اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مرجع کامل طراحی و ساخت منبع تغذیه سوئیچینگ توسط نرم افزار PI Expert

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مرجع کامل طراحی و ساخت منبع تغذیه سوئیچینگ توسط نرم افزار PI Expert

نوشته اصلی توسط haji125
    سلام
    من می خواستم با این نرم افزار یک منبع سوئیچینگ 0-30 با 3 آمپر درست کنم.
    تو نرم افزار در گذینه های اول Next >>
    Output Characteristic: Constant Voltage (CV) Power Supply

مقدار خروجی ها ثابت است مثلا برای led یا شارژر و...

من چطور یک منبع متغیر با کنترل جریان بسازم؟
    سلام. میتونید با یک مدار کنترل جریان که در تاپیک با همین نام هست جریان رو کنترل کنی.بهتره خیلی ولتاژ خروجی رو تغییر ندی چون مثلا ترانس شاید نتونه جوابگو باشه ولی در یک مقدار کم میتونی این کار رو بکنی مثلا با مقاومت سری شده با آند اپتوکوپلر.
    ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

ولی هنوز در مورد ولتاژ متغییر منتظر نظارت هستم.
      نوشته اصلی توسط haji125
      سلام
      من می خواستم با این نرم افزار یک منبع سوئیچینگ 0-30 با 3 آمپر درست کنم.
      تو نرم افزار در گذینه های اول Next >>
      Output Characteristic: Constant Voltage (CV) Power Supply

مقدار خروجی ها ثابت است مثلا برای led یا شارژر و...

رفیقان قدر یکدیگر بدانید چو معلوم است شرح از بر مخوانید

مقالات نصیحت گو همین است که سنگ انداز هجران در کمین است

دیدگاه

پاسخ : مرجع کامل طراحی و ساخت منبع تغذیه سوئی

سوالم قبلا پرسیده شده بود پاکش کردم. :rolleyes: :redface:
        مگسی را کشتم /نه به این جرم که حیوان پلیدیست، بد، است/و نه چون نسبت سودش به ضرر یک به صد است/طفل معصوم به دور سر من می چرخید/به خیالش قندم/
        یا که چون اغذیه ی مشهورش، تا به آن حد، گَندَم/ای دو صد نور به قبرش بارد/مگس خوبی بود/من به این جرم که از یاد تو بیرونم کرد/مگسی را کشتم

Some dance to remember, some dance to forget

دیدگاه

چرا من نمیتونم جریان ثابت بگیرم ! حتی مداوم در خروجی به جای یه ولتاژ ثابت ؛ بعد از قرار دادن بار خروجی تبدیل به یک موج مربعی میشه؟ :eek:
          آیا سایز هسته توی مد فلای بک خیلی مهمه؟ یعنی من به جاب ee19 از ee16 استفاده کردم !! :cry2:
          ممنون میشم کمک کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط trrstrima
            چرا من نمیتونم جریان ثابت بگیرم ! حتی مداوم در خروجی به جای یه ولتاژ ثابت ؛ بعد از قرار دادن بار خروجی تبدیل به یک موج مربعی میشه؟ :eek:
            آیا سایز هسته توی مد فلای بک خیلی مهمه؟ یعنی من به جاب ee19 از ee16 استفاده کردم !! :cry2:
            ممنون میشم کمک کنید
            بله خیلی مهمه! شما نوع هسته رو که عوض کنید تعداد دور سیم پیچی و نوع سیم ها هم عوض میشه. باید تو نرم افزار نوع هسته رو تغیر بدید و اون محاسباتش رو انجام میده میگه برای هسته جدید سیم پیچی چجوری باید باشه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط trrstrima
              ممنون میشم کمک کنید
              سلام.خب دوستمون درست گفتن و با تغییر هسته مقداری سیم پیچی فرق میکنه ولی تو این دو هسته اونقدر نیست که این مشکل برای شما پیش بیاد. سرهای ترانس رو دقت کنید و فیدبک رو هم کنترل کنید.

دیدگاه

با سلام به دوستای گلم
                دوستان من یه کار گرفتم که باید یه منبع سوئیچینگ 24ولت 4 آمپر -5 آمپر طراحی کنم تا آخر هفته هم باید تخویل بدم
                بحث آبروم در میونه
                میشه کمکم کنین ..... خیلی هنگ کردم
                اگر هم کسی ساخته بهم بگه لطفا.... بیشترین گیر کارم توی ترانسش هست ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arminnn
                  با سلام به دوستای گلم
                  دوستان من یه کار گرفتم که باید یه منبع سوئیچینگ 24ولت 4 آمپر -5 آمپر طراحی کنم تا آخر هفته هم باید تخویل بدم
                  بحث آبروم در میونه
                  سلام، مدارتون رو با نرم افزار طراحی کردید؟ اگر نه صفحه اول این تاپیک توضیحات کاملش هست، اگر بله که توضیحات مربوط به ترانس رو اینجا بزارید و سوالتون رو بگید

دیدگاه

سلام
                    در PI export اگر بخوایم مدار سویچنگ ترسیم کنیم به چه صورت هست(یک مدار دلخواه مثلا با تراشه ای دلخواه یا طبقه کاملا ترانزیستوری بدون استفاده از حالت ویزارد که یک نمونه رو تولید می کنه)
                    هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arminnn
                      با سلام به دوستای گلم
                      بحث آبروم در میونه
                      سلام.شما از آی سی های سری top استفاده کنید.فکر کنم 250 راحت گیر میاد.نرم افزار PI هم طرحشو بهتون میده.موفق باشین.

دیدگاه

سلام بله با PI طراحی کردم..... ببینین ترانس خیلی توی این قضیه مهمه.....
                        نمیدونم چطور بدم بپیچن که ازش جواب بگیرم
                        هسته EER28 هست ولی برای پیچیدنش نمیدونم چه پارامترهایی مهمه و باید خیلی دقیق باشه ؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arminnn
                          سلام بله با PI طراحی کردم..... ببینین ترانس خیلی توی این قضیه مهمه.....
                          نمیدونم چطور بدم بپیچن که ازش جواب بگیرم
                          هسته EER28 هست ولی برای پیچیدنش نمیدونم چه پارامترهایی مهمه و باید خیلی دقیق باشه ؟؟؟
                          سلام. خب حله دیگه. نرم افزار که برات شماتیک رو داده. برای ترانسشم یا خودت تایپیک ها رو بخون نوشته چطور بپیچی یا هم بده برات یک سوئیچینگ کار بپیچه. موفق باشی.

دیدگاه

اقایms2000 من هم مشکل اقا عرفان رو دارم یعنی نشتی ترانسم خیلی زیاده هرکاری پیشنهاد دادی من هم انجام دادم ولی جواب نگرفتم فکر دیگه ای نداری ممنون میشم کمکم کنی. :sad: :cry:
                            مگسی را کشتم /نه به این جرم که حیوان پلیدیست، بد، است/و نه چون نسبت سودش به ضرر یک به صد است/طفل معصوم به دور سر من می چرخید/به خیالش قندم/
                            یا که چون اغذیه ی مشهورش، تا به آن حد، گَندَم/ای دو صد نور به قبرش بارد/مگس خوبی بود/من به این جرم که از یاد تو بیرونم کرد/مگسی را کشتم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohele
                              اقایms2000 من هم مشکل اقا عرفان رو دارم یعنی نشتی ترانسم خیلی زیاده هرکاری پیشنهاد دادی من هم انجام دادم ولی جواب نگرفتم فکر دیگه ای نداری ممنون میشم کمکم کنی. :sad: :cry:
                              سلام.مشخصات ترانست چیه؟ برای خروجی چند وات؟ اگه خروجیت کمی بالاست از روش ساندویچی ترانسو بپیچ منظم بپیچ.موفق باشی.

دیدگاه

سلام.ممنون که جواب دادی،مشخصات ترانسم اینه:
                                اولیه73دورسیم0.20 یک رشته
                                ثانویه3دور0.40 سیم چهار رشته
                                و بایاس8دور سیم0.20 دو رشته که روی هسته EI22/19/6 پیچیده شده
                                اندوکتانس نامی اولیه رو نرم افزار 451uH داده که من 452uH در اوردم(12% خطای مجازه که نرم افزار میگه)
                                اندوکتانس نشتی اوله 13.54 ولی من 395uH دارم که مشکلم همینه.
                                خروجی مدار 15W هست.(5ولت 3امپر)
                                اینم بگم که هنوز توی مدار تست نکردم ببینم خروجی چیه گفتم قدم به قدم پیش برم البته اقا عرفان که مشکل مشابه من رو داشت وتوی مدار تست کرده بود ای سیش سوخته بود.در مورد پیچیدن ترانس هم معمولی پیچیدم(روش تو نرم افزار)حالا نیازه دوباره ساندویچی بپیچم؟اصلا همینو تو مدار تست کنم یا "ازموده را ازمودن خطاست!"؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X