اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اموزش تعمیر لامپ کم مصرف

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پاسخ : اموزش تعمیر لامپ کم مصرف

نوشته اصلی توسط ehsanajal
    از پایه اولش به یقیه راه میده واتصال کوتاس ، اینو میشه با یه لامپ 40 واتی عوض کنم
    وقتی به برق دم روشن نشد اومدم خازن رو دشارز کردم و شارز داشت پس مشکل از کجاس ؟؟
    میمونه ترانس اصلی و این سلف کوچیکا و خازنای سبز ( که فک نکم مشکل داشته باشه چون تست کردم اگه واجبه عوضشون کنم ، جفتشون 1.5نانوین و من با 2.2نانو عوض میکنم ، درضمن خازن استارترش 12نانو بود من 15گذاشتم چون نداشت)
    :angry:قطعاتی مثل خازن استارت خازن اسنابر تیروید (سلف شش پایه )مقاومت امیتر و.....خیلی حساسن باید مقدار خودشون گذاشته بشه ...قطعات بالاست های لامپ کم مصرف با توجه به تیوب اونهاوتست پارامترها توسط بالاست آنالایزر (دستگاهی که نزدیک ده میلیون تومان قیمت داره)گذاشته میشه صد در صد با گذاشتن مقادیر نزدیک لامپ روشن میشه ولی اصلا دوام وعمری نداره ...حتما مقدار اصلی رو بزارید :read:
    جهان سوم جایی است که هر کس بخواهد مملکتش را آباد کند، خانه اش خراب می شود و هر کس که بخواهد خانه اش آباد باشد، باید در تخریب مملکتش بکوشد
    دکتر محمود حسابی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط EBI2009
      :angry:قطعاتی مثل خازن استارت خازن اسنابر تیروید (سلف شش پایه )مقاومت امیتر و.....خیلی حساسن باید مقدار خودشون گذاشته بشه ...قطعات بالاست های لامپ کم مصرف با توجه به تیوب اونهاوتست پارامترها توسط بالاست آنالایزر (دستگاهی که نزدیک ده میلیون تومان قیمت داره)گذاشته میشه صد در صد با گذاشتن مقادیر نزدیک لامپ روشن میشه ولی اصلا دوام وعمری نداره ...حتما مقدار اصلی رو بزارید :read:
      ممنون مشکل اینه کا هصلا روشن نمیشه
      در اون مورد گاز لامپ نظری دارین بگین ممنون
      برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
      راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

ممنون مشکل اینه کا هصلا روشن نمیشه
        در اون مورد گاز لامپ نظری دارین بگین ممنون
        خازن کوپلاژ (حدود 100 نانو هست)رو تست کن و دیودها مخصوصا دیود های فست روی امیتر وکلکتور ...دیاک رو تعویض کن چون ممکنه قطع شده باشه
        در مورد تیوب وگاز اون اگه فیلامان قطع نباشه صدر صد سالمه (به محض ترک برداشتن یا کم شدن گاز فیلمان میسوزه وقطع میشه) :read:
        جهان سوم جایی است که هر کس بخواهد مملکتش را آباد کند، خانه اش خراب می شود و هر کس که بخواهد خانه اش آباد باشد، باید در تخریب مملکتش بکوشد
        دکتر محمود حسابی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط EBI2009
          خازن کوپلاژ (حدود 100 نانو هست)رو تست کن و دیودها مخصوصا دیود های فست روی امیتر وکلکتور ...دیاک رو تعویض کن چون ممکنه قطع شده باشه
          در مورد تیوب وگاز اون اگه فیلامان قطع نباشه صدر صد سالمه (به محض ترک برداشتن یا کم شدن گاز فیلمان میسوزه وقطع میشه) :read:
          همه خازنها عوض شدند دیاک رو عوض کردم ،فیلامانها وصله ، دیودهای دوسر فیلامان رو عوض کردم ، فقط یه دیود موازی رو عوض نکردم چون تست کردم و سالم بود باشه ائنم عوض میکنم الان خبرشو میدم
          در ضمن خازن صافی ،پل دیودی رو هم عوض کردم

دیدگاه

همه خازنها عوض شدند دیاک رو عوض کردم ،فیلامانها وصله ، دیودهای دوسر فیلامان رو عوض کردم ، فقط یه دیود موازی رو عوض نکردم چون تست کردم و سالم بود باشه ائنم عوض میکنم الان خبرشو میدم
            در ضمن خازن صافی ،پل دیودی رو هم عوض کردم
            oo:چی موند پس؟ :mrgreen: بعد از زدن به برق خازن صافی چقدر شارژ میشه ؟ اگه زیاد شارژ بشه (بعد از قطع برق با اتصال کوتاه خازن صافی جرقه بزرگ بزنه) احتمال قطعی قطعات وتراک های پشت برد وجود داره ... اگه کم شارژ میشه (جرقه کوچیک بزنه ) احتمال اتصال قطعات وجود داره ... :smile:
            دکتر محمود حسابی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط EBI2009
              oo:چی موند پس؟ :mrgreen: بعد از زدن به برق خازن صافی چقدر شارژ میشه ؟ اگه زیاد شارژ بشه (بعد از قطع برق با اتصال کوتاه خازن صافی جرقه بزرگ بزنه) احتمال قطعی قطعات وتراک های پشت برد وجود داره ... اگه کم شارژ میشه (جرقه کوچیک بزنه ) احتمال اتصال قطعات وجود داره ... :smile:
              خازن هم مثل مرد جرقه میزنه
              ترکها!!!مطمئنی ؟؟با تست بیزر به هم راه میدنا،دوباره ترکهارو خودم باسیم به هم وصل کنم ؟
              این مشکل برایه خودت پیش اومده ؟؟؟

دیدگاه

پاسخ : اموزش تعمیر لامپ کم مصرف

ای کوپلاز که گفته یعنی چه ؟
                یعنی 100 نانو ندیدم و کجای لامپ کم مصرفه ؟/

دیدگاه

خازن هم مثل مرد جرقه میزنه
                  ترکها!!!مطمئنی ؟؟با تست بیزر به هم راه میدنا،دوباره ترکهارو خودم باسیم به هم وصل کنم ؟
                  این مشکل برایه خودت پیش اومده ؟؟؟
                  با تست بیزر تست کنی کافیه ...ولی ممکنه قطعه ای بد لحیم شده باشه یا پایه اش از بالای کنده شده باشه ...معمولا جنس خازن های موجود تو باز ار خوب نیست حتما قبل گذاشتن مقدارشونو چک کن چون خیلی قطعی وخراب دارن ...جهت دیود ها رو مطمئنی درست گذاشتی؟به صفحات اول برو وبا مدار بالاست مقایسه کن :read:
                  دکتر محمود حسابی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط EBI2009
                    با تست بیزر تست کنی کافیه ...ولی ممکنه قطعه ای بد لحیم شده باشه یا پایه اش از بالای کنده شده باشه ...معمولا جنس خازن های موجود تو باز ار خوب نیست حتما قبل گذاشتن مقدارشونو چک کن چون خیلی قطعی وخراب دارن ...جهت دیود ها رو مطمئنی درست گذاشتی؟به صفحات اول برو وبا مدار بالاست مقایسه کن :read:
                    میدونی تعجب داره
                    همه رو عوض کردم
                    همه روبا سلف متر انداه گرفتم
                    لحیم هم هک نکنم چون اونم با بیزر تست کردم
                    دیگه چی می مونه ؟؟؟؟ :angry:

دیدگاه

ای کوپلاز که گفته یعنی چه ؟
                      یعنی 100 نانو ندیدم و کجای لامپ کم مصرفه ؟/

با توجه به همین نقشه پایه های ترویید (سلف دایره ای ) رو تست کن مطمئن بشی کاملا وصله ... :read:
                      دکتر محمود حسابی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط EBI2009

با توجه به همین نقشه پایه های ترویید (سلف دایره ای ) رو تست کن مطمئن بشی کاملا وصله ... :read:
                        سلام
                        یه 12نانو برا دوسر فیلامان بود 2تا 220 نانو بود و 2تا 2.2نانو که عوضشون کردم (100 نانو نداشت )
                        سلف تیروئید رو هم با تست بیزر گرفتم ، دو سر هر سلف به هم راه میده

دیدگاه

سلام
                          یه 12نانو برا دوسر فیلامان بود 2تا 220 نانو بود و 2تا 2.2نانو که عوضشون کردم (100 نانو نداشت )
                          سلف تیروئید رو هم با تست بیزر گرفتم ، دو سر هر سلف به هم راه میده
                          در واقع کوپلاژ قرینه بصورت زیر (فرقی نمیکنه ) ... oo: خازن متصل به دیاک نمیتونه 2.2 نانو باشه بزرگتر (حداقل 33 نانو یا 100 نانو 100 ولت بزار)باید کل قطعات رو با دقت بررسی کنی
                          دکتر محمود حسابی

دیدگاه

اها یکیش 22 نانو بود از اون 2.2 نانوها(اشتپ لپی بود )
                            ممنون دوسته من

دیدگاه

در لامپ های کم مصرف از چه رنجی خازن صافی استفاده میشود خازن بعد از دیود پل

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohsensharra
                                در لامپ های کم مصرف از چه رنجی خازن صافی استفاده میشود خازن بعد از دیود پل
                                بستگی به توان لامپ داره مثلا 5.6 میکرو فارادبرای 18 وات و معمولا اگه یکم بزرگتر گذاشته بشه مشکلی بوجود نمیاره :smile:
                                دکتر محمود حسابی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X