اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اموزش تعمیر لامپ کم مصرف

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اموزش تعمیر لامپ کم مصرف

نوشته اصلی توسط محسن محمدشاهی
    سلام بر فرمانده ehsanajal عزیز
    به طور کلی بورد های لامپ کم مصرف بسته به نوعشون ممکنه نتونن توان کافی رو مهتابی بندازن. حتی وقتی دو لامپ کم مصرف داشته باشیم که وات یکسانی داشته باشن ولی مارک متفاوتی داشته باشن اگه بوردشون رو با هم عوض کنیم ممکنه توان کمتر یا بیشتر وارد کنند که میتونه باعث سوختن بورد یا لامپ بشه. ولی حالا بگذریم. در کل بنده زیاد بورد های لامپ کم مصرف رو رو مهتابی تست نکردم ولی در کل باید با آزمون و خطا به نتیجه برسید. به نطر من اگه بخواید دو مهتابی 20 وات رو موازی کنید بهتره همه ی این روش هارو آزمایش کنید ببینیم کدوم بهتره و نور بیشتری میده:
    تاحالا که امتحان نکردم ، نمیدونم اصلا ج میده یانه
    بازم ممنون
    برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
    راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

با سلام بر مهندسین
      من یک لامپ کم مصرف چینی دارم!!! مشکل اش این هست که روشن نمی شود!!! اول میخواستم این فیلامان را تست کنم!! چطوری هست!!! از فیلامان 4 تا سیم که 2 به 2 به برد مدار وصل شده اند!!!
      این سیم ها باید تست شوند؟؟؟ لطفا راهنمایی کنید!!
      راستی چوک و سلف تروئیدی که توی لامپ هست امکان سوختن برایشان وجود دارد؟؟؟
      سپاس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ircaspianhero
        با سلام بر مهندسین
        من یک لامپ کم مصرف چینی دارم!!! مشکل اش این هست که روشن نمی شود!!! اول میخواستم این فیلامان را تست کنم!! چطوری هست!!! از فیلامان 4 تا سیم که 2 به 2 به برد مدار وصل شده اند!!!
        این سیم ها باید تست شوند؟؟؟ لطفا راهنمایی کنید!!
        راستی چوک و سلف تروئیدی که توی لامپ هست امکان سوختن برایشان وجود دارد؟؟؟
        سپاس
        سلام فیلمان ها که بسته به لامپ که چند واتی باشه اصولآ زیر 10 اهم هستند(2 به 2 که کنار هم هستند باید مقاومتشون زیر 10 باشه)
        سلف اگر از لحاظ ظاهری سالم باشه و دو پایه اصلی اون اتصال کوتاه باشه سالمه
        اول ترانزیستور ها رو چک کن(روش تست رو یه سرچ بزنی پیدا میکنی)
        بعد ببین خازن های پلی استر اتصال کوتاه نشده باشند و بعد خازن الکترولیتی رو هم چک کن
        مقاومت ها رو از مدار خارج کن و تستشون کن
        همینطور دیود ها و بقیه قطعات برا هر کدوم میتونی روش تست رو سرچ بزنی و پیدا کنی
        ببین سیم اصلی مدار که برق رو از سرپیچ به برد میاره قطع نشده باشه
        [آموزشی] کنترل رله با پیامک توسط sim800l
        [آموزشی] راه اندازی سنسورهای DHT11 و DHT22 با کدویژن
        [آموزشی] مدار عملی اتصال میکروفن خازنی به میکروکنترلر
        [آموزشی] آموزش نحوه راه اندازی میکروهای fmd
        صفحه اینستاگرام : ecdco_ir

دیدگاه

ممنون دوست عزیز:
          سلام فیلمان ها که بسته به لامپ که چند واتی باشه اصولآ زیر 10 اهم هستند(2 به 2 که کنار هم هستند باید مقاومتشون زیر 10 باشه)
          جفت ان سیم هایی را که 2 به 2 هستند را تست کردم مقاومت شان متغیر هست!! یعنی از 10 شروع می شود می اید پایین!! بعد روی یک عدد می ماند!!! مثل 9.2 !! بعضی اوقات روی 8 هم هست!! ولی بیشتر روی رنج 9 هستند!!! این یعنی چی؟؟؟ سالم هست؟؟؟ عدد نباید بالای 9 شود!! مثلا 10 اهم و 11 اهم؟؟؟

سلف اگر از لحاظ ظاهری سالم باشه و دو پایه اصلی اون اتصال کوتاه باشه سالمه
          سلف ظاهرا اش سالم هست و سیم هاش هم وصل هستند به برد!!! و فقط یک چوک هست!! ان را چطور تست کنم؟؟؟

اول ترانزیستور ها رو چک کن(روش تست رو یه سرچ بزنی پیدا میکنی)
          ترانزیستور را تست کردم!! 2 تا 13003 هست!!! از مدار خارج کردم و تست کردم!! ظاهرا که سالم هستند!!

بعد ببین خازن های پلی استر اتصال کوتاه نشده باشند و بعد خازن الکترولیتی رو هم چک کن
          خازن سنج برای تست خازن پلی استر ندارم!! با روش شارژ و دشارژ جواب نمیده!!! چون ظرفیت شان خیلی پایین هست!!
          حتما باید خازن سنج داشت؟؟؟
          راستی توی مدار خازن بی پلار هم هست!!! با روش شارژ و دشارژ تست کردم ولی چون ظرفیت اش 3.3 میکرو هست جوای نمیده!! و سوت نمیزنه بیزر!!!

مقاومت ها رو از مدار خارج کن و تستشون کن
          مقاومت ها را تست نکردم ولی ظاهرشان سالم هست!! نیازی به تست هست؟؟؟

همینطور دیود ها و بقیه قطعات برا هر کدوم میتونی روش تست رو سرچ بزنی و پیدا کنی
          یک عدد دیود 1N4007 خراب بود!!

ببین سیم اصلی مدار که برق رو از سرپیچ به برد میاره قطع نشده باشه
          گمان نکنم!! باز شده باشد ولی باز هم تست می کنم!!!

دوستان یک سئوال مهم!!!

برای تست لامپ ایا می توان ان 2جفت سیم ای که به فیلامان وصل می شود را به جای اینکه به ان 2 جفت سیم روی مدار!!!! بپیچانیم!! با گیره سوسماری 4 عدد سیم را متصل کنیم به برد؟؟؟

عکس مدار:

دیدگاه

ممنون دوست عزیز:جفت ان سیم هایی را که 2 به 2 هستند را تست کردم مقاومت شان متغیر هست!! یعنی از 10 شروع می شود می اید پایین!! بعد روی یک عدد می ماند!!! مثل 9.2 !! بعضی اوقات روی 8 هم هست!! ولی بیشتر روی رنج 9 هستند!!! این یعنی چی؟؟؟ سالم هست؟؟؟ عدد نباید بالای 9 شود!! مثلا 10 اهم و 11 اهم؟؟؟
            [ftp=ftp://خوب این نشون میده فیلمان سالمه]خوب این نشون میده فیلمان سالمه[/ftp]
            سلف ظاهرا اش سالم هست و سیم هاش هم وصل هستند به برد!!! و فقط یک چوک هست!! ان را چطور تست کنم؟؟؟
            [ftp=ftp://اون چوکی که میگی هم همون سلفه و اصولآ خراب نمیشه پس بیخیالش شو]اون چوکی که میگی هم همون سلفه و اصولآ خراب نمیشه پس بیخیالش شو[/ftp]
            ترانزیستور را تست کردم!! 2 تا 13003 هست!!! از مدار خارج کردم و تست کردم!! ظاهرا که سالم هستند!!
            خازن سنج برای تست خازن پلی استر ندارم!! با روش شارژ و دشارژ جواب نمیده!!! چون ظرفیت شان خیلی پایین هست!!
            حتما باید خازن سنج داشت؟؟؟
            [ftp=ftp://اگر اتصال کوتاه نشده باشه باید سالم باشه]اگر اتصال کوتاه نشده باشه باید سالم باشه[/ftp]
            راستی توی مدار خازن بی پلار هم هست!!! با روش شارژ و دشارژ تست کردم ولی چون ظرفیت اش 3.3 میکرو هست جوای نمیده!! و سوت نمیزنه بیزر!!!
            مقاومت ها را تست نکردم ولی ظاهرشان سالم هست!! نیازی به تست هست؟؟؟
            [ftp=ftp://بله حتمآ تستشون کن من خودم خیلی مقاومت به ظاهر سالم ولی خراب دیدم]بله حتمآ تستشون کن من خودم خیلی مقاومت به ظاهر سالم ولی خراب دیدم[/ftp]
            یک عدد دیود 1N4007 خراب بود!!
            گمان نکنم!! باز شده باشد ولی باز هم تست می کنم!!!

دوستان یک سئوال مهم!!!

برای تست لامپ ایا می توان ان 2جفت سیم ای که به فیلامان وصل می شود را به جای اینکه به ان 2 جفت سیم روی مدار!!!! بپیچانیم!! با گیره سوسماری 4 عدد سیم را متصل کنیم به برد؟؟؟
            [ftp=ftp://متوجه منظورتون نشدم]متوجه منظورتون نشدم[/ftp]

دیدگاه

ممنون دوست عزیز:
              خوب این نشون میده فیلمان سالمه
              تست کردم فیلامان را یک مدار دیگه!! سالم بود!!
              اگر اتصال کوتاه نشده باشه باید سالم باشه
              چطور باید بفهمم که خازن اتصال کوتاه شده است؟؟؟

بله حتمآ تستشون کن من خودم خیلی مقاومت به ظاهر سالم ولی خراب دیدم
              باشه

راستی لامپ را یک بار دیگه تست کردم!! دیدم یک لحظه روشن شد!! بعد دوباره خاموش شد!!! ایا میتونه از خازن باشه!!!

سپاس

دیدگاه

ممنون دوست عزیز:تست کردم فیلامان را یک مدار دیگه!! سالم بود!! چطور باید بفهمم که خازن اتصال کوتاه شده است؟؟؟
                [ftp=ftp://خوب مولتی متر رو بذار رو حالت بیزر و ببین که اتصال کوتاه نشده باشه(برا خازن های پلی استر میگم)]خوب مولتی متر رو بذار رو حالت بیزر و ببین که اتصال کوتاه نشده باشه(برا خازن های پلی استر میگم)[/ftp]

راستی لامپ را یک بار دیگه تست کردم!! دیدم یک لحظه روشن شد!! بعد دوباره خاموش شد!!! ایا میتونه از خازن باشه!!!
                [ftp=ftp://ممکنه مشکل از خازن باشه]ممکنه مشکل از خازن باشه[/ftp]

دیدگاه

خوب مولتی متر رو بذار رو حالت بیزر و ببین که اتصال کوتاه نشده باشه(برا خازن های پلی استر میگم)
                  ممنون دوست عزیز: ولی من متوجه منظور شما نمیشم! منظور شما از اتصال کوتاه چی هست؟؟؟ چه علائمی دارد؟؟؟ بوق میزنه!! چطوری هست؟؟
                  سپاس

دیدگاه

سلام بوق ممتد میزنه

دیدگاه

سلام
                      ترانزیستورا رو هم با 13005 تعویض کن.دیگه هم از این لامپ نخر چون تقلبی هستش.
                      امام حسین(علیه السلام) فرمودند: کسی که از تو انتقاد میکند تو را دوست دارد و کسی که با تو دشمنی دارد، از تو تعریف و تمجید میکند.
                      از پاسخ به سوالات انجمن به صورت خصوصی معذورم.

دیدگاه

[/quote]
                        سلام
                        بعضی وقتا اون قطعاتی که عوض شده بخاطر خوب لحیم نشدن موجب بروز این مشکل میشه پس اول اونا رو تست کنید اگه جواب گرفتید که هیچ اگه نه باید دوباره تمام قطعات رو دوباره تست کنید.

دوستان یک سئوال مهم!!!

بله میشه

دیدگاه

ممنون دوستان
                          سلام بوق ممتد میزنه
                          سلام: خیر!! زمانیکخ پراب را می زارم روی 2 پایه خازن پلی استر!!! فقط عدد یک را نشان می دهد!! و بوقی نمی زند!! این یعنی چی؟؟؟ روی حالت بیزر گذاشتم!!!

ترانزیستورا رو هم با 13005 تعویض کن.دیگه هم از این لامپ نخر چون تقلبی هستش.
                          این لامپ قدیمی هست!! ترانزیستور اش هم 13003 هست!! که تست کردم سالم بود!!! مشکل اینجا است زمانیکه لامپ را به برق وصل می کنم برای اولین بار روشن می شود!! ولی زمانیکه بعد از چند دقیقه خودم لامپ را خاموش می کنم و میخوام دوباره روشن کنم!! روشن نمی شود!!! ادا زیاد در میاره!!

بعضی وقتا اون قطعاتی که عوض شده بخاطر خوب لحیم نشدن موجب بروز این مشکل میشه پس اول اونا رو تست کنید اگه جواب گرفتید که هیچ اگه نه باید دوباره تمام قطعات رو دوباره تست کنید.
                          تست ترانس چاپر یا چوک چطوری هست؟؟؟

سپاس

دیدگاه

سلام
                            اگه یه بار روشن میشه یه بار نه!
                            خازن استارتر رو عوض کن به احتمال 99 درصد درست میشه
                            اگه کلید اتاق هم چراغ داره اون چراغ رو قطع کن
                            اگه درست شد که هیچ اگه نه خازن الکترولیت 400 ولتی را نیز عوض کن
                            موفق باشید
                            [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

ممنون دوست عزیز:
                              خازن استارتر رو عوض کن به احتمال 99 درصد درست میشه
                              خازن استارتر کدام هست؟
                              کلا روی برد 5 تا خازن هست!!!
                              2 تا 3.3 میکروفاراد 250 ولت!
                              1 خازن4.7 میکرو 50 ولت!!!
                              2 تا خازن پلی استر سبز رنگ!!! 1 نانو+ 2.2 نانو !!

اگه درست شد که هیچ اگه نه خازن الکترولیت 400 ولتی را نیز عوض کن
                              400 ولتی نداره!!

سپاس

اضافه شده در تاریخ :
                              کسی نیست!!
                              راستی بهترین مارک لامپ کم مصرف از نظر تعمیر کدام هست؟؟؟یعنی قطعات اش توی بازار بیاد؟؟ نما نور مثلا خوب هست؟؟
                              سپاس

دیدگاه

صفحات قبلی تاپیک رو به خونی بد نیستا :icon_razz: همچی توش هست
                                اما به هرحال
                                خازن استارتر خازنی است که ولتازش 1200 ولتی واز نوع پلی استر هستش .دوتا پایه از 4پایه فیلمان بهش وصله.یعنی خازن باهاشون سری شده. مقدارشم حدود چند نانو فاراده مثلا2.2 نانو یا3.9 نانو ودراین محدوده.

خازن 400 ولتی که الکترولیت هستش بعد از پل دیوده. ومقدارش هم از حدود 5-6 میکرو فاراد تا10-15 میکرو فاراده.

لامپ نما نور هم به نظرم جنسش خوب نیست اما برای تعمیر نمیدونم.همشون عین همن
                                [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X