چرا ما باید همه چیز را تو مملکت با مادیات بسنجیم؟ بابا چند تا خازن اوردن که خرجی نداره. من موافق تنوع و جوری جنس هستم. اگه دنبال مادیات باشیم که بهتره اصلا به جای الکترونیک و .... بریم تو کار دلالی
من هم با حرف شما کاملا موافقم: من بابت همین 2 تا خازن کل فروشگاه ها خرید قطعات الکترونیک را جستجو کردم!! ولی هیچ فروشگاهی این خازن ها نداشت!!!
من گمان یک مافیایی توی کار هست :mrgreen: یا همان دلال!!! که با شرکت های سازنده ی لامپ کم مصرف کار می کنند!!!! چون اگر این قطعه پیدا بشه با تعویض این خازن لامپ درست میشه!!! و کسی دیگه نمیره 10 هزار تومان بده لامپ نو بخره!! عوض اش با 100 تومن و خرید یک خارن لامپ اش درست میشه!!!
یا توی پاور کامپیوتر 2 خارن داریم 330 میکرو فاراد 200 ولت!!! این خازن هم کم پیدا میشه!!!! و..............................
در زیر این نقاب چیزی بیشتر از گوشت هست. در زیر این نقاب یک ایده هست و ایده ها ضدگلوله هستند.
1-به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!
2-تنها دو گروه نمى توانند افکار خود را عوض کنند: دیوانگان تیمارستان و مردگان گورستان.
3-آدم ها مثل عکس ها هستند: زیاد بزرگشون کنی ، کیفیتشون میاد پایین!
دوستان لطفا بحث رو منحرف نکنین.فروشگاه انجمن محدودیتها و سیاستهای خاص خودش رو داره. هیچکی از فروش بیشتر بدش نمیاد.لطفا پیشنهادات خودتون راجع به اجناس و نواقصات فروشگاه رو مطرح کنین.
نوشته اصلی توسط siyavash2k
چرا ما باید همه چیز را تو مملکت با مادیات بسنجیم؟ بابا چند تا خازن اوردن که خرجی نداره. من موافق تنوع و جوری جنس هستم. اگه دنبال مادیات باشیم که بهتره اصلا به جای الکترونیک و .... بریم تو کار دلالی
راجع به این حرفتون بیشتر فکر کنین!!
دلالی تو ایران درآمد بیشتر داره، ولی تو دنیا الکترونیک یکی از مشاغلی هست که درآمد خوبی داره.وگرنه سامسونگ و اپل و سونی و... همشون میرفتن دلالی میکردن.
من تا حالا چند تا پیشنهاد گذاشتم اینجا. اگه اثرگذار بودن بازم پیشنهاد میدم. اگه هم نه که واگذار می کنم به بقیه.
در زیر این نقاب چیزی بیشتر از گوشت هست. در زیر این نقاب یک ایده هست و ایده ها ضدگلوله هستند.
1-به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!
2-تنها دو گروه نمى توانند افکار خود را عوض کنند: دیوانگان تیمارستان و مردگان گورستان.
3-آدم ها مثل عکس ها هستند: زیاد بزرگشون کنی ، کیفیتشون میاد پایین!
سلام
برای پیدا کردن اسم چندتا "لاجیک ماسفت" کلی فقط صرف کردم،گفتم اینجام بگم .به نظرم بودن چندتاش خیلی میتونه مفید باشه.مخصوصا برای تابلو ال ای دی ثابت
IRLZ44N
به حرفLتوجه بشه وباz44اشتباه نشه.
.................................................. ...
این چندتام از کارخونه معروفfairchild
FDP8440
FDP8030L
FDP5800
FDP7030BL
NDP6060L
FDP6030BL
این 3تا که درشت کردم قیمتشون بهتر بود وازاین 3تا به نظرم اگه بخوام یکیو انتخاب کنم،FDP7030BLهستش.
ممنون.
آقای بلورچیان چرا به نیاز ما توجه نمیشه؟؟؟ آقا ما ماسفت لاجیک میخوایم :angry:
در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی
لطفا موارد زیر را نیز در نظر داشته باشید ال ای دی کلاهی RGB
http://www.alibaba.com/product-detail/Ultra-bright-4-pin-5mm-rgb_1767552880.html
ال ای دی 5mm مات RGB
http://proto-pic.co.uk/triple-output-led-rgb-diffused-1pcs
ال ای دی 5mm شفاف RGB
http://proto-pic.co.uk/triple-output-led-rgb
مرسی
قیمت حدودیشون چنده ؟
دوستانی که ماسفت لاجیک میخوان لطفا توضیح بدن که کج مصرف داره تا پیگیری کنم.
قیمت حدودیشون چنده ؟
دوستانی که ماسفت لاجیک میخوان لطفا توضیح بدن که کج مصرف داره تا پیگیری کنم.
لاجیک ماسفت در خیلی جاها کاربرد داره به جای ماسفت استفاده میشه و درایوش ساده تر هست.
در آمپلی فایر و منابع تغذیه سوئیچینگ
در اسپید کنترلر ها
درایور های انواع موتور ها
و هرجا که نیاز باشد با میکرو و یا مدارات دیجیتالی و با استفاده از ماسفت یک جریان و ولتاژ بالا را قطع و وصل کرد.
راستی آقای بلورچیان قطعات بخش سوئیچینگ که فرمودید سفارش داده اید را هم فراموش نکنید و روز به روز کامل ترشان کنید.
لطفا قطعاتی هم که تمام شده است بیاورید زیرا تمام شدن این قطعات نشان می دهد که پر کاربرد هستند و خواهان زیاد دارند .
ممنون
دیدگاه