اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[آموزش] فیلم های آموزش AVR

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : فیلم‌های آموزش AVR

سلام
    پیشنهاد میکنم اول با یکی از این کمپایلر ها کار کنید ...
    البته اگه اول راه هستید و هنوز به هیچ کدوم عادت نکردید پیشنهاد من استفاده از کمپایلر iar هست...
    مزایای خیلی زیادی داره که میشه به ساپورت از c++ اشاره کرد و تا اونجایی که من امتحان کردم حجم کد تولید شدش هم کمتره و هم از نظر بار پردازشی و سرعت هم بهتره ...
    کار باهاش هم زیاد سخت نیست
    --------------------------------
    و اما در مورد پروگرم کردن
    پرتکل ها و روش های مختلفی واسه پروگرم کردن میکروکنترلر های avr وجود داره
    یکی از ساده ترین و کم هزینه ترینشون isp هست که برای همین روش چندین نوع پروگرمر وجود داره که با پورت موازی یا سریال یا usb کار میکنن
    در مورد نوع ویندوز باید ببینید که درایور اون پروگرمر براش موجوده یا نه که الان اکثر پروگرمر ها درایور 64 بیتی شون هم موجوده ...
    من پیشنهاد میکنم یه پروگرمر usb تهیه کنی
    میتونی از فروشگاه سایت هم تهیه کنی http://eshop.eca.ir/product_info.php?cPath=83&products_id=490
    بعضی از پروگرمر ها توسط کمپایلر ها هم شناخته میشن و میشه به طور مستقیم از طریق خود کمپایلر میکرو رو پروگرم کرد
    ولی بعضی از پروگرمر ها توسط یک برنامه واسط مدیریت میشن که در محیط اون برنامه فایل خروجی کمپایلر انتخاب میشه و فیوز بیت ها و لاک بیت ها و دیگر تنظیمات انجام میشه و بعد میکرو پروگرم میشه ...
    شما پروگرمری که میخوای تهیه کنی رو مشخص کن تا روند کار رو بیشتر توضیح بدم ...
    با سپاس

دیدگاه

پاسخ : فیلمآ‌های آموزش AVR

این فیلما روباید با چه نرم افزاری مشاهده کرد؟؟ :angry:
      وقتی گریبان عدم با دست خلقت می درید/وقتی ابد چشم تو را پیش از ازل می آفرید/وقتی زمین ناز تو را در آسمانها می کشید/وقتی عطش طعم تو را با اشکهایم می چشید/من عاشق چشمت شدم ، نه عقل بود و نه دلی/چیزی نمی دانم از این دیوانگی و عاقلی/یک آن شد این عاشق شدن ، دنیا همان یک لحظه بود/آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانت ربود/وقتی که من عاشق شدم شیطان به نامم سجده کرد/آدم زمینی تر شد و عالم به آدم سجده کرد /بودم و چشمان تو ، نه آتشی و نه گلی/چیزی نمی دانم از این دیوانگی و عاقلی/.

دیدگاه

سلام
        از kmplayer استفاده کن
        سبک هست و اکثر فرمت ها رو هم پشتیبانی میکنه
        با سپاس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی علی پور ریکنده
          سلام
          از kmplayer استفاده کن
          سبک هست و اکثر فرمت ها رو هم پشتیبانی میکنه
          با سپاس
          علی اقا با kmplayer و مدیا پلایر میزنم ، اما فیلم دانلود شده وقتی ازش propertise میگیرم فرمتشو Flash Video File (.flv) نشون میده/.
          با تشکر
          وقتی گریبان عدم با دست خلقت می درید/وقتی ابد چشم تو را پیش از ازل می آفرید/وقتی زمین ناز تو را در آسمانها می کشید/وقتی عطش طعم تو را با اشکهایم می چشید/من عاشق چشمت شدم ، نه عقل بود و نه دلی/چیزی نمی دانم از این دیوانگی و عاقلی/یک آن شد این عاشق شدن ، دنیا همان یک لحظه بود/آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانت ربود/وقتی که من عاشق شدم شیطان به نامم سجده کرد/آدم زمینی تر شد و عالم به آدم سجده کرد /بودم و چشمان تو ، نه آتشی و نه گلی/چیزی نمی دانم از این دیوانگی و عاقلی/.

دیدگاه

اخرین نسخه kmplaye رو دانلود کن flv رو هم پخش میکنه
            من تا حالا فرمتی ندیدم پخش نکنه
            با سپاس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی علی پور ریکنده
              اخرین نسخه kmplaye رو دانلود کن flv رو هم پخش میکنه
              من تا حالا فرمتی ندیدم پخش نکنه
              با سپاس
              تشکر علی اقا ، مشکلم از چیز دیگه بود ، ویندوزم ویروسی بود/.
              سپاس فراوان

دیدگاه

با سلام...
                آقای کی نژاد، چند وقت پیش ویدیوهای آموزشی شما رو دیدم. اول تعجب کردم، بعد خوشحال شدم و بعد ناراحت...

تعجبم بدلیل این بود که در ایران تا بحال من کسی رو ندیده بودم که برای هموطن خودش بدینگونه وقت بذاره و در راه آموزش تا این حد تلاش کنه
                خوشحال شدم چون موارد تکمیلی خوبی رو تونستم در آموزشهای شما ببینم که بدینوسیله میتونم بیشتر از اساتید خودم راهنمایی بطلبم.
                ناراحت شدم (ناراحت بودم) چون راهی رو نمیتونستم پیدا کنم که ازتون تشکر کنم...

حالا که دیدم در این انجمن تشریف دارید خواستم از زحمات جنابعالی تشکر کنم. با وجود محدودیدهایی که میشد در کار دید مثلاً ضعف ویدئویی، وجود صداهای اطراف و ناخوانا بودن وایت بورد... به هرحال تلاش شما ستودنیست.

من خودم پیشنهادی دارم برای شما... البته قراره من با استاد روباتیکم یک مجموعه ویدویی آموزشی بسازیم، به شما هم پیشنهاد میکنم، حالا که شما زحمت این مجموعه ها رو میکشید در ادامه (در مجموعه های جدید) از تکنیک های نور پردازی و سیستم های اچ دی برای تصویر برداری استفاده کنید... همچنین میتونید کار تدوین و مونتاژ را نیز روی ویدیوها انجام دهید تا اثر شما شاهکار شود...

و به نظر من اگر این رو هم بفروشید باز هم خواهان خواهد داشت چون در ایران برای مباحث میکرو پروگرامینگ و روباتیک من مجموعه آموزشی خاصی ندیدم.
                اگر شما مجموعه های Total Training رو دیده باشید، منظور کلی من ساخت چنین مجموعه آموزشی هست.

در نهایت از شما فقط می شود تشکر کرد، خدمت بزرگی رو انجام می دهید و فقط می تونم بگم اجرتون با خدا...
                موفق باشید استاد

دیدگاه

ضمن تشکر از شما، به دلیل کمبود شدید وقت امکان فراهم کردن شرایط ایده آل برای ضبط حرفه ای فیلم و نورپردازی و کیفیت HD و مانند آن در حال حاضر برای من فراهم نیست. اما از نظر صداهای محیط، چنین مشکلی بیشتر در قسمت های ابتدایی آموزش وجود داشت و در قسمت های اخیر با تغییر مکان فیلمبرداری به حداقل رسیده است.
                  اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
                  دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
                  برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
                  وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
                  قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
                  اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
                  ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد

دیدگاه

با سلام
                    من فقط میخوام از جناب طراح تشکر کنم. من تازه این فیلم ها رو دیدم. واقعا برای ارزشمنده که یه نفر بدون هیچ توقعی و بدون هیچ خواسته ای، حاضر میشه این همه وقت بذاره و دانسته های خودش رو به بقیه منتقل کنم. باید بگم که بسیار بسیار ارزشمند است. تشکر در اینجا، در مقابل کاری که شم کردین کم ارزش است ولی تنها راه تشکر از شما بود.
                    باز هم ممنونم، اجرتان با خدا

دیدگاه

درورد بر تمامی دوستان ..
                      خواستم از اقای کی نژاد واقعا شکر کنم به خاطر این فیلم های با ارزش شون .
                      قسمت تغذیه که خیلی به کارم اومد و همش دنبال یه چیزکامل بودم ....

داداش عالی بود .. حتی بدون اون کیفیت تصویری که دوستمون گفتن ...
                      کیفیت مطالب گفته شده عالی بود .....

زکات علم نشر آن است ....

دیدگاه

سلام
                        جناب کی نژاد
                        ممنون از آموزش هاتون ولی یه خواهش ...
                        شما که وقت میگذارید و این آموزش ها رو تهیه میکنید بهتره برای حرفه ای تر شدن آموزش به نظر من یکی از این دو کار را انجام بدهید :
                        1.یا همین روند فیلمبرداری با دوربین رو ادامه بدهید و لا اقل از میکروفون یقه ای استفاده کنید.
                        2.یا از روش فیلمبرداری از صفحه کامپیوتر استفاده کنید.

مزیت روش دوم اینه که :
                        1.امکان ضبط فیلم آموزشی در هر مکانی حتی منزل وجود دارد.
                        2.با استفاده از نرم افزار پاورپوینت امکان نمایش مطالب به صورت داینامیک و همچنین رجوع به مطالب قبلی در کوتاهترین زمان میسر میشود.
                        3.کیفیت تصویری 100 برابر میشود.
                        4.حجم فیلم با فشرده سازی کاهش چشمگیر پیدا میکند.
                        5.به آموزش های حرفه ای با زبان اصلی موجود در نت نزدیکتر میشود.
                        و ...

با تشکر
                        * هر گاه خدا بخواهد بنده ای را خوار کند، دانش را از او دور سازد.
                        * سخن بگویید تا شناخته شوید، زیرا که انسان در زیر زبان خود پنهان است.
                        *بدترین دوست،آ‌ کسی است که برای او به رنج و زحمت افتی.
                        حضرت علی(ع)
                        آموزش AVR به ساده ترین زبان ممکن : Noise.Blog.IR

دیدگاه

در مورد کیفیت ضبط فیلم، قبلا هم دوستان مختلف زحمت کشیده و مواردی را تذکر داده اند. فیلم های ضبط شده برای AVR یا از تدریس روی وایت برد گرفته می شود که به به دلیل امکانات موجود و نوع دوربین در دسترس و لزوم پلود فیلم ها با کیفیت نه چندان بالا، در حال حاضر در همین کیفیت موجود تثبیت شده است. از نظر میکروفن هم دوربین مورد استفاده امکانی برای اتصال میکروف خارجی ندارد. نوع دوم فیلم های ضبط شده از صفحه کامپیوتر است که قبلا دوستان مختلف در مورد امکان استفاده از نرم افزارهای مربوطه برای فیلم برداری از دسکتاپ تذکر داده اند. در این مورد هم با توجه به کمبود وقت، هنوز فرصتی برای تست ایجاد نشده است. اما سعی می کنم برای قسمت های بعدی که بحث نمایش کد مطرح باشد، (در صورتی که این روش وقت گیر نباشد) به این شیوه عمل کنم.
                          وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
                          اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم

دیدگاه

با تشکر از آقای طراح به خاطر وقتی که می زارن و این کار فرهنگی رو انجام می دن . می خاستم ازتون خواهش کنم اگه امکانش باشه یکم سرعت قرار دادن آموزش های جدید رو بیشتر کنید چون من واقعا هر روز اینجا رو چک می کنم . یه پیشنهاد دیگه هم داشتم اونم این که یکی از دوستان که به کارشون اعتماد دارید TA باشن و تحت نظارت شما تمرین های متفاوتی رو اجرا کنن طبق آموزش هایی که دادین رو سایت بزارن . به نظرم با توجه به این که دست تنهایید کارتون خیلی سنگینه . با تشکر از چیز هایی که بهم یاد دادید . :nerd:
                            بخشنده بودن بیشتر از آنکه توانایی مالی بخواهد ، قلبی بزرگ میخواهد..

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mr.Killer
                              با تشکر از آقای طراح به خاطر وقتی که می زارن و این کار فرهنگی رو انجام می دن . می خاستم ازتون خواهش کنم اگه امکانش باشه یکم سرعت قرار دادن آموزش های جدید رو بیشتر کنید چون من واقعا هر روز اینجا رو چک می کنم . یه پیشنهاد دیگه هم داشتم اونم این که یکی از دوستان که به کارشون اعتماد دارید TA باشن و تحت نظارت شما تمرین های متفاوتی رو اجرا کنن طبق آموزش هایی که دادین رو سایت بزارن . به نظرم با توجه به این که دست تنهایید کارتون خیلی سنگینه . با تشکر از چیز هایی که بهم یاد دادید . :nerd:
                              حجم گرفتاری های کاری در ایام اخیر به حدی زیاد بود که قرار دادن فیلم ها با فاصله زمانی بیشتری انجام شد. اما سعی بر این است که باقیمانده مطالب با سرعت بیشتری ضبط و برای دانلود قرار داده شود. هرچند که در فیلم هایی که تاکنون قرار داده شده، اکثر بخش های AVR توضیح داده شده و تنها چند مورد دیگر باقیمانده است تا بصورت تقریبی بتوان آموزش میکروکنترلر AVR را (منهای کاربردهای جانبی مانند اتصال به LCD و غیره که ارتباطی به اصل ساختار میکروکنترلر ندارد) تکمیل شده در نظر گرفت. در راستای ادامه فیلم ها اخیرا یک نرم افزار Free برای فیلمبرداری از دسکتاپ را دانلود کرده ام که به نظر بسیار ساده و سبک می رسد و لینک آن را برای استفاده احتمالی دوستان در اینجا قرار می دهم:

http://sourceforge.net/projects/camstudio/?source=dlp

یک مطلب دیگر اینکه اخیرا به من اطلاع داده شد که بعضی از قسمت ها در سایت پارات دچار مشکل شده (مانند قسمت 27) و تصویر فیلم ثابت می شود که این امر را به آن سایت گزارش کردم و امیدوارم که اصلاح کنند. اگر چنین مواردی توسط دوستان مشاهده شد، لطفا آن را به من اطلاع دهند.

دیدگاه

با عزض سلام
                                بابت این فیلمهای عالی تشکر میکنم و یک سوال داشتم
                                آیا برنامه ای برای آموزش ARM دارید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X