اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مرجع کامل طراحی و ساخت منبع تغذیه سوئیچینگ توسط نرم افزار PI Expert

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مرجع کامل طراحی و ساخت منبع تغذیه سوئیچینگ توسط نرم افزار PI Expert

نوشته اصلی توسط behzad1234
    سلام
    یه سوال دارم کسی می تونه کمکم کنه
    منابع تغذیه سوئیجینگی که مثلا دو خروجی 5 و 12 دارن و از 5 فیدبک گرفته می شه وقتی بار روی 5 ولت قرار بگیره برای این که افت ولتاژ جبران بشه دیوتی سایکل افزایش پیدا میکنه و در این صورت ولتاژ 12 ولت دیگه 12 باقی نمی مونه و بسته به بار 5 ولت افزایش پیدا میکنه حتی تا 20 ولت و بیشتر
    چطوری این مشکل رو حل کنم که خروجی 12 ولت 12 باقی بمونه
    چون ما فقط می تونیم از یکیشون فیدبک بگیریم
    آیا با همین نرم افزار PIexpert هم میشه یا آیسی چیزی داره و یا ...
    سلام
    کاش تاپیک رو می خوندید
    نمی شه
    فقط می تونید از یه خروجی فیدبک بگیرید.
    برای کاری در حوزه اربعین نیاز به نیروی داوطلب هستیم.
    http://hosseinwalkingday.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط behzad1234
      سلام
      یه سوال دارم کسی می تونه کمکم کنه
      منابع تغذیه سوئیجینگی که مثلا دو خروجی 5 و 12 دارن و از 5 فیدبک گرفته می شه وقتی بار روی 5 ولت قرار بگیره برای این که افت ولتاژ جبران بشه دیوتی سایکل افزایش پیدا میکنه و در این صورت ولتاژ 12 ولت دیگه 12 باقی نمی مونه و بسته به بار 5 ولت افزایش پیدا میکنه حتی تا 20 ولت و بیشتر
      چطوری این مشکل رو حل کنم که خروجی 12 ولت 12 باقی بمونه
      چون ما فقط می تونیم از یکیشون فیدبک بگیریم
      آیا با همین نرم افزار PIexpert هم میشه یا آیسی چیزی داره و یا ...
      سلام
      ساده ترین راهش اینه که مقدار مقاومت فیدبک 5ولت رو بیشتر از مقدار محاسبه شده قرار بدین و یک مقاومت فیدبک هم از 12 ولت بگیرید.(در عمل)
      من دریافته ام که ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند که اراده کنیم چنین ایده هایی را داشته باشیم. "چارلز چاپلین "

دیدگاه

در کتاب دکتر ابریشمی فر در این باره نوشته شده که اگر از هر دو خروجی فیدبک مقاومتی گرفته بشه کارایی کلی مدار پایین میاد و روشی رو توصیه کرده که از سلفهای تزویجی باید استفاده بشه که فکر میکنم اسمشون سلفهای مگامپ باشه. که توی خروجی پاورهای کامپیوتر ازشون استفاده میشه و دقیقا همین کار رو میکنن ولی نمیدون چه طور محاسبه میشن. روش ساده ترش هم اینه که برای خروجی 12 ولت از توپولوژی باک استفاده کنید که آی سی های زیادی هستند که این کار رو میتونن انجام بدن.
        همیشه ابرها میبارند انسانها عاشق ستاره ها میشوند, یادمان باشد چشمک ستاره ها گریه ابرها را از یادمان نبرد.

دیدگاه

سلام
          دوستان این نرم افزار ایا تلرانسی داره یعنی اگه نوشته بشه 12ولت واقعا خروجی در حالتی که جریان ازش عبور می کنه 12میمونه یا نه باید 12.5یا13ولت بنویسیم؟؟؟؟؟/
          به جای اینکه جای کسی را بگیرید سعی کنید جای واقعیه خود را بیابید

TABRIZ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط TABASOOMTZ
            سلام
            دوستان این نرم افزار ایا تلرانسی داره یعنی اگه نوشته بشه 12ولت واقعا خروجی در حالتی که جریان ازش عبور می کنه 12میمونه یا نه باید 12.5یا13ولت بنویسیم؟؟؟؟؟/
            سلام
            عموم دست ساز های بشری تلورانس دارند!

اما نرم افزار هم تلرانس محاسبات رو می نویسه. این تلورانس، ناشی از اجازه دادن نرم افزار برای تلرانس سیم پیچی ترانس و گرد کردن مقادیر مقاومت ها و خازن هاست
            و صد البته داخل نرم افزار قابل تنظیم هست!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مرتضی م.
              سلام
              عموم دست ساز های بشری تلورانس دارند!

اما نرم افزار هم تلرانس محاسبات رو می نویسه. این تلورانس، ناشی از اجازه دادن نرم افزار برای تلرانس سیم پیچی ترانس و گرد کردن مقادیر مقاومت ها و خازن هاست
              و صد البته داخل نرم افزار قابل تنظیم هست!
              ایا این تلرانسش قابل تنظیمه ؟؟؟من یه مداری می خوام که تو هرحالت 12ولت 2امپر رو بده چه تو جریان خیلی هم چه تو حداکثر جریان ایا می شه از این نرم افزار استفاده کرد؟؟؟؟؟؟

TABRIZ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط TABASOOMTZ
                ایا این تلرانسش قابل تنظیمه ؟؟؟من یه مداری می خوام که تو هرحالت 12ولت 2امپر رو بده چه تو جریان خیلی هم چه تو حداکثر جریان ایا می شه از این نرم افزار استفاده کرد؟؟؟؟؟؟
                تا انتهای عالم هم بشر تلاش کنه، نمی تونه به ولتاژ 12 دقیق برسه :biggrin:
                همیشه تلرانس داره. شما موقع سوال پرسیدن باید بگی چند درصد تلرانس برایت قابل پذیرش هست. یا اینکه چه بازه ولتاژی برایت قابل قبول هست.
                تلرانس نرم افزار که قابل تنظیم هست. اما مشکل اینجاست که با امکانی تو ایران داریم معمولا نمی شه و به صرفه نیست. مسائلی نظیر داغ شدن ترانس و ... داری.

شما اگه می خوای مدارت خیلی دقیق باشه، بایستی ولتاژ بالاتر از 12 ولت بذاری. مثلا 13 ولت. بعد با یه رگلاتور سوییچینگ نظیر MP1584، اون رو دقیقتر روی 12 ولت نگه داری. اینطوری به طور عملی می تونی ولتاژ خروجی ات رو بین 11.99 تا 12.01 نگه داری

دیدگاه

با درود و خسته نباشید
                  - دوستان آیا با آی سی های سری TNY "موجود در بازار" می شود یک مبدل FlyBack با مشخصات زیر برای کاربرد در "تجهیزات ابزار دقیق" ساخت (در کاربرد مورد نظر لازم است زمین ایزوله و نویز کم داشته باشیم تا اثر نامطلوبی روی مبدل های آنالوگ به دیجیتال و غیره نداشته باشد.)؟
                  - مشخصات مبدل
                  ولتاژ ورودی: 35 تا 45 ولت، ولتاژ خروجی: 5 ولت، جریان خروجی 2 آمپر
                  - برای مثال با استفاده از نرم افزار PI Expert 9 یک مبدل با مشخصات زیر طراحی کردم
                  ولتاژ ورودی: 35 تا 45 ولت، ولتاژ خروجی: 5 ولت، جریان خروجی 2 آمپر
                  نرم افزار آی سی DPA424PN را با هسته PR14*8 پیشنهاد کرد(3F3 ferroxcube).
                  سوال: آیا فرکانس کلیدزنی 400 کیلو هرتز این آی سی مشکل ساز نیست؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مرتضی م.
                    تا انتهای عالم هم بشر تلاش کنه، نمی تونه به ولتاژ 12 دقیق برسه :biggrin:
                    همیشه تلرانس داره. شما موقع سوال پرسیدن باید بگی چند درصد تلرانس برایت قابل پذیرش هست. یا اینکه چه بازه ولتاژی برایت قابل قبول هست.
                    تلرانس نرم افزار که قابل تنظیم هست. اما مشکل اینجاست که با امکانی تو ایران داریم معمولا نمی شه و به صرفه نیست. مسائلی نظیر داغ شدن ترانس و ... داری.

شما اگه می خوای مدارت خیلی دقیق باشه، بایستی ولتاژ بالاتر از 12 ولت بذاری. مثلا 13 ولت. بعد با یه رگلاتور سوییچینگ نظیر MP1584، اون رو دقیقتر روی 12 ولت نگه داری. اینطوری به طور عملی می تونی ولتاژ خروجی ات رو بین 11.99 تا 12.01 نگه داری
                    ببخشید من اون بازه یادم رفته بپرسم از کارفرما حتما فردا می پرسم
                    یه سوال تا اون جایی که فهمیدم این نرم افزار pcbهم می کشه ایا می شه یه جوری تنظیمش کرد که بعضی قطعات رو smdکنه؟؟؟؟
                    در ضمن می شه از دوستان دوباره این نرم افزار رو دوباره اپ کنن ؟؟؟تو صفحه ی 1هست اما پاک شده ممون می شم

اضافه شده در تاریخ :
                    اقا کسی نیست راهنمایی کنه؟؟؟ایا این نرم افزار با pi expert suitفرق می کنه؟؟؟اگه نه دانلودش کنم!!
                    در ضمن ایا این نرم افزار pcbهم می کشه؟؟؟

TABRIZ

دیدگاه

سلام دوستان خسته نباشین
                      من این مدار رو با نرم افزار طراحی کردم که خروجیش 12 ولت 1 آمپر هست...فقط مقادیر اسنابرش رو یکم اینور اونور گذاشتم. اینم بگم ایسیش TNY268 هست ها..خروجی 12.2 میده ولی وقتی یه بار نیم امپری میذارم تو خروجی .....ولتاز خروجی افت میکنه و به صفر میرسه و همین که بار رو جدا میکنم خروجی دوباره 12 میشه..اشکال از کجاست؟ اولش اگزیلاری نذاشته بودم که به پیشنهاد یه دوست عزیز که فشار زیادی به چیپ نیفته اگزیلاری بذار

اضافه شده در تاریخ :
                      اقا کسی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                      تکاور شدن جرات افزون کند.....هراس از دل مرد بیرون کند....

تا تکاور به تن زخمی خود جان دارد....مرز اسلام در این ملک نگهبان دارد.........

دیدگاه

سلام
                        نوشته اصلی توسط سعید دلشاد منور
                        سلام دوستان خسته نباشین
                        من این مدار رو با نرم افزار طراحی کردم که خروجیش 12 ولت 1 آمپر هست...فقط مقادیر اسنابرش رو یکم اینور اونور گذاشتم. اینم بگم ایسیش TNY268 هست ها..خروجی 12.2 میده ولی وقتی یه بار نیم امپری میذارم تو خروجی .....ولتاز خروجی افت میکنه و به صفر میرسه و همین که بار رو جدا میکنم خروجی دوباره 12 میشه..اشکال از کجاست؟ اولش اگزیلاری نذاشته بودم که به پیشنهاد یه دوست عزیز که فشار زیادی به چیپ نیفته اگزیلاری بذار
                        چرا آیسی رو دست زدی؟
                        نرم افزار اینجا که TNY275 گفته.

براتون اپتمایز انجام دادم، نتیجه این شد، مدار ساده تر.
                        http://s5.picofile.com/file/8149179426/Saeed.pdf.html
                        بجای SB160 هم باید از پایاالکترونیک، SS16 بخرید.
                        خازن 470 پیکو هم بایستی 100 ولت باشه. به اونم دقت کنید.

اما در کل اگه مشکلی تو جریان کشی دارید، بیشتر بر می گرده به اینکه اندوکتانس اولیه تون خیلی شبیه به نرم افزار نیست.

دیدگاه

خیلی ممنون از وقتی که گذاشتین واسه اپلود فایل...خیلی ممنون
                          من اسنابر رو RCD گذاشتم که تغییرش میدم به کلمپر 180 ولتی
                          ایسی هم والا دم دستم نبود......بالاتر از 275 ایسی بذارم که اشکالی بجود نمیاد؟ مثلا 279؟؟؟
                          اپتو هم PC817 گذاشتم
                          واسه دیود خروجی هم دم دستم SB560 بود که مشخصاتش نزددیک به دیودی هست که خودش پیشنهاد میده...راستی اون سلف و خازن بعد پل دیود رو هم نمیذارم
                          ترانسی که من پیچیدم اینه

حالا اندوکتانس کمه؟ زیاده؟ چوری کمش کنم؟ چطوری زیادش کنم؟
                          خیلی خیلی خیلی ببخشین که سردرد میدم بذارین به حساب نادانی بنده
                          تکاور شدن جرات افزون کند.....هراس از دل مرد بیرون کند....

تا تکاور به تن زخمی خود جان دارد....مرز اسلام در این ملک نگهبان دارد.........

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سعید دلشاد منور
                            خیلی ممنون از وقتی که گذاشتین واسه اپلود فایل...خیلی ممنون
                            من اسنابر رو RCD گذاشتم که تغییرش میدم به کلمپر 180 ولتی
                            ایسی هم والا دم دستم نبود......بالاتر از 275 ایسی بذارم که اشکالی بجود نمیاد؟ مثلا 279؟؟؟
                            اپتو هم PC817 گذاشتم
                            واسه دیود خروجی هم دم دستم SB560 بود که مشخصاتش نزددیک به دیودی هست که خودش پیشنهاد میده...راستی اون سلف و خازن بعد پل دیود رو هم نمیذارم
                            ترانسی که من پیچیدم اینه

حالا اندوکتانس کمه؟ زیاده؟ چوری کمش کنم؟ چطوری زیادش کنم؟
                            خیلی خیلی خیلی ببخشین که سردرد میدم بذارین به حساب نادانی بنده
                            اشتباهت همین جاست.
                            نمی تونی برای خودت از رو هوا ایسی انتخاب کنی.
                            یادت باشه هر آیسی، ترانس مخصوص به خودش رو می ده.

وقتی مدار حاضر می شه، نرم افزار به شما TNY275 می ده.
                            روی علامت آیسی دبل کلیک کن و TNY276 رو انتخاب کن.

بعد برو تو منوی Active Design
                            بعد از اون منو گزینه Optomize with fixed parameter رو انتخاب کن.

رنج سیم پیچ ثانویه ات هم بین 1 تا 100 دور بذار.
                            بعد سیم پیچ رو طبق تراشه جدیدت بپیچ ...

دیدگاه

با سلام
                              در سری های topکدوم مدلش بهتره از هر لحاظ؟؟؟
                              اگه می شه با دلیل ذکر کنید با تشکر
                              ممنون

TABRIZ

دیدگاه

سلام
                                نرمافزار گفته که دیو د خروجی بایدmbr10100 باشه.من دو تا با هم موازی کردم تا کمتر داغ بشه.آیا باید در مدار اسنابر هم تغییری بدم؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X