اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

همه چیز درباره المان های سردکننده TECو سیستم Water Cooling ( بسیار جالب )

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : همه چیز درباره المان های سردکننده TECو سیستم Water Cooling ( بسیار جالب )

نوشته اصلی توسط masoud_m_bf
    آفرین خیلی خوبه
    فقط چندتا نکته
    حجم آب رادیاتوری که آب رو خنک میکنه باید از اون که هوا رو خنک میکنه بزرگتر باشه تا حرارت فرصت کافی برای خروج داشته باشه
    و فکر میکنم اگه هوا رو به فن بدمید بهتر نتیجه میگیرید تا هوا رو از اون یکشید
    لازم نیست خودتون رو با لوله های مسی گرون قیمت اذیت کنید
    خیلی راحت از شیلنگ پلاستیکی استفاده کنید

واسه رادیاتور
    میتونید از این نمونه آقا مهران استفاده کنید
    اگه هم میخواید یکم شیکتر و قشنگتر باشه تو این پست http://www.eca.ir/forum2/index.php?t...6285#msg376285 یه لینک هست برای رادیاتور و فن خوشگل موشگل
    حتی پمپ آب 12 ولت هم میتونید پیدا کنید

طرح سوراخای پلکسی رو هم خودم برای CNC واست میزنم
    شوخی کردم حتما خودت بلدی
    ممنون
    پس بهتره 2 تا فن هم تو قسمت بالا بزارم.
    فکر کنم اون نمونه خیلی هزینش بشه نه؟ برای رادیاتور 16*16 چی؟ اونم هست یا مجبورم اون رو بسازم؟
    پمپ 12 رو از کجا بگیرم؟اکواریومیه؟

بزنی که خوبه :icon_razz:
    احتمالا چنتا سوراخ بزرگ بزنم که هم جلوی دمندگی رو نگیره هم هزینه برشش کم شه

دیدگاه

پاسخ : همه چیز درباره المان های سردکننده TECو سیستم Water Cooling ( بسیار جالب )

آقای چمنی قیمتش رو زده 39 :eek:
      4 یا 5 تا ازش باید بزارم که میشه 200 تومن اصلا نمی صرفه
      فکر کنم مس ارزون تر تموم شه

دیدگاه

هرجور حساب میکنم میبینم رادیاتور بسازم خیلی ارزون تر تموم میشه :icon_razz:
        حالا یه سوال. اگه جلوی یه فن 8*8 تعداد 9 تا ورقه مسی به ارتفاع 8 و عرض 2.5 سانتی با ضخامت 1 میل بزارم خوبه یا کمه؟(یعنی با فاصله 1 سانت از هم)
        اگه کمه میتونم تعدادش رو 2 یا 3 برابر کنم که فاصلشون کم شه یا ضخامت مس رو افزایش بدم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tkalen
          هرجور حساب میکنم میبینم رادیاتور بسازم خیلی ارزون تر تموم میشه :icon_razz:
          حالا یه سوال. اگه جلوی یه فن 8*8 تعداد 9 تا ورقه مسی به ارتفاع 8 و عرض 2.5 سانتی با ضخامت 1 میل بزارم خوبه یا کمه؟(یعنی با فاصله 1 سانت از هم)
          اگه کمه میتونم تعدادش رو 2 یا 3 برابر کنم که فاصلشون کم شه یا ضخامت مس رو افزایش بدم
          بخوای بسازی خیلی گرونتر تموم میشه ها
          لبه ها رو چطور میخوای به هم متصل کنی؟
          هزینه جوشکاری خیلی زیاده
          کاراییش هم مثل رادیاتور نمیشه
          پارسال خودم از همین رادیاتورهای پراید خریدم 20 تومن فکر کنم
          من میگم جای اون دوتا رادیاتور ک افقی گذاشتی یکی از همینا بذار، بعد محفظه رو طوری طراحی کن که هوا تقسیم بشه بین اون دو ناحیه
          آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

116 کتابخانه مورد نیاز برای Altium Designer

از دروغ متنفرم؛ هرچند در این مملکت به جرم صداقت، کودن نامیده شوم.

دیدگاه

خیلی هم شبیه رادیاتور نمی خوام بسازم. چنتا لوله مسی که از وسط یسری صفحه ی تخت مسی عبور می کنه
            جوشکاری نمی خواد فقط یه مقدار لحیم کاری برای ثابت کردن صفحات داره که خودم انجام میدم
            بازده رادیاتور رو نداره اما هزینش هم مهمه، به نظرم هزینش 1/4 میشه
            تو فکر رادیاتور پراید هستم اما ابعادش رو نمی دونم، چند در چند هست؟ نمی خوام زیاد بزگ باشه
            این 2 تا قسمت رو نفهمیدم، میشه بیشتر توضیح بدی

لبه ها رو چطور میخوای به هم متصل کنی؟
            من میگم جای اون دوتا رادیاتور ک افقی گذاشتی یکی از همینا بذار، بعد محفظه رو طوری طراحی کن که هوا تقسیم بشه بین اون دو ناحیه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tkalen
              خیلی هم شبیه رادیاتور نمی خوام بسازم. چنتا لوله مسی که از وسط یسری صفحه ی تخت مسی عبور می کنه
              جوشکاری نمی خواد فقط یه مقدار لحیم کاری برای ثابت کردن صفحات داره که خودم انجام میدم
              بازده رادیاتور رو نداره اما هزینش هم مهمه، به نظرم هزینش 1/4 میشه
              تو فکر رادیاتور پراید هستم اما ابعادش رو نمی دونم، چند در چند هست؟ نمی خوام زیاد بزگ باشه
              این 2 تا قسمت رو نفهمیدم، میشه بیشتر توضیح بدی
              اگه میخواین اونجوری صفحه ها رو سوراخ کنین بدم نیست
              رادیاتور پراید تقریبا 17*17 سانتیمتر هست
              ولی دوتا لوله بلند داره که با اونا میشه 25*17(میشه لوله ها رو کوتاه کرد)
              (4-5 سانت هم قطرشه)

قسمت اول رو ول کنین :biggrin:

قسمت دوم:
              شما زیر لپ تاپ دوتا فن و دوتا رادیاتور گذاشتین
              من میگم اون فضا رو ایزوله کنین و یکی از این رادیاتورهای پراید بذارین و تنها راه ورود هوا رو از روی همین رادیاتور بذارین
              یعنی جای دوتا رادیاتور و فن یه راداتور و فن بذارید

اینم در نظر بگیرین غیر از حرارتی که از هوا گرفته میشه، حرارت واترپمپ هم به آب اضافه میشه
              دارم فکر میکنم اگه سه تا از این رادیاتورها داشته باشی :eek: و با دوتا آب رو خنک کنی با یکی هوا رو خیلی خوب میشه
              ولی مشکل حجم خواهی داشت :biggrin:
              آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

دیدگاه

مهران این رو از کجا میتونم گیر بیارم و چنده؟

دیدگاه

اگه میخواین اونجوری صفحه ها رو سوراخ کنین بدم نیست
                  رادیاتور پراید تقریبا 17*17 سانتیمتر هست
                  ولی دوتا لوله بلند داره که با اونا میشه 25*17(میشه لوله ها رو کوتاه کرد)
                  (4-5 سانت هم قطرشه)

قسمت اول رو ول کنین :biggrin:

قسمت دوم:
                  شما زیر لپ تاپ دوتا فن و دوتا رادیاتور گذاشتین
                  من میگم اون فضا رو ایزوله کنین و یکی از این رادیاتورهای پراید بذارین و تنها راه ورود هوا رو از روی همین رادیاتور بذارین
                  یعنی جای دوتا رادیاتور و فن یه راداتور و فن بذارید

اینم در نظر بگیرین غیر از حرارتی که از هوا گرفته میشه، حرارت واترپمپ هم به آب اضافه میشه
                  دارم فکر میکنم اگه سه تا از این رادیاتورها داشته باشی :eek: و با دوتا آب رو خنک کنی با یکی هوا رو خیلی خوب میشه
                  ولی مشکل حجم خواهی داشت :biggrin:
                  3 تا رادیاتور رو فط روی هم بزارم ضخامتش 15 سانت میشه oo: وزنش هم یه طرف
                  اگه بخوام از رادیاتور پرایداستفاده کنم باید یه باز نگری اساسی بکنم ببینم به لحاظ اندازش میشه باهاش کار کرد یا نه، چون ابعاد و محل فن ها رو براساس محل هواکش های لپتاپ انتخاب کردم...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx

اینو که آقا مهران خودشون ساخته بودن

عکس تمامی مراحلشو هم گذاشته بودن

دیدگاه

دوستان کسی قیمت داره مس چنده؟
                      یه صفحه m1*1 با ضخامت 1mm

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tkalen
                        دوستان کسی قیمت داره مس چنده؟
                        یه صفحه m1*1 با ضخامت 1mm
                        من 600 گرمی با قطر 1 میلمتر خرید 40 هزارتومن 10 روز پیش

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                          من 600 گرمی با قطر 1 میلمتر خرید 40 هزارتومن 10 روز پیش

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx

نوشته اصلی توسط سون سگمنت
                            اینو که آقا مهران خودشون ساخته بودن

عکس تمامی مراحلشو هم گذاشته بودن
                            بله ممنون سون سگمنت جان

آروین جان اگه میخوای بسازی که پاسخ 55 این صفحه رو بخون .آموزشش رو گزاشتم:
                            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=48954.45

صفحه بعدش هم تصاویر استفاده ازش هست...ببینی هم بد نیست..جالبه
                            هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tkalen
                              3 تا رادیاتور رو فط روی هم بزارم ضخامتش 15 سانت میشه oo: وزنش هم یه طرف
                              اگه بخوام از رادیاتور پرایداستفاده کنم باید یه باز نگری اساسی بکنم ببینم به لحاظ اندازش میشه باهاش کار کرد یا نه، چون ابعاد و محل فن ها رو براساس محل هواکش های لپتاپ انتخاب کردم...
                              گفتم که
                              اگه بشه :icon_razz:
                              مگه میخوای اینو با خودت راه ببری؟

واسه همین میگم اون ناحیه رو ایزوله کن
                              اینجوری از هرجا که هوا وارد بشه مجبوره از همون خروجی های تعیین شده خارج بشه

دیدگاه

گفتم که
                                اگه بشه :icon_razz:
                                مگه میخوای اینو با خودت راه ببری؟

واسه همین میگم اون ناحیه رو ایزوله کن
                                اینجوری از هرجا که هوا وارد بشه مجبوره از همون خروجی های تعیین شده خارج بشه
                                دی
                                تقریبا زیاد جابه جا میکنم، نا سلامتی لپ تاپه... :biggrin: بگذریم.
                                امروز رفتم امجد،عباسیان و امام خیمنی قیمت گرفتم، قیمتا فضایی بود.
                                با یه حساب سرانگشتی 200 تومن برام آب میخورد. از واترکولینگ رسیدم به ایرکولینگ... :sad:
                                قیمتا رو هم میگم شاید به درد کسی بخوره

فن مارک خوب 8*8 قیمت 10 هزار به بالا
                                فن معمولی (مارک نداشت) 3 هزار
                                صفحه مسی 8*8*0.1 قیمت 650 تومن ( 650*100=65 هزار. البته خرید 80*80 به صرفه تره ولی برش اونم هزینه داره خوب )
                                هیت سینک 100*8*2.5 قیمت 50هزار
                                لوله مسی دیگه قیمت نگرفتم oo:
                                پلکسی 50 هزار

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X