اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مسیریاب

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مسیریاب

دوستان اب رفته تو لپ تاپم ! 1 مدت از خدمت رسانی معذورم !!!! کتاب در باره codevision و bascom زیاده ! از انا میتونین استفاده کنین
    اسمم را پدرم انتخواب کرد !
    نام خوانوادگی ام را یکی از اجدادم !
    دیگه بسه راهم را خودم انتخواب خواهم کرد !
    اینم لینک من :
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.msg585767#msg585767

دیدگاه

سلام دوستان

به نظر شما گذاشتن ال ای دی واسه خروجی سنسور ها واجبه؟

اخه من دارم یک ربات 24 سنسور پیشرفته درست میکنم و اگر ال ای دی بزارم مدارم هم بزرگ میشه هم ترک های pcb خیلی ظریف میشه(چون من یک رو دارم میزنم)

نظر دوستان چیه؟من خیلی از ربات های عالی رو دیدم که ال ای دی هم نداشتن

دیدگاه

میتونی یه ال سی دی بذاری و اطلاعات همه سنسورها رو رو اون نمایش بدی
        اما مشکل اینه که ال سی دی سرعتش پایینه و فقط روی دست مشخصه که سنسور ها دارن 0 و 1 میدن یا نه. توی حرکت دیگه چیزی مشخص نیست.
        مورد دیگه هم اینکه سنسور ها چون توی یه پکیج نیستن احتمال آسیب دیدنشون زیاده برای همین باید همیشه یه چیزی باشه تا سنسور هات رو چک کنی.
        اگه بردت رو دورو بزنی میتونی از led اس ام دی استفاده کنی. به باریکی یه ترک 40 هستش
        AYRIC

دیدگاه

سلام دوستان
          من اومدم :biggrin:

من تو بازار تبریز گشتم باتری 3.7 3500امپری رو دونه ای 20 تومن میدن :eek: :cry2:
          کسی باتری ارزونتر سراغ نداره ؟؟؟؟؟؟؟
          اینم لینک من :

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rasadeyan
            سلام دوستان

3500 امپر یا 3500 میلی امپر ؟ oo:
            http://eshop.eca.ir/%D8%A8%D8%A7%D8%...V-3500mAh.html

http://eshop.eca.ir/%D8%A8%D8%A7%D8%...%B2-18650.html
            دودمانم بر باد رفت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rasadeyan
              سلام دوستان

سلام

به نظر من این باتری های eca خوب نیست.کلان باتری رو باید دید و خرید.
              من بعد از ظهر از مشهد یک قیمتی میگیرم بهتون خبر میدم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nima_zeus
                سلام

به نظر من این باتری های eca خوب نیست.کلان باتری رو باید دید و خرید.
                من بعد از ظهر از مشهد یک قیمتی میگیرم بهتون خبر میدم.
                نیما آخه امتحان کردی این حرف رو میزنی؟ باتری لیتیوم یون 3.7V 3500mAh تو eca هستش به خوبی جواب میده و مشکلی نداره.
                لینک: http://eshop.eca.ir/%D8%A8%D8%A7%D8%...V-3500mAh.html
                rasadeyan چرا از خوده سایت نمیخری که زیر 10 تومنه؟

دیدگاه

این باتری 3500mah واقعا 3500mah نیست. اگه کسی خریده میتونه جلد باتری رو بکنه تا زیرش آمپر ساعت واقعی باتری رو ببینه

به نظر من بهترین باتری باتری sonikcell هستش. چون هم آمپر ساعتش واقعیه هم c بالایی داره.
                  اینم عکسش:

c این باتری 10 هستش که یعنی این که 10 برابر آمپر ساعتش به صورت مداوم میتونه جریان بده. یعنی این باتری تا 15 آمپر رو به صورت مداوم میتونه بده.
                  اما بقیه باتری ها اکثرا 1.5c هستند.
                  AYRIC

دیدگاه

نوشته اصلی توسط بهزاد سلمانی
                    نیما آخه امتحان کردی این حرف رو میزنی؟ باتری لیتیوم یون 3.7V 3500mAh تو eca هستش به خوبی جواب میده و مشکلی نداره.
                    لینک: http://eshop.eca.ir/%D8%A8%D8%A7%D8%...V-3500mAh.html
                    rasadeyan چرا از خوده سایت نمیخری که زیر 10 تومنه؟
                    برای اینکه متوجه خوب بودن جنس ها یک فروشگاه شویم لازم به خرید تمام محصولاتش رو نداری فقط کافی چند تا محصولش بد باشه.
                    وقتی قیمتش به شکل عجیبی پایینه و مارک معروفی هم نیست پس لازم به امتحان کردن نداره!!باتری رو حتما باید از جایی بگیریم که کارش اینه یعنی کل مغازش باتری باشه نه مثل فروشگاه های الکترونیکی همه چیز داشته باشه.چون این جور مغازه ها هم چند نوع باتری دارن هم برات بسته بندی میکنن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nima_zeus
                      برای اینکه متوجه خوب بودن جنس ها یک فروشگاه شویم لازم به خرید تمام محصولاتش رو نداری فقط کافی چند تا محصولش بد باشه.
                      وقتی قیمتش به شکل عجیبی پایینه و مارک معروفی هم نیست پس لازم به امتحان کردن نداره!!باتری رو حتما باید از جایی بگیریم که کارش اینه یعنی کل مغازش باتری باشه نه مثل فروشگاه های الکترونیکی همه چیز داشته باشه.چون این جور مغازه ها هم چند نوع باتری دارن هم برات بسته بندی میکنن
                      من حرفی از خرید تمام محصولات نزدم. در ضمن شما کدوم محصول بد خریدی از اینجا اونو بگئ تا شفاف سازی بشه. :biggrin:
                      لازم به ذکره که باتری ها از همون مغازه هایی که به اصطلاح شما پره باتری هستش میاد به فروشگاه های الکترونیکی. خودشون که باتری نمیسازن. :icon_razz:
                      تو فروشگاه اگه نگاه کرده باشی باتری با کیفیت بالا هم گذاشته شده که خیلی گرونن و تو باتری لپ تاپ از اونا استفاوه میشه و کسانی که مثل شما پول دارن هستن میتونن از اونا بخرن.

اضافه شده در تاریخ :
                      نوشته اصلی توسط roboreza
                      از سنسور tcs230 استفاده کردم. سنسور خیلی خوبیه
                      رضا با این سنسور که تو مسابقه مشکلی نداشتی؟ به خوبی جواب داد؟
                      در مورد راه اندازیش میتونی لطف کنی و توضیح بدی؟
                      همون طور که تو تاپیک زیر گفته بودی از LM331 استفاده کردی؟
                      لینک:
                      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=82754

دیدگاه

من تو تبریز گشتم خود فروشنده ها هم میگفتن که این باتریا 1.5 امپر هستن
                        1 چیز توپ میخوام
                        راستی دنبالlm338 میگردم
                        کل تبریز و گشتم پیدا نکردم
                        اینم لینک من :

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رامین اسدیان
                          من تو تبریز گشتم خود فروشنده ها هم میگفتن که این باتریا 1.5 امپر هستن
                          1 چیز توپ میخوام
                          راستی دنبالlm338 میگردم
                          کل تبریز و گشتم پیدا نکردم
                          تو تبریز فقط پاساژ عالی قاپو تخصصی باتری میفروشه اگه باتری های اونجا به کارت نیومده پس باید یه سر بری تهران. حالا مگه مدارت چقدر جریان میکشه؟
                          LM338 رو میشه بپرسم کاربردش چیه؟

دیدگاه

باتریا تو عالی قاپ و هست قیمتش زیاده پولش دستم بیاد میخرم

Lm338 همون lm317 هستش البتهیمقدار جریان خروجیش 5امپر هستش
                            اینم لینک من :

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رامین اسدیان
                              باتریا تو عالی قاپ و هست قیمتش زیاده پولش دستم بیاد میخرم

Lm338 همون lm317 هستش البتهیمقدار جریان خروجیش 5امپر هستش
                              به نظرم اگه رباتت بیشتر از 1.5A نمیکشه از همین ارزونا بخر. هر چقدر هم کیفیتش کم باشه واقعا صرف نمیکنه هشتاد هزار تومن بدی واسه چهار تا باتری. بازم ببین هر جور صلاحته. یه خورده به فکر جیبت باش. :job:

دیدگاه

رضا با این سنسور که تو مسابقه مشکلی نداشتی؟ به خوبی جواب داد؟
                                در مورد راه اندازیش میتونی لطف کنی و توضیح بدی؟
                                همون طور که تو تاپیک زیر گفته بودی از LM331 استفاده کردی؟
                                لینک:
                                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=82754
                                با تنها چیزی که توی مسابقات مشکل نداشتیم و همیشه خوب کار داد همین سنسور رنگ بود

خروجی این سنسور فرکانس هستش. و دوتا پایه برای کنترل داره که با این دوتا پایه میتونی مشخص کنی که مقدار R (قرمز) بیاد روی خروجی یا G (سبز) یا B (آبی) . مثلا اگه دوتا ورودی رو 0 کنی مقدار R را به صورت یه فرکانس توی خروجی میذاره. حالا اگه یکی رو 0 و اونیکی رو 1 کنی مقدار B و میذاری و اگه دوتارو 1 کنی مقدار G رو بهت میده. دیتاشیتش رو یه نگاهی بکن سوالی داشتی بپرس
                                برای اینکه مقادیر رو بتونی بخونی باید با میکرو یه فرکانس متر درست کنی
                                از LM311 هم استفاده نکردم. توی اون تاپیک هم نوشته بودم استفاده میکنم ببینم چی میشه بعد دیدم با خود میکرو بگیرم فرکانس رو بهتره

به نظرم اگه رباتت بیشتر از 1.5A نمیکشه از همین ارزونا بخر. هر چقدر هم کیفیتش کم باشه واقعا صرف نمیکنه هشتاد هزار تومن بدی واسه چهار تا باتری. بازم ببین هر جور صلاحته. یه خورده به فکر جیبت باش. :job:
                                اگه میخواید باتری بخری و اگه موتورات 600 یا 500 RPM هستند 5 سل بگیرید. خوب هم هزینه کنید چون خیلی فرقشه باتری که 1.5 آمپر بده با باتری که 15 آمپر بده

درسته مدار بیشتر از 1.5 آمپر جریان نمیکشه ولی موتورها خیلی بیشتر از این جریان میکشه. مخصوصا وقتی بهشون چسب میزنی. اصلا برای همینه که به جای LM317 از LM338 استفاده کردیم
                                توی لحظه بک زدن هم موتورها جریان لحظه ای زیادی میکشه که اگه نتونی تامینش کنی سرعت تغییر جهت موتورات میاد پایین
                                AYRIC

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X