اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مسیریاب

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مسیریاب

راستش خودمم نمی دونم دیگه چیکار کنم !
    مقاومت فرستنده ها 460 هستش
    مقاومت گرنده ها رو هم عوض کردم 10k گذاشتم الان ولتاژ دو سر مدار برد سنسور 3.9 میشه جریان ورودی به مدار هم 120 میشه
    البته با منبع !

منبع ماکزیمم 1 امپر هستش

دیشب تست کردم 2576 رو واسه ولتاژ 9 ولت 2.5 خروجی میده واسه 18 ولت 1.8 و جریان دو سر مدار هم با 2576 میشه 45
    من دیگه خسته شدم ! ربات به این سمجی ندیده بودم تا حالا :cry2: :cry2: :cry2:
    اسمم را پدرم انتخواب کرد !
    نام خوانوادگی ام را یکی از اجدادم !
    دیگه بسه راهم را خودم انتخواب خواهم کرد !
    اینم لینک من :
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.msg585767#msg585767

دیدگاه

برد سنسور رو از برد اصلی جدا کن
      یه بار جریان رو برای برد اصلی و یه بار برای برد سنسور اندازه بگیر
      با منبعی که 1 آمپر جریان میده نباید وقتی ازش 100 میلی میکشی اینقدر افت کنه. پس یه جای کار ایراد داره. یا جریان رو اشتباه اندازه گرفتی یا تغذیه مشکل داره یا ....

AYRIC

دیدگاه

جریان بدون برد سنسورخیلی کم میشه دقیق یادم نیست

یعنی میشه این ربات راه بیافته ؟؟؟؟ :cry2: :cry2: :cry2:
        اینم لینک من :

دیدگاه

باید یه بار فرستنده هات رو از توی برد سنسور بکشی بیرون
          یا ترک تغذیه ای که مال اوناست رو قطع کنی که اینطوری باید کلی از ترکهارو قطع کنی. پس همون فرستنده هارو بکش بیرون
          AYRIC

دیدگاه

:eek: :eek: :eek:

ای بابا !!!! 3 تا امتحان دارم تو 2 هفته !!!!!!

به نظرت بهتر نیس مقاومت فرستنده ها رو هم 1k بذارم ؟؟؟؟؟؟؟ یا یکم بیشتر از 470 ؟؟؟
            چون دفه پیش هم وقتی مقاومت فرستنده ها رو افزایش دادم ولتاژ دو سر مدار از 1.5 به 3.5 افزایش پیدا کرد الانم مقاومت گیرنده ها رو 10k کردم ولتاژ شد 3.9 !
            اینم لینک من :

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رامین اسدیان
              :eek: :eek: :eek:

ای بابا !!!! 3 تا امتحان دارم تو 2 هفته !!!!!!

به نظرت بهتر نیس مقاومت فرستنده ها رو هم 1k بذارم ؟؟؟؟؟؟؟ یا یکم بیشتر از 470 ؟؟؟
              چون دفه پیش هم وقتی مقاومت فرستنده ها رو افزایش دادم ولتاژ دو سر مدار از 1.5 به 3.5 افزایش پیدا کرد الانم مقاومت گیرنده ها رو 10k کردم ولتاژ شد 3.9 !
              اون دفعه هم مشکل داشته
              نباید ولتاژ دوسر مدار از 5 بیاد پایین که
              من مدارم با سنسورا 400 میلی آمپر میکشید ولی ولتاژ از 5 نمیومد پایین
              یا تغذیه مشکل داره یا آمپر مترت
              AYRIC

دیدگاه

نوشته اصلی توسط roboreza
                اون دفعه هم مشکل داشته
                نباید ولتاژ دوسر مدار از 5 بیاد پایین که
                من مدارم با سنسورا 400 میلی آمپر میکشید ولی ولتاژ از 5 نمیومد پایین
                یا تغذیه مشکل داره یا آمپر مترت
                درس شد ولتاژ دیگه نمیاد پایین 2576 هم درس شد 338 هم وصل کردم هنوز فدصت نکردم که کامل تست کنم ولی 1 مشکل دارم اونم اینه که یکی از ترانزیستور های 4905 خیلی داغ میکنه ! به نظرن سوخته ! نظرت چیه ؟ خودم هنوز فرست نکردم pwm بدم ببینیم کار میکنه یا نه !

اضافه شده در تاریخ :
                درس شد ولتاژ دیگه نمیاد پایین 2576 هم درس شد 338 هم وصل کردم هنوز فرصت نکردم که کامل تست کنم ولی 1 مشکل دارم اونم اینه که یکی از ترانزیستور های 4905 خیلی داغ میکنه ! به نظرن سوخته ! نظرت چیه ؟ خودم هنوز فرست نکردم pwm بدم ببینیم کار میکنه یا نه !
                اینم لینک من :

دیدگاه

درس شد ولتاژ دیگه نمیاد پایین 2576 هم درس شد 338 هم وصل کردم هنوز فدصت نکردم که کامل تست کنم ولی 1 مشکل دارم اونم اینه که یکی از ترانزیستور های 4905 خیلی داغ میکنه ! به نظرن سوخته ! نظرت چیه ؟ خودم هنوز فرست نکردم pwm بدم ببینیم کار میکنه یا نه !
                  خدارشکر :biggrin:
                  مشکل از چی بود؟
                  ماسفت ممکنه سوخته باشه ولی به هر حال مراقب باش که تغذیت رو نسوزونه چون تمام توان تغذیه رو ازش میگیره
                  از لحاظ کار دادن که نباید مشکلی باشه چون روی روبات خودم هم بود و خوب کار میکرد. فقط یکم ماسفت ها داغ میکرد اونم برای نداشتن درایور گیت بود
                  AYRIC

دیدگاه

وای وای وای ! چه حالی داره شب امتحان عوض اینکه بشینی درس بخونی با رباتت ور بری 😀 :biggrin: :biggrin:

دیشب pwm دادم به ربات مثل این که درس کار میکنه ولی وخت نداشتم زیاد تست کنم ! امشب کامل تست میکنم ببینم ماسفتا سالمن یا نه
                    خیلی ممنونم ازت :nice:
                    اینم لینک من :

دیدگاه

سلام به همه
                      من ربات ساختم ولی سر پیچ نمیتونه با سرعت زیاد بپیچه
                      من تو مسابقات دیدم که برخی ربات ها با سرعت وحشتناک میپیچند :eek:
                      من چند تا حدس زدم شما هم کمک کنید :rolleyes:
                      1-میتونه از درایور های قوی (آمپر بالا) باشه ،چون موتورها سر پیچ و در سرعت زیاد تغییر حالت میدن و این جریان زیادی میکشه(l298 به خوبی نمیتونه این جران رو تامین کنه و به شدت داغ میکنه و در مواردی میسوزه) :cry2:
                      2-میتونه از تعداد سنسور ها باشه که من نمیدونم که چرا از این همه سنیور استفاده میکنن oo:
                      3-میتونه از ابعاد ربات باشه که من از این هم سر در نمیارم oo:
                      4-میتونه از مقایسه کننده ها باشه،که من یا از lm324 ویا آی دی سی میکرو استفاده میکنم(البته برا تنظیم مقایسه کننده ها در ولتاژ مورد نظر من از یه pot برای همه مقایسه کننده ها استفاده میکنم آیا این مشکلی داره؟ :biggrin:)
                      5-میتونه از عدم استفاده از کریستال خارجی باشه(من همیشه از کریستال داخلی استفاده میکنم)
                      6-میتونه از چرخ ها باشه
                      7-میتونه از تغذیه میکرو باشه(من همیشه ورودی رو میدم به رگولاتور 7805 و خروجی رو میدم به میکرو بدون هیچ خازن و دیودی :redface
                      8-یا میتونه از موتور های ارزون باشه :mrgreen:
                      به این موارد نگاه کنید و بگید کدوم بی ربطه و کدوم باربط و اگه شما هم نظری دارین بگین :read:

دیدگاه

به موارد 1 و 2 و 8 خیلی وابسته هستش و همینطور یه برنامه ربات
                        به بقیه ربط زیاده نداره
                        اینم لینک من :

دیدگاه

سلام دوستان

این مدار اصلی ربات مسیریابی هست که طراحی کردم البته به کمک شماها.میخواستم اگه زحمتی نیست چکش کنید مشکلی نداشت بدم بیرون واسم PCB بزنن. PCB رو هم طراحی کردم.اگه خواستین فایل اون رو هم بزارم.دستتون درد نکنه.

دیدگاه

خوبه
                            فایل pcb رو هم بذار اونو هم ببینیم
                            AYRIC

دیدگاه

این هم فایل PCB. اگه عکس واضح نیست بگید تا خود فایل رو بزارم.

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : مسیریاب

نوشته اصلی توسط Beh.vorojak
                                این هم فایل PCB. اگه عکس واضح نیست بگید تا خود فایل رو بزارم.
                                اوکی بده بزنن ببین چی میشه
                                یه سری مشکلات توی pcb هست که توی عملکرد کلی تاثیر نداره اما وقتی زدی خودت متوجه میشی. چون اگه الان بخوام بهت بگم متوجه نمیشی چرا اینارو گفتم و دوباره تکرارش میکنی :mrgreen:
                                AYRIC

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X