اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

سلام
    اگه از یه هیدسینگ مناسب استفاده کنی دیگه احتیاج نیس اونو تو اب بزاریش تازه بنظرمن تو اب گذاشتن اون دردسر داره

دیدگاه

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

نوشته اصلی توسط farvahar94
      حالا چنتا سوال دارم.اول اینکه اصلآ من با این5198تست بکنم مدارو یا اگه نمیشه یا بازدهش قراره کمتر باشه تا دست بهش نزدم بیخیال شم و برم 1047بگیرم؟؟دوم اینکه این لیستی که نوشتم و رفتم گرفتم انگار با این عکسایی که شما از بردهاتون گذاشتین فرق داره!!من رو شماتیک صفحه1 قطعاتو گرفتم که ایناس:1-مقاومت47 2-سلف مقاومتی100میکرو(فک کنم اشتباهی گرفتم اینو!!) 3-خازن سرامیکی 10نانو(سبز رنگ!!!!)(2J103J) سرامیکی8.2(3B682J-اینم سبزه ) سرامیکی1.5 (2A152J اینم سبزه و کوچیک تر!) دیودم4004داشتم جواب میده ینی؟! حالا شک دارم چون دیدم تو عکسا خازن الکترولیتی دارن دوستان ولی ماله ما همش سرامیکی شد! بعلاوه تو عکسای صفحه1 سلف ها انگار مقاومتی نبودن...حالا راهنمایی کنین که چیکار کنم من!لیست قطعاتو در حد بچه ابتدایی یکی برام بگه شاید بتونم گیر بیارم درضمن خعلی خوشم اومد که 26صفحه تاپیک و تا امروز هنوز داره رو پیشرفت همین مدار پیش میره و خاطرخوا زیاد داره زیاد حرف زدم؟
      1.ترانزیستور مشکلی نداره به شرطی که جنس مرغوب باشه
      2.مقاومت هم درسته
      3.سلف مقاومتی بدلیل توان کم تو این مدار جواب نمیده و میسوزه به فروشنده بگید سلف بشکه ای میخوام .
      در ضمن یکی از سلف ها هم تو صفحه 2 مقدارش عوض شد باید اون سلفی که به منفی تغذیه وصله رو 330 میکرو بذارید.
      4.خازن ها هم باید جواب بدن ولی اگه میخواید دوباره قطعات رو بگیرید بگید خازن ولتاژ بالا میخوام مثلا 800ولت یا 1000 ولت مخصوصا اون 1.5نانو
      5.دیود رو هم بهتره که فست بذارید مثلا UF4007
      6.موفق باشید :bye

دیدگاه

با سلام به دوستان
        من قطعات را خریدم و مدار را بستم.اما متاسفانه هیچ اتفاقی نیفتاد!! :cry2:نه ترانزیستور داغ کرد ونه از بخار خبری بود.من برای تغذیه از 8 ت اداپتور 5.2 ولت، سری با هم که مجموعشون می شدو نزدیک به 41 ولت استفاده کردم.
        انسان در زندگی گاهی میبد و گاهی چیز یاد میگیرد.چیزی به نام شکست وجود ندارد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهران چمنی
          سلام به همه بچه ای باحال و خلاق اینجا
          من همیشه زمانی که یک پین رو کانفیگ میکنم مینویسم
          config pind.0 = output
          شاید مشکلت اینجوری حل شه!!!
          موفق باشی!

دیدگاه

با عرض سلام و خدا قوت خدمت تمامی کسانی که دارند تو ساخت این مدار فعالیت می کنند.
            چندتا توصیه داشتم که اگه اونارو رعایت کنید به احتمال زیاد موفق خواهید شد.
            من اول مدار رو بستم و جواب گرفتم بعد PCB زدم و قطعاتم رو روی اون بستم اما دیگه جواب نداد و چند وقتی دستم بهش بند بود تا اینکه کلا قطعات رو عوض کردم و متوجه شدم که سلف هام مشکل دارند و به شما دوستان توصیه می کنم که اگه آب فقط می لرزه اما بخار نمیشه سلف هاتون رو عوض کنید و همچنین می تونید از ترانزیستور C5198 استفاده کنید چون خودم از این ترانزیستور استفاده کردم و جواب داد.در مدار اولی که بستم من از سلف 500 نانو استفاده نکردم و خیلی خوب آب بخار می شد و الان هم بین امیتر و زمین رو اتصال کوتاه کردم که باز جواب می ده اما در مدار هایی که می خواستم از سلف 500 نانو استفاده کنم دوتا سلف 1 میکرو رو با هم موازی می کردم برای اینکه مشکل سیم پیچی رو نداشته باشم.
            فیلمی رو هم که ms1003 گذاشتند رو دیدم اما بخار ایشون خیلی کمه اما مال من اونقدری بخار می کنه که بعد از چندثانیه دیگه داخل ظرف اصلا قابل مشاهده نیست و باید بهش فوت کنی تا داخل پیدا بشه.
            با تشکر از همه ی دوستانی که هنوز دارند زحمت می کشند تا مدار بهتری ساخته بشه.
            خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alimohammadiharooni
              در مدار اولی که بستم من از سلف 500 نانو استفاده نکردم و خیلی خوب آب بخار می شد و الان هم بین امیتر و زمین رو اتصال کوتاه کردم که باز جواب می ده اما در مدار هایی که می خواستم از سلف 500 نانو استفاده کنم دوتا سلف 1 میکرو رو با هم موازی می کردم برای اینکه مشکل سیم پیچی رو نداشته باشم.
              سلف 500نانو جهت کاهش مصرف جریان پیزو هست....
              حذف اون فشار زیادی رو روی پیزو وارد میکنه و باعث میشه پیزو زودتر خراب بشه
              وگرنه در همون صفحات اول تایپیک هم عرض کردم که اگه اتصال کوتاه هم بکنید مدار کار میکنه ولی جریان مصرفی پیزو به 800میرسه
              با گذاشتن سلف 500و تغییر در فاصله هر لوپ آن میشه جریان رو بسیار کاهش داد...من روی 500میلی آمپر تنظیم کرده بودم.

راستی اگه لطف کنی و کلیپ و عکسی از دستگاهت برای دوستان بزاری ممنون میشم

هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

سلام من میخوام یه دونه درست کنم اما چنتا مشکل دارم لطفا کمکم کنید داخل مدار یه دونه مقاومت هستش چند اوهم هست . شماره خازن ها چنده و ترانس رو باید مستقیم وصلش کنم مثبتو منفی نداره .

دیدگاه

سلام :byeخیلی وقته نبودم اما جواب چند تا سوال رو اومدم بدم شاید مشکلشون حل بشه .
                  اولا:(یه سری حرف تکراری)
                  کسایی که برای بار اول می خوان بسازن این چیز هارو رعایت کنن مشکلشون حله:
                  1-سلف 500 رو خودتون بپیچید . (اطلاعات صفحه 1) هرچی تعداد دور هاتون کمتر باشه فشار بیشتری به ترانزیستور میاد.بعد به پیزو فشار میاد.در نتیجه پیزو زودتر می پوکه.در ضمن بدون هیت سینک واسه ترانزیستور دیگه...
                  2- سلف هارو بشکه ای بگیرید.این مهمه...
                  3- خازن هارو ولتاژ بالا بگیریدتا نسوزه ...
                  4- مقاومت هرچی بود منظورم توانشه مهم نیست 47 کیلوئه
                  5-یه سلف 100 تو ورودی مدار داشتیم رو منفی اونو 330 کنید بهتره
                  6-این دیود رو بذارید uf4007 خیلی بهتره اینم خودم امتحان کردم جواب داد by127
                  7-اینم واسه تازه کارها:ترانس باید یسو بشه یه پل دیود 2 یا 4 امپر و یه خازن 2200 یا 1000 میکرو 63 ولت
                  8-پشت پیزو آب نخوره یه موقع oo:

دیگه با این توضیحات مشکلی نباید داشته باشید. oo:
                  هرجاش غلطه بگید...
                  http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76782.0 هر شکست مقدمه یک پیروزی است.
                  ...
                  از شکست ها درس و از موفقیت ها تجربه اندوزید.
                  ...
                  به امید پیروزی...........

دیدگاه

یه چیز دیگه بگم
                    تقریبا مطمئن شدم کسایی تازه وارد این بحث میشن یه راست میان صفحه آخر البته بعد از خوندن صفحه اول :question:

اگر صفحه های بعدی رو یه نگاه بندازید دیگه این سوال های الکی رو نمی پرسید البته دوستان جواب میدن اما خودتون برید بخونید بهتره خیلی چیزا رو از دست می دید...
                    خواهشا این کارو نکنید

در ضمن علم چیزی نیست که یه روزه بدست بیاد خود من هنوز خیلی چیزا بلد نیستم پس اگه بار اول یه چیزی رو ساختید و کار نکرد 3 تا دلیل بیشتر نداره:

1- یا وسیله رو اونجور که باید درست نکردید(به هر دلیلی , نبود حوصله ,حس و حال , انتخاب غلط قطعات و ...)
                    2-یا علم اون کار رو نداشتید
                    3- یا اینکه در توانتون نیست مثلا اگه شما تازه کارید بگن یه تابلو فرمان آسانسور بساز خوب معلومه نمی تونید از چیز های ساده تر باید شروع کنید تا بستن تابلو فرمان و برنامه ریزی میکروکنترلر و ...)

به قول دوستان : گاماس گاماس , بیر به بیر , پله پله

...
                    ...

دیدگاه

بازم یادم رفت

اگه یه موقع مثل من پشیمون شدید که چرا مثلا این همه خرج کردید ولی چیزی از توش در نیومد یا ناامید شدید یا با مخالفت خونواده مواجه شدید یکی از این کارهارو انجام بدید و نگران نباشید
                      1-خیلی جاها به یه سری وسایل نیاز دارن سفارش کار بگیرید
                      2-کلا بیخیال شید همه چی رو بریزید دور و بهش فکر نکنید
                      3-کمترخرج کنید و بیشتر با چیزایی که دارید کار کنید
                      4- در مورد خانواده اگر دوست دارید ادامه بدید مثل شیر جلوشون وایسید اادامه بدید والا بذارید کنار

...
                      ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nooria
                        بازم یادم رفت

اگه یه موقع مثل من پشیمون شدید که چرا مثلا این همه خرج کردید ولی چیزی از توش در نیومد یا ناامید شدید یا با مخالفت خونواده مواجه شدید یکی از این کارهارو انجام بدید و نگران نباشید
                        1-خیلی جاها به یه سری وسایل نیاز دارن سفارش کار بگیرید
                        2-کلا بیخیال شید همه چی رو بریزید دور و بهش فکر نکنید
                        3-کمترخرج کنید و بیشتر با چیزایی که دارید کار کنید
                        4- در مورد خانواده اگر دوست دارید ادامه بدید مثل شیر جلوشون وایسید اادامه بدید والا بذارید کنار

با عرض سلام خدمتون تمامی دوستان
                        شمایی که می گی خیلی خرج کردی اما اونطوری که باید جواب می گرفتی باید خدمتت عرض کنم که بنده هم مثل شما هستم اما با این تفاوت که بنده جواب گرفتم و خوب هم جواب گرفتم.میگند آخرین حربه ای که شیطان در مورد انسان به کار میبره موقعی که از همه جا رونده و مونده شده نا امیدیه پس نا امید نباش و باز هم ادامه بده تا موفق بشی.من اگر همون اول کار رفته بودن و یه دستگاه بخور سرد خریده بودم شاید ارزون تر در میومد تا اینکه بخوام قطعه بخرم و اونا رو سر هم کنم اما موقعی که بعد از کلی خرج کردن و کلافه شدن می بینی که آب بخار شد لذتی بهت دست می ده که از خریدن اون دستگاه هیچ وقت این لذت رو نمی بری.انسان به امید زندست پس نا امید نباشید و تلاش کنید.مدار بنده خیلی خوب کار میکنه اما تنها مشکلی که در مدار بنده و تمامی دوستان وجود دارد رانش حرارتی ترانزیستوره که راه های مختلفی رو امتحان کردم اما نتیجه نداده.

یه چیز دیگه هم باید بگم هر دستگاهی با هر تکنولوژی ای که وارد بازار بشه چین دو روز بعدش همونه تولیست تولیدش قرار می ده و تولیدش می کنه حالا ما براچی کپی برداری نکنیم؟
                        آقایونی که تهران تشریف دارند می تونند از جهان کیت یه دونه ماژول آمادشو بخرند که فکر کنم حدود 30 تومنی باشه و مدارشو راحت کپی کنند تا بقیه هم استفاده کنند. :nice:
                        خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد...

دیدگاه

من حدود 120 تومن خرجش کردم و به دردم نخورد. چرا؟ چون نمیدونستم ولتاژ بالا پیزو رو داغون میکنه! 5 روز بیشتر دوام نیوردن

دیدگاه

[quote author=alimohammadiharooni link=topic=72424.msg485721#msg485721 date=1374632540]
                            باعرض سلام خدمتون تمامی دوستان
                            شمایی که می گی خیلی خرج کردی اما اونطوری که باید جواب می گرفتی باید خدمتت عرض کنم که بنده هم مثل شما هستم اما با این تفاوت که بنده جواب گرفتم و خوب هم جواب گرفتم.میگند آخرین حربه ای که شیطان در مورد انسان به کار میبره موقعی که از همه جا رونده و مونده شده نا امیدیه پس نا امید نباش و باز هم ادامه بده تا موفق بشی.من اگر همون اول کار رفته بودن و یه دستگاه بخور سرد خریده بودم شاید ارزون تر در میومد تا اینکه بخوام قطعه بخرم و اونا رو سر هم کنم اما موقعی که بعد از کلی خرج کردن و کلافه شدن می بینی که آب بخار شد لذتی بهت دست می ده که از خریدن اون دستگاه هیچ وقت این لذت رو نمی بری.انسان به امید زندست پس نا امید نباشید و تلاش کنید.

در مورد متن قرمز رنگ باید بگم من هم تو این مدار خیلی خوب نتیجه گرفتم البته بعد کلی دردسر و اشتباه و ناامیدی و ...
                            من منظورم کار دیگه و مدار دیگه ای بود که تاحالا 70000 هزار تومن خرجش کردم و یدفعه ساختمش ولی کار نکرد.

در مورد متن سبز رنگ باید بگم شید باورت نشه ولی در حد ... موافقم.اولین باری که بخار کرد این قدر خوشحال شدم که نگو...

...
                            ...

دیدگاه

سلام علیکم.
                              من کل این 29 تایپیک رو خوندم.اما بحث ها در اخر پراکنده شد و من دقیقآ نفهمیدم که دوستان توانستند این دستگاه رو با کارکرد طولانی بسازند یا خیر؟
                              ببخشید سوال مبتدیانه میپرسم اما به مدار اصلی باید جریان ACبدهیم یا DC؟
                              به پیزو ها هم که باید نوسان 2مگا رو بدهیم.حالا اگر(به عنوان شیطنت) به جای پیزو مدار رو به انتن وصل کنیم چیمیشه؟
                              از اقای چمنی و سایر دوستان هم ممنونم .ومیدانم که اقای چمنی از حرف بعضی دوستا ناراحت و دلسرد شدند.
                              راستی طرح استفاده از کریستال رو کسی عملی کرد؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amin tal
                                سلام علیکم.
                                من کل این 29 تایپیک رو خوندم.اما بحث ها در اخر پراکنده شد و من دقیقآ نفهمیدم که دوستان توانستند این دستگاه رو با کارکرد طولانی بسازند یا خیر؟
                                ببخشید سوال مبتدیانه میپرسم اما به مدار اصلی باید جریان ACبدهیم یا DC؟
                                به پیزو ها هم که باید نوسان 2مگا رو بدهیم.حالا اگر(به عنوان شیطنت) به جای پیزو مدار رو به انتن وصل کنیم چیمیشه؟
                                از اقای چمنی و سایر دوستان هم ممنونم .ومیدانم که اقای چمنی از حرف بعضی دوستا ناراحت و دلسرد شدند.
                                راستی طرح استفاده از کریستال رو کسی عملی کرد؟
                                و علیک سلام دوست عزیز
                                خسته خوندن نباشید ! 29*14 میشه 424 تا پاسخ....توی صفحات آخرم گفتم که و قبلش هم گفتم و قبل تر از اونم گفته بودم که این دستگاه واسه کار کرد مداوم باید شامل تغییراتی بشه
                                یعنی پیزو از بیس بیاد به کلکور و....
                                جریان ac ! ولتاژ DC باید باشه...برخی از دوستان از ترانس استفاده میکندد که AC هست ولی با پل دیود اون رو DC میکنند

2مگ نیست...1.6 مگ هست که نوسان ساز ما بین 1 تا 1.4 میده
                                به آنتن بدید شاید باعث ایجاد نویز شدید در لوازم صوتی و تصویری بشه
                                البته در حد فقط چند متر یا کمتر !

خواهش میکنم ...نه ناراحت نیستم....تایپیک رو وقتی باز کردم برای آموزش ساده ساخت بخار سرد بود
                                همین موضوع رو با جدیت ادامه دادم و آموزش رو تموم کردم...از اون به بعدش فقط سوال و جواب هابود که بازم تا جای ممکن جواب دادم و دیگر دوستان هم گمک کردند
                                بعد از اون هم سوالات تکراریست که باعث میشه کمتر سر بزنم...همین
                                موفق باشید
                                هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X