اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اموزش تعمیر لامپ کم مصرف

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اموزش تعمیر لامپ کم مصرف

این بردای آماده دونوع هستند یکی 2500 یکی دیگه4000
    2500 از قطعات نامرغوب استفاده شده
    4000 از قطعات مرغوب
    روی 2500 از 13004
    و روی 4000 13005 استفاده شده
    روی 2500 از خازنای بی نام و نشون
    روی 4000 از خازنای نیچیکون استفاده شده
    من تمام لامپای خونمون رو که هر کار کردم تعمیر نمیشد رو با 4000 تومنی عوض کردم خوب کار میکنه
    در ضمن طبق گفته ی فروشنده این نوع مدار ها
    4000 تومنیه 60 واته
    2500 40 واته
    به امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.
    الکترونیک قدرت
    الکترونیک آنالوگ
    طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
    ---------------------BMCELEC@-------------------
    ------------www.hoseyniemeni.ir-----------
    ---------------www.bmc-elec.com--------------
    ---------------www.bmc-elec.ir--------------

دیدگاه

حالا کجا میفروشن این بردا را سایتی چیزی داره یا مغازه داره کسی تو اصفهان سراغ داره

دیدگاه

سلام
        راستش من هیچ وقت دنبال تعویض کل برد نبودم اما چند باری سرچ زدم جای درست درمونی پیددا نکردم.تهران کسی ادرس داره؟
        [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

من که تو بابلم از یه نفر که قطعات هم میفروشه میخرم
          الکترونیک قدرت
          الکترونیک آنالوگ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hoseyni imeni
            این بردای آماده دونوع هستند یکی 2500 یکی دیگه4000
            2500 از قطعات نامرغوب استفاده شده
            4000 از قطعات مرغوب
            روی 2500 از 13004
            و روی 4000 13005 استفاده شده
            روی 2500 از خازنای بی نام و نشون
            روی 4000 از خازنای نیچیکون استفاده شده
            من تمام لامپای خونمون رو که هر کار کردم تعمیر نمیشد رو با 4000 تومنی عوض کردم خوب کار میکنه
            در ضمن طبق گفته ی فروشنده این نوع مدار ها
            4000 تومنیه 60 واته
            2500 40 واته
            سلام چنتا عکس از اون 60w بذار ببینیم چیه؟ شاید به جای این تقلبیا بشه داد الکتریکیا.
            امام حسین(علیه السلام) فرمودند: کسی که از تو انتقاد میکند تو را دوست دارد و کسی که با تو دشمنی دارد، از تو تعریف و تمجید میکند.
            از پاسخ به سوالات انجمن به صورت خصوصی معذورم.

دیدگاه

بفرما
              یکی دست نخورده داشتم:
              الکترونیک قدرت
              الکترونیک آنالوگ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hoseyni imeni
                بفرما
                یکی دست نخورده داشتم:
                بابا از اینا که اینجام ریخته. هم بی کیفیتن(نسبت به استانداردا) هم حدود 40w هستن و روی لامپای بالای 50w نامی زود داغ میکنن و به فنا میرن.ولی خوب از اون یکی ها که بهترن.
                ضمنا برای واریز هزینه دانلود عکسا شماره کارتمو برات pm میکنم. خدا رحم کرد فقط یکی رو دان کردم.
                امام حسین(علیه السلام) فرمودند: کسی که از تو انتقاد میکند تو را دوست دارد و کسی که با تو دشمنی دارد، از تو تعریف و تمجید میکند.
                از پاسخ به سوالات انجمن به صورت خصوصی معذورم.

دیدگاه

راجع به بردای لامپای خونه ی ما درست صحبت کن
                  هرچی باشه از برد این لامپای چینی که همه جا ریخته بهتره
                  من اکثر برد های این لامپا رو که دیدم از دیودای بی نام و نشون و خازن های بیخود استفاده کرده بود
                  فقط برد یه شرکت ایرانی بود که از قطعات مرغوب استفاده میکرد(مدارش هم نسبتا ردیف بود واسه پری هیتینگ ptc داشت و ...)
                  الکترونیک قدرت
                  الکترونیک آنالوگ

دیدگاه

سلام
                    به سوال قبل من ( در مورد ساخت ماکت آموزشی لامپ کم مصرف ) که کسی جواب نداد . حداقل به این سوالا جواب بدید. لطفا
                    1. بعد از دیود ها ولتاژ باید چقد باشه؟ یجا خوندم که نوشته بود حدود 300 ولت . میخوام مطمئن بشم . اگه درسته , اگه بعد از دیودها این ولتاژ نباشه مسلما دیودها خرابن درسته؟
                    2. جریان ورودی بالاست طبق " I = P / V " باید کم باشه ( بالاست لامپ 40 وات ) درسته؟
                    3. اگه جریان کم باشه , برای اتصال باز یا کوتاه کردن یک قسمت از بالاست ( جهت خارج کردن یک قطعه از مدار ) میتونم از پین هدر و جاپر ست استفاده کنم؟ تحمل دارن؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط M1G
                      سلام
                      به سوال قبل من ( در مورد ساخت ماکت آموزشی لامپ کم مصرف ) که کسی جواب نداد . حداقل به این سوالا جواب بدید. لطفا
                      1. بعد از دیود ها ولتاژ باید چقد باشه؟ یجا خوندم که نوشته بود حدود 300 ولت . میخوام مطمئن بشم . اگه درسته , اگه بعد از دیودها این ولتاژ نباشه مسلما دیودها خرابن درسته؟
                      2. جریان ورودی بالاست طبق " I = P / V " باید کم باشه ( بالاست لامپ 40 وات ) درسته؟
                      3. اگه جریان کم باشه , برای اتصال باز یا کوتاه کردن یک قسمت از بالاست ( جهت خارج کردن یک قطعه از مدار ) میتونم از پین هدر و جاپر ست استفاده کنم؟ تحمل دارن؟
                      سلام
                      اول وایستادم یکی خیلی وارده بیاد وراهنماییت کنه اما خب کسی چیزی نگفت.البته حقم دارن الکی که نیست وشوخی بردارم نیست.بالای 300ولته!(کسی نمیاد بگه این کارو بکن یا نکن وبرای خودش مشکل درست کنه)تحلیل این که فلان چیز باز شه ویا اتصال کوتاه و.... خیلی مشکل ووقت گیره وخارج از بحث این تاپیکه.
                      ببین ما اینجا فقط تعمیر میکنیم اونم بدون گرفتن ولتاژ وجریان.به روش تعمیر کارای 20سال پیش
                      [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

1.حداکثر 310 ولت(پیک ولتاژ =ولتاژ * رادیکال دو)
                        1.ممکنه خازن ها هم خراب باشه یا ...
                        2.تقریبا آره(چون یکم تلفات داریم)
                        3.متوجه نشدم
                        الکترونیک قدرت
                        الکترونیک آنالوگ

دیدگاه

1. اگه خازن خراب باشه یا باد کرده یا اینکه اتصال کوتاه باشه ( اگه در مدار باشه ) . اگه این موارد نباشه پس از خازن نباید باشه و از دیودهاست.جز اینا هم دلیل دیگه ای میتونه داشته باشه ؟
                          2. در مورد جریان طبق محاسبات توان باید حدود 200 میلی آمپر باشه . محاسبه کردم همینقد شد. درست میگم؟
                          3. نگاه کنید اگه جریان کم باشه من میتونم در مسیر یک قطعه یک کلید بزارم که هر وقت بخوام ( در حالت خاموش بودن لامپ ) قطعه رو از مدار خارج کنم. ولی نمیخام از کلید استفاده کنم . میخوام از پین هدر استفاده کنم و بعد پین هدر رو بطور موقت با جامپر ست به هم وصل کنم تا هر زمان خواستم جامپرست رو از روی پین هدر بردارم تا مسیر قطع شده و قطعه از مدار خارج بشه . میخواستم بدونم که این پین هدر و جامپرست هارو میتونم استفاده کنم یا نه . اگه جریان همونی که گفتم باشه که حتما باید بشه . شما در این مورد اطلاعاتی دارید؟ :read:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط M1G
                            1. اگه خازن خراب باشه یا باد کرده یا اینکه اتصال کوتاه باشه ( اگه در مدار باشه ) . اگه این موارد نباشه پس از خازن نباید باشه و از دیودهاست.جز اینا هم دلیل دیگه ای میتونه داشته باشه ؟
                            2. در مورد جریان طبق محاسبات توان باید حدود 200 میلی آمپر باشه . محاسبه کردم همینقد شد. درست میگم؟
                            3. نگاه کنید اگه جریان کم باشه من میتونم در مسیر یک قطعه یک کلید بزارم که هر وقت بخوام ( در حالت خاموش بودن لامپ ) قطعه رو از مدار خارج کنم. ولی نمیخام از کلید استفاده کنم . میخوام از پین هدر استفاده کنم و بعد پین هدر رو بطور موقت با جامپر ست به هم وصل کنم تا هر زمان خواستم جامپرست رو از روی پین هدر بردارم تا مسیر قطع شده و قطعه از مدار خارج بشه . میخواستم بدونم که این پین هدر و جامپرست هارو میتونم استفاده کنم یا نه . اگه جریان همونی که گفتم باشه که حتما باید بشه . شما در این مورد اطلاعاتی دارید؟ :read:
                            1. میتونه باشه(مثلا یه جا از مدار خراب باشه و مدار جریان زیاد بکشه اونوقت خازن نتونه جریان رو صاف نگه دار و ولتاژ خیلی ریپل میگیره)
                            2.درسته .
                            3. خارج کردن قطعه ربطی به جریان لامپ نداره اما بسته به مدار و جریانه . ممکنه با خارج کردن اون قطعه مدارت از کار بیافته.
                            4.میشه اما چرا میخای اینکار رو انجام بدی(اصولی نیست که جای قطعه رو تو مدار اتصال بدی به مدارت آسیب میرسه)
                            دقیقا بگو چیکار میخای بکنی تا شاید بتونم بشتر کمکت کنم.
                            واگه سوال هات ربطی به این تاپیک نداره بهتره تو پیغام خصوصی ازم بپرسی.
                            الکترونیک قدرت
                            الکترونیک آنالوگ

دیدگاه

سلام
                              اگه 6 پاییه سلف به هم راه بده سالمه؟من چندتا سلف رو امتحان کردم اینجوری نبود. دو تا به هم راه میدادن و 4 تا بهم.
                              تو بعضی لامپها دو رشته سیمی که برای رسوندن برق استفاده میشه یکیشون (معمولا سیاهه) داخلش چیزی شبیه به فیوزه یعنی وسط سیم به اندازه یه فیوز برامده هستش ایا اون فیوزه؟در این صورت اگه سوخته باشه چطور تست و عوض میشه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mdf123
                                سلام
                                اگه 6 پاییه سلف به هم راه بده سالمه؟من چندتا سلف رو امتحان کردم اینجوری نبود. دو تا به هم راه میدادن و 4 تا بهم.
                                تو بعضی لامپها دو رشته سیمی که برای رسوندن برق استفاده میشه یکیشون (معمولا سیاهه) داخلش چیزی شبیه به فیوزه یعنی وسط سیم به اندازه یه فیوز برامده هستش ایا اون فیوزه؟در این صورت اگه سوخته باشه چطور تست و عوض میشه؟
                                سلف بسوزه کلا سیاه میشه
                                معمولا مقاوت کمتر از 10اهم و 1واته ، که اگه بسوزه با تست بیزر تست میشه کافیه سرو ته سیم رو تست کنی اگه را میداد درسته
                                نیازی به گذاشتنش نی و کافیه با یه فیوز شیشه ای عوض کنی یا فیوز اصلی
                                یکی از بچه میگه جرین ماکزش 0.2آمپره خب پس یه فیوز 0.5آمپرم میشه استفاده کرد
                                برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
                                راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X