اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اموزش تعمیر لامپ کم مصرف

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اموزش تعمیر لامپ کم مصرف

سلام اقا احسان
    خوب همین فیوزی که داخل سیم مشکی رنگ هست رو چطور میشه فهمید سالمه یا سوخته؟البته من تست فیوز رو میدونم میخوام تو این مورد بدونم چطوریه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hoseyni imeni
      1. میتونه باشه(مثلا یه جا از مدار خراب باشه و مدار جریان زیاد بکشه اونوقت خازن نتونه جریان رو صاف نگه دار و ولتاژ خیلی ریپل میگیره)
      2.درسته .
      3. خارج کردن قطعه ربطی به جریان لامپ نداره اما بسته به مدار و جریانه . ممکنه با خارج کردن اون قطعه مدارت از کار بیافته.
      4.میشه اما چرا میخای اینکار رو انجام بدی(اصولی نیست که جای قطعه رو تو مدار اتصال بدی به مدارت آسیب میرسه)
      دقیقا بگو چیکار میخای بکنی تا شاید بتونم بشتر کمکت کنم.
      واگه سوال هات ربطی به این تاپیک نداره بهتره تو پیغام خصوصی ازم بپرسی.
      1. اوکی متوجه شدم
      2. اوکی در مورد جریان مطمئن شدم
      3. منم نمی گم خارج کردن قطعه از مدار به جریان ربط داره . اون قطعه ای که به کمکش میخوایم قطعه رو از مدار خارج کنیم باید تحمل عبور دادن جریان مدار رو داشته باشه . که خوشبختانه در این مدار جریان کمه پس میشه از پین هدر و جامپرست استفاده کرد . در مورد از کار افتادن مدار هم , خوب ممکنه از کار بیوفته یا که بد کار کنه که هدف منم همینه
      4. چرا میخوام اینکارو کنم؟ چونکه من هدفم تعمیر کردن لامپ نیست . قبلا هم گفتم که میخوام یه ماکت آموزشی از لامپ درست کنم که در اون اهمیت بعضی قطعات ( مثل خازن احتراق ) و امثال اون مشخص شه که اگه نباشن چه اتفاقی در عملکرد لامپ می افته . همین!
      5. چرا میخوام از کلید یا موارد مشابه استفاده کنم؟ چونکه میخوام در حالت عادی لامپ کار کنه یعنی کلیدها همه وصل باشن ( کلید ها یه قطعه رو وارد یا از مدار خارج میکنن حالا بسته به قطعه اتصال کوتاه میشه یا اتصال باز ) و وقتی که بخوام توسط کلید قطعه رو از مدار خارج میکنم بعد لامپ رو روشن میکنم ببینم چه اتفاقی می افته . مخاطب اینکار , دانش آموزان و کارآموزا هستن نه خودم . که واسه انجام دادنش نیاز دارم که عملکرد مدار رو بدونم .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mdf123
        سلام اقا احسان
        خوب همین فیوزی که داخل سیم مشکی رنگ هست رو چطور میشه فهمید سالمه یا سوخته؟البته من تست فیوز رو میدونم میخوام تو این مورد بدونم چطوریه؟
        اگه مقاومت باشه میسوزه و تست بیزر جواب نمیده و قطعه
        برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
        راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

سلام
          من یه لامپ 32 وات دارم که وقتی بازش کردم دوتا ترانزیستور داره که روش نوشته DD127D و پایین این حروف و اعداد نوشته M7 . شباهت به رگولاتور سری MQ رو داره . میدونم توی بالاست باید دوتا ترانزیستور سوئیچینگ باشه اما راستش اصلا نمیدونم این قطعه ترانزیستوره یا نه . کسی دیده؟
          ضمنا لامپ ایرانیه , روش نوشته "بادیه نور" .

دیدگاه

سلام اقا احسان

اگه مقاومت باشه میسوزه و تست بیزر جواب نمیده و قطعه

سلام
            رفیق برای تستش دو سر سیمی که داخلش فیوز هست رو نسبت به هم بگیریم درسته؟اگه بوق نزد و فیوز سوخته باشه دیگه جریان که از سیم رد نمیشه؟پس چکار باید کرد؟ایا اون سیم باید کلا عوض بشه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط M1G
              سلام
              من یه لامپ 32 وات دارم که وقتی بازش کردم دوتا ترانزیستور داره که روش نوشته DD127D و پایین این حروف و اعداد نوشته M7 . شباهت به رگولاتور سری MQ رو داره . میدونم توی بالاست باید دوتا ترانزیستور سوئیچینگ باشه اما راستش اصلا نمیدونم این قطعه ترانزیستوره یا نه . کسی دیده؟
              ضمنا لامپ ایرانیه , روش نوشته "بادیه نور" .
              خب من الان سرچ کردم همون اسمو، ترانزیستوره.
              http://www.google.com/#q=dd127d+datasheet

منم یه نما نور دارم شمارشbld128dهست.
              [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ah rad
                سلام
                بجای ترانزیستور 32w میتونی از 13003 و برای BL128 میتونی از 13005 استفاده کنی.
                امام حسین(علیه السلام) فرمودند: کسی که از تو انتقاد میکند تو را دوست دارد و کسی که با تو دشمنی دارد، از تو تعریف و تمجید میکند.
                از پاسخ به سوالات انجمن به صورت خصوصی معذورم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ah rad
                  خب من الان سرچ کردم همون اسمو، ترانزیستوره.
                  http://www.google.com/#q=dd127d+datasheet

خدا بیامرزش لامپ خوبی بود :mrgreen:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط M1G
                    خدا بیامرزش لامپ خوبی بود :mrgreen:
                    خخخخ چکارش کردی؟ ترکوندیش

بچه ها من نمیدونم چرا هر وقت تو این تاپیک پست میزارم لامپ کم مصرفای خونمون دونه دونه میسوزن
                    الن یه لامپ 50 وات رفت اون دنیا.بازش کردم جفت ترانزیستور قاچ خوردن کسی میدونه چی میشه که ترانزیستوراش اینطوری میپکنن؟؟(ترانزیستوراش13005)
                    [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

دیدگاه

سلام
                      آقا ما یه لامپ کم مصرف 100 وات داریم که آب رفته بود توش
                      بازش کردم فیوزش سوخته بود و یه تیکه مس ذوب شده بود(از سر منفی دیود های تغذیه تا یه سیم پیچ کوچیک اون وسط!)
                      فیوز رو عوض کردم قطعات رو هم چک کردم سالم بودن
                      تا زدم به برق فیوز ترکید
                      اینبار بعد از فیوز تا سلف و از سلف تا دیودهای تغذیه کاملا ذوب شد :sad:
                      چیکارش کنم اینو؟
                      آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

116 کتابخانه مورد نیاز برای Altium Designer

از دروغ متنفرم؛ هرچند در این مملکت به جرم صداقت، کودن نامیده شوم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ah rad
                        خخخخ چکارش کردی؟ ترکوندیش

بچه ها من نمیدونم چرا هر وقت تو این تاپیک پست میزارم لامپ کم مصرفای خونمون دونه دونه میسوزن
                        الن یه لامپ 50 وات رفت اون دنیا.بازش کردم جفت ترانزیستور قاچ خوردن کسی میدونه چی میشه که ترانزیستوراش اینطوری میپکنن؟؟(ترانزیستوراش13005)
                        تقصیر من نبود :mrgreen:
                        خدا بیامرز 32 واتی بود :cry2: طراحش سیمای فیلاماناشو با ماکارونی ( وارنیش حرارتی ) کوتاه از همدیگه جدا کرده بود. منم لامپو باز کردم سیم وصل کردم زدم برق که ولتاژاشو اندازه گیری کنم. اما سیمای فیلامانش به هم جرقه دادنو گاز فیلامان خالی شد و بالاست رو یه شخم اساس زد جاتون خالی صدا ترقه داد حالا دارم روی یا 75 واتی کار میکنم خودم زندش کردم اما اگه بدونه میخوام چه بلایی سرش بیارم :mrgreen:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط masoud_m_bf
                          سلام
                          آقا ما یه لامپ کم مصرف 100 وات داریم که آب رفته بود توش
                          بازش کردم فیوزش سوخته بود و یه تیکه مس ذوب شده بود(از سر منفی دیود های تغذیه تا یه سیم پیچ کوچیک اون وسط!)
                          فیوز رو عوض کردم قطعات رو هم چک کردم سالم بودن
                          تا زدم به برق فیوز ترکید
                          اینبار بعد از فیوز تا سلف و از سلف تا دیودهای تغذیه کاملا ذوب شد :sad:
                          چیکارش کنم اینو؟
                          سلام
                          اول ببین روی فیلمانات اهم داری؟(هر طرفش)
                          بعد یه نکته ای که تازگیا بهش رسیدم
                          اگه نور لامپ از اول مهتابی بوده(سفید یا همون یخی).قبل از سوختن اگه نورش زرد شده به نظرم ارزش تعمیر چندانی نداره.(چون پول برقشو میدی اما نور با کیفیت نداری)
                          اما به هرحال.ببین باید ازاول شروع کنی.البت معلومه تو مدارت یه اتصال کوتاه مشتی داری که این طوری میشه.

دیدگاه

سلام
                            این فیوزی که داخل سیم ورودی برق گذاشته میشه در صورت سوختن چطور باید عوض بشه؟ایا اون سیم کلا باید با یه سیم سالم دیگه عوض بشه؟بعد لز عوض کردن فیوز اون را باید کجای برد قرار داد؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mdf123
                              سلام
                              این فیوزی که داخل سیم ورودی برق گذاشته میشه در صورت سوختن چطور باید عوض بشه؟ایا اون سیم کلا باید با یه سیم سالم دیگه عوض بشه؟بعد لز عوض کردن فیوز اون را باید کجای برد قرار داد؟
                              فرقی نداره سیمش رو عوض کنی یا نه ، فقط مثل سیم قبلیش فیوز رو قرار بده ،همین
                              برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
                              راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

دوباره سلام
                                آقو من این لامپو تست کردم
                                اون ترانس بزرگه هست
                                3تا پایش اتصال کوتاهه(دوتاش از روی برد به هم وصله)
                                اما یکیش به هیچکدوم راه نمیده
                                بقیش ظاهرا سالمه
                                آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

116 کتابخانه مورد نیاز برای Altium Designer

از دروغ متنفرم؛ هرچند در این مملکت به جرم صداقت، کودن نامیده شوم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X