اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

همه چیز در مورد دوربین مداربسته CCTV

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : همه چیز در مورد دوربین مداربسته CCTV

سلام و عرض ادب به محمد عزیز..... چه خبر برادر؟؟؟
    محمد جان در مورد برند Hitron چه میدانید....؟
    برند خوبیست؟ اسم و رسمی در دنیا دارد؟ برای کدام
    کشور است؟؟؟ این وب سایت آن است.....

آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
    مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
    _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359 نمایش پست ها
      سلام و عرض ادب به محمد عزیز..... چه خبر برادر؟؟؟
      محمد جان در مورد برند Hitron چه میدانید....؟
      برند خوبیست؟ اسم و رسمی در دنیا دارد؟ برای کدام
      کشور است؟؟؟ این وب سایت آن است.....

سلام
      ارادت
      خبری جز کرونا تو مملکت نیست
      در مورد کیفیت و .....این برد چیزی نمی دونم اما ظاهرا از سایتش به نظر میرسه برند کره ای باشه .
      قیمت مناسبی داره؟؟؟؟؟
      البته اینها که به نظر میرسه فیک هستند و برند اصلی نیستند
      کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
      ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mohamadh14 نمایش پست ها
        سلام
        ارادت
        خبری جز کرونا تو مملکت نیست
        در مورد کیفیت و .....این برد چیزی نمی دونم اما ظاهرا از سایتش به نظر میرسه برند کره ای باشه .
        قیمت مناسبی داره؟؟؟؟؟
        البته اینها که به نظر میرسه فیک هستند و برند اصلی نیستند
        https://diyakala.com/brand/hitron/
        سلام و درود .... دقیقا همین مدلهای دیا کالا را را دیده بودم و من هم هیچ کدام از
        ا ین مدلها را در سایت اصلی هیترون ندیدم که دقیقا فیک بودن آن را نشان میدهد....
        آمدن مدلهای فیک چینی را برند روی آن زده اند و می خواهند دو تا 3 برابر به فروش برسانند...
        پ.ن : اومدم ازتون بپرسم از کرونا چه خبر در اصفهان.... که شما حرفش را پیش کشیدید...
        مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
        _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

[MENTION=73036]sina1359[/MENTION] [MENTION=46233]Mohamadh14[/MENTION]
          228 تا پست زدید در باره دوربین الهی کورونا بگیرید....
          دوربین میخواهید بگیرید داهوا بگیرید و خلاص . باقیشون که توی بازار هستن یا مارک نما (NO NAME) هستن که هر کی برای خودش یه چی میزنه روش یا مارک های خدا تومنی که ارزش استفاده برای کارهای معمولی رو نداره.
          هر کی دیدی داره روی یه مارکی زیاد مانور میده بدون یه ریگی توی کفشش هست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده نمایش پست ها
            الهی کورونا بگیرید....
            تبلیغ و آرزوی مصرف آب شنگولی اونم تو سایت تخصصی الکترونیک ؟؟؟؟؟!!! استغفرالله
            ولتر

دیدگاه

تبلیغ و آرزوی مصرف آب شنگولی اونم تو سایت تخصصی الکترونیک ؟؟؟؟؟!!! استغفرالله
              با این همه پستی که زدید باید تا الان باید یه دوربین میساختید

خودمونیما!!! خیلی بابد بدبخت باشی که اسم برندت یه مرض همه گیر باشه

این همه توی بازار داره مارک ها و برند مختلف دوربین و dvr تبلیغ میشه و هرکی داره یه رنجی رو کار میکنه. بعد که خودت میای توی کار میبینی اکثرا داخلشون یکی هست و فقط یه مارکی هست که روش خورده. چندتاشون هم با افتخار روش مینویسن ساخت ایران..... بگو آخه پیر شده همون کارتنی هم که توش داری جنس رو میذاری هم از چین اومده .....

دیدگاه

@sina1359 @Mohamadh14
                228 تا پست زدید در باره دوربین الهی کورونا بگیرید....
                دوربین میخواهید بگیرید داهوا بگیرید و خلاص . باقیشون که توی بازار هستن یا مارک نما (NO NAME) هستن که هر کی برای خودش یه چی میزنه روش یا مارک های خدا تومنی که ارزش استفاده برای کارهای معمولی رو نداره.
                هر کی دیدی داره روی یه مارکی زیاد مانور میده بدون یه ریگی توی کفشش هست.
                سلام اشکان خان عزیز.... چه خبر مهندس ؟؟؟؟کارو کسب خوب است؟
                کرونا که همه میگیریبم.... دیرو زود داره ... سوختو سوز نداره....
                بله , محمد عزیز هم بر روی داهوا تاکید دارند... من هم در سرچ هایم به
                حرف شما دو بزرگوار رسیدم... هدف تاپیک از این پس معرفی هر نوع
                دوربین است.... فیک ... برند... سیمکارتی..... وای فای ... اسپید دام...
                پ.ن: راستش را بخواهید قرار بود در همین ماه دوربین را خریداری کنم و
                با پدر به شمال برویم و نصب کنیم... که این ماجرای کرونا همه چیز را خراب کرد...

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

راستی اشکان جان دوربینهای دم در مغازه چه برندی هست؟؟؟
                پ.ن من تازه این عکس اینستاگرامتون را دیدم... چه مغازه جمع و جور
                زیبایی دارید اشکان خان.... من فکر میکردم یک دفتر شرکتی است...
                پس به سلامتی مغازه تجاریست.... کجای شیراز هست برادر؟ اون منطقه
                بورس برق و الکترونیک است یا خیر و فقط شما مشغول به این کار هستید؟
                اجاری مغازه در اون محل چنده؟ فروش خوب هست؟ کلا راضی هستید؟

دیدگاه

سلام اشکان خان عزیز.... چه خبر مهندس ؟؟؟؟کارو کسب خوب است؟
                  کرونا که همه میگیریبم.... دیرو زود داره ... سوختو سوز نداره....
                  بله , محمد عزیز هم بر روی داهوا تاکید دارند... من هم در سرچ هایم به
                  حرف شما دو بزرگوار رسیدم... هدف تاپیک از این پس معرفی هر نوع
                  دوربین است.... فیک ... برند... سیمکارتی..... وای فای ... اسپید دام...
                  پ.ن: راستش را بخواهید قرار بود در همین ماه دوربین را خریداری کنم و
                  با پدر به شمال برویم و نصب کنیم... که این ماجرای کرونا همه چیز را خراب کرد...
                  یک نکته ای رو بگم بد نیست.
                  دوربین که بخوای بگیرید شاید مارک براتون زیاد مهم نباشه به این خاطر اینو میگم که شما میری یه فروشگاهی اونجا معمولا روی استند نمونه های مختلف دوربین رو گذاشته و تصویر تست ازش داره میگیره که تصمیم گیری رو خیلی راحت میکنه.
                  نکته بعدی میاد روی dvr.در انتخاب دوربین دقت کنید. یهو میبینی دوربین رو انتخاب کردی که FHD (1920*1080) ساپورت میکنه ولی دی وی آر HD بالاتر رو ساپورت نکنه ....
                  حتما این نکته رو دقت .
                  در مورد هارددیسک هم اونقدر هارد دیسک های فیک زیاد شده که واقعا تصمیم گیری و انتخاب رو سخت میکنه. اکثرا وسترن دیجیتال آبی و بنفش میندازن روی دوربین.
                  در مورد پاور دوربین و دی وی آر هم سعی کنید از آداپتور برای هر دوربین جداگونه استفاده کنید و از پاور سوئچینگ مرکزی استفاده نکنید که خرابی پاور سوئچینگ نسبت به آداپتور بیشتر هست.
                  سیم کشی هم که کایل rj58 هست با فیش bnc که این فیش در دومدل پیچی که مثل فیش آنتن پشت تلویزیون میخوره هستن و یه نمونه هم پرسی که من پرسی رو پیشنهاد میکنم.

دی وی آر هم نمونه انتخاب کنید که کابل شبکه بخوره و بشه از طریق اینترنت تصویر دوربین ها رو چک کرد.

راستی اشکان جان دوربینهای دم در مغازه چه برندی هست؟؟؟

دوربین و دی وی آر قبلیم هیچ اسم و نشونی نداره ولی کیفیت خوبی داره و روی خود مغازه بود که گرفتم . حدود یه 6 سالی مدام داره استفاده میشه.
                  دی وی آر جدید که بستم که از این مارک الکی های هست "برایتون"
                  پ.ن من تازه این عکس اینستاگرامتون را دیدم... چه مغازه جمع و جور
                  زیبایی دارید اشکان خان.... من فکر میکردم یک دفتر شرکتی است...

پس به سلامتی مغازه تجاریست.... کجای شیراز هست برادر؟ اون منطقه
                  بورس برق و الکترونیک است یا خیر و فقط شما مشغول به این کار هستید؟
                  اجاری مغازه در اون محل چنده؟ فروش خوب هست؟ کلا راضی هستید؟

کار قبلی خودم شرکت بود و یه کارگاه هم داشتیم. اینجا هم یه مغازه تجاری هست حدود 30 متر
                  شیراز بازارقطعات الکترونیک بورسش پاساژ قائم هست که دقیقا مرکز شهر خیابون مشیر فاطمی بین فلکه ستاد تا چهارراه پارامونت واقع شده . من هم همون پاساژ قائم هستم.
                  فرقی نداره eca کجا باشه. بازار برای eca همیشه خوبه

دیدگاه

کار قبلی خودم شرکت بود و یه کارگاه هم داشتیم. اینجا هم یه مغازه تجاری هست حدود 30 متر
                    شیراز بازارقطعات الکترونیک بورسش پاساژ قائم هست که دقیقا مرکز شهر خیابون مشیر فاطمی بین فلکه ستاد تا چهارراه پارامونت واقع شده . من هم همون پاساژ قائم هستم.
                    فرقی نداره eca کجا باشه. بازار برای eca همیشه خوبه
                    اون مانتیور crtروی میز چی میگه؟؟؟؟چند هزار تومنی همون مانیتور باعث افت ارزش برند ecaمیشه از مسئولین درخواست داریم یدونه مانیتور 4kبرای شعبه شیراز ارسال بشه
                    ولتر

دیدگاه

اون مانتیور crtروی میز چی میگه؟؟؟؟چند هزار تومنی همون مانیتور باعث افت ارزش برند ecaمیشه از مسئولین درخواست داریم یدونه مانیتور 4kبرای شعبه شیراز ارسال بشه
                      اون مانیتور کلا 2 دقیقه روی اون میز بود اصلا دودقیقه هم نشد... شاید یک دقیقه و 40 ثانیه....
                      شانس گند منم توی عکس افتاد

دیدگاه

سلام و درود به محمد عزیز و دوستان گرامی... در مباحثی که بین من و محمد خان در زمستان در جریان بود .... برندهای معروف دوربین
                        بیشتر ترجیه میدهند که دوربین های پکیجی از نوع DVR و NVR طراحی کنند و مدلهای وایفای دار مستقل ویا مدلهای سیمکارتی را که
                        داخل خود حافظه SD قبول میکنند.... را تولید نکرده و یا در حد کم طراحی و تولید میکنند... که زیاد تنوع نداشته و محصولات نامبر وان
                        آنها نمیباشند.... مدلهای سیمکارتی و WiFi دار مستقل موجود در بازار هم بیشتر نو نیم و فیک بوده که از اپلیکیشنهای و سرورهای اجاره ای
                        مثل V380 و ICsee و VRCam و .... بهره میگیرند که اولا این اپلیکیشنهای اجاره ای امنیت کافی را نداشته و بسیار سرورهای شلوغی دارند
                        و داعما قطع و وصل میشود و ممکن است بعد از مدتی هم از کار بیفتند که برای یک اپی حدود چند سال پیش اتفاق افتاد و کاملا غیر فعال شد
                        چون این سری از دوربینهای نو نیم ....برندی و محلی برای ساپرت و حتی شکایت ندارد.... از کار افتاده و دست ما به جایی بند نخواهد بود......
                        اما چند وقتی است که یک برند نامدار نو پا ی چینی به بازار راه پیدا کرده و همانند داهوا و هایک ویژن .... دارای کمپانی معتبر و سرور خصوصی
                        و اپلیکیشنی قوی و سروری قوی از آن پشتیبانی میکند...این برند نوپا به نام
                        Sricam بوده که دو اپلیکیشت در موبایل و یکی برای PC دارد....
                        تخصص این برند بیشتر دوربنهای WiFi وسیمکارتی و NVR های بیسیم میباشد و در غرب نیز بازار خود را در حال گسترش است....و استانداردهای
                        لازم را کسب کرده..... کیفیت بالا و طراحی های زیبایی داشته (
                        http://www.sricam.com/) و اپهای کاملا ایمن و دارای چند سطح دستری میباشند
                        من در دوربین دموی نمایندگی شرکت تست کردم که کاملا روان و دقیق کار میکرد... (
                        https://sricam.ir/product/sh024/) تصویری خوب نیز داشت...
                        خلاصه محمد خان به نظر میاید دوربینی خوب باشد.... لطفا یک تحقیقی شما در مورد این برند داشته باشید ..... با تشکر

سوال دیگری هم دارم محمد خان..........
                        خلاصه کلام.....
                        دزدگیر اماکن برند (ترجیها خارجی) چی بخرم که در رطوبت شمال خراب نشود)؟؟؟؟؟
                        تا حالا چند مدل ایرانی خریدیم که سر 6 ماه تا یک سال از کار افتاده (به دلیل طراحی
                        بد مدار و حساب نکردن شرایط مختلف آب و هوایی در طراحی اولیه به دلیل کارگاهی سازی)
                        از فایر وال گرفته تا کلاسیک و یک برند نتورک نامی که دقیق یادم نیست....همه خراب شدند
                        ممنون میشم چند مدل و برند معروف دزدگیر اماکن خوب خارجی ضد رطوبت و دقیق و قوی...
                        به من معرفی کنید؟؟؟؟ با تشکر....

دیدگاه

یک برند دیگری هم که برای دوربینهای WiFi پاناروما پیدا کردم و دوربینهای WiFi بولت کارت حافظه خور ... برند MaxRon کره جنوبی
                          است که نمایندگی آن در ایران شرکت فراگستر الکترونیک هست که نمایندگی داهوا و هایک ویژن و چندین برند دیگر است.... البته
                          داهوا را داهوا ایران هم وارد میکند ولی در بازار گارانتی فراگستر را بیشتر قبول داشتند..... نظرتان چیست محمد عزیز.....

>1/1.8” 6Megapixel progressive scan CMOS >H.264 &MJPEG dual-stream encoding >Max 25/30fps@6.0M(3072x2048) >Multiple De-wrap Mode: Original ,Panoramic, Double Panoramic,1+3,Eptz,4 pictures >DWDR, Day/Night(ICR), 3DNR,ROI,AWB, AGC, BLC >Multiple network monitoring: Web viewer, CMS(DSS/PSS) & DMSS >Max.IR LEDs Length 10m >1/1 Audio in/out(Built in Mic) >Micro SD memery,IP67,IK10,PoE

دیدگاه

محمد جان خوشحال میشم شما هم دباره به این بحث وارد شوید... راستش را بخواهید دلم براتون
                            تنگ شده بود و این بهانه ای شد برای صحبتی دباره بین من و شما.... بقیه که بی ..... بماند

دیدگاه

محمد جان خوشحال میشم شما هم دباره به این بحث وارد شوید... راستش را بخواهید دلم براتون
                              تنگ شده بود و این بهانه ای شد برای صحبتی دباره بین من و شما.... بقیه که بی ..... بماند
                              سلام
                              ارادت
                              شما به من خیلی خیلی لطف دارید ممنون

من تقریبا در 90 درصد مواقع پی گیر تاپیکهای شما بودم و هستم دیدم شما که پست جدید ندارید .سواد پاسخ دادن به بقیه تاپیکها را هم ندارم برای همین خیلی کم به انجمن سر میزدم .

در مورد دزدگیر که من هیچ برندی را نمیشناسم تا جایی هم که سرچ کردم ظاهرا اصلا برند اروپایی در ایران نیست .احتمالا اگر باشه هم اینقدر قیمت بالا بره که دوربین مدار بسته به صرفه تر باشه.
                              تو سرچ ها دیدم سیماران دزدگیر داره از اون جایی که از آیفون هاش اکثریت مردم راضی هستند احتمالا دزدگیر خوبی هم داشته باشه و کارایی متوسطی داشته باشه.(البته کیفیت و عمرش را باید نصابها نظر بدهند)

در مورد اون دو برند دوربین مدار بسته من که تا حالا اسمشون را نشنیده بودم اما اون مدل sricamجالب بود و ظاهرا در چند کشور دنیا همین طور که عنوان کردید دفتر دارند و فروش دارند پس احتمال زیاد کیفیت خوبی داره و در یوتوب هم ازش ویدئو های زیادی هست .در مجموع چون من اسمشو نشنیدم نمی دونم خوبه یا نه اما قطعا از اون دوربینهای بی نام و نشان خیلی بهتره .
                              در مورد سرور دوربین های فیک ممنون که اطلاعاتتون را به اشتراک گذاشتید من نمی دونستم قطعی داره .پس هم دوربینها به درد نخوره هم سرور
                              ولتر

دیدگاه

سلام محمد خان... خوش اومدید... هنوز پستتونو نخوندم ...
                                قبل از خواندن پست گفتم یک تشکری از شما کرده باشم....

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X