اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اموزش تعمیر لامپ کم مصرف

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اموزش تعمیر لامپ کم مصرف

نوشته اصلی توسط ehsanajal
    پس دیدی اراده کنی حله
    چه چیاییشو عوض کردی بگو تا واسه ما هم تجربه شه :redface:
    احسان جان معلومه نمیخونی ها
    چند پست بالاتر رو کپی میکنم

سلف تروییدش روپیچیدم!
    اون دیود سوخته هم عوض کردم
    حالا اون مقاومت 4.7 اهم نداشتم.الان جاش یه فیوز 2امپری شیشه ای گذاشتم :mrgreen:
    راستی نه الکترولیت رو عوض کردن نه استارتر وترانزیستوراشم سالم بود!
    ............
    راستی اینو بگم
    اگه اقا ابی نبودن ونمیگفتن که سیم تلفن میشه.عمرا امید داشتم به درست شدن لامپ وعمرا دست میزددم! :applause:
    [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

فوریه
      معادل stth1210D که کل مشخصاتش اینه STTH1210D DIODE ULT FAST 1000V 12A TO220AC چی میشه ،منتظرم ،ممنون
      برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
      راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

فوریه
        معادل stth1210D که کل مشخصاتش اینه STTH1210D DIODE ULT FAST 1000V 12A TO220AC چی میشه ،منتظرم ،ممنون
        oo:دیود فست 12 آمپر ؟ مال کجاست ؟...
        جهان سوم جایی است که هر کس بخواهد مملکتش را آباد کند، خانه اش خراب می شود و هر کس که بخواهد خانه اش آباد باشد، باید در تخریب مملکتش بکوشد
        دکتر محمود حسابی

دیدگاه

ممنون
          کمکم دارم شک میکنم
          نکنه خودت طراحی و رو نمیکنی داداشی :nice: :nice:
          موفق باشی و ممنون
          خیلی روی مدارات لامپ کم مصرف کار کردم ....خواهش میکنم :nice:
          سعی کنین اگه علاقه دارین مداراتشو بررسی کنین اونطوری تعمیرشم براتون راحت تر میشه :read:
          نوشته اصلی توسط ah rad
          راستی اینو بگم
          اگه اقا ابی نبودن ونمیگفتن که سیم تلفن میشه.عمرا امید داشتم به درست شدن لامپ وعمرا دست میزددم! :applause:
          این سیم ترویید داستانی داره ...بهترین نوع سیم برای ترویید استفاده از کابل های مخابراتی 0.4 کرمان هستش (توجه کنید که کابل هایی مثل مشهد یا مازندارن اصلا کیفیت روکش سیمشون خوب نیست و تو حرارت به هسته اتصال میکنه )البته 0.5 هم میتونین استفاده کنین که چون ضخیم تره پیچیدنش سخت تر میشه :read:
          جهان سوم جایی است که هر کس بخواهد مملکتش را آباد کند، خانه اش خراب می شود و هر کس که بخواهد خانه اش آباد باشد، باید در تخریب مملکتش بکوشد
          دکتر محمود حسابی

دیدگاه

ابی جان یه سوال :smile:
            مقاومت سری با فاز که نقش فیوز داره مقدار4.7 اهم یک واته که الان مقدارش سوخته وشده 0.5اهم!من جاش فیوز 2امپر شیشه ای گذاشتم.عیبی داره؟یا حتما باید مقاومت باشه؟چون تو بعضی از لامپا دیدم جاش روی برد موقع طراحی گذاشتن اما درعمل جاش اتصال کوتاه شده.
            الان دودلم که چکارش کنم :nerd:
            [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

دیدگاه

سیم موتور پیچی که خودش روکش داره راحت تره تا سیم تلفن در مقابل حرارت هم مقاومه میشه استفاده کرد کسی امتحان کرده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط EBI2009
                oo:دیود فست 12 آمپر ؟ مال کجاست ؟...
                من معادلشو میخام دوسته من میشه کمک کنی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ah rad
                  ابی جان یه سوال :smile:
                  مقاومت سری با فاز که نقش فیوز داره مقدار4.7 اهم یک واته که الان مقدارش سوخته وشده 0.5اهم!من جاش فیوز 2امپر شیشه ای گذاشتم.عیبی داره؟یا حتما باید مقاومت باشه؟چون تو بعضی از لامپا دیدم جاش روی برد موقع طراحی گذاشتن اما درعمل جاش اتصال کوتاه شده.
                  الان دودلم که چکارش کنم :nerd:
                  مقاومت هایی که بجای فیوز قرار میدن زیر یک اهم هستن احتمالا بعلت حرارت زیاد شما رنگ ها رو خوب نخوندید در واقع زرد بنفش نقره ای طلائی =0.47 اهم ... شما رنگ نقره ای رو طلایی خوندیدو مقاومت شما در واقع سالم بوده بطور کلی بهترین فیوز فیوزهای شیشه ای هستن بعلت سرعت عمل بالاو دلیل استفاده از مقاومت بجای فیوز شیشه ای قیمت خیلی پایین تر مقاومته ... البته جریان اون به نظرم باید یک آمپر بزارین ( میتونین آمپر متر و بصورت سری قرار بدین و جریان دقیق رو بدست بیارین و فیوز با کمی جریان بالاتر قرار بدین ) :read:
                  دکتر محمود حسابی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط EBI2009
                    مقاومت هایی که بجای فیوز قرار میدن زیر یک اهم هستن احتمالا بعلت حرارت زیاد شما رنگ ها رو خوب نخوندید در واقع زرد بنفش نقره ای طلائی =0.47 اهم ... شما رنگ نقره ای رو طلایی خوندیدو مقاومت شما در واقع سالم بوده بطور کلی بهترین فیوز فیوزهای شیشه ای هستن بعلت سرعت عمل بالاو دلیل استفاده از مقاومت بجای فیوز شیشه ای قیمت خیلی پایین تر مقاومته ... البته جریان اون به نظرم باید یک آمپر بزارین ( میتونین آمپر متر و بصورت سری قرار بدین و جریان دقیق رو بدست بیارین و فیوز با کمی جریان بالاتر قرار بدین ) :read:
                    والا چی بگم به قیافه مقاومت هم نمیاد که سوخته باشه.ازطرفی هم از روظاهر خب نمیشه نتیجه گرفت.الان بازم دقت کردم.طلایی بودش.
                    عکس هم پیوست کردم.به نظرم شاید کارخونه از عمد رنگشو الکی زده باشه.
                    اما بله فیوز مناسب 1امپره اما نداشتم
                    http://s5.picofile.com/file/8102359226/Lamp_r.jpg

دیدگاه

با سلام خدمت دوستای عزیز.
                      یه لامپ کم مصرف 45w خیلی بدجور فکرمو مشغول کرده :redface:
                      همه ی قطعاتشو تست کردم و فیلامان ها هم سالم ولی بازم روشن نمیشه :(
                      فقط تو تست قطعاتش به یه چیز عجیب برخوردم و اون اینکه یکی از دیودها اتصال کوتاهه!!آیا مشکل همین دیود میتونه باشه که عوضش کنم؟
                      و اینم عکس مدارش(البته کیفیتش افتضاحه ها!!!! )
                      خـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــداجون،
                      هوای این دوستای ما رو داشته باش...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammadha
                        با سلام خدمت دوستای عزیز.
                        یه لامپ کم مصرف 45w خیلی بدجور فکرمو مشغول کرده :redface:
                        همه ی قطعاتشو تست کردم و فیلامان ها هم سالم ولی بازم روشن نمیشه :(
                        فقط تو تست قطعاتش به یه چیز عجیب برخوردم و اون اینکه یکی از دیودها اتصال کوتاهه!!آیا مشکل همین دیود میتونه باشه که عوضش کنم؟
                        و اینم عکس مدارش(البته کیفیتش افتضاحه ها!!!! )
                        ترانزیستورها و دیود ها رو بیرون از مدار تست کن
                        خازن صافی عوض شه
                        اگه روشن نشد مقاومت ها تست شه و مابقی قطعات مث خازن استارتر و دیاک و ...

دیدگاه

خازن صافی عوض شه
                          اون دیود که گفتم اتصال کوتاهه،کلا اتصال کوتاهه یا نباید اینجوری باشه؟؟

دیدگاه

می تونی راهنمی تست قطعات رو از نت سرچ کنی
                            کلا دیود از یه طرف راه میده وسوت بکشه یعنی سوخته عوضش کن
                            توصیه میکنم از 15 ص قبل همین جا شروع کن به خوندن

دیدگاه

خازن صافی عوض شه
                              سلام .قطعاتو تست کردم و همشون سالم بودن.و بازم روشن نشد متاسفانه :( ...یه چیز دیگه ای هم فکرمو مشغول کرده که شاید علت همونه و اون اینه که جای خازن ptc1 خالیه و نمیدونم از اول اینجور بوده یا نه oo:
                              دوستان چه کنم؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammadha
                                سلام .قطعاتو تست کردم و همشون سالم بودن.و بازم روشن نشد متاسفانه :( ...یه چیز دیگه ای هم فکرمو مشغول کرده که شاید علت همونه و اون اینه که جای خازن ptc1 خالیه و نمیدونم از اول اینجور بوده یا نه oo:
                                دوستان چه کنم؟؟؟
                                پی تی سی که خازن نیست.یک مقاومته
                                به خاطر اون نیست
                                ترایاک روبیرون مدار وبا یه مدار عملی تست کن.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X