اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اموزش تعمیر لامپ کم مصرف

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اموزش تعمیر لامپ کم مصرف

سلام بر دوستان
    برای این لامپهایی که زیاد روشن و خاموش میشن و زود میسوزن کسی راه حلی داره؟
    یه لامپ داریم که هر 6 ماهی باید عوض بشه
    نمیشه کاری کرد که عمرشون بیشتر بشه؟
    مثلا یه مقاومت ضربه گیر با لامپ سری کرد؟
    آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

116 کتابخانه مورد نیاز برای Altium Designer

از دروغ متنفرم؛ هرچند در این مملکت به جرم صداقت، کودن نامیده شوم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط masoud_m_bf
      سلام بر دوستان
      برای این لامپهایی که زیاد روشن و خاموش میشن و زود میسوزن کسی راه حلی داره؟
      یه لامپ داریم که هر 6 ماهی باید عوض بشه
      نمیشه کاری کرد که عمرشون بیشتر بشه؟
      مثلا یه مقاومت ضربه گیر با لامپ سری کرد؟
      سلام خودت جواب رو گفتید منم همین تجربه رو داشتم یه مقاومت 10 اهم 5وات آجری با هر لامپ سری کردم درست شد. البته سلف هم جواب میده
      برخی آدمها[ تنها ] به یک دلیل از مسیر زندگی ما می گذرند [ تا ] به ما درسهایی بیاموزند ؛ که اگر می ماندند هرگز [ آن درسها را ] یاد نمی گرفتیم …

دیدگاه

با سلام دوستان عزیز ایا با سوخته ptc امکان کارنکردن لامپ است ایا میشود بجای ptcاز وسیله دیگری استفاده کرد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط SORONA99
          با سلام دوستان عزیز ایا با سوخته ptc امکان کارنکردن لامپ است ایا میشود بجای ptcاز وسیله دیگری استفاده کرد
          سلام میشه توضیح بدید ptc چی هست؟
          برخی آدمها[ تنها ] به یک دلیل از مسیر زندگی ما می گذرند [ تا ] به ما درسهایی بیاموزند ؛ که اگر می ماندند هرگز [ آن درسها را ] یاد نمی گرفتیم …

دیدگاه

نوشته اصلی توسط PouYa007
            سلام میشه توضیح بدید ptc چی هست؟
            مقاومت تابع حرارت نوع+
            که با افزایش دما مقدار مقاومت ان افزایش پیدا میکند
            http://s6.uplod.ir/i/00674/9cm41hm4inx0.jpg

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MAHDI ZAMANI
              مقاومت تابع حرارت نوع+
              که با افزایش دما مقدار مقاومت ان افزایش پیدا میکند
              مهدی خان اینو که بچه دبستانی هم میدونه
              منظور اینه که کجای لامپ کم مصرف هست و وظیفش چیه؟
              آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

دیدگاه

مهدی خان اینو که بچه دبستانی هم میدونه
                منظور اینه که کجای لامپ کم مصرف هست و وظیفش چیه؟
                نه من واقعا متوجه نشده بودم الان که گفتن یادم اومد و فهمیدم چون تا حالا توی لامپ کم مصرف بهش برخورد نکرده بودم. آدم باید حقیقت و بگه .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط SORONA99
                  اگر اونی که تو ورودی برق لامپه منظورتونه اون ntcاست .کارش اینه که یک دفعه خازن ورودی موقع شارژ جریان نکشه حالا می تونید برش دارید و اتصال کوتاهش کنید دیگه بستگی به جنس پل دیود و سایر قطعات قبل خازن ممکنه همون دفعه اول یا در دراز مدت مدار را دچار مشکل کنه ممکن هم هست خوش شانس باشید به این زودی ها مشکلی پیش نیاد

البته این قطعه خیلی کم پیش میاد خود به خود بسوزه احتمال زیاد قطعات سوخته دیگه هم دارید یا حتی سلف اتصال کوتاه شده

اما اگر همون ptcاست (و بعد پل دیود و خازن و ورودی و........)شاید به عنوان یک سنسور یا تصحیح کننده حرارتی کار می کنه که باید طبق دیتا شیت قطعه یک مقاومت مشابه در رنج دمایی کار عادی لامپ جایگزین کنید که زیاد کار درستی هم نیست و ممکنه اصلا مدار کار نکنه

کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
                  ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط PouYa007
                    نه من واقعا متوجه نشده بودم الان که گفتن یادم اومد و فهمیدم چون تا حالا توی لامپ کم مصرف بهش برخورد نکرده بودم. آدم باید حقیقت و بگه .
                    من فهمیدم چیه ولی نمیدونستم کارش تو لامپ چیه؛ چون تا حالا تو لامپ ندیدم؛ یا اگه دیدم متوجه نشدم ntc هست :icon_razz:

دیدگاه

دوستان یه سوال فوری!*****
                      یه لامپ بزرگ (فکر کنم 100وات باشه) برای جلو مغازه بوده چند روز پیش بارون اومده اتصالی کرده بعد هم دیگه روشن نشده (البته اینا گفته مشتری هست). من بازش کردم یادم رفت خازناشو تخلیه کنم مولتی مترم سوخت. حالا باید تا شب بهش بدم بنظرتون چیش سوخته؟ ترانسش سالم بود خازن صافیش ترکیده بود عوض کردم. مولتی متر ندارم کمک کنید بهم؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط PouYa007
                        دوستان یه سوال فوری!*****
                        یه لامپ بزرگ (فکر کنم 100وات باشه) برای جلو مغازه بوده چند روز پیش بارون اومده اتصالی کرده بعد هم دیگه روشن نشده (البته اینا گفته مشتری هست). من بازش کردم یادم رفت خازناشو تخلیه کنم مولتی مترم سوخت. حالا باید تا شب بهش بدم بنظرتون چیش سوخته؟ ترانسش سالم بود خازن صافیش ترکیده بود عوض کردم. مولتی متر ندارم کمک کنید بهم؟
                        سلام
                        من یه دونه 105 وات همینجوری جلو در مغازه داشتم آب رفته بود توش
                        4تا دیود ورودی و هر دوتا ترانزیستور واسه من سوخته بود
                        و بعلاوه فیوز!
                        البته من خودم تعمیر نکردم؛ بنده خدایی که تعمیر میکرد سوخته هاش رو پس میداد :agree:

دیدگاه

سلام
                          من یه دونه 105 وات همینجوری جلو در مغازه داشتم آب رفته بود توش
                          4تا دیود ورودی و هر دوتا ترانزیستور واسه من سوخته بود
                          و بعلاوه فیوز!
                          البته من خودم تعمیر نکردم؛ بنده خدایی که تعمیر میکرد سوخته هاش رو پس میداد :agree:
                          مسعود جان داداش هم دیوداش سالمه هم ترانزیستورش. رفتم یه مولتی متر خریدم اومدم. ترانسش هم سالمه فقط چون آب خورده زنگ زده. نمیدونم چیکار کنم باید تا قبل از تاریکی هوا بهش بدم. خازن ها رو هم تست کردم البته خازن صافیش سوراخ شده بود که عوضش کردم بقیه خازن هاشم با خازن سنج امتحان کردم سالمه. نمیدونم چی میتونه باشه؟ دیاکش هم از هیچ طرفی راه نمیده. کمک کنید

دیدگاه

به نام خدا همینجوری که خازن مدار شارژ هست و برق را قطع کرده اید توسط پنس دیاک را یک لحظه اتصال کوتاه کنید ببینید لامپ روشن میشود برای یک لحظه یا نه
                            4 عدد مقاومت های کم اهم اطراف ترانزیستور را چک کنید
                            در ضمن از مقاومت های اهم بالا 560 کیلو یا 510 ( رنگ اخر مقاومت زرد)
                            غافل نشید
                            الکترونیک باز!!!!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arya team
                              به نام خدا همینجوری که خازن مدار شارژ هست و برق را قطع کرده اید توسط پنس دیاک را یک لحظه اتصال کوتاه کنید ببینید لامپ روشن میشود برای یک لحظه یا نه
                              4 عدد مقاومت های کم اهم اطراف ترانزیستور را چک کنید
                              در ضمن از مقاومت های اهم بالا 560 کیلو یا 510 ( رنگ اخر مقاومت زرد)
                              غافل نشید
                              اگر توسط پنس دیاک را یک لحظه اتصال کوتاه کنیم و لامپ روشن بشه نشانه چیه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط imanxx_81
                                اگر توسط پنس دیاک را یک لحظه اتصال کوتاه کنیم و لامپ روشن بشه نشانه چیه؟
                                پنس دسته عایق

احتمالا نشانه اینه دیاگ مشکل داره

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X