اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مرجع کامل طراحی و ساخت منبع تغذیه سوئیچینگ توسط نرم افزار PI Expert

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مرجع کامل طراحی و ساخت منبع تغذیه سوئیچینگ توسط نرم افزار PI Expert

نوشته اصلی توسط مرتضی م.
    سلام
    برای کار اول خیلی زیاده
    توان تون واقعا بالاست. شروع رو از 2.5 وات و پنج وات بذارید. توان های بالا پیچیدگی های خاص خودشون رو دارند.
    مثلا 5 ولت نیم آمپر گزینه خوبیه.
    باتشکر از این که جواب دادید
    ولی اگه لطف کنید به سوالام هم جواب بدید ممنون میشم .
    بعد یه چیزی منم از 12 2.5 امپر کمتر نمیتونم تحویل بدم استاد قبول نمیکنه اولش جو گرفت یه چیزی گفتم
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    مردی که کوه را از میان برداشت کسی بود که شروع به برداشتن سنگ ریزه ها کرد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط n340
      اول بفرمایید هسته ee40 پیدا نشد و eer 38 40 بستم ایا فرقی دارد در محاسبات؟
      دوم میدونم که سیم پیچ اولیه در هر جهتی پیچیده بشه ثانویه ها معکوس باید پیچیده بشه اما ایا از کدوم سر از ثانویه به عنوان پلاریته + یا منفی استفاده بشه مهم است؟
      1-اگه هسته ها مساحت سطح مقطع وسطشون با هم یکی هست فرقی نمیکنه.
      [hr]
      2-بله صد در صد مهمه :biggrin:
      مثلا: اولیه رو دقیقا عین ثانویه میپیچین. حالا شروع اولیه به + خازن الکترولیت 400 ولت وصله. اما شروع ثانویه متصل به - خازن خروجی هست. و انتهای اون هم با دیود میره به + خازن.
      یا اینکه اولیه رو در یک جهت و ثانویه رو در جهت معکوس بپیچین و شروع اولیه + و شروع ثانویه هم + :biggrin:
      در واقع معکوس پیچیدن یه جور قرارداده و گرنه به نظر من روش اولی که گفتم کمتر گیج کننده است :biggrin:
      لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.

دیدگاه

مدارو استارت کردم ،خروجی هست ولی نصف ولتاژ تنظیم شده هست
        1n914 داشت من بجاش 4148 گزاشتم تنها تفاوتش سرعتشه که 4 و 8 نانو ثانیه هست؟
        مابقی همه طبق مشخصات
        هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
        بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
        میدونی مشکل ما کجاست؟سرمایه و مغز ها رو نمیتونیم یکجا جمع کنیم...

تعدادی ماژول GPS GP5MX1513F1 با بالاتریت حساسیت -170db به قیمت خرید بفروش میرسد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط r_sal
          باتشکر از این که جواب دادید
          ولی اگه لطف کنید به سوالام هم جواب بدید ممنون میشم .
          بعد یه چیزی منم از 12 2.5 امپر کمتر نمیتونم تحویل بدم استاد قبول نمیکنه اولش جو گرفت یه چیزی گفتم
          ممنون میشم راهنمایی کنید
          با سلام دوباره
          اگه میشه راهنماییم کنید میخوام زود تر بسازمش با تشکر
          اگه بشه به این سوالام جواب بدید ممنون میشم
          نوشته اصلی توسط r_sal
          با عرض سلام وخسته نباشید به همه
          من چندتا سوال داشتم ممنون میشم اگه کمکم کنید
          من یه smps میخواستم که برای پروژه دانشگاه بدم که بتونم بعدآ هم خودم استفاده کنم بعد تو همین pi یه مدار بهم داده که میخواستم بدونم
          1-همه قطعاتش تو ایران هست یا نه ؟؟
          2-مدار جواب میده یا نه
          3-ترانسو جایی هست بدم بپیچن یا حتما باید خودم بپیچم
          4-بعد تو شکل اولیه ترانس سه سره ولی سر وسط به جایی وصل نیس
          ....
          خیلی سوالایه دیگه ای هم دارم خواهشا کمکم کنید اینو دیدم وسوسه شدم که همینو بدم ؛خودتونم میدونید که برا پروژه دانشگاه آدم وقت کم میاره oo: oo: :cry2:

واقعا ببخشید ممنون
          واین که میخوام این مدارو کار کنم به گفته دوست عزیزمون اون یکمی سنگینه

دیدگاه

سوال های من که کلا پاسخ داده نمیشه ولی باز میپرسم.توی ورودی مدار من یه فیوز گذاشته به نام LA4P_275 V_23J_7mm .حالا رفتم بگیرم فیوز شیشه ای نیستش.درسته؟اینی که من به من نشون دادن شبیه خازن پلی استره زرد رنگم هستش.حالا اصلا چی بگم بهشون تا فیوز درست بدن؟مدارم خروجیش 5ولت 1 آمپره.این فیوزم اول مدار هستش.خواهش میکنم راهنمایی کنین.

دیدگاه

با سلام وتبریک سال نو
              دوستان میخواستم بدونم ترانسو با این اطلاعاتی که نرم افزار داده چجوری باید بپیچم همشون جهت عقربه های ساعته یا نه ؟
              وبعد این که پایه 2 ترانس تو مدار به جایی متصل نیست ایا باید اینو هم لحاظ کرد یا نه
              TinySwitch-III_PIDesign1 trans.pdf - 85 KB

اگه میشه یه توضیحی راهنمایی چیزی
              ممنون میشم
              ایام به کام

دیدگاه

سلام
                اگر همون متن رو با دقت بخونید بسادگی و با تصویر هم توضیح داده.
                پایه های 2 به هم وصل میشن ولی به جایی وصل نمیشن.
                درهنگام پیچیدن جهت عقربه های ساعته.
                من دریافته ام که ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند که اراده کنیم چنین ایده هایی را داشته باشیم. "چارلز چاپلین "

دیدگاه

باتشکر از جوابتون
                  یعنی 32 دور بپیچم بعدش وصل کنم به پایه 2 ترانس وبعد دوباره 32 دور بپیچم ثانویه هم 3 تا سیمو با هم بپیچونم بعد دوباره بپیچم ؟؟؟
                  شرمنده خیلی سوال میکنم

دیدگاه

اغو ی چندتا سوال از بچه های با تجربه
                    1.در جاهایی که میگه 2 تا سیمو موازی کن،هنگام پیچیدین بهتر است که کنار هم باشند و دوسیم به هم تابیده نشوند ایا؟
                    2.به فرض گفته 10 دور از 1 به 2 سپس از 2به 3 و 10دور به 4
                    خب 2 و 3 که اتصال کوتاه هستند؛چینیش پایه های ترانس به چه صورت هست؟مثل ic یا کانکتور IDC هست
                    و اینکه 10 اول رو چطور باید بپیچیم،10 دور رو تقسیم کنیم بین کل طول هسته و با فاصله سیم پیپیچیم تا به انتها برسیم یا همر کنار هم و تا نصف هسته پیش بریم و در مواقعی که تعداد دور از طول هسته بیشتر هست چه کنیم؟
                    من یک ترانس رو 4 بار پیچیدم،بار 1 2 3 سیم های موازی شده رو بی دقت پیچیدم،ولتاژ خروجی بجای 16 ولت 7 بود
                    بار اخر سیم های موازی رو با دقت کنار هم کشیدم و تا بالا رفتم 5 دور مونده بود که باز با همون ترتیب به سمت پایین اومدم
                    نتیجه خوب بود ولی انگار مشکلی تو بایاس بود که دل دل میزد روشن بشه
                    واقعا موندم چه کنم
                    هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
                    بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر

دیدگاه

با سلام
                      1- بهتره در کنار هم قرار بگیرن. در صورتی که به هم بتابونیدشون فضای بیشتری اشغال خواهد کرد
                      2- ترتیب خاصی در پایه ها وجود نداره و دست خودتون هست. بطور مثال من فرض میکنم ترتیب پایه ها به همون صورت نقشه هست که شماره گذاری کرده و از روی اون میبندم
                      اتصال کوتاه؟؟؟ oo:
                      نمونه:

دیدگاه

سلام به اساتید گل و دوستان با تجربه
                        من میخوام منبع تغذیه سوییچینگ با همین برنامه بسازم که این خروجی هارو داشته باشه
                        دوبل 70 ولت با جریان 8 امپر و دوبل 20 ولت 3 امپر
                        ایا امکانش هست با این برنامه همچین خروجیی داشته باشم؟؟؟؟؟؟؟
                        یا این که این برنامه مدارات رو تا 250 وات بیشتر نمیتونه طراحی کنه
                        لطفا کمک کنید :angry: :angry:
                        در کوی نیک نامان ما را گذر ندادن
                        گر تو نمی پسندی تغییر ده قضا را

طراحی مدارات ( pcb ) پذیرفته میشود

دیدگاه

یا خروجی با ولتاژ بیشتر تا 110 ولت یا 95 ولت با همون جریان
                          در کوی نیک نامان ما را گذر ندادن
                          گر تو نمی پسندی تغییر ده قضا را

طراحی مدارات ( pcb ) پذیرفته میشود

دیدگاه

اغو برای 600 ولت چطور استفاده کنیم این سری رو؟

دیدگاه

باسلام
                              میخواستم بدونم من تو بازار این هسته رو به چه اسمی باید بخرم چون امروز رفتم گفتم e25 /13/7گفت اصلا همچین چیزی نداریم دقیقا همون چیزی که تو عکسه چند تا تاپیک بالا گذاشتم رو بهشون گفتم میشه کمکم کنید باید چی بگم ممنون

دیدگاه

سلام به همگی
                                سوالی از خدمت اساتید دارم
                                میتونیم خروجی دو تا منبع تغذیه سویچینگ مثلا 12 ولت رو با هم موازی کنیم تا جریان دهی بیشتر بشه؟ مشکلی برای آی سی های سویچینگ و کلا برای منابع تغذیه پیش نمیاد؟
                                ممنون میشم راهنماییم کنین

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X