اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اموزش تعمیر لامپ کم مصرف

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اموزش تعمیر لامپ کم مصرف

با سلام خدمت تمام اساتید محترم.اقا من تا صفحه 17 ایم تاپیک رو خوندم انقدر سر یه بحث سوالهای بی ریط شده(البته نه همه جا)موضوع تا یه جا که پیش میره یکی از راه میرسه بحثو عوض میکنه جوری که آدم کلافه میشه :angry:
    حالا یه بنده خدا جواب منو بده!!
    من لامپی دارم که یکطرف فیلمانش سوخته چیکار کنم راه بیفته؟یه مقاومت اهم پایین وات بالا(5.6 گمونم بود)موازی کردم با طرف سوخته با چند بار چشمک زدن روشن شد ولی داغ کرده خیلی.چرا؟.کسی روش بهتری داره؟
    نظرتون چیه یه ترانس از یه لامپ وات بالا تر بزارم روش که نورش کمتر شه ولی گمونم کمتر داغ کنه درسته؟لامپ من 20 واته

دیدگاه

نوشته اصلی توسط miladsh777n
      با سلام خدمت تمام اساتید محترم.اقا من تا صفحه 17 ایم تاپیک رو خوندم انقدر سر یه بحث سوالهای بی ریط شده(البته نه همه جا)موضوع تا یه جا که پیش میره یکی از راه میرسه بحثو عوض میکنه جوری که آدم کلافه میشه :angry:
      من لامپی دارم که یکطرف فیلمانش سوخته چیکار کنم راه بیفته؟یه مقاومت اهم پایین وات بالا(5.6 گمونم بود)موازی کردم با طرف سوخته با چند بار چشمک زدن روشن شد ولی داغ کرده خیلی.چرا؟.کسی روش بهتری داره؟
      نظرتون چیه یه ترانس از یه لامپ وات بالا تر بزارم روش که نورش کمتر شه ولی گمونم کمتر داغ کنه درسته؟لامپ من 20 واته
      سلام
      به نظر من شما 17 صفحه اخر رو میخوندی بهتر بود :rolleyes:
      من اصلا خاطره خوبی از موازی کردن مقاومت ندارم :angry:پیشنهاد منم اینه که.لامپی که فیلمان سوزونده ارزش تعمیر نداره.
      [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط miladsh777n
        مقاومتی که موازی میکنین بایستی نزدیک به صفر باشه ( تو پست های قبل گفتم که این روش یعنی روشن کردن بالاست مهتابی با سه سیم وبرخلاف نظر دوستان هیچ ارتباطی به اهم فیلامان نداره یعنی شما میتونین یک لامپ نو رو یک سر فیلامان یکطرف رو قطع کرده و جای اون یک مقاومت نزدیک به صفر قرار بدین ....حتی عکس نمونه بالاست ساخته شده در بازار رو هم زدم ) و در مورد هر نوع تیوپی جواب میده به شرط اینکه عمر تیوپ تموم نشده باشه :read:
        جهان سوم جایی است که هر کس بخواهد مملکتش را آباد کند، خانه اش خراب می شود و هر کس که بخواهد خانه اش آباد باشد، باید در تخریب مملکتش بکوشد
        دکتر محمود حسابی

دیدگاه

با سلام خدمت اساتید محترم
          اگه ترانزیستور سوخته باشه میشه اونو با یهترانزیستور ضعیف تر تعویض کرد ؟
          مثلا به جای 13009 از 13007 یا بجای13007از 13003 استفاده کنیم چون قیمتش کمتره آیا توی نور تاثیر داره یا اصلا روشن نمیشه
          و امکان داره که با عث کاهش طول عمر قطعات دیگه بشه؟
          تشکر از همگی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ehsanled
            با سلام خدمت اساتید محترم
            اگه ترانزیستور سوخته باشه میشه اونو با یهترانزیستور ضعیف تر تعویض کرد ؟
            مثلا به جای 13009 از 13007 یا بجای13007از 13003 استفاده کنیم چون قیمتش کمتره آیا توی نور تاثیر داره یا اصلا روشن نمیشه
            و امکان داره که با عث کاهش طول عمر قطعات دیگه بشه؟
            تشکر از همگی
            سلام
            این از اون حرفا بودا!!!! :surprised:
            شما کلا میخوای دوتا دونه عوض کنی ومثلا فرقش بشه 1000تومن.اگه میشد سازندش اینکارو میکرد ومیلیاردها سود بیشتر میبرد.
            هر کدوم این ترانزیستورا برای جریان خاصی طراحی شدن.پس نهایت چند دیقه حداکثر روشن بمونه.اونم شاید.
            لامپ مثلا100-150واتی که قیمتش100هزار تومنه مثلا.تعویض ترانزیستور2-3هزار تومنی چزی نیست که.
            [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

دیدگاه

اینجا قیمت ترانزیستور 13009 دونه ای3000تومنه که اگه بخوای ترنزیستور های یه لامپ رو عوض کنی میشه 6 تومن بجز چیز های دیگش مغازه های اطرافمون به جای تعمیر لامپها برد آماده چینی که دونه ای2تومنه میندازن و کلا از مشتری 4 تومن میگیرن مشتری هم خیلی راضیه و دیگه نمیاد پیش ما :angry:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ehsanled
                اینجا قیمت ترانزیستور 13009 دونه ای3000تومنه که اگه بخوای ترنزیستور های یه لامپ رو عوض کنی میشه 6 تومن بجز چیز های دیگش مغازه های اطرافمون به جای تعمیر لامپها برد آماده چینی که دونه ای2تومنه میندازن و کلا از مشتری 4 تومن میگیرن مشتری هم خیلی راضیه و دیگه نمیاد پیش ما :angry:
                دارم میگم لامپی که 13009 روشه .نوش 100تومن پولشه!شما10-15جنس بریزی توش 10-15 دستمزد بگیری.میشه 20-30تومن.برای مشتری میرزه لامپش رو تعمیره کنه.
                بعدشم شهرتون گرونه.اگه واقعا میخوای ادامه بدی.قطعاتت رو لیست کن ویه خرید کلی انجام ده تا برات بصرفه(یا تهران بیا یا ازفروشگاه های اینترنی بخر)
                اگه کسی برد چینی که 13009 روشه رو 2تومن میفروشه.هزارم برا خودت بردار.3تومن به من بفروش درضمن من تاحالا بردشو ندیدم بفروشن از کجا میخره بگو ماهم بخریم :nerd:

دیدگاه

سلام
                  یه لامپ 70 وات دارم دوتا ترانزیستورش سوخته.ترانزیستورا 13003c هست ایا میشه با 13003 یا 13003d عوض کرد؟امکان داره فیلامان تو تست بیزر بوق بزنه و درست باشه ولی تو تست مقاومت حدود 2.2 نباشه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mdf123
                    سلام
                    یه لامپ 70 وات دارم دوتا ترانزیستورش سوخته.ترانزیستورا 13003c هست ایا میشه با 13003 یا 13003d عوض کرد؟امکان داره فیلامان تو تست بیزر بوق بزنه و درست باشه ولی تو تست مقاومت حدود 2.2 نباشه؟
                    سلام
                    برای ترانزیستور ها به نظرم دیتا شیت جفتشو ببین که چه فرقی دارن.ولی فک نکنم مهم باشه.
                    برای فیلمان هم.هر طرف باید مقاومت چند اهمی داشته باشن وتقریبا باهم برابر.مقدار 2.2 هم مهم نیست.مهم اینه که مقاومت چند اهمی داشته باشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mdf123
                      سلام
                      ضمنا لامپی که ترانزیستورش 13003 هستش توانش میشه زیر 40w نه 70w .لامپت صددرصد تقلبیه و عمر نمیکنه.لااقل با 13005 عوضش کن.
                      امام حسین(علیه السلام) فرمودند: کسی که از تو انتقاد میکند تو را دوست دارد و کسی که با تو دشمنی دارد، از تو تعریف و تمجید میکند.
                      از پاسخ به سوالات انجمن به صورت خصوصی معذورم.

دیدگاه

سلام
                        من خودم شخصا یه لام 40 وات رو خریدم 6500ت . داخلش رو که باز کردم دیدم یه لامپ 18 یا نهایت 20 واته ( ترانزیستوراش 13001 بود )
                        امان ا ارزون فروشی کسی خواس من لامپ 85 رو 6500 میدم :mrgreen: :mrgreen:
                        برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
                        راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

سلام.
                          دوستان من میخواستم یه ماکت آموزشی برای لامپ کم مصرف طراحی کنم . در واقع میخوام ایراداتی که ممکنه باعث روشن نشدن یا بد عمل کردن لامپ میشه رو در این ماکت در نظر بگیرم. میخواست بپرسم :
                          1. چه ایراداتی معمولا در لامپهای کم مصرف اتفاق می افته . مثلا مثل استارت نخوردن لامپ که یکی از دلیلاش خراب بودن خازن احتراقه .
                          2. با مشخص شدن ایرادات رایج , چطور میتونم ایراد مورد نظر رو به صورت عمدی در لامپ ایجاد و برطرف کنم که در اینصورت اهمیت قطعه مورد نظر مشخص بشه . حالا با اتصال کوتاه کردن یا خارج کردن قطعه از مدار. در واقع میخوام بدونم کدوم از قطعات قابلیت اتصال کوتاه ( ترجیحا اتصال کوتاه ) یا اتصال باز شدن رو دارن .
                          3. در صورت اتصال کوتاه کردن قطعات ( مثلا مثل خازن ) خطری نداره؟ مسلما مدار رو باید خاموش کنیم . درسته؟
                          4. میخواستم روش خارج کردن ( اتصال کوتاه یا اتصال باز کردن ) هر یک از قطعات مدار رو بدونم . ترانزیستور خازن دیاک و ...
                          5. ضمنا ماکت برای یک لامپ 40 وات هستش. طبق محاسبات توان با جریان , جریان ورودی مدار نباید زیاد باشه . در حدود 200 میلی آمپر . درسته؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ah rad
                            دارم میگم لامپی که 13009 روشه .نوش 100تومن پولشه!شما10-15جنس بریزی توش 10-15 دستمزد بگیری.میشه 20-30تومن.برای مشتری میرزه لامپش رو تعمیره کنه.
                            بعدشم شهرتون گرونه.اگه واقعا میخوای ادامه بدی.قطعاتت رو لیست کن ویه خرید کلی انجام ده تا برات بصرفه(یا تهران بیا یا ازفروشگاه های اینترنی بخر)
                            اگه کسی برد چینی که 13009 روشه رو 2تومن میفروشه.هزارم برا خودت بردار.3تومن به من بفروش درضمن من تاحالا بردشو ندیدم بفروشن از کجا میخره بگو ماهم بخریم :nerd:
                            اون بردها 13009 روش نیست13003 روشه ولی تعمیر کارا برای همهی لامپها از 40 وات تا 105 ورا از همون میندازن
                            در ضمن اون برد ها رو چین برادر به این قیمت تو ایران میفروشه

دیدگاه

لطفا یک نفر جواب منو بده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ehsanled
                                اون بردها 13009 روش نیست13003 روشه ولی تعمیر کارا برای همهی لامپها از 40 وات تا 105 ورا از همون میندازن
                                در ضمن اون برد ها رو چین برادر به این قیمت تو ایران میفروشه
                                از این نوع تعمیر کارا(تعویض کارا) که بازار امثال من رو خراب کردن و خون مردمو تو شیشه میکنن اینجا هم ریخته. خدا یا اصلاحشون کنه یا به زمین گرمشون بزنه تا برای ماهی پنجاه تومن درامد بیشتر مال حروم سر صفره نداشتشون نبرن.خدا به داد این مردم برسه از بچه های این ها که میخواد مملک دست اونا بیفته. :sad:
                                اگر لااقل فرق بین 13001 و 13009 رو میدونستن اینقدر نمیسوختم. :angry:
                                امام حسین(علیه السلام) فرمودند: کسی که از تو انتقاد میکند تو را دوست دارد و کسی که با تو دشمنی دارد، از تو تعریف و تمجید میکند.
                                از پاسخ به سوالات انجمن به صورت خصوصی معذورم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X