اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

همه چیز در مورد دوربین مداربسته CCTV

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : همه چیز در مورد دوربین مداربسته CCTV

نوشته اصلی توسط sina1359 نمایش پست ها
    محمد عزیز یک نظری هم در مورد دوربینهای مدار بسته دید در شب رنگی نیز میدهید.... با تشکر
    و نکته دیگر.... ایا این مدل واقعا سونی است یا فقط یک مارک روی دوربین میباشد..... باز هم ممنون

https://hdtec.ir/product
    سلام
    من قبل از اینکه شما از دوربین رنگی حرف بزنید اصلا نمی دونستم چنین چیزی در دوربین مداربسته وجود داره !!!!فکر می کردم فقط در حد دوربینهای نظامی هست حالا هم که سرچ کردم دیدم داهوا و هایک ویژن مدلهای محدودی دارند که احتمالا قیمتش هم بالا باید باشه

مثلا این 2600قیمتش هست
    قیمت خرید و مشخصات فنی دوربین مدار بسته داهوا مدل DH-IPC-HFW4231TP-ASE دانلود اطلاعات فنی و سفارش دوربین Dahua DHIPCHFW4231TPASE قیمت فروش و کیفیت دوربین معرفی گارانتی اصلی

تازه اگر این سایت قیمتش به روز باشه
    اون لینک دوربین سونی درست نبو د میره صفحه اصلی فروشگاه اما مدلش را سرچ کنید اگر تو سایت سونی مشخصات نداد یعنی فیک هست .من ندیده احتمال 90درصد میدم فیک باشه چون سونی هم فکر کنم قیمتش در حد پاناسونیک بالا باشه و این سایتهای بیخودی رو برند اصلی که مثلا یدونه دوربینش 5میلیونه کار نمی کنند .

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

سلام مجدد....یک سوال دیگر محمد عزیز...:
    بین سری دوربینها و DVR های آنالوگ HD (یعنی AHD و CVI و TVI) کدام یک از این 3 سری بیشترین وسعت تولید را داشته و بیشترین
    تنوع تولید و محبوبیت را دارد.... که مثلا DVR را از آن خانواده تهیه کنیم و بتوانیم بیشترین تنوع دوربینی را برای آن داشته باشین؟؟؟؟
    نظر شما کدام خانواده از دوربینهای آنالوگ HD است؟؟؟؟؟؟

سلام
    من روی این موضوع تحقیق نکردم که کدوم بهتره اما یادمه دوستم که چندسال پیش تحقیق می کرد در نهایت AHDرا انتخاب کرد.DVRها هم ظاهرا همه این مدل دوربینها را ساپورت می کنند .فکر کنم دوربینهای بورس بازار هم AHDباشند
    کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
    ولتر

دیدگاه

سلام و عرض ادب و تشکر از محمد عزیز... دوست من لینک را اشتباه فرستادم...
      نظرتان را بی زحمت بفرمایید....

وضوح کامل HD 1920 x 10800P با سنسور CMOS سونی IMX307 دوربین بولت دید در شب رنگی - دوربین قابلیت پلاک خوانی - دارای دید در شب ۳۰ متر ...
      آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
      مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
      _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

سلام و عرض ادب و تشکر از محمد عزیز... دوست من لینک را اشتباه فرستادم...
        نظرتان را بی زحمت بفرمایید....

https://hdtec.ir/product/%d8%af%d9%8...%8c-starlight/
        سلام
        ارادت

به نظر من این دوربین که مشخصا بدون برند هست و چیز به درد بخوری نیست .اما شاید واقعا این دید در شب رنگی را داشته باشه اما مهم اینه چه کیفیت تصویری میده و چقدر عمر داره .تصویر پر از نویز بدون رزولوشن مناسب که حتی نشود روی صورت افراد زوم کرد چه فایده ای داره که رنگی باشه؟؟؟؟؟
        ظاهرا این سنسور سونی وجود داره اما بعیده در این دوربین از سنسور اورجینال استفاده شده باشه

احتمال زیاد یک سنسورتولید چین با مهندسی معکوس در این دوربین ارزان استفاده شده.به نظر من اگر اینقدر این سنسور ازران بود هایک ویژن و داهوا تمام دوربینهای خودشون را رنگی می کردند.یعنی این کارگاه های زیر زمینی چینی توانایی استفاده از سنسور رنگی با این قیمت پایین دارند اما داهوا و هایک ویژن تواناییش را ندارند؟؟؟؟

شما که انگلیستون خوبه اینجا را بخونید به نظر میرسه در مورد همین سنسور افراد نظر دادند
        I'm always looking for Hikvision or Dahua 'spares and repairs' items on eBay, but they are uncommon here in the UK. A few weeks back there was a DS-2CD4T42WD-I8 4MP black face bullet camera with a lost password. I tried to advise the seller how to fix that - but he just wanted to sell, so I...

در مجموع اگر شما نظرتون اینه که برند درست حسابی مثل داهوا و هایک ویژن بخرید اصلا دیگه به غیر از این دو برند روی بقیه برندها بررسی نکنید .چون فقط بیشتر سردرگم می شوید اما اگر قصد خرید مدلهای چینی بدون برند ارزان دارید اونجا دیگه بحث متفاوت میشه و تنوع محصول زیاد میشه
        ولتر

دیدگاه

محمد عزیز یک نظری هم در مورد این دو نوع دوربین میدهید....:
          برای بیرون (حیاط پشت و حیاط جلو) از این مدل استفاده کنم....:

https://hdtec.ir/product/%d8%af%d9%88%d8%b1%d8%a8%db%8c%d9%86-%d8%a8%d9%88%d9%84%d8%aa-%da%86%d8%b4%d9%85-%d9%85%d8%a7%d9%87%db%8c-fish-eye-360-%d8%af%d9%88%d8%b1%d8%a8%db%8c%d9%86-%d8%a8%d9%88%d9%84%d8%aa-%db%b3%db%b6/

برای داخل ویلا از این مدل.......:
          دوربین چشم ماهی ، دوربین fisheye کیفیت 4 مگاپیکسل Ultra HD لنز ثابت 5 مگاپیکسل بسیار باز / چشم ماهی ۱.۴۴ میلی متر بورد بسیار قوی nvp 4689+2475

DVR را هم از همین فروشگاه یک مدل 4 کاناله بخرم (داهوا به احتمال زیاد).....
          یا کلا دوربینها را داهوای معمولی انتخاب کنم.... اگر نظرتان داهوا است... دو مدل داهو
          یکی برای داخل ویلا و دو تا هم برای حیاطها معرفی کنید... اگر لطف کنید سایتهای داخی باشد
          بهتر است........ داهوا داخی که معمولی باشد و زیاد مهم نیست... اما خارجی ها باید قویتر باشد...
          نظرتان چیست؟؟؟؟ عکس و مدل قرار دهید که خیلی ممنونتون میشم...
          مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
          _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

محمد عزیز یک نظری هم در مورد این دو نوع دوربین میدهید....:
            برای بیرون (حیاط پشت و حیاط جلو) از این مدل استفاده کنم....:

https://hdtec.ir/product/%d8%af%d9%88%d8%b1%d8%a8%db%8c%d9%86-%d8%a8%d9%88%d9%84%d8%aa-%da%86%d8%b4%d9%85-%d9%85%d8%a7%d9%87%db%8c-fish-eye-360-%d8%af%d9%88%d8%b1%d8%a8%db%8c%d9%86-%d8%a8%d9%88%d9%84%d8%aa-%db%b3%db%b6/

برای داخل ویلا از این مدل.......:
            دوربین چشم ماهی ، دوربین fisheye کیفیت 4 مگاپیکسل Ultra HD لنز ثابت 5 مگاپیکسل بسیار باز / چشم ماهی ۱.۴۴ میلی متر بورد بسیار قوی nvp 4689+2475

DVR را هم از همین فروشگاه یک مدل 4 کاناله بخرم (داهوا به احتمال زیاد).....
            یا کلا دوربینها را داهوای معمولی انتخاب کنم.... اگر نظرتان داهوا است... دو مدل داهو
            یکی برای داخل ویلا و دو تا هم برای حیاطها معرفی کنید... اگر لطف کنید سایتهای داخی باشد
            بهتر است........ داهوا داخی که معمولی باشد و زیاد مهم نیست... اما خارجی ها باید قویتر باشد...
            نظرتان چیست؟؟؟؟ عکس و مدل قرار دهید که خیلی ممنونتون میشم...
            سینا جان من که تصویر این دوربینها را ندیدم که نظر بدهم من جز داهوا و هایک ویژن هیچ مارک دیگه ای را سراغ ندارم .این دوربینها ظاهرا خیلی خوب هستند اما در عمل؟؟!!!!
            اما به نظرم شما حتما قصد کردید چشم ماهی بخرید یه پیشنهاد دارم شما dvrداهوا بخرید +سایر وسایل مورد نیاز + دوربین چشم ماهی که برای داخل ساختمان هست هم بخرید(همین که بالا لینک گذاشتید) .داخل خانه در تهران به هم وصل کنید ببنید کلا کیفیت تصویر چطوره ؟اصلا می تونید خودتون نصب و .....را انجام بدهید؟ بعد به فکر خرید دوربین بولت بیرون ساختمان باشید

من کاری برام نداره دوتا دوربین بولت داهوا برای خارج ساختمان لینک بگذارم اما ممکنه پولتون هدر بره چون خدمتتون عرض کردم یک فرد حرفه ای باید بیاد محیط را ببینه نوع دوربین و لنز را مشخص کنه .

فکر نکنم دوربین داهوا بولت زیر 800تومن برای شما جواب بده چون دوربینی که حدود 50متر دید در شب داشته باشه برند داهوا حدود 800هزار تومنه یعنی 2تا میشه 1600
            ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mohamadh14 نمایش پست ها
              فکر نکنم دوربین داهوا بولت زیر 800تومن برای شما جواب بده چون دوربینی که حدود 50متر دید در شب داشته باشه برند داهوا حدود 800هزار تومنه یعنی 2تا میشه 1600
              سلام محمد جان... فرمایشات شما کاملا صحیح است..... نه چشم ماهی بودن مهم نیست...
              راستش را بگویم از این دوربینها خوشم آمده ولی خوب گران هستند.... برای جای مرطوب مثل شمال
              ایران.... این برندهای بی نام و نشان به نظرم نتواند جوابگو باشد و زود از کار خواهند افتاد.....
              پ.ن: خوب همان مدل 800 تومانی را یک عکس قرار دهید که فرمودید دید 50 متری دارد........
              با کیفیت باشد... 800 هم قیمت خوبی هست.... بهتر از چشم ماهی 4800 است....
              دو تا از این 800 تومانی ها که معرفی میکنید و یک مدل داهوا ساده برای داخل ویلا.....
              نظرتان چیست.... دو مدل را بی زحمت معرفی کنید....

دیدگاه

سلام محمد جان... فرمایشات شما کاملا صحیح است..... نه چشم ماهی بودن مهم نیست...
                راستش را بگویم از این دوربینها خوشم آمده ولی خوب گران هستند.... برای جای مرطوب مثل شمال
                ایران.... این برندهای بی نام و نشان به نظرم نتواند جوابگو باشد و زود از کار خواهند افتاد.....
                پ.ن: خوب همان مدل 800 تومانی را یک عکس قرار دهید که فرمودید دید 50 متری دارد........
                با کیفیت باشد... 800 هم قیمت خوبی هست.... بهتر از چشم ماهی 4800 است....
                دو تا از این 800 تومانی ها که معرفی میکنید و یک مدل داهوا ساده برای داخل ویلا.....
                نظرتان چیست.... دو مدل را بی زحمت معرفی کنید....
                سلام
                این دوربین بولت برای بیرون ساختمان 80متر دید در شب داره و کیفیت خیلی خوب 5مگاپیکسل
                این دوربین در دسته دوربین های حرفه ای قرار دارد و برای مکان هایی که کیفیت بالایی از تصویر برداری میخواهند گزینه مناسبی است. قابلیت دیگر که  این دوربین ،برد 80 متری دید در شب مادون قرمز آن است که این دوربین داهوا را به گزینه ای مناسب و منطقی برای اماکن وسیع و بزرگ , سوله ها , فروشگاه های بزرگ , کارخانه ها , استادیوم های ورزشی , سالن های تولید , ایستگاه های مترو و قطار , ترمینال ها , فرودگاه ها و ... تبدیل کرده . در ادامه با ما همراه باشید تا با قابلیت های بیشتر این دوربین اشنا شوید...

دقیقا همین مدل 4مگاپیکسل هم داره که 5هزار تومن ارزونه تره پس اصلا ارزش خرید نداره
                دوربین داهوا HFW 1400 D | قابلیت خرید آنلاین محصولات داهوا در دیاکالا ☎️ 02186031655 ☎️ 09900887188 بهترین قیمت, ارسال سریع ,گارانتی اصلی

اگر بعد مدل دوربین Dباشه یعنی 80متر دید در شب داره اگر Bباشه 50متر پس اون مدل795تومنی 80متر دید در شب داره
                در مورد نوع لنز هم که 3.6بخرید یا 6میلی متر راستش منم نمی دونم باید شیر و خط کنید

اگر دید در شب رنگی هم بخواهید میشه با حدود یک میلیون خرید اما مشکل اینه که کیفیت تصویرش پایینه و 2مگا پیکسل هست
                > کیفیت 2.1 مگاپیکسل > دارای تکنولوژی WDR با قدرت 120DB > دید در شب 80 متر , SMART IR > دید درشب رنگی Starlight

دوربین داخل ساختمان دام هم می تونید این را بخرید 4مگاپیکسل با 30متر دید در شب
                دوربین داهوا HDW 1400 MP دوربین مداربسته HDW1400 MP DAHUA دوربین مداربسته 1400MP - DiyaKala.com فروش دوربین مداربسته داهوا DH-HAC-HDW1400MP

اگر هم می خواهید کمتر هزینه کنید میشه اینو بخرید که 2 مگاپیکسل هست
                دوربین داهوا HDW 1200 MP دوربین مداربسته داهوا دوربین 1200 MP دام - قیمت مناسب - کیفیت بالا +++ DiyaKala.com فروشگاه آنلاین

نوع لنز هم بازم نمی دونم اما فکر کنم عموما 3.6میلی متر انتخاب می کنند.

اگر خواستید دوربین بخرید حتما اول یدونه بولت بخرید بیارید خانه تست کنید بعدا بولت دوم و دام بخرید.که اگر انتخابتون غلط بود حداقل کمتر پولتون هدر بره
                جدیدترین ویرایش توسط Mohamadh14; ۲۱:۰۴ ۱۳۹۸/۱۰/۳۰.
                ولتر

دیدگاه

سلام محمد خان و بینهایت ممنون دوست عزیز.....
                  محمد خان فکر کنم همان اولی که 795 تومان است از همه بهتر باشد فقط انگار CVI است نه AHD یک نگاه می اندازید؟ با داهوا DVR هماهنگی دارد؟
                  برای داخل نظرتان دام هست؟ خیلی هم جالب .... کوچکتر است و دکور ساختمان را خراب نمیکند....راستش را بخواهید دید در شب رنگی هم مثل
                  چشم ماهی دلم را برده ولی فکر کنم باید برای خرید این دو سری (چشم ماهی و دید در شب رنگی) چند سالی منتظر بمانیم تا تکنولوژی آن کاملتر و
                  ارزانتر شود... بعد یک چشم ماهی دید در شب رنگی با هم خریداری میکنیم.... که نیاز به DVR هم نداشته باشد....... بعد با هم تصوی در تصویر میکنیم
                  پ.ن: اگر همان مدل HFW1500DP از نوع AHD است را بی زحمت معرفی کنید ممنون میشم.... باز نظر شما چیست؟ CVI بخرم جواب میگیرم؟؟؟؟

دیدگاه

سلام محمد خان و بینهایت ممنون دوست عزیز.....
                    محمد خان فکر کنم همان اولی که 795 تومان است از همه بهتر باشد فقط انگار CVI است نه AHD یک نگاه می اندازید؟ با داهوا DVR هماهنگی دارد؟
                    برای داخل نظرتان دام هست؟ خیلی هم جالب .... کوچکتر است و دکور ساختمان را خراب نمیکند....راستش را بخواهید دید در شب رنگی هم مثل
                    چشم ماهی دلم را برده ولی فکر کنم باید برای خرید این دو سری (چشم ماهی و دید در شب رنگی) چند سالی منتظر بمانیم تا تکنولوژی آن کاملتر و
                    ارزانتر شود... بعد یک چشم ماهی دید در شب رنگی با هم خریداری میکنیم.... که نیاز به DVR هم نداشته باشد....... بعد با هم تصوی در تصویر میکنیم
                    پ.ن: اگر همان مدل HFW1500DP از نوع AHD است را بی زحمت معرفی کنید ممنون میشم.... باز نظر شما چیست؟ CVI بخرم جواب میگیرم؟؟؟؟

سلام
                    سینا جان HDCVIهست الان چک کردم داهوا تقریبا تمام دوربینهای جدیدش را با این استاندارد میسازه چیز خاصی نیست ظاهرا تو مایه های همون AHDهست .بله با DVRداهوا هیچ مشکلی نداره .البته برای احتیاط قبلش چک کنید که DVR، HDCVIهم ساپورت کنه

به نظر من غیر کارشناس بله بهتره دام روی سقف نصب کنید احتمالا دید بهتری هم خواهید داشت تا اینکه بولت روی دیوار نصب کنید
                    جدیدترین ویرایش توسط Mohamadh14; ۲۲:۳۴ ۱۳۹۸/۱۰/۳۰.
                    ولتر

دیدگاه

سلام محمد عزیز .... دیدن این ویدئو خالی از لطف نیست...
                      پنج دوربین امنیتی وایرلس برتر جهان... جدیدترین تکنولوژی
                      در این دوربینها به کار رفته است.....

دیدگاه

سلام و عرض ادب ....
                        محمد عزیز امروز هم یک سری به بازار زدم....یک برند دیگری هم که در بازار خیلی فراوان یافت می شود (بعد از هایک ویژن و داهوا) ...
                        برند هایلوک است... با پک آبی رنگ ... و انگار مارک شناخته شده ای است.... شما اسمی از این برند شنیده بودید...؟

https://www.hikvisiontehran.com/%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%AF-hilook

دوربین توربو HD هایلوک دستگاه DVR هایلوک دوربین IP هایلوک پکیج دوربین مدار بسته هایلوک دستگاه NVR هایلوک لیست قیمت هایلوک مـحــصولات هایـلـوک لیست‌قیمت هایلوک

نوشته از دیجی کالا:

معرفی برند هایلوک

برند HiLook در سال 2017 بعنوان زیر برند چینی Hikvision تشکیل شد که فعالیت آن تولید دوربین*های مداربسته،
                        سیستم*های نظارت تصویری و هوشمندسازی در سطح جهان است. برند HiLook توانسته با حفظ کیفیت، محصولات
                        خود را با کاربری آسان و قیمت مقرون به صرفه عرضه نماید. محصولات متنوع دوربین*های آنالوگ و تحت شبکه و هم*چنین
                        دستگاه*های ذخیره تصویر با برند HiLook تمام نیازمندی مجموعه*های مختلف را تامین می*نماید

دیدگاه

برندهای برتر دوربین مدار بسته :

ضریب نفوذ یا استاندارد IPXX در برابر آب و رطوبت و گرد و غبار:

دیدگاه

سلام و عرض ادب ....
                            محمد عزیز امروز هم یک سری به بازار زدم....یک برند دیگری هم که در بازار خیلی فراوان یافت می شود (بعد از هایک ویژن و داهوا) ...
                            برند هایلوک است... با پک آبی رنگ ... و انگار مارک شناخته شده ای است.... شما اسمی از این برند شنیده بودید...؟

https://www.hikvisiontehran.com/%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%AF-hilook

دوربین توربو HD هایلوک دستگاه DVR هایلوک دوربین IP هایلوک پکیج دوربین مدار بسته هایلوک دستگاه NVR هایلوک لیست قیمت هایلوک مـحــصولات هایـلـوک لیست‌قیمت هایلوک

نوشته از دیجی کالا:

معرفی برند هایلوک

برند HiLook در سال 2017 بعنوان زیر برند چینی Hikvision تشکیل شد که فعالیت آن تولید دوربین*های مداربسته،
                            سیستم*های نظارت تصویری و هوشمندسازی در سطح جهان است. برند HiLook توانسته با حفظ کیفیت، محصولات
                            خود را با کاربری آسان و قیمت مقرون به صرفه عرضه نماید. محصولات متنوع دوربین*های آنالوگ و تحت شبکه و هم*چنین
                            دستگاه*های ذخیره تصویر با برند HiLook تمام نیازمندی مجموعه*های مختلف را تامین می*نماید
                            سلام
                            سینا جان نه من اسم این برند را قبلا نشنیده بودم (در سرچهای اخیر چندتا سایت دیدم)طبق متنی که شما گذاشتید اصلا 3سال پیش که دوست من درحال سرچ در مورد دوربین بود این برند هنوز متولد نشده بوده

اما وقتی زیر مجموعه هایک ویژن هست نشان میده کیفیت خوبی داره.اما قبلا هم عرض کردم هایک ویژن متوسط قیمت بالاتر از داهوا داره.
                            مثلا این مدل هم قیمت داهوای 5مگاپیکسل 80متر دید در شب هست که قبلا معرفی کردم
                            فروش دوربین هایلوک مدل THC‐B320‐VF دوربین مداربسته هایلوک مدل THC‐B320‐V یک دوربین 2 مگاپیکسلی با تکنولوژی توربو HD است. نوع بدنه از نوع بولت و مناسب برای محیط‌های بیرونی، نصب روی دیوار، محیط‌های صنعتی، سوله‌ها و ... است. این دوربین دارای لنز از نوع وریفوکال یا متغیر با فاصله کانونی

تنها مزیت این های لوک متغیر بودن لنز هست(لنز موتوری نداره با دست قابل تغییر است)
                            داهوا ip67و این مدل های لوک ip66
                            ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mohamadh14 نمایش پست ها
                              سلام
                              سینا جان نه من اسم این برند را قبلا نشنیده بودم (در سرچهای اخیر چندتا سایت دیدم)طبق متنی که شما گذاشتید اصلا 3سال پیش که دوست من درحال سرچ در مورد دوربین بود این برند هنوز متولد نشده بوده

اما وقتی زیر مجموعه هایک ویژن هست نشان میده کیفیت خوبی داره.اما قبلا هم عرض کردم هایک ویژن متوسط قیمت بالاتر از داهوا داره.
                              مثلا این مدل هم قیمت داهوای 5مگاپیکسل 80متر دید در شب هست که قبلا معرفی کردم
                              فروش دوربین هایلوک مدل THC‐B320‐VF دوربین مداربسته هایلوک مدل THC‐B320‐V یک دوربین 2 مگاپیکسلی با تکنولوژی توربو HD است. نوع بدنه از نوع بولت و مناسب برای محیط‌های بیرونی، نصب روی دیوار، محیط‌های صنعتی، سوله‌ها و ... است. این دوربین دارای لنز از نوع وریفوکال یا متغیر با فاصله کانونی

تنها مزیت این های لوک متغیر بودن لنز هست(لنز موتوری نداره با دست قابل تغییر است)
                              داهوا ip67و این مدل های لوک ip66
                              سلام و عرض ادب..... ممنون محمد خان....
                              بله داهوا قیمتی مناسب تر داشته و امکانات بیشتری نصبت به هایک ویژن و هایلوک دارد.... به نظرم کیفیت دوربینهای داهو در پشت ویترین ....
                              بالاتر از هاک ویژن بود...بسته بندی خیلی قوی هم داشت (دوربین و DVR) فقط جهت اطلاع دوستان و پیشبرد تاپیک این برند را معرفی کردم...

دیدگاه

سلام و عرض ادب خدمت محمد خان و دوستان گرامی...
                                محمد عزیز در بین دوربینهای داهوا (که دیگر برند مورد نظرم همان داهوا است) سری دام آن مد نظر قرار گرفت زیرا زاویه دید آنها بالاتر است و تقریبا
                                همانند چشم ماهی های 180 درجه عمل میکند.... از این مدل برای جلوی خانه که حدود 50 متر تا درب فاصله دارد استفاده کنم... نظر شما چیست؟

https://diyakala.com/Product/%d8%af%d9%88%d8%b1%d8%a8%db%8c%d9%86-%d8%af%d8%a7%d9%87%d9%88%d8%a7-%d9%85%d8%af%d9%84-hdw-1100-ep/
                                وبرای پشت ساختمان و داخل ساختمان از این مدل که دید در شب 30 متری دارد استفاده کنم..... نظرتان در مورد این مدل چیست؟
                                > کیفیت 1 مگاپیکسل , بدنه ضد آب > دارای تکنولوژی ICR , AWB, AGC, BLC,HLC > دید در شب 30 متر , SMART IR

محمد عزیز در مورد DVR اگر زحمتی نیست میتوانید من را راهنمایی کنید که چه مدلی را از داهوا انتخاب کنم؟ انتقال تصویر را فقط
                                میتوانم با سیمکارت انجام دهم.... DVR ای که سیمکارت قبول کند .... فکر نکنم موجود باشد.... یا باید از مودم روتر های گران قیمت

سیمکارتی استفاده کنم و یا از دانگل 3Gیا4G بهره بگیرم.... خوب دانگل خیلی ارزانتر است... اما باید DVR قابلیت اتصال به دانگل را
                                داشته باشد.... نظر شما چیست؟ چه مدلهای 4 کاناله داهوا و یا هر برند دیگری این قابلیت را دارا میباشد....؟ اصلا جواب گو است؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X