اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مرجع کامل طراحی و ساخت منبع تغذیه سوئیچینگ توسط نرم افزار PI Expert

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مرجع کامل طراحی و ساخت منبع تغذیه سوئیچینگ توسط نرم افزار PI Expert

نوشته اصلی توسط ms2000
    سلام.بله دیگه همون چسب قطره ای که زدی گپ ایجاد کرده من وقتی چسبه قطره ای میزنم مقداری که میزنم رو طبق تجربه میدونم چقدر گپ ایجاد میکنه.مثلا اگه زیاد بزنی زیاد ایجاد میکنه و کم بزنی کم.من همیشه موقع چسب زدن مقداره اونم در گپ لحاظ میکنم.
    ممنون از پاسختون
    زدن همون چسب قطره ای کفایت میکنه؟
    مقدار گپ تو رو از کجا باید بدونیم بر چه اساسی کم و زیاد کنیم ؟
    www.ElectronShop.ir

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amirjazire
      سلام
      نویز فیلتر (EMI Filter) که استفاده کردین مشخصاتش چیه؟مدلش چیه؟
      ممنون
      سلام.اون یک نویز فیلتره با مشخصات 6 میلی هانری و طوری باید سیمش ضخیم باشه که بتونه جریانی که روش هست رو جواب بده (داغ نکنه) عموما آماده تو بازار تهران پیدا میشه.
      نوشته اصلی توسط SinaElectronic
      ممنون از پاسختون
      زدن همون چسب قطره ای کفایت میکنه؟
      مقدار گپ تو رو از کجا باید بدونیم بر چه اساسی کم و زیاد کنیم ؟
      خب بستگی به اندازه ترانستون داره عموما با یک وسیله ای مثلا کاغذ پرشمان یا مثلا تراشیدن مقداری فاصله هوایی ایجاد میکنن بعد مقدار چسبی که میزنیم هم حساب میکنیم مثلا اگه چسب زیاد بزنیم فاصله هوایی بیشتر میشه و کمتر اگه بزنیم کمتر میشه.
      خب باید اونقدر گپ ایجاد کنیم که با توجه به تعداد دوری که پیچیدیم به اون مقدار اندوکتانس اولیه که گفته شده برسیم.(با دستگاه ال سی آر متر دقیق)
      ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط SinaElectronic
        هسته ای که من استفاده کردم گپ دار بوده ؟ فکر نمی کنم دو هسته E رو فقط قسمتهایی که روی هم قرار میگرفتن رو چسب قطره ای زدم و محکم کردم هیچ فاصله ای هم بین دوهسته قرار ندادم ولی از ولتاژی که من طراحی کرده بودم 0.4 ولت بیشتر بود جریان دهیشم بد نبود
        اصلا اساس وجود این فاصله هوایی چیه کسی از دوستان میتونه ساده به من توضیح بده
        با تشکر
        سلام
        هدف از قرار دادن گپ کاهش اندوکتانس اولیه برای رسیدن به جریان بیشتر(توان بیشتر) است.
        تو این کتاب بخش طراحی فلای بک توضیحات کاملش داده شده
        http://uplod.ir/89tvtjgllkpa/McGrowHill_H.B.pdf.htm

اضافه شده در تاریخ :
        نوشته اصلی توسط majidi58
        سلام دوستان
        من یه منبع تغذیه 75 ولت 70 امپر نیاز دارم اگه کسی بتونه برام بسازه یا اماده اش باشه خریدارم
        خیلی فوری و ضروری نیاز دارم
        سلام دوست عزیز
        این منبع تغذیه مورد اشاره حدودا توانی 6500 وات در ورودی و5500 وات در خروجی نیاز داره. ولتاژ ورودی اش 220 ولته؟ مصرف کننده خروجی چی هست؟
        میدونید قیمتش چند میلیون درمیاد!؟(4 م !!!!)
        من دریافته ام که ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند که اراده کنیم چنین ایده هایی را داشته باشیم. "چارلز چاپلین "

دیدگاه

پاسخ : مرجع کامل طراحی و ساخت منبع تغذیه سوئی

سلام دوستان
          من امروز رفتم هسته ترانس بگیرم (مدل ef25) هر جا رفتم گفتند اندازه هسته (طول - عرض - ضخامت ) را بده
          لطف کنید منو راهنمایی کنید
          ضمنا تو مشهد جایی رو سراغ ندارید؟

دیدگاه

سلام
            من با استفاده از نرم افزار PIexpert مدار 40v-4a طراحی کردم
            یا پروتل pcb مدارو کشیدم
            می خواستم نظر دوستان و اساتید درباره PCB بدونم که آیا جواب می ده یا نه؟
            ممنون میشم راهنمایی کنید
            فایل PCB
            http://www.mediafire.com/download/90uq7bvca7v3wcf/pcb.rar
            فایل PIexpert
            http://www.mediafire.com/download/hfrrf35ggyeqhly/TOPSwitch-HX_PIDesign1.uds

دیدگاه

میشه با این نرم افزار منبع تغذیه 1000 ولت 1 امپر هم طراحی کرد و به طراحیش اعتمادی هست؟

دیدگاه

نه این نرم افزار فقط از توپولوژی فلای بک برای طراحی استفاده می کنه که توانی که شما می خوای ار عهده ی فلای بک خارج
                باید از توپولوژی های دیگه استفاده کنی :smile:

دیدگاه

با سلام.

این نرم افزار برای ورودی 275-175 ولت و خروجی : 36 ولت - 5 آمپر، error میدهد: Could not Optimize for cost

ایراد از کجاست؟
                  [glow=green,2,300][b]بشر ممکن الخطاست
                  درخت هرچه پربار تر سر به زیر تر[/glow]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر حسین بیگدلی
                    با سلام.

این نرم افزار برای ورودی 275-175 ولت و خروجی : 36 ولت - 5 آمپر، error میدهد: Could not Optimize for cost

ایراد از کجاست؟
                    سلام
                    برای رنج تغییرات ولتاژ ورودی و جریان خروجی 5امپر تغییرات دیوتی سایکل زیاد خواهد بود.(احتمالا از 1٪ تا 99٪).بهتره رنج ولتاژ ورودی رو کمتر کنید.یا از مدار Pfc استفاده کنید.
                    من دریافته ام که ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند که اراده کنیم چنین ایده هایی را داشته باشیم. "چارلز چاپلین "

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ebi SMPS
                      سلام
                      برای رنج تغییرات ولتاژ ورودی و جریان خروجی 5امپر تغییرات دیوتی سایکل زیاد خواهد بود.(احتمالا از 1٪ تا 99٪).بهتره رنج ولتاژ ورودی رو کمتر کنید.یا از مدار Pfc استفاده کنید.
                      یعنی ولتاژ حداکثر رو بیارم رو 265 ولت بسه؟

دیدگاه

سلام
                        غیر از ورودی این توانی که شما می خوای خیلی زیاد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amirjazire
                          سلام
                          غیر از ورودی این توانی که شما می خوای خیلی زیاد
                          کمتر از 200 واته که.

چرا زیاد؟

دیدگاه

توپولوژی فلابک برای توان تا 150 وات مناسبه و بیشترش مناسب نیست تلفات و... زیاد میشه

دیدگاه

سلام
                              برای توان بالاتر از 150 وات تو فلای بک نیاز به مدار اسنابر و کلمپ قدرتمند برای حفاظت سوییچ هست.همچنین جریان پیک سوییچ هم بسیار زیاد خواهد شد.

دیدگاه

سلام
                                برای درست کردن ترانس مبدل 12 ولت به 220 تا 500 ولت میشه از این ترانسای سوئیچینگ استفاده کرد
                                جریان عبوریش کمه
                                برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
                                راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X