اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده.
    این ماژول شارژر هم چیز خوبیه ها
    http://shop.aftabrayaneh.com/Power_Supply_Battery/Regulator/B00KCI8YAS_DC-DC_2V_5V_1200MA_USB.html

قیمتش هم که خیلی مناسبه
    آفتاب رایانه زده 7500
    واقعا تغذیه خوب خیلی توی ساخت و تولید مهمه. ایرانی ها هم واقعا توی طراحی و ساخت تغذیه مناسب همیشه مشکل دارن. مثل چینی ها که همیشه توی ساخت باتری و تغذیه مشکل دارن. ماژوال های تغذیه؛ خوب هستن بخاطر قیمت ارزونشون ولی کاش IC های تغذیه توی کشور بیشتر از ماژول هاشون بود.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Rohalamin
      واقعا تغذیه خوب خیلی توی ساخت و تولید مهمه. ایرانی ها هم واقعا توی طراحی و ساخت تغذیه مناسب همیشه مشکل دارن. مثل چینی ها که همیشه توی ساخت باتری و تغذیه مشکل دارن. ماژوال های تغذیه؛ خوب هستن بخاطر قیمت ارزونشون ولی کاش IC های تغذیه توی کشور بیشتر از ماژول هاشون بود.
      ای کاش آقای بلورچیان به قسمت شارژر ها و منابع تغذیه هوشمند بیشتر توجه کنن

همین شارژر زیر ور که افتاب رایانه زده 3000 ، دوستم ماه پیش توی شیراز 9000 تومن خریده ، سه برابر
      http://shop.aftabrayaneh.com/Power_Supply_Battery/Chargers/LiPo_USB_Charger_YB1240_3.7V.html

اینم نمونه شارژر هیی که افتاب رایانه گذاشته
      واقعا جاشون توی فروشگاه خالیه

دیدگاه

اخیرا یک سری از میکروکنترلرهای توجه من رو جلب کرده. شاید اگه اخبارهای دنیای امبدد رو دنبال کنید به بردهای عجیب و فوق العاده عالی لانچ-پد(LaunchPad) ساخت تگزاس رسیده باشید. میکروهایی ارزون قیمت(حتی بردهای ارزون قیمت) با توانایی فوق العاده! منظورم سری MSP430 LaunchPad هستش.

MSP-EXP430G2 LaunchPad

MSP-EXP430F5529LP - MSP430F5529 USB LaunchPad Evaluation Kit

مجالش نیست که زیاد در مورد این سری میکروها صحبت کنم ولی فقط بهتون توصیه میکنم که این پروژه تحقیقاتی رو ببینید(این فقط یک مثال از قابلیت عجیب این میکرو هستش):

MSP430 Low Power Experiment

جالب اینجاست که من تا با امروز که توی سایت های غیر ایرانی هم فعالیت داشتم بعد از AVR و PICها، این سری میکروها رو جزو مشهورترین میکروها دیدم. شاید واردات این سری میکروها توجه بعضی امبددکارهای ایرانی رو به خودش جلب کنه.

دیدگاه

حدود یکسال پیش حدود 12تا استادمون سفارش داد از خارج بیارن.در واقع پبشنهاد داد میخواین بگیرم. ما هم جو گیر شدیم که کار عملی هم بکنیم گفتیم بگیر .یه دونه سفارش دادم.ولی شد حدود 70تومن. :cry2:هیچ وقت هم قسمت نشد روش کار کنم :cry2:تنها کسی هم که دیدم رو این میکرو ها کار میکنه استادمونه .اونم چون پروژه هایی برمیداره که قیمت توش گمه.دیباگر اصلشم اورد هرکدوم یک میلیون :cry2: سری جالبی هستن.یه زمانی تگزاس ادعا میکرد کم مصرف ترین میکرو های دنیان(هنوز هم احتمالا میگه ) البته الان شرکت های دیگه هم میکروهای کم مصرف دارن.مثلا سری های xlpمیکروچیپ.
          به نظر من بهتره فروشگاه رو کامل کردن میکرو هایی بره که خیلی مسائلش مثلا وجود کامپایلر معتبر یا منابع اموزشی و از همه مهمتر تعداد کسایی که بلدن اونرو جا افتاده باشه .مثلا همین وارد کردن stm32wکه شما پیشنهاد کردی بنظر میکروش وحشتناک میاد.(یعنی خیلی بنظر خفنه .میکرویی که فرستنده 2.4ghzهم داره)اگه البته قیمت هم خوب باشه.چون من زیاد بررسیش نکردم.اصلا این میکرو عزم منو بیشتر جزم کرد تا حرفه ای به سمت stm32گریزی بزنم.(انشالله .حیف که فعلا خیلی سرم شلوغه :cry2:و تو این مورد هم رو کمک روح الامین عزیز حساب میکنم :mrgreen: :wowکاش شرکت روی میکروهای pic32 خصوصا سری mzکار کنه .یا سری هایی که مصرف توانشون درحد نانو وات هست یعنیxlp.با اینکه میکرو های میکروچیپ طرفدار زیاد داره ولی تو وارداتش بنظرم ضعیف عمل شده.
          ای خدا ، من باید از نظر علم از همه برتر باشم، تا مبادا که دشمنان مرا از این راه طعنه زنند. باید به آن سنگدلانی که علم را بهانه کرده و به دیگران فخر میآ‌فروشند، ثابت کنم که خاک پای من هم نخواهند شد. باید همه آن تیره دلان مغرور و متکبر را به زانو در آورم، آنگاه خود خاضع ترین و افتاده ترین مرد روی زمین باشم.
          شهید دکتر مصطفی چمران

دیدگاه

اگر امکانش هست در قسمت سمت راست انجمن به جای محصولات منتخب، محصولات جدید قرار بگیره . قبلاً به نظرم اینطوری بود .
            تاپیک جامع سیستم مدیریت ساختمان BMS و خانه هوشمند Smart Home
            دانلود مجموعه آموزشی شرکت Altium ا (Altium Training)
            مقالات و فایل های آموزشی نرم افزار Labview
            حل مشکل درایور و راه اندازی FT232 های غیراورجینال

دیدگاه

ای کاش آقای بلورچیان به قسمت شارژر ها و منابع تغذیه هوشمند بیشتر توجه کنن
              همین شارژر زیر ور که افتاب رایانه زده 3000 ، دوستم ماه پیش توی شیراز 9000 تومن خریده ، سه برابر
              http://shop.aftabrayaneh.com/Power_Supply_Battery/Chargers/LiPo_USB_Charger_YB1240_3.7V.html
              بهتره نظری رو که در این مورد نوشته شده هم بخونید تو همون سایت!
              -
              چیه این پروژه ی تحقیقاتی! عجیب هست؟!

دیدگاه

اخیرا یک سری از میکروکنترلرهای توجه من رو جلب کرده. شاید اگه اخبارهای دنیای امبدد رو دنبال کنید به بردهای عجیب و فوق العاده عالی لانچ-پد(LaunchPad) ساخت تگزاس رسیده باشید. میکروهایی ارزون قیمت(حتی بردهای ارزون قیمت) با توانایی فوق العاده! منظورم سری MSP430 LaunchPad هستش.
                مجالش نیست که زیاد در مورد این سری میکروها صحبت کنم ولی فقط بهتون توصیه میکنم که این پروژه تحقیقاتی رو ببینید(این فقط یک مثال از قابلیت عجیب این میکرو هستش):

MSP430 Low Power Experiment

جالب اینجاست که من تا با امروز که توی سایت های غیر ایرانی هم فعالیت داشتم بعد از AVR و PICها، این سری میکروها رو جزو مشهورترین میکروها دیدم. شاید واردات این سری میکروها توجه بعضی امبددکارهای ایرانی رو به خودش جلب کنه.
                این سری لانچ پد چه ویژگی هایی دارند ؟
                عکس های پروژه هم بالا نمیاد . ظاهراً فیلتره . اگر امکانش هست توضیحی درباره قابلیت های ویژه MSP430 در این پروژه بدید ممنون میشم.

تاپیک جامع سیستم مدیریت ساختمان BMS و خانه هوشمند Smart Home
                دانلود مجموعه آموزشی شرکت Altium ا (Altium Training)
                مقالات و فایل های آموزشی نرم افزار Labview
                حل مشکل درایور و راه اندازی FT232 های غیراورجینال

دیدگاه

نوشته اصلی توسط voyager2020
                  دلیل اینکه اینچیزارو وارد نمیکنم همین هست !
                  خوبشو بیارم 10 تومن بذارم دادو بیداد میشه که فلانجا 3 تومن زده شما 10 تومن !
                  همینو بیارم باز کسی نمیره نظر بده اینجوری میان تو همین انجمن تاپیک میزنن که فروشگاه اجناس بی کیفیت وارد میکنه !
                  اینچیزارو کلا نمیارم که دردسر کم بشه وگرنه منم میدونم خیلی لازم هستند ولی .....

الان همین فروشگاه آفتاب رایانه ماژول های واقعا بنجول رو به اسم NRF24L01 میفروشه 3-4 تومن و .....
                  واقعا بنجول فروشی شده مثل یک سرطان تو فروشگاه های اینترنتی ....
                  یک سایت میزنی خوشگل میکنی میشی مرکز پخش ماژول های ایران !!!! کسیم نمیپرسه کی هست از کجا یکهو سبز شد چه پشتیبانی داره .... فقط میگن سایتش خوشگل هست و قیمت هاش هم ارزون ! تمام و بس ....

رسما بدبختی داریم ما !
                  I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط phoenix2000
                    حدود یکسال پیش حدود 12تا استادمون سفارش داد از خارج بیارن.در واقع پبشنهاد داد میخواین بگیرم. ما هم جو گیر شدیم که کار عملی هم بکنیم گفتیم بگیر .یه دونه سفارش دادم.ولی شد حدود 70تومن. :cry2:هیچ وقت هم قسمت نشد روش کار کنم :cry2:تنها کسی هم که دیدم رو این میکرو ها کار میکنه استادمونه .اونم چون پروژه هایی برمیداره که قیمت توش گمه.دیباگر اصلشم اورد هرکدوم یک میلیون :cry2: سری جالبی هستن.یه زمانی تگزاس ادعا میکرد کم مصرف ترین میکرو های دنیان(هنوز هم احتمالا میگه ) البته الان شرکت های دیگه هم میکروهای کم مصرف دارن.مثلا سری های xlpمیکروچیپ.
                    به نظر من بهتره فروشگاه رو کامل کردن میکرو هایی بره که خیلی مسائلش مثلا وجود کامپایلر معتبر یا منابع اموزشی و از همه مهمتر تعداد کسایی که بلدن اونرو جا افتاده باشه .مثلا همین وارد کردن stm32wکه شما پیشنهاد کردی بنظر میکروش وحشتناک میاد.(یعنی خیلی بنظر خفنه .میکرویی که فرستنده 2.4ghzهم داره)اگه البته قیمت هم خوب باشه.چون من زیاد بررسیش نکردم.اصلا این میکرو عزم منو بیشتر جزم کرد تا حرفه ای به سمت stm32گریزی بزنم.(انشالله .حیف که فعلا خیلی سرم شلوغه :cry2:و تو این مورد هم رو کمک روح الامین عزیز حساب میکنم :mrgreen: :wowکاش شرکت روی میکروهای pic32 خصوصا سری mzکار کنه .یا سری هایی که مصرف توانشون درحد نانو وات هست یعنیxlp.با اینکه میکرو های میکروچیپ طرفدار زیاد داره ولی تو وارداتش بنظرم ضعیف عمل شده.
                    من بررسیش نکردم. فقط چیزی رو که دیده بودم گفتم. حقیقتش بعید می دونم چیز بدی باشه. خصوصا که رنج بزرگی هم داره(به نظر خونواده بزرگی میاد). از 1 دلاریشو دیدم تا 80 دلاری. نمی دونم چرا قیمتش زیاد دراومده واسه شما یا مدل دقیقش چی بوده ولی شاید بخاطر اینکه سفارشی بوده قیمتش یه مقدار زیاد شده. STM32 که هیچ، من هر جای دیگه هم ببینم کمکی از دستم بر میاد واسه دوستان کم نمی ذارم. دوستان مودب و کوشا واسه من با ارزش هستن.

نوشته اصلی توسط محمد م
                    این سری لانچ پد چه ویژگی هایی دارند ؟
                    عکس های پروژه هم بالا نمیاد . ظاهراً فیلتره . اگر امکانش هست توضیحی درباره قابلیت های ویژه MSP430 در این پروژه بدید ممنون میشم.
                    خب اصل موضوع بر میگرده به خود MSP430
                    MSP430 یه میکروی 16بیتی سیگنال ترکیبی(mixed-signal) هستش. چون مدارات این میکرو هم دیجیتال هستش و هم آنالوگ. این سری واسه دو خصلت به بازار امبدد معرفی شده. یکی قیمت کم و دیگری(که مهم تر از قبلیه) مصرف توان پایین هستش. من واسه شما اون سایت رو PDF کردم. دان کنید و ببینیدش:

http://upload.tehran98.com/upme/uplo...6bccb578b1.pdf

یکی از صفحاتی که خوب و جامع راجب این سری صحبت کرده ویکی هستش. یه نگاه بهش بندازین:

http://en.wikipedia.org/wiki/TI_MSP430

بخصوص این تصویر که یه سری خصلت های این میکرو رو به صورت خلاصه براتون بیان میکنه(مثلا بالاترین فرکانس کاریش 25مگاهرتز هستش):

این هم بد نیست(باید فیلتر شکن داشته باشید):

http://www.ti.com/lsds/ti/microcontr.../overview.page

جالبترین قسمت صفحه ویکی این هستش:

The electric current drawn in idle mode can be less than 1 µA.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط voyager2020
                      -چیه این پروژه ی تحقیقاتی! عجیب هست؟!
                      میگم چرا رفیق من خریده 9000 تومن
                      ماله رفیقمو دور از چشمش باز کردم
                      داخلش مدار داشت ، ولی حتی مقاومت اس ام دیش رو سابیده بودن
                      یه آیسی شش پایه هم داشت

دیدگاه

میگم چرا رفیق من خریده 9000 تومن
                        ماله رفیقمو دور از چشمش باز کردم
                        داخلش مدار داشت ، ولی حتی مقاومت اس ام دیش رو سابیده بودن
                        یه آیسی شش پایه هم داشت
                        شارژر 3.7 لازم دارین خب خودتون درست کنین.
                        3 ت بیشتر در نمیاد.
                        MCP73831

توضیح:
                        رگولاتور و سلف و دیود ها واسه این بودن ک با آداپتور 9 کار میکنه.
                        واسه USB تنها قطعات مورد نیاز:
                        MCP
                        2 تا خازن 10 میکرو
                        مقاومت 1 و 10 کیلو
                        یک دونه LED

دیدگاه

مدارش رو گذاشتم اینجا:
                          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=100571.0

دیدگاه

جناب بلورچیان
                            برای ساپورت STM کارها انتظار داریم که میکروهای سری STM32F10X رو با یه مقدار تنوع بیشتر وارد کنید. علاوه بر اون لیست چهارتایی که از سری های دیگه بودن(بحث شون از سری STM32F10X جداست) حقیقتش واردات STM32F10X با حجم حافظه های متفاوت خیلی STMکارها رو ساپورت میکنه. من یه لیست تهیه کردم بر اساس میزان حافظه. فقط دقت کنید که واسه میکروهایی که توی این لیست هستن و حجم کمی دارن میزان فرکانس کاری رو هم کم در نظر گرفتم تا قیمت بیاد پایین. لیست میکروها با توجه به حجم و قیمت و فرکانس:

STM32F100C4T6B

میزان حافظه: 16 kB
                            فرکانس کاری: 24 MHz
                            قیمت: $3.17

STM32F100C6T6B

میزان حافظه: 32 kB
                            فرکانس کاری: 24 MHz
                            قیمت: $3.39

STM32F102C8T6

میزان حافظه: 64 kB
                            فرکانس کاری: 48 MHz
                            قیمت: $5.19

STM32F103RBT6TR

میزان حافظه: 128 kB
                            فرکانس کاری: 72 MHz
                            قیمت: $5.97

STM32F103RCT6

میزان حافظه: 256 kB
                            فرکانس کاری: 72 MHz
                            قیمت: $8.19

دقت کنید که قیمتها برای هر یک عدد هستش و اگه به صورت رنج های چندصدتایی خریداری بشه هنوز کمتر میشه.

دیدگاه

صفحات فروشگاه هر چند وقت (زیاد) پیغام زیر رو میده و باز نمیشه:
                              Link to database cannot be established: SQLSTATE[HY000] [2002] No such file or directory
                              مشکل از منه یا شما یا فروشگاه oo: ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ((O-I-O))
                                صفحات فروشگاه هر چند وقت (زیاد) پیغام زیر رو میده و باز نمیشه:
                                Link to database cannot be established: SQLSTATE[HY000] [2002] No such file or directory
                                مشکل از منه یا شما یا فروشگاه oo: ؟
                                گاها منم این مشکل رو دارم. دقیقا با همین پیغام.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X