اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اموزش تعمیر لامپ کم مصرف

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اموزش تعمیر لامپ کم مصرف

نوشته اصلی توسط sepehr-azad
    دادا من روشن گذاشتمش نزدیک 2 ساعت روشن موند انفجارو این حرفام پیش نیومد خداروشکر :wow: فقط الان این غژ غژ شده اره برقی روو مغز من داره دیونم میکنه فکر کنم با چراغ گوشیم (1100 سالاااااااااااااار) زندگی کنم بهتر باشه
    یعنی واقعا دوساعت تحمل کردی oo:اگر هم کار کنه زیاد عمر نداره به قول کاربرebiفقط روشن کردن که نیست!
    [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sajjads24
      داداش دمت گرم کمی از صفحات قبل را دیدم جالب بود .
      البته یک دی ماه تاریخ اعزام به خدمتم هست دارم میرم سربازی شهید بشم بهم افتخار کنید :smile: .
      فقط یک سوال کوچیک هم داشتم
      چرا بعضی از لامپهای کم مصرف نورشون سفیدتر از بقیه هست ؟
      راهی هست که اینو تغییر داد ؟
      بری به سلامتی کجایی اگه خراسان رضوی هستی من در خدمتم
      چون اسپم نشه این پست ، مقاومتش رو چند اهم گذاشتی ؟ لامپو بیارش پایین و دوسر فیلامان سالمه رو یه اندازه بزن فقط دشارز یادت نره
      برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
      راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ah rad
        یعنی واقعا دوساعت تحمل کردی oo:اگر هم کار کنه زیاد عمر نداره به قول کاربرebiفقط روشن کردن که نیست!
        آره دیگه مجبور بودم لامپ نداشتم آوردمش پایین و مقدار مقاومتمو بیشتر کردم صدا کمتر شد!!! کسی میدونه چه تاثیری داره؟؟ 2.2 اهم بود من 3.3 اهم گذاشتم ولی ترانزیستور مربوط به اون فیلامان (مقاومت جایگزین شده) به شدت داغ میکنه ، دوستان و اساتید راه حلی دارن؟؟
        برای پرواز کردن ابتدا باید پریدن را آموخت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sepehr-azad
          آره دیگه مجبور بودم لامپ نداشتم آوردمش پایین و مقدار مقاومتمو بیشتر کردم صدا کمتر شد!!! کسی میدونه چه تاثیری داره؟؟ 2.2 اهم بود من 3.3 اهم گذاشتم ولی ترانزیستور مربوط به اون فیلامان (مقاومت جایگزین شده) به شدت داغ میکنه ، دوستان و اساتید راه حلی دارن؟؟
          2 تا مقاومت سری رو امتحان کن مثلا 2تا 1.2اهم رو

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ehsanajal
            سلام به همه
            لامپ 85 واتی رو راه انداختم به نظر دوستان مشکلش چی بود :mrgreen: :mrgreen: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow:
            تبریک میگم احسان جان :nice:
            لحیمش مشکل نداشته!
            ترانزیستورارو برعکس زده بودی
            [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

دیدگاه

بابا چرا انقد سخت میگرفتید این قضیه رووو ((( 2سالی میشه این پست مطرح شده)) من اومدم یه اطلاعتی بگیرم تا بهتر لامپ تعمیر کنم بعد متوجه شدم دم خودم گرم با اینکه الکترونیک نخوندم بجز 2 3 واحد بیشتر حالیمه! به همون روش سابق خودم تعمیر میکنم :biggrin: راستیی کلا شرمنده قصد توهین نبود!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ah rad
                تبریک میگم احسان جان :nice:
                لحیمش مشکل نداشته!
                ترانزیستورارو برعکس زده بودی
                نه بابا همش درس بود
                مقاومتهای وات بالاش 2تاش سوخته بود که وقتی مولتی متر میزدی عدد نشون میداد من همه مقاومت های مشکوک رو یه پایش رو دراوردم و بعد دیدم 2 تا مقاومتش سوختن ( از لحاظ ظاهری درس بودن ) اونا رو عوض کردم یه مقاومت 6.1اهمی و یه 510کیلویی
                دقت کن به جای 510 کیلویی یه 1مگ گذاشتم و راه افتاد :wow: :wow: :wow:

دوسته من ما اینجا اومدیم اصولی یاد بگیریم ، اگر شما موفق ترین من بهتون تبریک میگم ،موفق باشین :nice: :nice:

دیدگاه

2 تا مقاومتش سوختن ( از لحاظ ظاهری درس بودن ) اونا رو عوض کردم یه مقاومت 6.1اهمی و یه 510کیلویی
                  دقت کن به جای 510 کیلویی یه 1مگ گذاشتم و راه افتاد
                  حالا شد.کم کم دارین قلق های کار رو یاد میگیرین.
                  تبریک میگم.
                  امام حسین(علیه السلام) فرمودند: کسی که از تو انتقاد میکند تو را دوست دارد و کسی که با تو دشمنی دارد، از تو تعریف و تمجید میکند.
                  از پاسخ به سوالات انجمن به صورت خصوصی معذورم.

دیدگاه

نه بابا همش درس بود
                    مقاومتهای وات بالاش 2تاش سوخته بود که وقتی مولتی متر میزدی عدد نشون میداد من همه مقاومت های مشکوک رو یه پایش رو دراوردم و بعد دیدم 2 تا مقاومتش سوختن ( از لحاظ ظاهری درس بودن ) اونا رو عوض کردم یه مقاومت 6.1اهمی و یه 510کیلویی
                    دقت کن به جای 510 کیلویی یه 1مگ گذاشتم و راه افتاد :wow: :wow: :wow:

دوسته من ما اینجا اومدیم اصولی یاد بگیریم ، اگر شما موفق ترین من بهتون تبریک میگم ،موفق باشین :nice: :nice:
                    باریک الله
                    حالا یه چیز بگم یه لامپ40وات بود که فیلماناش سالم بود.تست کردم ترانزیستوراش سوخته بود به همراه خازن 400ولی ومقاومت های 2.2 اهمی(اگه اشتباه نگم)نداشتم جاش با موازی کردن مقدار مقاومتو درست کم وزدم.به محض وصل کردن برق ترانزیستوراش سوخت منم دوساله گذاشتمش کنار.به سرم زده یه بار دیگه بیفتم جونش.به نظرت دلیلش چیه که سوختن ترانزیستورا1
                    اینم بگم تمام قطعات رو یک پایشون رو دراوردم وبقیه سالم بود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط blue fox
                      بابا چرا انقد سخت میگرفتید این قضیه رووو ((( 2سالی میشه این پست مطرح شده)) من اومدم یه اطلاعتی بگیرم تا بهتر لامپ تعمیر کنم بعد متوجه شدم دم خودم گرم با اینکه الکترونیک نخوندم بجز 2 3 واحد بیشتر حالیمه! به همون روش سابق خودم تعمیر میکنم :biggrin: راستیی کلا شرمنده قصد توهین نبود!
                      دوست من اگه روشی بهتر بلدی که فکر میکنی ازاین چیزایی که بچه ها گفتن ،بهتره.خوب بگو تا بقیه بچه ها هم استفاده کنن :agree:
                      ومن خودم قول میدم،شاگرد خوبی براتون باشم اما اگه یه چیز پروندی که هیچ :bye

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ah rad
                        دوست من اگه روشی بهتر بلدی که فکر میکنی ازاین چیزایی که بچه ها گفتن ،بهتره.خوب بگو تا بقیه بچه ها هم استفاده کنن :agree:
                        ومن خودم قول میدم،شاگرد خوبی براتون باشم اما اگه یه چیز پروندی که هیچ :bye
                        به نظر من از این فیوزا بگیر سر راه ورودیش بزن
                        خب چرا سوخته ؟؟اگه از تست همش مطمئنی و جایی اتصالی نداره و ترنزیستوراتو درس زده باشی بدلیل اینه که جریان مدارت محدود نمیشه ،به نظر من بعد از تست فیلامان :
                        سلف تیروئید و ترانس سوئیچینگ خیلی کم باعث سوختن میشه ولی بازم دقت کن درس باشن
                        من خودم یه لامپ اومد دستم مقاومتاش سوخته بود ولی ترانزیستوراش سالم بود :eek:
                        نتیجه گیری : خازن استارتر و کلا خازنهای پولی که باد نکرده باشن و با تست مولتی سالم باشن دست نزن
                        2-خازن صافی رو عوض کن و نو بزار و کهنه رو دور ننداز (شاید یه جا به دردت خورد :mrgreen: )
                        3-اکثرا دیود های صافی به اون دنیا میرن و ترانزیستورهاش که باید همشون رو چک کنی حتما
                        4- مقاومت های کم اهم رو با تست بیزر و اهم زیاد رو با رنج متناسب اندازه بگیر (مخصوصا اگه وات بالا باشن ) حتما مقاومت های رنج 1 و 2.2 و 6.1 و 22 و 33 اهم 1وات یا نیم 20 تا از هر کدوم بگیر ولی رنج 1 و 2.2 و 22 بیشتر استفاده میشه ، دقت کن مقاومت های 0.25وات اکثرا جزغاله (املا ؟) میشن تا مثل وات بالا ها قطع بشن پس به ظاهر نگاه کنی خوبه اگرم حسشو داری تعویض کن
                        5-بعد برو سراغ دیاک و هر جا دیگه دیدی مثل سلفا که توضیح دادم
                        حتما لحیم کاریه خوب و به دونه اتصال به هم انجام بدی
                        شرمنده استاد شارزر جان دیگه نظر دادم
                        ، هر لاامپی که درس شه میگم خدا پدر و مادرتو بیامرزه ممنون

دیدگاه

به نظر من از این فیوزا بگیر سر راه ورودیش بزن
                          خب چرا سوخته ؟؟اگه از تست همش مطمئنی و جایی اتصالی نداره و ترنزیستوراتو درس زده باشی بدلیل اینه که جریان مدارت محدود نمیشه ،به نظر من بعد از تست فیلامان :
                          سلف تیروئید و ترانس سوئیچینگ خیلی کم باعث سوختن میشه ولی بازم دقت کن درس باشن
                          من خودم یه لامپ اومد دستم مقاومتاش سوخته بود ولی ترانزیستوراش سالم بود :eek:
                          نتیجه گیری : خازن استارتر و کلا خازنهای پولی که باد نکرده باشن و با تست مولتی سالم باشن دست نزن
                          2-خازن صافی رو عوض کن و نو بزار و کهنه رو دور ننداز (شاید یه جا به دردت خورد :mrgreen: )
                          3-اکثرا دیود های صافی به اون دنیا میرن و ترانزیستورهاش که باید همشون رو چک کنی حتما
                          4- مقاومت های کم اهم رو با تست بیزر و اهم زیاد رو با رنج متناسب اندازه بگیر (مخصوصا اگه وات بالا باشن ) حتما مقاومت های رنج 1 و 2.2 و 6.1 و 22 و 33 اهم 1وات یا نیم 20 تا از هر کدوم بگیر ولی رنج 1 و 2.2 و 22 بیشتر استفاده میشه ، دقت کن مقاومت های 0.25وات اکثرا جزغاله (املا ؟) میشن تا مثل وات بالا ها قطع بشن پس به ظاهر نگاه کنی خوبه اگرم حسشو داری تعویض کن
                          5-بعد برو سراغ دیاک و هر جا دیگه دیدی مثل سلفا که توضیح دادم
                          حتما لحیم کاریه خوب و به دونه اتصال به هم انجام بدی
                          شرمنده استاد شارزر جان ، هر لاامپی که درس شه میگم خدا پدر و مادرتو بیامرزه ممنون
                          5- سایر المانه
                          احسان جان یعنی میگی یه بار دیگه بیفتم به جونش :nerd:
                          اون موقع یادمه ترانزیستورش که توبازار بود
                          اما خازنش نبود یکم بیشتر گذاشتم
                          اما مقاومتاش :cry:
                          رنج غیر استاندارد بود هرجا گشتم نبود.اخر اومدم خونه وبا سری موازی کردن درستش کردم امادرست نشد وترانزیستوراش سوخت ومن چند وقت پیش خازنش رو که نو خریده بودم رو دراوردم و زدم به اون 35 واته(راستی یادم افتاد که قول داد بودم قصه اون 35 واته رو تعریف کنم واستون.اروز حتما مینویسم.)
                          ..........................
                          حالا فیوز منظورت ازاین شیشه ای هاست؟اگه اره چند امپر به کار میاد مثلا ارزهمون رابطه توان لامپ حساب کنم یعنی مثلا برای 150 وات،فیوز 0.7امپر نیازه دیگه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ah rad
                            احسان جان یعنی میگی یه بار دیگه بیفتم به جونش :nerd:
                            اون موقع یادمه ترانزیستورش که توبازار بود
                            اما خازنش نبود یکم بیشتر گذاشتم
                            اما مقاومتاش :cry:
                            رنج غیر استاندارد بود هرجا گشتم نبود.اخر اومدم خونه وبا سری موازی کردن درستش کردم امادرست نشد وترانزیستوراش سوخت ومن چند وقت پیش خازنش رو که نو خریده بودم رو دراوردم و زدم به اون 35 واته(راستی یادم افتاد که قول داد بودم قصه اون 35 واته رو تعریف کنم واستون.اروز حتما مینویسم.)
                            ..........................
                            حالا فیوز منظورت ازاین شیشه ای هاست؟اگه اره چند امپر به کار میاد مثلا ارزهمون رابطه توان لامپ حساب کنم یعنی مثلا برای 150 وات،فیوز 0.7امپر نیازه دیگه.
                            سلام
                            ببین سری کردن و موازی کردن مشکل حادی ایجاد نمیکنه فقط توان و اندازش رعایت شه
                            برات نوشتم همه رو چک کن
                            سعی کن خازن استارترت با همون اندازه اصلی و 1200ولت باشه وگر نبود رنج نزدیک بزار(منظورم ظرفیتشه )، یکی از دوستان گف ممکنه عمر لامپ کم شه واسه همین میگم
                            و مثلا برای 6.1اهمی1وات ( آبی قهوه ای طلایی طلایی ) اومدم 3تا 22 اهم 1وات رو موازی بستم و راه افتاد و به جای یه 510کیلو یه 1مگ با همون وات گذاشتم و روشن شد ( فک کن oo: )
                            فقط دقت کن مشکل نخوره ،از دیتاشیتشون یه پی دی اف میزارم اشتباه نکنی منظورم سه نوع پکیج هس درباه ترانزیستوراش
                            چیز خاصی نداره
                            واسه فیوزشم یکی ببر با خودت نشون بده ( الان یادم نیس باور کن ) خودشون بت میدن نگاه کنم بت میگم اگه دم دس بود

دیدگاه

خب الوعده وفا.اومدم تا تجربه ابتدا تلخ وبعد شیرین رو براتون بگم
                              یه لامپ 35 وات بود که دیدم روشن نمیشه سریع خام.شش کردم تا اسیب کمتری بهش برسه.بعد از باز کردن دیدم همه چی سالمه به جز خازن استارتر،بعد تعویض خازن استاتر.لامپ روشن شد .ماهم بستیم به سرپیچ اتاق وشصت دفعه روشن وخاموش کردیم دیدم سالمه ودر طول روز ساعتها روشن بود اما...
                              شب که برقو خاموش کردم ورفتم بخوابم،صبح که پاشدم لامپ روشن نشد :cry:بازش کردم همه چی سالم بود رو زمین تست کردم دیدم سالمه ودیدم جایی هم قطعی نداره!دوباره بستم به سرپیچ اتاق روشن شد.اما فردا صبح دوباره روشن نشد :cry:دیگه سرتو رو درد نیارم نمیدونم چه مرگش بود که 100بار من میاوردمش پایین سالم اما میزدمش به سرپیچ صبح خاموش بود :cry2:
                              تا یه روز با لامپ اشپزخونه عوضش کردم.الان عین بنز چند هفتس سالم شده!
                              حالا به نظرتون عیب ازچی بوده؟؟؟؟؟/
                              همش به خاطر لامپی بود که داخل کلید اتاق بود :eek: اما کلید اشپزخونه ازاین لامپا نداشت!
                              حالا واقعا چرا اینطوری میشد روواقعا نمیدونم.
                              شنیده بودم باعث چشمک زدن لامپ میشه اما نه باعث خاموشیشون :bye

دیدگاه

سلام یک لامپ 150 هست که ماسفتها اتصال و فیوز ورودی خراب شده از ای سی 6574 استفاده شده آیا ماسفت ها رو عوض کنم امکانش هست آی سی خراب باشه چون قیمت ماسفت گرونه؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X