اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تابلو led ثابت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تابلو led ثابت

نوشته اصلی توسط mohammadpor
    با عرض سلام خدمت اساتید محترم

من الان دو روزه این 65 صفحه رو مطالعه میکنم و چون رشتم برق نیست من چیزایی رو که یاد گرفتم میگم اگه ایراد داشت شما راهنماییم کنید
    1 - من ال ای دی سبز سه ولت رو انتخاب کردم و طبق گفته های اساتید 3 تا 3تا سری و به مقاومت 180 اهمی وصل میشه

2 بعد این گروه های سه تایی رو با هم موازی میکنیم به این صورت که در عکس نشان دادم
    http://upcity.ir/images/13369442158789993663.jpg
    http://upcity.ir/images/13369442158789993663.jpg[/img]]
    حالا سوال های بنده

1- ال ای دی ها رو با چی رو پلکسی ثابت میکنیم؟؟ ( با چسب 123 یا یه روش خاصی داره؟)

2 برای سری کردن به نظر من برای راحتیه کار باید سوراخها تو پلکسی به صورت : : : باشه که مدار شلوغ نشه؟

3 در صورت امکان برنامه لد تول رو از ابتدا ی نوشتن متن تا تبدیل آن به نقشه مدار به صورت تصویری نشان بدید ممنون میشم . من وسایر تازه کارها
    اگه منو راهنمایی کنید میرم برای خرید ال ای دی

دوستانی که تبریز هستن کجا پلکسی میشه پیدا کرد و همچنین طرحو کجا cnc بدیم
    دوست عزیز به اون لینکی که اقا مجتبی داده یه سر یزن حتما
    این فرمی هم که از ال ای دی کشیدی به نظر اشتباه میاد
    **** k i n j ****

دیدگاه

سلام دوستان
      کسی نرم افزار ArtCam رو داره اینجا قرار بده برای دانلود؟

دیدگاه

آخرش تونستم این نقشه هارو بکشم
        بله دوست من مطالعه کردم و مشکلم حل شد

الان برای ال ای دی 3 ولت سبز با توجه به اون مطلب سه تا سه تا سری و با مقاومت 220 اهمی وصل میشه

من این طرحو دو مدل کشیدم یکی که همو ن نقطه هاست یکی هم اندازه ال ایدی 5 میلی رو از همین سات برداشتم و با led tool کشیدم
        برای سی ان سی میشه از اون طرخی که رنگ قرمز داره و پایه های ال ای دی سیاه مشخص شده استفاده کرد؟؟؟؟

با چه فرمتی ذخیره کنم؟؟؟؟؟
        http://upcity.ir/images/96925219460586384356.jpg[/img]]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammadpor
          آخرش تونستم این نقشه هارو بکشم
          بله دوست من مطالعه کردم و مشکلم حل شد

الان برای ال ای دی 3 ولت سبز با توجه به اون مطلب سه تا سه تا سری و با مقاومت 220 اهمی وصل میشه

من این طرحو دو مدل کشیدم یکی که همو ن نقطه هاست یکی هم اندازه ال ایدی 5 میلی رو از همین سات برداشتم و با led tool کشیدم
          برای سی ان سی میشه از اون طرخی که رنگ قرمز داره و پایه های ال ای دی سیاه مشخص شده استفاده کرد؟؟؟؟

با چه فرمتی ذخیره کنم؟؟؟؟؟
          دوست عزیز .فکر میکنم فاصله بین ال ای دی زیاده.فک کنم 3 میله.کارت قشنگ در نمیاد.کمترش کنید.1 میل یا 1.5 میل باشه فاصله ال ای دی خوب میشه
          اون طرحت که با نقطه کشیدی بعضی قسمتهاش مشکل داره .حواست باشه اینجوری نبری واسه برش
          ذخیره هم میتونی با همون پسوند کرل ذخیره کنی.ولی موقع ذخیر با کرول 12 ذخیره کن که میری واسه برش معلوم نیست طرف چه کرولی رو سیستمش نصبه
          **** k i n j ****

دیدگاه

سلام آقای باغبانزاده
            میشه بگید برای نوشتن "باران نور"یا "پریان" از چه فونتی استفاده کردید؟
            من فونت ایران نستعلیغ رو دارم اما حرف "ن" رو به این قشنگی که شما نوشتین نمینویسه!!!
            فونت شما چیه؟!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Esa2
              سلام آقای باغبانزاده
              میشه بگید برای نوشتن "باران نور"یا "پریان" از چه فونتی استفاده کردید؟
              من فونت ایران نستعلیغ رو دارم اما حرف "ن" رو به این قشنگی که شما نوشتین نمینویسه!!!
              فونت شما چیه؟!
              سلام برنامه میرعماد رو باید نصب کنی بعد میرعماد رو باز کنی و توی ورد تایپ کن
              سپس ادامشو بپرس چون بلد نیستم
              نورپردازان باران نور شهرستان آران وبیدگل
              barannoor69@yahoo.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مجتبی باغبانزاده
                سلام برنامه میرعماد رو باید نصب کنی بعد میرعماد رو باز کنی و توی ورد تایپ کن
                سپس ادامشو بپرس چون بلد نیستم
                نصب کردم
                به سایت maryamsoft هم رفتم اما مثل اینکه با ویندوز 8 همخوانی نداره!! :sad:(من ویندوزم 8 هست)
                درسته؟

دیدگاه

کسی لینک نرم افزار میر عماد رو نداره دانلودش کنیم؟؟؟

رفتم داخل این سایته پولی بودش.

maryamsoft.COM
                  *****عیب جامعه این است که همه می خواند آدم مهمی باشند ولی هیچ کس نمی خواهد فرد مفیدی باشد.*****
                  http://electerodl.ir/forum

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ehsan2774
                    کسی لینک نرم افزار میر عماد رو نداره دانلودش کنیم؟؟؟

رفتم داخل این سایته پولی بودش.

maryamsoft.COM
                    سلام تو گوگل سرچ کنی با کرکش هست نمیدونم دگه حلاله یا حرام ایرانیم دگه :read:
                    a happy person is one who wants happiness for other

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sky_man847
                      سلام تو گوگل سرچ کنی با کرکش هست نمیدونم دگه حلاله یا حرام ایرانیم دگه :read:

نرم افزار خارجی رئ دانلود کنی حلاله ایرانی باشه حرومه
                      barannoor69@yahoo.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط هادی دادگستر
                        سلام
                        من هم درست و حسابی ازش اطلاعات کاملی ندارم. در حد همون جزوه های دانشگاه
                        تو مجله نویز شماره 2 خیلی مفید و خلاصه توضیح داده شده ، من هم از همین مرجع استفاده کردم و جواب گرفتم

اضافه شده در تاریخ : شما باید یک نمونه سمپل شبیه ساز LED درست کنید و آن را به نرم افزار LEDTool معرفی کنید تا از نمونه برای طرح شما استفاده کند.
                        من قبلا یه دونه ساختم ، که برای ساخت صفحه ساعت هم از همون استفاده کردم و خوب جواب داد.
                        این هم نمونه. :NO: :NO:
                        http://mrhadi.persiangig.com/other/pad_LED.cdr
                        سلام دوستان.
                        این نمونه خرابه کار نمیکنه؟
                        چجوری سمپل شبیه ساز LED رو به نرم افزار LEDTool معرفی کنم تا فقط جای پایه LED ها مشخص بشه ؟
                        ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

سلام دوستان یه سوال
                          من دیدم که برای عاق بندی کردن تابلو از یه چسبی استفاده میکنن به طوری که دیگه نیازی نیست تابلو داخل محفظه شیشه ای قرار بگیره
                          منظورم اینه که بعد از قرار دادن ال ای دی ها
                          روی تابلو یه چسبی میریزن که عایق آب باشه
                          کسی میدونه چه چسبی استفاده میکنن؟؟!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Esa2
                            سلام دوستان یه سوال
                            من دیدم که برای عاق بندی کردن تابلو از یه چسبی استفاده میکنن به طوری که دیگه نیازی نیست تابلو داخل محفظه شیشه ای قرار بگیره
                            منظورم اینه که بعد از قرار دادن ال ای دی ها
                            روی تابلو یه چسبی میریزن که عایق آب باشه
                            کسی میدونه چه چسبی استفاده میکنن؟؟!!
                            میشه ازش عکس بزاری؟
                            barannoor69@yahoo.com

دیدگاه

نرم افزار خارجی رئ دانلود کنی حلاله ایرانی باشه حرومه
                              خدمت کسانی که نگران حرمت شرعی استفاده از نرم افزار کرک شده ی میر عماد را دارند پاسخ خود سایت مریم را برایتان می گذارم (خدا خیرشان دهد)

پرسش: سلام من یه مدت از نسخه کرک شده نرم افزار میر عماد که از اینترنت دانلود کرده بودم استفاده کردم . تقریبا” یک هفته پیش نسخه اورجینال رو ازتون خریدم با اینکه کارم با همون نسخه قبلی انجام میشد . فقط میخواستم پولی که در میارم حلال باشه . ازتون خواهش میکنم منو بابت کاری که کردم ببخشین و حلال کنین . ممنون از بابت تلاشتون و محصولات خوبتون … ایمان از اراک
                              پاسخ: بزرگترین آرزوی نرم افزاری مریم خدمت به مردم ایران است و تمام کسانی را که از نسخه کپی استفاده می کنند را حلال کرده است. فقط تقاضای ما این است که در صورتی که نرم افزار برای شما منفعت مالی داشت هزینه آن را پرداخت کنید تا ما را در این راه یاری کرده باشید.
                              a happy person is one who wants happiness for other

دیدگاه

میشه ازش عکس بزاری؟
                                نه متاسفانه عکسی ازش ندارم!!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X