اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تابلو led ثابت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پاسخ : تابلو led ثابت

نوشته اصلی توسط mo2_star
    سلامم
    خیلی ممنون اما موفق نشدم :angry: :angry: :cry: :cry:

سرچ هم که می کنم چیزی پیدا نمیکنه

این ارور ها به ترتیب برام میاد و LED TOOLS خود به خود بسته میشه

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

بگید چیکار کنم دارم دیوونه میشم از دست این LED tools
    کاری که میگم و انجام بده ببینم میتونم درستش کنم . راهی که خودم رفتم رو بهت میگم
    کرل دراو ورژن X4 نصب کن بعد LEDtool5 نصب کن . بعد نصب هر برنامه بهتره ریست کنی بعد Winhex نصب کن .
    ببین بازم ارور میده یا نه

دیدگاه

پاسخ : تابلو led ثابت

منم 2 هفته دیونم کرده بود این ال ای دی تول میخواستم کامپیوترمو بکوبم تو دیوار از دستش . کل اینترنت و زیر و رو کرده بودم واسه پیدا کردن کرکش تا اینکه به این آموزش برخوردم و درستش کردم البته کدهایی که میده واسه کرک کردنش خیلی زیاده من تقریبا یکی دو ساعت دنبالش گشتم تا پیدا کردم ولی بعدش فهمیدم خیلی راحت میشه پیداش کرد .
      :job: :job: :job: :job: :job: :job: :nice: :nice: :nice: :nice: :nice: :nice: :applause: :applause: :applause: :applause: :applause:

دیدگاه

دوست عزیز شما باید از corel x5 به پایین و ledtools 5 استفاده کنی با corel x6 و ledtools6 نمیشه کد را بدست آورد
        حتما هم از برنامه wnhex استفاده کن نه SND 2.1

دیدگاه

نوشته اصلی توسط yektamob
          دوست عزیز شما باید از corel x5 به پایین و ledtools 5 استفاده کنی با corel x6 و ledtools6 نمیشه کد را بدست آورد
          حتما هم از برنامه wnhex استفاده کن نه SND 2.1
          چرا میشه. بنده کورل x6 نصب کردم با SND هم کرک کردم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حمیدرضا رضائی
            چرا میشه. بنده کورل x6 نصب کردم با SND هم کرک کردم.
            سلام دوست عزیز. کارل من 6 هست و نتونستم کرک را انجام بدم و کد فعالسازی در winhex مشخص نمیشه. لطفا راهنمایی میفرمایید شما چطور اکتیو کردید؟؟
            ممنون
            ای کاش در برابر نعمتهای خداوند شاکر بودیم!!

دیدگاه

طبق فیلم راهنمای SND
              روی 2تا ویندوز XP نصب کردم.

دیدگاه

پاسخ : بدو بیا راه جدید اکتیو کردن leed tools 5,6 در کورل x6

سلام به همه آقا من اول گله کنم از این دوستانی که همش میگن نمیشه نمیدونم راهش سخته جواب نمیده :NO: آخه بابا چرا اینقدر سختش میکنید برا این دوستانی که علاقه به ساخت تابلو دارن باور کن ۱۰۰ نفر تا الان پشیمون شدن رفتن خوب بگید من اطلاع ندارم نمیدونم چیزی کم نمیشه که حالا یه مژده بدم به دوستانی که نتونستن برنامه leed tools 6و۵ رو کد اکتیو رو بدست بیارن من یه چهار روز گیر دادم به این برنامه بلاخره تونستم راهی رو پیدا کنم که راحت بتونید کد اکتیو ورژن ۵و ۶ برنامه leedtools رو کورل ۶ :eek:که بقول بعضی دوستان نمیشه و راه نداره با برنامه winhex رو ویندوز ۷ دیگه مشکل تر از این حالا فکر میکنید خالی بستم نه یکم صبر داشته باشد فیلم قشنگی از آموزشش درست میکنم میزارم که پرونده این موضوع leedtools برا همیشه بسته بشه وای بچه ها اگر شرکتش ببینه چطور ما برنامه رو دور میزنیم تو این فیلم چه حالی میده.فعلا بای

دیدگاه

سلام اساتید
                  میخواستم یه تابلو ثابت سه رنگ بسازم ، مثلا قرمز و آبی که ترکیبشون میشه بنفش .
                  در مورد نحوه ی چیدمان LED ها و همچنین مارک LED ها کمکم کنید .
                  در ضمن با کلاهی میشه این کارو انجام داد یا حتما با اوال استفاده کنم ؟؟؟
                  پیشاپیش ممنونم

دیدگاه

پاسخ : بدو بیا راه جدید اکتیو کردن leed tools 5,6 در کورل x6

نوشته اصلی توسط aryan_csp
                    سلام به همه آقا من اول گله کنم از این دوستانی که همش میگن نمیشه نمیدونم راهش سخته جواب نمیده :NO: آخه بابا چرا اینقدر سختش میکنید برا این دوستانی که علاقه به ساخت تابلو دارن باور کن ۱۰۰ نفر تا الان پشیمون شدن رفتن خوب بگید من اطلاع ندارم نمیدونم چیزی کم نمیشه که حالا یه مژده بدم به دوستانی که نتونستن برنامه leed tools 6و۵ رو کد اکتیو رو بدست بیارن من یه چهار روز گیر دادم به این برنامه بلاخره تونستم راهی رو پیدا کنم که راحت بتونید کد اکتیو ورژن ۵و ۶ برنامه leedtools رو کورل ۶ :eek:که بقول بعضی دوستان نمیشه و راه نداره با برنامه winhex رو ویندوز ۷ دیگه مشکل تر از این حالا فکر میکنید خالی بستم نه یکم صبر داشته باشد فیلم قشنگی از آموزشش درست میکنم میزارم که پرونده این موضوع leedtools برا همیشه بسته بشه وای بچه ها اگر شرکتش ببینه چطور ما برنامه رو دور میزنیم تو این فیلم چه حالی میده.فعلا بای
                    دوست عزیز نمیشه به معنای مطلق منظور نیست منظور اینه وقتی به راحتی میشه با آموزش های فعلی corel x5 را کرک کرد چرا بیان خودشونا درگیر کرل 6 کنن که هنوز آموزش درست حسابیی که برای همه افراد جواب بده براش نیست به قول خودتون شما 4 روز روش وقت گذاشتید! پس به جای انتقاد زودتر قدمی برای کمک به افرادی که مشکل دارند بردارید من اگر گفتم با کرل 6 نمیشه برید به سمت کرل 5 خودش یه راهنمایی برای آسانتر رسیدن به هدفشون بود
                    ما که اطلاع نداریم اما شما که با اطلاع داریداینم بدونید الان 10 روزه از پستتون گذشته و شاید خیلی ها که منتظر این فیلم آموزشی شما بودن به قول خودتون پشیمون شدن و کلا بی خیال شدن

دوستان برای نصب کرل و ledtools 5 هم میتونن به این پست مراجعه کنن
                    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=70578.msg516721#msg516721

دیدگاه

دوستان تابلو ساز عزیز لطفا منو یک راهنمایی دیگه بکنید
                      http://s4.picofile.com/file/81002153...skari.rar.html
                      اگه میشه اینو دانلود کنید ببینید مشکلی چیزی نداره؟

بعد چطوری میتونم جای پایه ها رو که دوتا .. هست بیارم رو دایره ها خیلی ممنون.

پیش نمایش:
                      "زمان خط است نه دایره" چه ایده بدی بوده گرد ساختن ساعت. احساس میکنی همیشه فرصت تکرار است.
                      ساعت دروغ میگوید. دروغ. زمان بر گرد یک دایره نمی چرخد! زمان بر روی خطی مستقیم میدود. و هیچگاه، هیچگاه، هیچگاه باز نمیگردد.
                      ساعت خوب، ساعت شنی است! هر لحظه به تو یادآوری میکند که دانه ای که افتاد دیگر باز نمیگردد.
                      پس بهتره یکم به ثانیه هایی که داریم فکر کنیم تا به راحتی از دستشون ندیم....

دیدگاه

دوستان کسی نمیدونه؟؟ من منتظرم/ :smile:
                        "زمان خط است نه دایره" چه ایده بدی بوده گرد ساختن ساعت. احساس میکنی همیشه فرصت تکرار است.
                        ساعت دروغ میگوید. دروغ. زمان بر گرد یک دایره نمی چرخد! زمان بر روی خطی مستقیم میدود. و هیچگاه، هیچگاه، هیچگاه باز نمیگردد.
                        ساعت خوب، ساعت شنی است! هر لحظه به تو یادآوری میکند که دانه ای که افتاد دیگر باز نمیگردد.

دیدگاه

از ابتدا پایه ال ای دی رو رسم کنید .

دیدگاه

سلام دوستان یکی از کار های سخت طراحی بنظرم همین پایه گداشتنه ادم پیر میشه

500 تا ال ای دی رو پایه گذاشتم بعد دایره رو پاک کردم

شما هم همین کارو می کنین؟؟ خیییلی سخته. :cry2:

روش دیگه ای نیست؟ 200 تا دیگه مونده :cry:

دیدگاه

مهندس تو یاهو که بهت گفتم یه شکل بکش اون شکل رو بده بچینه واست
                              پایه های ال ای دی 2.54 میل از هم فاصله دارن قطرشون هم 1 میله
                              این رو بکش گروپ کن بعد این شیپ رو بده واست به عنوان ال ای دی جا بزاره
                              میگن یه نخ سیگار به آدم ارامش میده!
                              به اندازه یه سیگار نبودی!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mo2_star
                                سلام دوستان یکی از کار های سخت طراحی بنظرم همین پایه گداشتنه ادم پیر میشه

500 تا ال ای دی رو پایه گذاشتم بعد دایره رو پاک کردم

شما هم همین کارو می کنین؟؟ خیییلی سخته. :cry2:

روش دیگه ای نیست؟ 200 تا دیگه مونده :cry:
                                دوست عزیز پایه و خود ال ای دی رو بکش بعد با هم گروپ کن بعد با led tool بچین

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X