اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

همه چیز در مورد دوربین مداربسته CCTV

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : همه چیز در مورد دوربین مداربسته CCTV

نوشته اصلی توسط Mohamadh14 نمایش پست ها
    اینکه تا چه رزولوشنی dvrمی تواند نشان دهد و ضبط کند باید در مشخصات recording دید
    اون dvrمدل 4kکه در ایران موجوده فول اچ دی یا همان 1080pرا با فریم 25ضبط می کند اما در 4k میشود 7فریم
    دوربین داهوا با رزولوشن 4kو فریم 15 هست پس احتمالا dvrبا این قابلیت هم وجود داره اما چه مدلی هست را باید سرچ کرد .

دوربینهای hdcviداهوا 8 مگاپیکسل یا همان 4k

nvrها هم محدودیتهای خودشون را دارند و همه اونها نمی تونند با رزولوشن 4kو فریم 25ضبط کنند چون محدودیت پهنای باند دارند .اما در مجموع حرف شما درسته کسی اگر دنبال رزولوشنهای بالا هست باید سویچ کنه روی ipها و nvr

ویلا که چه عرض کنم یه چهار دیواری بود با یدونه توالت که اونم بدون درب شدچندتا درخت هم بود که در بحران آب چندسال پیش اکثرشون خشک شد .هیچ امکاناتی هم نداشت نه آب نه گاز نه برق(نزدیک شهر نجف آباد اصفهان بود)
    سلام و صبح بخیر محمد جان..... ممنون برای پیگیریهای پی در پی....
    از آخر به اول جواب میدهم.....
    محمد جان 100 متر زمین باشه... چهار تا درخت هم داشته باشه....
    برای آخر هفته خوبه.... بگو داخلش یک چادور بزنی..... باز خوبه....
    پ.ن: خوب براش یک دوربین سیمکارتی قرار بده... دیگه کسی پا نمیزاره...
    محمد خان... بله فرمایشات شما کاملا صحیح است.... دوربین و DVR هر دو باید
    فشرده سازی بالایی داشته باشند تا بتوانند رزولوشن بالا را ساپرت کنند...
    فراموش نکنید که باز هم سیم کواکسیال محدودیتهایی هم دارد....
    نکته دیگر...خوب قیمت هم با بالا رفتن کیفیت آنالوگ HD در DVR و
    مخصوصا دوربین سر به فلک میکشد.... البته IP که کلا گران است....
    حالا یک سوال ... مثلا همین DVR داهوا معروف (700 تومانی)
    تا چه رزولوشنی 25 فریم در ثانیه ذخیره میکند؟؟
    هر چه سرچ کردم نیافتم؟؟؟

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط A.I.E نمایش پست ها
    سلام.
    رنگ بندی ندارند ولی رنگ بنفش آن برای دوربین ها طراحی شده چون ظرفیت بالایی دارند ک در کل دارای کیفیت بهتر و طبعا قیمت بالا تر هستند(همین بنفش ۲۵۶ حدودا ۶۰ دلار قیمت خورده در آمازون).احتمالا در دوربین های ip هم کاربرد داشته باشند.
    سلام و صبح بخیر....
    فکر کنم برای دوربینهای مموری خور WiFi و 4G استفاده دارند....
    دوربینهای سیمکارتی و رم خور بیسیم برندهای فیک که بی کیفیت
    میباشند.. داخل باکس از همین مموری های مشکی عمومی و بی کیفیت
    قرار داده شده است... خوب نشان میدهد که در بلند مدت و ذخیره 24
    ساعتی تصویر, به سرعت خراب شوند... اما خوب برندهای با نام و نشان
    در مدل WiFi و 4G فکر کنم به همان صورت که دوربین و تشکیلات آن با
    کیفیت است... باید از مموری با کیفیت و رنگ مورد نظر و تولید اختصاصی
    (بنفش) برای همین کار بهره گرفت که در بلند مدت به مشکل بر نخورند...
    البته قیمت 700 هزار تومان هم بالاست ... ولی اگر با هارد در سیستم های
    DVR و NVR بخواهیم مقایسه کنیم... که البته با ظرفیت خیلی بالاتر حدود
    همین قیمت خواهند بود....خوب میتوان با قیمتش کنار آمد....ما مموری
    را همیشه توقع قیمت زیر 100 تومان داریم که این قیمت برای ما زیاد میاید....
    آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
    مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
    _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

بله دقیقا .... انگار مموری SD بنفش رنگ وسترن
      برای دوربین مموری خور طراحی شده است....

مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
      _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359 نمایش پست ها
        سلام و صبح بخیر محمد جان..... ممنون برای پیگیریهای پی در پی....
        از آخر به اول جواب میدهم.....
        محمد جان 100 متر زمین باشه... چهار تا درخت هم داشته باشه....
        برای آخر هفته خوبه.... بگو داخلش یک چادور بزنی..... باز خوبه....
        پ.ن: خوب براش یک دوربین سیمکارتی قرار بده... دیگه کسی پا نمیزاره...
        محمد خان... بله فرمایشات شما کاملا صحیح است.... دوربین و DVR هر دو باید
        فشرده سازی بالایی داشته باشند تا بتوانند رزولوشن بالا را ساپرت کنند...
        فراموش نکنید که باز هم سیم کواکسیال محدودیتهایی هم دارد....
        نکته دیگر...خوب قیمت هم با بالا رفتن کیفیت آنالوگ HD در DVR و
        مخصوصا دوربین سر به فلک میکشد.... البته IP که کلا گران است....
        حالا یک سوال ... مثلا همین DVR داهوا معروف (700 تومانی)
        تا چه رزولوشنی 25 فریم در ثانیه ذخیره میکند؟؟
        هر چه سرچ کردم نیافتم؟؟؟

سلام

بخواهم دوربین بگذارم باید از این مدلهای سیم کارتی خورشیدی بخرم چون برق هم نیست تازه الان که فکر می کنم اینترنت موبایل هم 3gنیست باید دکل مخابراتی هم نصب کنم

مدل مد نظر شما xvr1a04تا رزولوشن 1080nرا با فریم 25 ذخیره می کنه. در قسمت recording در خود سایت داهوا می نویسه

غیر از بحث گرانی dvrو دوربین رزولوشن بالا مشکل دیگه اینه که شما باید هارد با حجم بیشتر هم بخرید
        از این سایت می تونید برای محاسبه حدودی ظرفیت هارد استفاده کنید
        How much storage for your CCVT or NVR system is right for you? Use Security Camera Warehouse's security camera and CCTV storage calculator to figure that out!

من فکر نمی کردم اینقدر تفاوت بین h264با h265باشه!!!!!!!!!! تو این سایت امتحان کنید تقریبا حجم دیتای h265نصف h264 هست !!!!
        جدیدترین ویرایش توسط Mohamadh14; ۱۴:۳۴ ۱۳۹۸/۱۱/۲۵.
        کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
        ولتر

دیدگاه

سلام
          بخواهم دوربین بگذارم باید از این مدلهای سیم کارتی خورشیدی بخرم چون برق هم نیست تازه الان که فکر می کنم اینترنت موبایل هم 3gنیست باید دکل مخابراتی هم نصب کنم
          پس کلا باید از دوربین صرف نظر کنید

دیدگاه

سلام و عرض ادب به محمد خان و دوست عزیزمون A.I.E .....
            دیشب در جایی مهمون بودم که بحث دوربین مدار بسته پیش اومد و کلی من سخنرانی کردم.... بحث به سیمکارتی
            و چشم ماهی کشید... که پسر عموی من کلی با دوربین چشم ماهی لامپی حال کرد و کشید به سرچ اینترنتی.... به
            من گفت آمار دوربین چشم ماهی سیمکاری را برای من در میاوری .. حتی از چین هم باشد برایم خرید کنی....
            دوستان کسی دوربین سیمکارتی لامپی یا مدل چشم ماهی ضد آب سیمکارتی اصلا دیده اید؟؟؟؟ چنین چیزی تولید شده؟
            گفتم اگر نبود برات در مورد دوربینهای معروف سیمکارتی معمولی تحقیق میکنم.... دوستان میتونن من را در پیدا کردن
            مدل سیمکارتی برند راهنمایی کنند... ایشون مشکل پولی ندارند و کلا از این چیزهای عجیب ... خوششون میاد...
            مدل ضد آب و برند و با کیفیت باشد... با تشکر....

دیدگاه

سلام و عرض ادب به محمد خان و دوست عزیزمون A.I.E .....
              دیشب در جایی مهمون بودم که بحث دوربین مدار بسته پیش اومد و کلی من سخنرانی کردم.... بحث به سیمکارتی
              و چشم ماهی کشید... که پسر عموی من کلی با دوربین چشم ماهی لامپی حال کرد و کشید به سرچ اینترنتی.... به
              من گفت آمار دوربین چشم ماهی سیمکاری را برای من در میاوری .. حتی از چین هم باشد برایم خرید کنی....
              دوستان کسی دوربین سیمکارتی لامپی یا مدل چشم ماهی ضد آب سیمکارتی اصلا دیده اید؟؟؟؟ چنین چیزی تولید شده؟
              گفتم اگر نبود برات در مورد دوربینهای معروف سیمکارتی معمولی تحقیق میکنم.... دوستان میتونن من را در پیدا کردن
              مدل سیمکارتی برند راهنمایی کنند... ایشون مشکل پولی ندارند و کلا از این چیزهای عجیب ... خوششون میاد...
              مدل ضد آب و برند و با کیفیت باشد... با تشکر....
              سلام
              من خیلی بعید می دونم برند بتونید پیدا کنید . اما از این چینی های بدون برند انواع و اقسامش در علی اکسپرس هست
              ولتر

دیدگاه

سلام
                من خیلی بعید می دونم برند بتونید پیدا کنید . اما از این چینی های بدون برند انواع و اقسامش در علی اکسپرس هست
                https://nl.aliexpress.com/item/32839017675.html
                سلام و تشکر محمد خان...
                محمد عزیز دلیلش چیست که برندهای دوربین ...
                مدل سیمکارتی آن را تولید نمیکنند...؟

دیدگاه

سلام و تشکر محمد خان...
                  محمد عزیز دلیلش چیست که برندهای دوربین ...
                  مدل سیمکارتی آن را تولید نمیکنند...؟
                  ارادت
                  راستش از اون موقع که این تاپیک استارت خورد بعد از دیدن مدلهای سیم کارتی بدون برند این سوال برای خود منم پیش اومده که چرا برندهای معروف سیم کارتی درست نمی کنند یا اگر هم باشه احتمالا یکی دو مدل محدود .
                  حالا از سیم کارتی گذشتیم چرا همین مدلهای وای فای هم اینقدر تنوعش کمه و اکثرا هم برای اتاق کودک و امثال اون هست؟؟؟!!!
                  خلاصه جوابش را پیدا کردید لطفا به من هم بگویید
                  ولتر

دیدگاه

ارادت
                    راستش از اون موقع که این تاپیک استارت خورد بعد از دیدن مدلهای سیم کارتی بدون برند این سوال برای خود منم پیش اومده که چرا برندهای معروف سیم کارتی درست نمی کنند یا اگر هم باشه احتمالا یکی دو مدل محدود .
                    حالا از سیم کارتی گذشتیم چرا همین مدلهای وای فای هم اینقدر تنوعش کمه و اکثرا هم برای اتاق کودک و امثال اون هست؟؟؟!!!
                    خلاصه جوابش را پیدا کردید لطفا به من هم بگویید

من فکر میکنم چون در آمریکا اطلاعاتی از دوستان گرفتم.... اینترنت بیشتر در آن کشورها به صورت کی بل است
                    و اینترنت سیمکارت خیلی گران میباشد .... با این که به همان پکیج اینترنت خانه متصل است ولی وقتی از بستر
                    wiFi استفاده میکنند خیلی ارزانتر است تا این که روی موبایل استفاده شود ... حتی اگر از سیتم هاتسپات و اشتراک
                    اینترنت موبایل با دستگاه های دیگر استفاده کنند ... زود متوجه شده و جریمه میکنند.... انگار ممنوع است... اما این که
                    چرا مدل وای فای را نمیسازند... آن را نمیدانم... انگار چون این دوربینها , سکیوریتی هستند و ممکن است آنتن دهی WiFi
                    در مرور زمان و بلند مدت کم شود و یا آنتن بیسیم WiFi را سارقان با دستگاهی ساده کور کنند و یا آن را هک کنند...
                    به این دلیل در طراحی ها بیشترسیم را ارجح تر میدانند... کلا دوربین مدار بسته یک وسیله حرفه ای است.... غیر از
                    دوربین وسایل بیسیم .... معمولا در بین برندها بسیار تولید و استفاده رایج دارند... همچنین مودمهای 4G هم بیشتر
                    برند چینی و برای کشورهای آسیایی و خاور میانه تولید میشود.... این فکر من است و ممکن است اشتباه باشد....

دیدگاه

من فکر میکنم چون در آمریکا اطلاعاتی از دوستان گرفتم.... اینترنت بیشتر در آن کشورها به صورت کی بل است
                      و اینترنت سیمکارت خیلی گران میباشد .... با این که به همان پکیج اینترنت خانه متصل است ولی وقتی از بستر
                      wiFi استفاده میکنند خیلی ارزانتر است تا این که روی موبایل استفاده شود ... حتی اگر از سیتم هاتسپات و اشتراک
                      اینترنت موبایل با دستگاه های دیگر استفاده کنند ... زود متوجه شده و جریمه میکنند.... انگار ممنوع است... اما این که
                      چرا مدل وای فای را نمیسازند... آن را نمیدانم... انگار چون این دوربینها , سکیوریتی هستند و ممکن است آنتن دهی WiFi
                      در مرور زمان و بلند مدت کم شود و یا آنتن بیسیم WiFi را سارقان با دستگاهی ساده کور کنند و یا آن را هک کنند...
                      به این دلیل در طراحی ها بیشترسیم را ارجح تر میدانند... کلا دوربین مدار بسته یک وسیله حرفه ای است.... غیر از
                      دوربین وسایل بیسیم .... معمولا در بین برندها بسیار تولید و استفاده رایج دارند... همچنین مودمهای 4G هم بیشتر
                      برند چینی و برای کشورهای آسیایی و خاور میانه تولید میشود.... این فکر من است و ممکن است اشتباه باشد....
                      در مورد قیمت و شرایط اینترنت در آمریکا اطلاعی ندارم .اما بعید می دونم قطب تکنولوژی دنیا اینترنت موبایلش برای خود آمریکایی ها گران باشد (شاید اینترنت کابلی در حد مفت باشه موبایلی کمی گران به نظر بیاد).مثلا من یوتوبر زیاد دیدم طرف چند ساعت لایو با گوشی تو فروشگاه و خیابان و......میره .
                      از اینها گذشته حالا فرضا هانیول و بوش و پاناسونیک که در بازار آمریکا حضور پر رنگ دارند به این خاطر تولید دوربین 4gنمی کنند . داهوا و هایک ویژن که اصل فروششون در آسیا است چرا از این نوع دوربین ها ندارند؟؟
                      من شنیدم هند به دلیل نداشتن زیر ساخت لازم اصل اتصال مردمش به نت با موبایل هست چرا داهوا برای این کشور یا خود چین دوربین 4gتولید نمی کنه؟؟؟(رو هم دیگه بالای دو میلیارد نفر جمعیت میشه)
                      از طرفی حجم اینترنت مورد نیاز این دوربینها زیاد نیست چون قرار نیست دائما به دوربین متصل باشیم و تصاویر را لایو ببینیم نهایت روزی یکی دو بار قراره تصویر چک بشه .کسی بخواهد نظارت دائمی از راه دور داشته باشه قطعا از مدلهای معمولی دوربین مداربسته استفاده خواهد کرد.

بحث امنیت وای فای هم به نظر من نیست .چون خودتون بهتر از من می دانید که وای فای را با روشهای مختلف میشه امنیتش را در حد 100درصد رساند .فکر کنم حتی دوربین وای فای داهوا دکمه wpsهم داره .از طرفی وقتی شرکتی مثل داهوا دوربین وای فای میسازه حتما فکر امنیتش هم کرده مساله اینه که چرا تنوع محصولش کمه.

یه مطلبی به ذهنم رسید هیچ منبعی هم براش ندارم فقط از ذهن در هم برهم خودم خارج شدشاید ساخت دوربین با مودمهای 4gنیاز به لایسنس های مخابراتی خاصی داره که برندهای جهانی مثل همین داهوا ملزم به گرفتنش هستند و از نظر اقتصادی براشون صرف نمی کنه که این مجوزات را بگیرند .برندهای بی نام و نشان احتمالا هیچ لایسنسی اخذ نمی کنند
                      ولتر

دیدگاه

یه مطلبی به ذهنم رسید هیچ منبعی هم براش ندارم فقط از ذهن در هم برهم خودم خارج شدشاید ساخت دوربین با مودمهای 4gنیاز به لایسنس های مخابراتی خاصی داره که برندهای جهانی مثل همین داهوا ملزم به گرفتنش هستند و از نظر اقتصادی براشون صرف نمی کنه که این مجوزات را بگیرند .برندهای بی نام و نشان احتمالا هیچ لایسنسی اخذ نمی کنند
                        سلام و عرض ادب ... برادر محترمم محمد خان عزیز.... چه خبر ؟
                        فکر کنم همین لایسنس که میفرمایید میتواند باشد ولی خوب شرکتهای که50 درصد
                        بازار سکیوریتی دنیا را دست خود دارند .... یعنی از تی پی لینک کمتر هستند؟!
                        دلیل را من متوجه نمیشوم... خوب اگر یکی تولید کند بقیه هم هر کاری میکنند
                        و مجوزها را کسب کرده و آنها هم تولید میکنند تا عقب نیفتند.....
                        پ.ن: در مورد امنیت WiFi عرض نکردم... گفتم ممکن است امنیت هک شدن
                        مطرح باشد.... اما بیشتر تخریب آنتن 4G و یا WiFi مطرح باشد.... یادتان است در
                        جلسه کنکور با یک دستگاه ساده کل موبایلها آنتن دهی خود را از دست میدادند
                        آن زمان قیمت چنین دستگاهی 500 هزار تومان بود... بعد خوب هر دزدی یک
                        مسدود کننده آنتن که به اندازه کف دست است.. دستش گرفته و.....
                        .

دیدگاه

سلام و عرض ادب ... برادر محترمم محمد خان عزیز.... چه خبر ؟
                          فکر کنم همین لایسنس که میفرمایید میتواند باشد ولی خوب شرکتهای که50 درصد
                          بازار سکیوریتی دنیا را دست خود دارند .... یعنی از تی پی لینک کمتر هستند؟!
                          دلیل را من متوجه نمیشوم... خوب اگر یکی تولید کند بقیه هم هر کاری میکنند
                          و مجوزها را کسب کرده و آنها هم تولید میکنند تا عقب نیفتند.....
                          پ.ن: در مورد امنیت WiFi عرض نکردم... گفتم ممکن است امنیت هک شدن
                          مطرح باشد.... اما بیشتر تخریب آنتن 4G و یا WiFi مطرح باشد.... یادتان است در
                          جلسه کنکور با یک دستگاه ساده کل موبایلها آنتن دهی خود را از دست میدادند
                          آن زمان قیمت چنین دستگاهی 500 هزار تومان بود... بعد خوب هر دزدی یک
                          مسدود کننده آنتن که به اندازه کف دست است.. دستش گرفته و.....
                          .
                          سلام
                          ارادت
                          خبری نیست جز دوری 10-20میلیارد تومنی پول

بله حرف شما کاملا صحیح هست تی پی لینک در پیت می تونه لایسنس بگیره پس داهوا هم باید بتونه

سینا جان دوربین های وای فای که هم داهوا داره هم هایک ویژن قطعا برای نقاط حساس ساخته نمیشه پس اگر سیم کارتی هم بسازند مثل همین وای فای برای مصارف غیر حساس استفاده میشه .از طرفی حالا فرضا دزد جمر هم داشته باشه تصاویر روی مموری دوربین ضبط میشه .و بعدا طرف شناسایی میشه .خلاصه دزد با یدونه آجر بکوبه به دوربین بهتر جواب می گیره تا جمر همراه خودش بیاره .
                          از اینها گذشته داهوا و هایک ویژن و ویدئو پارک دوربین های چند کانال بی سیم دارند .حالا اگر به فکر جمر بودند دوربینهای بیسیم هم تولید نمی کردند چون حداقل سیم کارتی و وای فای داخلشون مموری دارند اما بی سیم ها اگر دزد جمر براشون استفاده کنه هیچ تصویری هم ضبط نخواهد شد.
                          والا من چیزی به عقلم نمیرسه .مسئولین داهوا و هایک ویژن بیاند پاسخگو باشندواقعا این دوربین لامپی ها خیلی جاها می تونه مفید باشه نمی دونم چرا برند معروف روش کار نمی کنند.
                          ولتر

دیدگاه

سلام مجدد....
                            بله دقیقا....
                            اگر دوربین لامپی برند تولید شود ... من یکی که خریدارم...

دیدگاه

سلام مجدد محمد خان.......
                              این را نمیفهمم .... مثلا این مدل DVR داهوا که فکر کنم ارزانترین مدل آن باشد....
                              در کیفیت 2 مگا پیکسل در هر ثانیه یک فریم ریکرد میکند؟! ... این یعنی چی؟!
                              بهترین حات 25 فریم و در رزولوشن 2 مگا پیکسل یا همان 1080 حالا میگوییم 5 فریم
                              این که دیگر فیلم امنیتی نیست.... عکس امینیتیست؟!!!!!!!!!!!!
                              حال اگر رزولوشن هم پایین باشد و 4 کانال همزمان ریکرد کند بهترین حالت 15 فریم...

https://www.dahuasecurity.tn/produit/dh-xvr1a04/

دیدگاه

سلام مجدد محمد خان.......
                                این را نمیفهمم .... مثلا این مدل DVR داهوا که فکر کنم ارزانترین مدل آن باشد....
                                در کیفیت 2 مگا پیکسل در هر ثانیه یک فریم ریکرد میکند؟! ... این یعنی چی؟!
                                بهترین حات 25 فریم و در رزولوشن 2 مگا پیکسل یا همان 1080 حالا میگوییم 5 فریم
                                این که دیگر فیلم امنیتی نیست.... عکس امینیتیست؟!!!!!!!!!!!!
                                حال اگر رزولوشن هم پایین باشد و 4 کانال همزمان ریکرد کند بهترین حالت 15 فریم...

https://www.dahuasecurity.tn/produit/dh-xvr1a04/

سلام
                                اون قسمت sub streamکه کلا بحث متفاوتی داره و برای نشان دادن روی موبایل و اینترنت و.....است در این سایت کامل توضیح داده

در مورد 1-25که نوشته فکر نکنم معنیش این بشه که در بهترین حالت 25فریم ضبط می کنه .فکر کنم معنیش اینه که قابل تنظیم بین 1-25فریم هست ممکنه جایی برای کم شدن حجم اطلاعات هارد فریم را پایین بیارند .برای همین این dvrقابلیت این را داره که از یک تا 25فریم ذخیره کنه
                                اون /30هم فکر کنم معنیش اینه که از 720pبه پایین تا 30 فریم هم می تونه ذخیره کنه .
                                اما در مدلهای 8 کانال چون می خواستند پروسسور قوی تری استفاده نکنند فقط روی کانال اول در 1080nفریم 25دارید بقیه 7 کانال روی 1080nفریم نهایت 12خواهید داشت.

راستی 1080nمیشه یک مگا پیکسل نه 2مگا.1080pیا فول اچ دی 2مگا میشود .

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

کیفیت و رزولوشن 720pبا 1080nزیاد تفاوت چشمگیری نداره و به نظر من 1080nبیشتر جنبه تبلیغاتی داره
                                720pمیشه 1280*720میشه 921600پیکسل یا به عبارتی 0.92مگاپیکسل
                                1080nمیشه 1080*960میشه1036800پیکسل یا به عبارتی 1.03مگاپیکسل توجه داشته باشید 1.3مگاپیکسل نیست 1.03هست
                                ولتر

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X