اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

نوشته اصلی توسط siyavash2k
    چرا ما باید همه چیز را تو مملکت با مادیات بسنجیم؟ بابا چند تا خازن اوردن که خرجی نداره. من موافق تنوع و جوری جنس هستم.
    یعنی یه چی گفتی یه چی گفته باشی ها !
    I ❤️ ECA

دیدگاه

چرا ما باید همه چیز را تو مملکت با مادیات بسنجیم؟ بابا چند تا خازن اوردن که خرجی نداره. من موافق تنوع و جوری جنس هستم. اگه دنبال مادیات باشیم که بهتره اصلا به جای الکترونیک و .... بریم تو کار دلالی
      من هم با حرف شما کاملا موافقم: من بابت همین 2 تا خازن کل فروشگاه ها خرید قطعات الکترونیک را جستجو کردم!! ولی هیچ فروشگاهی این خازن ها نداشت!!!
      من گمان یک مافیایی توی کار هست :mrgreen: یا همان دلال!!! که با شرکت های سازنده ی لامپ کم مصرف کار می کنند!!!! چون اگر این قطعه پیدا بشه با تعویض این خازن لامپ درست میشه!!! و کسی دیگه نمیره 10 هزار تومان بده لامپ نو بخره!! عوض اش با 100 تومن و خرید یک خارن لامپ اش درست میشه!!!
      یا توی پاور کامپیوتر 2 خارن داریم 330 میکرو فاراد 200 ولت!!! این خازن هم کم پیدا میشه!!!! و..............................

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
        یعنی یه چی گفتی یه چی گفته باشی ها !
        اگه کسی دیگه ای این حرف را میزد جای تعجب داشت.
        در زیر این نقاب چیزی بیشتر از گوشت هست. در زیر این نقاب یک ایده هست و ایده ها ضدگلوله هستند.

1-به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!
        2-تنها دو گروه نمى توانند افکار خود را عوض کنند: دیوانگان تیمارستان و مردگان گورستان.
        3-آدم ها مثل عکس ها هستند: زیاد بزرگشون کنی ، کیفیتشون میاد پایین!

دیدگاه

دوستان لطفا بحث رو منحرف نکنین.فروشگاه انجمن محدودیتها و سیاستهای خاص خودش رو داره. هیچکی از فروش بیشتر بدش نمیاد.لطفا پیشنهادات خودتون راجع به اجناس و نواقصات فروشگاه رو مطرح کنین.

نوشته اصلی توسط siyavash2k
          چرا ما باید همه چیز را تو مملکت با مادیات بسنجیم؟ بابا چند تا خازن اوردن که خرجی نداره. من موافق تنوع و جوری جنس هستم. اگه دنبال مادیات باشیم که بهتره اصلا به جای الکترونیک و .... بریم تو کار دلالی
          راجع به این حرفتون بیشتر فکر کنین!!
          دلالی تو ایران درآمد بیشتر داره، ولی تو دنیا الکترونیک یکی از مشاغلی هست که درآمد خوبی داره.وگرنه سامسونگ و اپل و سونی و... همشون میرفتن دلالی میکردن.

دیدگاه

لطفا جای آیسی stm8 رو در صورت امکان تغییر بدین. چون ربطی به ARM نداره :redface:

دیدگاه

من تا حالا چند تا پیشنهاد گذاشتم اینجا. اگه اثرگذار بودن بازم پیشنهاد میدم. اگه هم نه که واگذار می کنم به بقیه.
              در زیر این نقاب چیزی بیشتر از گوشت هست. در زیر این نقاب یک ایده هست و ایده ها ضدگلوله هستند.

1-به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!
              2-تنها دو گروه نمى توانند افکار خود را عوض کنند: دیوانگان تیمارستان و مردگان گورستان.
              3-آدم ها مثل عکس ها هستند: زیاد بزرگشون کنی ، کیفیتشون میاد پایین!

دیدگاه

سلام
                برای کارهای صنعتی نیاز به سنسورهای دمایی باکیفیت و رنج دمایی بالا هست. لطفا این گونه سسنورها را هم وارد کنید.

مثلا LM35A (نه LM35DZ) که تا 150درجه را با دقت 1درجه میده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ah rad
                  سلام
                  برای پیدا کردن اسم چندتا "لاجیک ماسفت" کلی فقط صرف کردم،گفتم اینجام بگم .به نظرم بودن چندتاش خیلی میتونه مفید باشه.مخصوصا برای تابلو ال ای دی ثابت

IRLZ44N
                  به حرفLتوجه بشه وباz44اشتباه نشه.
                  .................................................. ...
                  این چندتام از کارخونه معروفfairchild
                  FDP8440
                  FDP8030L
                  FDP5800
                  FDP7030BL
                  NDP6060L
                  FDP6030BL
                  این 3تا که درشت کردم قیمتشون بهتر بود وازاین 3تا به نظرم اگه بخوام یکیو انتخاب کنم،FDP7030BLهستش.
                  ممنون.
                  آقای بلورچیان چرا به نیاز ما توجه نمیشه؟؟؟ آقا ما ماسفت لاجیک میخوایم :angry:
                  در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
                  گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

دیدگاه

آقا یه چند تا المان برای بچه های های-ولتاژی هم بیارید ... :nerd:
                    دیود و خازن و اسپارک گپ ( ولتاژ بالا ) & بالای 2 و 3 کیلو ولت ...

همچنین ترانس های اینورتر LCD , ...
                    - اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج -
                    ارتباط با من : ir02x6
                    طراحی و ساخت انواع منابع تغذیه سوئیچینگ - SMPS Designer

دیدگاه

لطفا موارد زیر را نیز در نظر داشته باشید

ال ای دی کلاهی RGB

http://www.alibaba.com/product-detail/Ultra-bright-4-pin-5mm-rgb_1767552880.html

ال ای دی 5mm مات RGB

http://proto-pic.co.uk/triple-output-led-rgb-diffused-1pcs

ال ای دی 5mm شفاف RGB

http://proto-pic.co.uk/triple-output-led-rgb

مرسی

دیدگاه

جناب بلورچیان ما هنوز منتظر ایسی های شرکت ماکسیم هستیما :rolleyes:

مخصوصا یه step up converter مثل max1708

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حسین وکیل زاده
                          لطفا موارد زیر را نیز در نظر داشته باشید
                          ال ای دی کلاهی RGB
                          http://www.alibaba.com/product-detail/Ultra-bright-4-pin-5mm-rgb_1767552880.html
                          ال ای دی 5mm مات RGB
                          http://proto-pic.co.uk/triple-output-led-rgb-diffused-1pcs
                          ال ای دی 5mm شفاف RGB
                          http://proto-pic.co.uk/triple-output-led-rgb
                          مرسی
                          قیمت حدودیشون چنده ؟

دوستانی که ماسفت لاجیک میخوان لطفا توضیح بدن که کج مصرف داره تا پیگیری کنم.
                          I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
                            قیمت حدودیشون چنده ؟
                            دوستانی که ماسفت لاجیک میخوان لطفا توضیح بدن که کج مصرف داره تا پیگیری کنم.
                            لاجیک ماسفت در خیلی جاها کاربرد داره به جای ماسفت استفاده میشه و درایوش ساده تر هست.
                            در آمپلی فایر و منابع تغذیه سوئیچینگ
                            در اسپید کنترلر ها
                            درایور های انواع موتور ها
                            و هرجا که نیاز باشد با میکرو و یا مدارات دیجیتالی و با استفاده از ماسفت یک جریان و ولتاژ بالا را قطع و وصل کرد.
                            راستی آقای بلورچیان قطعات بخش سوئیچینگ که فرمودید سفارش داده اید را هم فراموش نکنید و روز به روز کامل ترشان کنید.
                            لطفا قطعاتی هم که تمام شده است بیاورید زیرا تمام شدن این قطعات نشان می دهد که پر کاربرد هستند و خواهان زیاد دارند .
                            ممنون

sigpic

دیدگاه

فرستنده و گیرنده مادون قرمز برای کنترل روبات . من توی قم چند تا فروشکاه قطعات الکترونیک گشتم ولی نداشتند. فکر کنم بهتره توی فروشگاه اکا باشه
                              امضاندارم. میشه انگشت بزنم...؟

www.AsanService.ir

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hossein.a
                                فرستنده و گیرنده مادون قرمز برای کنترل روبات . من توی قم چند تا فروشکاه قطعات الکترونیک گشتم ولی نداشتند. فکر کنم بهتره توی فروشگاه اکا باشه
                                oo:
                                http://eshop.eca.ir/103-%D8%B3%D9%86...D9%88%D8%B1-IR
                                1 در دنیا 100 در آخرت (درس و مشق فعالیتمو تو انجمن کم کرده)
                                من آنچه شرط بلاغست با تو میآ‌گویم. تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. سعدی
                                !Electronic On! Programming On
                                هوشمندانه سوال بپرسیم!
                                http://ir02x6.persiangig.com/logo/eca/tanks_01.png

دیدگاه

لطفا صبر کنید...