با همون کیفیتی که ضبط می کنند لایو روی اینترنت هم تصاویر را نشان دهند .
                    این سایت را ببنید

بطور تقریبی آگاه شدید هنگامیه با موبایل یا کامپیوتر قصد چک کردن تصاویر دوربین مداربسته را دارید در واقع از جریان Sub Stream استفاده نمایید . که کیفیت و سرعت آن خیلی پایین تر از کیفیت تصاویری که برای DVR ارسال میشود است . اگر تمایل دارید تصاویری که روی موبایل و کامپیوتر هم می بینید از کیفیت بالایی برخوردار شود چه راه حلی وجود دارد ؟ در نظر داشته باشید تصاویر Sab Stream هم کیفیت بالایی داشته باشد .

جهت چنین مواردی هم راه حل هایی پیدا شده که باید تجهیزات مناسب با این کار را تهیه کرد که متاسفانه در ایران بسیار کمیاب است .
                    تا اونجا که من متوجه شدم dvrها فقط با کیفیت sub stream امکان نمایش فیلم در اینترنت را دارند. مثلا برای همین dvrکه لینک گذاشتم کیفیت ساب استریم به صورت زیر داره
                    Sub stream:960H(1~15fps);
                    D1/CIF(1~25/30fps)

در مورد سرعت اینترنت هم مهم سرعت واقعی و پایدار هست .مثلا من خودم نت مخابرات 8 مگا دارم سایتهای تست سرعت ،سرعت واقعی را حدود 3مگا نشان می دهند اما یدونه فیلم HDرا در سایت آپارات اکثرا با قطع و وصل می بینم .البته سرعت دانلودم 1مگابایت در ثانیه هست.خلاصه ظاهرا گیر و گور در شبکه اینترنت ایران زیاده و 8 مگا بیت واقعی نیست .
                    ولتر

دیدگاه

بله دقیقا.... سرعت اینترنت در ایران خیلی نوسان داشته و حتی در ارسال به پایینترین حد خود میرسد....
                      هیچوقت اینترنت ADSL هشت مگا بیت برندارید... روی سیم مسی ... مخصوصا محلتان اگر قدیمی باشد و یا خانه...
                      بیشتر از 4 نمیتوانید سرویس بگیرید... در بهترین حالت... خوب خلاصه اگر فقط فرد در فکر انتقال تصویر باشد...
                      همان دوربین یک مگا پیکسل یا HD که رزولوشن 720P دارد کفایت میکند... با DVR ارزان 700 تومانی... میتوان گفت
                      برای ایران بهترین است.... اما خوب برای تشخیص چهره و ریکورد روی هارد .... 2 مگا پیکسل یا همان 1080P یا همان
                      فول HDبرای داخل ساختمان با فاصله کم و 4 تا 8 مگا پیکسل هم برای خارج از خانه یا محل کار و دید 50 تا 80 متر.....
                      که همان 4K خودمان خواهد بود.... هزینه هم بین 2 تا 7 میلیون خواهد شد... پس با قیمت دلار امروز قیمتی خوب است...
                      مخصوصا دوربین یک مگا پیکسل و DVR مدل 700 تومانی با دوربینهای آنالوگ معمولی و حتی برندهای فیک... زیاد اختلاف
                      قیمت ندارد.... مثلا دی وی آر 700 + دوربین 1 مگا 300 که در 4 عدد 1200 میشود... جمع 1900....
                      تا اینجا اختلاف فیک و آنالوگ بود که در ازان ترین حالت فیک 1200 تا 1500 در خواهد امد...
                      دیگر هارد و سیمکشی و.... که در همه ... یک قیمت است ... چه داهوا و چه فیک.....

دیدگاه

سلام و عرض ادب ..... XVR4104 بررسی
                        این مدل DVR داهوا 90 هزار تومان از مدل XVR1A04 گران تر است ... فرق مدل
                        XVR4104 با مدل XVR1A04 قیمت 700 تومانی در رزولوشن ریکورد است ....
                        XVR1A04 رزولوشن HD یا 720P میباشد.....
                        XVR4104 رزولوشن Full HD یا 1080P میباشد....

دستگاه داهوا XVR 4104 HS-S2 یکی از رکوردرهای سری XVR تولید شده در شرکت داهوا است.تصاویر در دستگاه داهوا XVR 4104 HS-S2 با کیفیت 720P و 1080N انجام می گیرد.

????4 کانال , کیفیت HD (720P) ????خروجی تصویر HDMI و VGA ????فرمت فشرده سازی تصویر H264 ????سری XVR پنج وجهی 

البته خوب انگار به هر دو دوربین 1 مگا پیکسل بیشتر نمیتوان متصل کرد....
                        جدیدترین ویرایش توسط sina1359; ۱۱:۱۸ ۱۳۹۸/۱۱/۲۹.

دیدگاه

یک سوال محمد خان....
                          دقیقا دربین 1 و 2 و 4 و 8 مگا پیکسل... هر کدام چه رزولوشنی را پوشش میدهند؟
                          720p - 1080p - 4k ..... دقیقا میفرمایید؟ به چه صورت حساب میشود؟

دیدگاه

سلام و عرض ادب ..... XVR4104 بررسی
                            این مدل DVR داهوا 90 هزار تومان از مدل XVR1A04 گران تر است ... فرق مدل
                            XVR4104 با مدل XVR1A04 قیمت 700 تومانی در رزولوشن ریکورد است ....
                            XVR1A04 رزولوشن HD یا 720P میباشد.....
                            XVR4104 رزولوشن Full HD یا 1080P میباشد....

دستگاه داهوا XVR 4104 HS-S2 یکی از رکوردرهای سری XVR تولید شده در شرکت داهوا است.تصاویر در دستگاه داهوا XVR 4104 HS-S2 با کیفیت 720P و 1080N انجام می گیرد.

????4 کانال , کیفیت HD (720P) ????خروجی تصویر HDMI و VGA ????فرمت فشرده سازی تصویر H264 ????سری XVR پنج وجهی 

البته خوب انگار به هر دو دوربین 1 مگا پیکسل بیشتر نمیتوان متصل کرد....
                            سلام
                            ارادت
                            هر دو لینکها یک مدل dvrهست فقط یکی را خط تیره گذاشته اون یکی را نگذاشته

طبق اطلاعات داهوا رزولوشن این مدل با مدل 700تومنی یکی هست و هر دو 1080n.حتی رزولوشن ساب استریم هم یکی هست.

یک سوال محمد خان....
                            دقیقا دربین 1 و 2 و 4 و 8 مگا پیکسل... هر کدام چه رزولوشنی را پوشش میدهند؟
                            720p - 1080p - 4k ..... دقیقا میفرمایید؟ به چه صورت حساب میشود؟
                            روشش به این صورته شما مثلا تو گوگل میزنید 1080p resolutionبعد میاره 1920*1080پیکسل این دو عدد را ضرب می کنید 2073600حالا تقسیم بر یک میلیون می کنید .میشه 2.07مگا پیکسل

راه راحتش اینه این جدول را نگاه کنید
                            جدیدترین ویرایش توسط Mohamadh14; ۱۴:۵۲ ۱۳۹۸/۱۱/۲۹.
                            ولتر

دیدگاه

سلام مجدد.... بینهایت ممنون محمد خان

دیدگاه

سلام
                                ارادت
                                هر دو لینکها یک مدل dvrهست فقط یکی را خط تیره گذاشته اون یکی را نگذاشته

طبق اطلاعات داهوا رزولوشن این مدل با مدل 700تومنی یکی هست و هر دو 1080n.حتی رزولوشن ساب استریم هم یکی هست.
                                سلام مجدد..
                                محمد خان اون سایت ایرانی که لینک دادم داخل توضیحات نوشته بود
                                که رزولوشن 1080P یا همان 2 مگا پیکسل است که من با خودم
                                گفتم این مدل با 90 تومان گرانتر ... کیفیتی خیلی بالاتر خواهد داشت.....
                                پس سایتهای ایران را نمیتوان روی حرفهایشان حساب باز کرد....

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X