اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مرجع کامل طراحی و ساخت منبع تغذیه سوئیچینگ توسط نرم افزار PI Expert

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مرجع کامل طراحی و ساخت منبع تغذیه سوئیچینگ توسط نرم افزار PI Expert

نوشته اصلی توسط r_sal
    باسلام
    میخواستم بدونم من تو بازار این هسته رو به چه اسمی باید بخرم چون امروز رفتم گفتم e25 /13/7گفت اصلا همچین چیزی نداریم دقیقا همون چیزی که تو عکسه چند تا تاپیک بالا گذاشتم رو بهشون گفتم میشه کمکم کنید باید چی بگم ممنون
    دوستان واقعا اگه کسی اطلاع داره خواهشن کمک کنه من واقعا نیاز دارم
    یعنی گفتم ef25 میخوام گفتن نداریم :cry2: :cry2:
    مردی که کوه را از میان برداشت کسی بود که شروع به برداشتن سنگ ریزه ها کرد

دیدگاه

سلام
      شماره هسته رو اینطور بگید:ee25/25/7 اگر نبود بگید:ee25/25/10
      من دریافته ام که ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند که اراده کنیم چنین ایده هایی را داشته باشیم. "چارلز چاپلین "

دیدگاه

دوستان در مداری نیازی هست که زمین قسمت اولیه رو به زمین قسمت ثانویه متصل کنم
        مشکلی که پیش نمیاد
        کسی تجربه ای داره؟
        هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
        بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
        میدونی مشکل ما کجاست؟سرمایه و مغز ها رو نمیتونیم یکجا جمع کنیم...

تعدادی ماژول GPS GP5MX1513F1 با بالاتریت حساسیت -170db به قیمت خرید بفروش میرسد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط n340
          دوستان در مداری نیازی هست که زمین قسمت اولیه رو به زمین قسمت ثانویه متصل کنم
          مشکلی که پیش نمیاد
          کسی تجربه ای داره؟
          هرگز این کار رو نکنید
          نویز شدیدی می گیره و ولتاژ خروجی از دقت می افته

چرا لازمه ؟؟
          برای کاری در حوزه اربعین نیاز به نیروی داوطلب هستیم.
          http://hosseinwalkingday.com

دیدگاه

چون 300 ولت dc موجود دارم و اگه بخوام از خازن ها و قسمت های فعلی استفاده کنم لازم هست
            اگر نه که می بایست پل دیود و سلف ورودی و مابقی قطعات رو اضافه کنم

و ی سوال دیگه برای استفاده تا 600 ولت چه راه کاری پیشنهاد میدید؟
            هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
            بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
            میدونی مشکل ما کجاست؟سرمایه و مغز ها رو نمیتونیم یکجا جمع کنیم...

تعدادی ماژول GPS GP5MX1513F1 با بالاتریت حساسیت -170db به قیمت خرید بفروش میرسد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط n340
              چون 300 ولت dc موجود دارم و اگه بخوام از خازن ها و قسمت های فعلی استفاده کنم لازم هست
              اگر نه که می بایست پل دیود و سلف ورودی و مابقی قطعات رو اضافه کنم

و ی سوال دیگه برای استفاده تا 600 ولت چه راه کاری پیشنهاد میدید؟
              متوجه نشدم!
              شما DC تون رو بدید به سوییچینگ
              گراند ها هم تفکیک باشه
              مشکلی ایجاد نمی شه
              برای کاری در حوزه اربعین نیاز به نیروی داوطلب هستیم.
              http://hosseinwalkingday.com

دیدگاه

سلام.دوستان لطفا هرکی میدونه جواب بده.این فیوزی که اول مدار نرم افزار قرار داده و به نام V275LA4P هستش ,چه فیوزیه و به چه اسمی توی بازار باید بگیریم.نوشته 7mm-23j-275 v .

دیدگاه

سلام
                  اون فیوز نیست ،وریستوره.275ولت ac و قطر7میلی متر
                  من دریافته ام که ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند که اراده کنیم چنین ایده هایی را داشته باشیم. "چارلز چاپلین "

دیدگاه

سلام
                    اون فیوز نیست ،وریستوره.275ولت ac و قطر7میلی متر

آخه توی قسمت توضیحاتش نوشته بود littlefuse .قطرش چقدر مهم هستش؟اصلا برای چی قطرش رو بیان میکنن.؟یعنی اگه من 7 mm پیدا نکردم مشکل نداره؟دیدم که از لحاظ ابعاد تفاوت دارن اما تاثیرش چیه نمیدونم.

دیدگاه

سلام
                      اگر ممکنه شکل اش رو اپ کنید
                      درضمن بصورت سری در مدار قرار گرفته یا موازی؟
                      فیوز بصورت سری و وریستور موازی در مدار قرار میگیره.
                      در وریستورها قطر نشاندهنده انرژی قابل تحمله.

دیدگاه

مدارش رو نتونستم پلود کنم.ولی در ورودی بعد از مقاومت به دوسر ورودی وصل شده .

اضافه شده در تاریخ :
                        سلام دوستان.من پی سی بی کارم رو زدم و مونتاژم کردم.قطعات دقیقا همونه که نرم افزار گفته.ولی خروجیم اصلا ثابت نیست و مدام تغییر میکنه.تازه 5 ولت هم نیست.یه چیزی در حدود 3.6 هستش.بعد هم که به یهled وصل میکنم میاد میرسه به 2 و خورده ای.ترانسمو خودم نپیچیدم به خاطر اینکه کارم عجله ایه.و وقتی طرف تست کرده بود مقادیر نشتی درست بودش.حالا چیکار کنم؟

دیدگاه

سلام

از چه رگولاتور سوییچینگی استفاده کردید؟ کلاً شماتیک مدار به همراه مقادیر رو قرار بدید تا شاید مشکل برطرف بشه.

دیدگاه

مدارم 5.5 ولت 1 آمپر بودش.یه دیود ر اشتباه گذاشته بودم.الان 5.2 ولت در خروجی دارم.و ترانسمم یه صدای خیلی کمی میده.اما به محض اینکه از خروجی به یه مصرف کننده مثل ال ای دی میدم.مقدار نوسان پیدا میکنه و خاموش روشن میشه. :sad: :sad:
                            این هم لینک عکس شماتیک مدارم.
                            http://www.axgig.com/images/71493414604396845702.jpg

دیدگاه

فکر کنم فیدبک مدار مشکل داره. مقادیر مقاومت و خازن فیدبک رو با نرم افزار حساب کردید یا دستی حساب شده؟

دیدگاه

من الان ولتازم قبل از وصل کردن به بار 5.2 ولت هستش.اما جریانم خیلی پایینه.مشکل از کجا میتونه باشه؟طبیعتا وقتی یه ال ای دی رو به دوسر خروجی بدم باید یسوزه دیگه.اما نمیسوزه و روشن میمونه. :cry: :cry: :cry: :cry:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X